ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

H ΏΡΑ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ

Μην ντρέπεστε εσείς βρε Ελληνες, αν γιγαντώσατε το ΠΑΣΟΚ, αν το ξαναπιστέψατε το 2009, αν έκτοτε κάνατε μόνον ειρηνικές διαδηλώσεις, που σιγά σιγά, κάτω απο τεράστιους βομβαρδισμούς χημικων, έσβησαν και αυτές. Μετανιώσαμε γι'αυτά όλοι, εδώ και καιρό. Ψηφίζουμε εναντίον τους εδώ και καιρό. 
Ομως η ψήφος μας δεν περνάει, νοθεύεται ή δεν λαμβάνεται υπόψη. 153 ψήφους για να σκλαβωθεί ολόκληρη η Ελλάδα για δεκαετίες; Οταν σύμφωνα με το Συνταγμα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 180 !;! 
ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, η νέα γενιά! Για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου έκαναν όλη την Αθήνα πεδίο μάχης με μπλόκα σε δεκάδες μεριές καθημερινά, επί ένα μήνα. Για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ χιλιάδων Ελλήνων καθημερινά, εδώ και τρία χρόνια, (που τώρα μάλιστα θα ενταθεί), δεν πάνε να πολεμήσουν με τους μπάτσους να τελειώσει επιτέλους αυτή η ληστεία. Μόνο να γκρινιάζουν ξέρουνε στους άνεργους ή ταλαίπωρους και χωρίς πλέον εισοδήματα, γονείς τους, αν τους δίνουν αρκετό χαρτζιλίκι για να πίνουν τους καφέδες τους στα καφενεία ή αν τους στέρησαν με τις επιλογές τους το μέλλον τους !



Η ζωή είναι και αγώνας καλομαθημενα, καλοπερασάκηδες, είναι και πόλεμος ενίτοε, με τον εχθρό, όταν σου επιτίθεται. Στην Πίνδο ποιοι νομίζατε ότι πήγανε, οι γέροι και οι μανάδες; Ντροπή σας ! Μια μολόρωφ και ένα δοκάρι, ενα όπλο πειντ μπωλ και ενα κράνος μοτοσυκλέτας, να έπαιρνε ο καθενας σας, ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ! Και δεν θα φυλούσανε πλέον τους κλέφτες μέσα στο άντρο της ακολασίας που λέγεται Ελληνική Βουλή.

Ξυπνήστε πια, νιάτα και δύναμη της Ελλάδας!
Κάντε το καθήκον σας ! Μην το αρνείστε ! Τιμείστε την ιστορία σας ! Άλλωστε εμείς γεράσαμε πια, για το δικό σας μέλλον κυρίως πρόκειται πλέον.

Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία !
http://kerberos-hellas.blogspot.gr 
http://skandalistis.blogspot.gr/2012/11/120.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου