ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ποιοί έκαψαν τη Μarfin το 2010 στην οδό Σταδίου

Μία μία μετρά τις... 1.000 ημέρες που πέρασαν από τον χαμό της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου η οικογένεια της 32χρονης κοπέλας που «έσβησε» -μαζί με το μωρό που κυοφορούσε-, όταν κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το υποκατάστημα της τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου κατά τη διάρκεια της πρώτης μεγάλης πορείας κατά του Μνημονίου στις 5 Μαΐου 2011.
Χρειάστηκαν περίπου 32 μήνες για να φτάσει τελικά η Δικαιοσύνη στην κλήση δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση, παρότι αρχικά υπήρξαν τέσσερα πρόσωπα που είχαν δώσει

Η παγκόσμια αγορά ναρκωτικών μεταμορφώνεται με την παγκοσμιοποίηση και το διαδίκτυο


Οφείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστεί πιο "δυναμική, καινοτόμος και ευέλικτη" στην αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου ναρκωτικών και φαρμακευτικών ουσιών, τόνισε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βάσει ευρημάτων των ευρωπαϊκών υπηρεσιών επιβολής του νόμου και αντιμετώπισης των ναρκωτικών, καθώς το Διαδίκτυο και η χρήση ουσιών που διακινούνται νομίμως κάνουν την αποστολή ακόμα πιο δύσκολη.
"Η διακίνηση ναρκωτικών είναι ένα από τα πιο περίπλοκα (. . .) φαινόμενα της εποχής μας

Ποιοι Είναι οι Ενεργειακοί Φόβοι της Άγκυρας στο Κουρδικό

Πίσω από την μεγάλη κινητικότητα της κυβέρνησης Ερντογάν στο Κουρδικό θα πρέπει να διαγνώσουμε μία μεγάλη γεωπολιτική αγωνία της Τουρκίας, η οποία έχει και ενεργειακές πτυχές τόσο στον άμεσο όσο και στον μεσομακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Ιδιαίτερα διαφωτιστική και για το ζήτημα αυτό ήταν η χθεσινή απογευματινή εκδήλωση του ΙΕΝΕ με θέμα «Η Αραβική Άνοιξη, οι Επιπτώσεις στην Αγορά Πετρελαίου και ο Ρόλος των Κοιτασμάτων της Ανατ. Μεσογείου», όπου οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, ανάμεσα στους άλλους –

Χιλιάδες αράχνες επιτέθηκαν σε πόλη στην Ινδία


Χιλιάδες δηλητηριώδεις αράχνες κατέστρεψαν τη γιορτή των κατοίκων της ινδικής πόλης Σάντια στο κρατίδιο Ασάμ. Τα μεγάλα αρθρόποδα γέμισαν ξαφνικά την πλατεία της πόλης, όπου οι άνθρωποι γιόρταζαν την τοπική γιορτή.
Οι αράχνες άρχισαν να δαγκώνουν τους κατοίκους με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν εκατοντάδες και δύο να πεθάνουν από τα δηλητηριώδη τσιμπήματα. Το πλήθος πανικοβλήθηκε, οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός που προκάλεσε και

Σοκ στο Αγρίνιο: Μοναδικός στα χρονικά ο τραυματισμός- Η βέργα του ψαροντούφεκου του διαπέρασε το κρανίο

Φωτογραφία για Σοκ στο Αγρίνιο: Μοναδικός στα χρονικά ο τραυματισμός- Η βέργα του ψαροντούφεκου του διαπέρασε το κρανίο

Μέχρι και η... επέμβαση της Πυροσβεστικής Αγρινίου χρειάστηκε σήμερα, ώστε να κόψει τη βέργα ψαροντούφεκο που από το λαιμό τραυματία στο Αγρίνιο, βγήκε από το πάνω μέρος του κρανίου του!

Οι συνθήκες του τραυματισμού του άνδρα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά το χτύπημα από την βέργα του ψαροντούφεκου που δέχτηκε ο 42χρονος ήταν τέτοιο που από το λαιμό του, διαπέρασε τον εγκέφαλο και η μύτη της βέργας βγήκε από το πάνω μέρος του κρανίου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Αγρινίου και άφωνοι έμειναν γιατροί και

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....


... τότε μόνο στην Εκάλη, το Ψυχικό, την Πολιτεία, το Καβούρι κλπ. Μόνον εκεί. 
Να ξέρουν οι κύριοι αυτοί πως τέμενος και τζαμί δεν πρόκειται να δουν ποτέ μέσα στην Αττική τουλάχιστον. 
Όπου αποφασιστεί να γίνει το τέμενος ή το τζαμί, θα ρίξουμε στον χώρο καμιά δεκαριά γουρουνάκια να βοσκάνε, οπότε έχει τελειώσει η υπόθεση. 
Τα τεμένη και τα τζαμιά δεν ανεγείρονται ποτέ σε περιοχές που έχει πατήσει το πόδι του

Στο σφυρί και η πρώτη κατοικία

Τελεσίγραφο για άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία, έδωσε η Τρόικα στην Κυβέρνηση.
Τα ταμεία εξακολουθούν να παραμένουν άδεια και μόνο οι φόροι δεν φτάνουν για να πετύχουμε τους στόχους.
Η μόνη λύση, είναι η… τρομοκρατία. Και όταν λέμε τρομοκρατία, εννοούμε ψυχολογική. Όσοι δεν κληθούν να πληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους στο κράτος θα τον πετάνε έξω από το σπίτι του. Αυτό τουλάχιστον είναι το σχέδιο της Τρόικας.

Ανοιχτός πόλεμος ανεξάρτητων καλλιεργητών με τις Αρχές στις Η.Π.Α.


Από : tvxs
Ένας ανοιχτός πόλεμος εναντίον των μικρών ιδιόκτητων κήπων έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με διάφορες αφορμές, δημοτικές αρχές σε διάφορα σημεία της χώρας εξαναγκάζουν τους πολίτες να διαλύσουν τους μικρούς ιδιόκτητους κήπους των σπιτιών τους.

Αν και καμία επίσημη αρχή δεν αναφέρει ανώτερες κυβερνητικές διαταγές για το «ξήλωμα», αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιδράσεις απέναντι στους νέους διατροφικούς νόμους, τους

HELLENIC AIR FORCE-με τιμή και σεβασμό



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Τα Κλεμμένα - Νότης Σφακιανάκης



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ήταν τρελός-Νότης Σφακιανάκης(για τον Σολωμό Σολωμού)



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Άδειασμα Στουρνάρα από Moody’s για την ύφεση


empty
Το χρέος της Ελλάδας θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα την περίοδο 2012-2016 παρά τα όποια μέτρα έχουν ή αναμένεται να ληφθούν, εκτιμά ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s.
Παράλληλα προειδοποίησε για υψηλό κίνδυνο νέας χρεοκοπίας στο υπόλοιπο χρέος του ιδιωτικού τομέα, ενώ άδειασε και τον υπ. Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, υποστηρίζοντας ότι η ύφεση δεν θα σταματήσει το 2013.

Θά τά πάρουν ὅλα



Θά τά πάρουν ὅλα

Τό ἔργο τῆς τρικομματικῆς κυβερνήσεως (λέμε τώρα) καί τῶν ξένων τοκογλύφων σέ βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ συνεχίζεται. Πρέπει οἱ Ἕλληνες νά χάσουν ὅλα τά περιουσιακά τους στοιχεῖα – κινητά καί ἀκίνητα. Τότε μόνον θά σταματήσουν. Ἔτσι θά ἀρχίσῃ ἡ περιβόητη «ἀνάπτυξις» πού εὐαγγελίζονται. Λογικό. Ὅταν φθάσῃς στόν πάτο, ἡ ὁποιαδήποτε δραστηριότητα θά βαφτιστῇ ἀνάπτυξις. 

Ο Μ. Ιγνατίου στέλνει τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο!




Ο Μ. Ιγνατίου στέλνει τον Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο!
Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν στο ενεργητικό τους σειρά αποκαλύψεων που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Ειδικά εκείνες που ήταν ενάντια στην τρέχουσα καθεστωτική προπαγάνδα. Τα στοιχεία και οι περιγραφές του όμως σε πρόσφατο άρθρο του στα «Επίκαιρα», δεν είναι απλώς μία απλή καταγραφή γεγονότων.
Είναι ένα βαρύτατο κατηγορώ που στέλνει τον Παπανδρέου απ' ευθείας στο ειδικό δικαστήριο.
"Ο Παπανδρέου, όχι μόνο μεθόδευσε την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, αλλά η μεθόδευση έγινε με τρόπο ώστε να μην έχει η χώρα άλλη επιλογή...".

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ 400 ιερείς προσλαμβάνει εσπευσμένα το ρωσικό ΥΠΑΜ - Πάνε σε Συρία και Α.Μεσόγειο


Tο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας θα προσλάβει περί τους 400 στρατιωτικούς ιερείς, καθώς τα 2/3  των στρατιωτών και των αξιωματικών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων δηλώνουν βαθιά θρησκευόμενοι και πιστοί ορθόδοξοι.
Ήδη, όπως μεταδίδει το RIA Novosti, οχτώ στρατιωτικοί ιερείς αποφασίστηκε να σταλούν στον Στόλο της Βαλτικής στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια, ως μέρος του προγράμματος για την αποκατάσταση του θεσμού των στρατιωτικών ιερέων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας που ίσχυε από τον 18ο αιώνα μέχρι τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ Αγόρασε πλοίο σεισμικών ερευνών η Τουρκία - Το βγάζει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!


Την αγορά πλοίου σεισμικών ερευνών το οποίο μπορεί να διεξάγει δισδιάστατες και τρισδιάστατες  έρευνες ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων,Taner Yıldız .
Ο Taner Yıldız ανακοίνωσε την αγορά (κατ'άλλες πηγές μακροχρόνια μίσθωση) ενός πλοίου σεισμικών ερευνών που"έχει αποδείξει την αξία της σε διεθνές επίπεδο στις δισδιάστατες και τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες", όπως ανέφερε ο ίδιος..
«Πληρώσαμε γύρω στα 130 εκατομμύρια δολάρια. Θεού θέλοντος σήμερα θα περάσει από τα Στενά του Çanakkale και θα πλεύσει προς την Κωνσταντινούπολη ».

Διατροφή & Υγεία





1. Η έλλειψη ποιου μεταλλικού στοιχείου σχετίζεται με την οστεοπόρωση;

α. Του σιδήρου β. Του ασβεστίου γ. Του φθορίου            1. Του ασβεστίου.


2. Ποιο μεταλλικό στοιχείο βρίσκεται σε μεγαλύτερη αναλογία στο σώμα μας;

α. Το ασβέστιο β. Ο σίδηρος γ. Ο φώσφορος                  2. Το ασβέστιο.


3. Ποιο μεταλλικό στοιχείο βοηθά στη μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς;

α. Το κάλιο β. Το ασβέστιο γ. Ο σίδηρος                       3. Ο σίδηρος.


4. H έλλειψη του σιδήρου ή του ασβεστίου οδηγεί σε αναιμία,
κόπωση και τριχόπτωση;

Απίστευτο;; Έδωσαν 10 εκατ. ευρώ δάνεια σε Πακιστανό!!!



Έκπληκτοι έμειναν οι ειδικοί επιθεωρητές που διενεργούσαν έλεγχο σε μεγάλη τράπεζα της Πελοποννήσου, όταν διαπίστωσαν έλλειμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από κομπίνα με δάνεια που είχαν στήσει τρία μεγαλοστελέχη της τράπεζας, μαζί με έναν Πακιστανό.

ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ!!!



Και για του λόγου το αληθές:
Ακόμα και οι... πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ


Δείτε ένα βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες και αναλογιστείτε αν αυτό που βλέπετε ονομάζεται έγκλημα ή όχι.
Αναλογιστείτε ... πριν την πράξη.


ΠΡΟΣΟΧΗ. 
Περιέχει πολύ σκληρές εικόνες, ακατάλληλες για ανηλίκους... 
 Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά από αυτό το βίντεο.

Σίγουρα δε θέλετε να μάθουν πόσο σκληροί μπορούν να γίνουν οι "μεγάλοι"...

Κανονισμός «σκούπα» για σπόρους ψηφίζεται στις Βρυξέλλες – Στην παρανομία οι παλιές ποικιλίες;



ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ!!

Σχόλιο: Όχι, δεν το κάνουν για να ελέγξουν την τροφή. Επειδή, μας αγαπάνε το κάνουν, βρε. 

Αγρότες κρατήστε σπόρους. Θα σώσετε τον εαυτό σας και τον κοσμάκη.

Με τη βιοποικιλότητα να χάνεται και τις παλιές ποικιλίες να απειλούνται, διότι δεν προστατεύονται από επιχειρήσεις ή ιδρύματα, οι οργανώσεις «Πελίτι» και «Αιγίλοπας» προοειδοποιούν ότι η χαριστική βολή θα έρθει από την Κομισιόν, με νέα οδηγία για τους σπόρους.
Για τον κίνδυνο να μπουν στην «παρανομία» πολλές εμπορεύσιμες παραδοσιακές ποικιλίες φυτών, όπως τα βερίκοκα Μπεμπέκου και Διαμαντοπούλου ή η «αναβιωμένη» ποικιλία Ζέας (δίκοκκο σιτάρι), προειδοποιούν οργανώσεις από την Ελλάδα και την Ευρώπη.