ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Χάνουκα, η ανθελληνική γιορτή των εβραίων που δε γνωρίζαμε



cea4ceb9ceb3ceb9cebfcf81cf84ceacceb6cebfcf85cebdcebcceb5cf84ceb7cebdcea7ceb1cebdcebfcf85cebaceaccebfceb9ce95ceb2cf81ceb1ceafcebfc

Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… 
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο …πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”…

Απλά ένα θαύμα

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε την ώρα της θείας κοινωνίας, στην εμφάνιση, δίπλα στο ιερό, εμφανίστηκε η λευκή μορφή ενός Αγγέλου, η οποία είναι ξεκάθαρη και δεν σηκώνει αμφισβήτηση.
Όποιος πιστεύει ότι είναι προϊόν μοντάζ δεν έχει παρά να αναλύσει την φωτογραφία και να σοκαριστεί.

http://ataktesfones.blogspot.gr/

ΠΙΕΡΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ .


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Οδηγούν στην κοινωνική έκρηξη, επειδή το χάος είναι ο στόχος τους


Ο πολλαπλασιαστής της δυστυχίας 

Κάπως... αργά ανακάλυψε ο επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ τον λάθος υπολογισμό του «δημοσιονομικού πολλαπλασιαστή»: αντί κάθε ευρώ περικοπής των πρωτογενών δαπανών του κράτους να επιφέρει 0,7% ύφεση, επέφερε υπερδιπλάσια, ύψους 1,7 ευρώ, με αποτέλεσμα μια εσωτερική υποτίμηση άνευ προηγουμένου για ανεπτυγμένη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα εν καιρώ ειρήνης.

"Αυτά είναι τα απόρρητα σχέδια που μας έκλεψε η Ελλάδα"!! Τουρκική υστερία...!!

                      

Λεπτομέρειες για τα απόρρητα στρατιωτικά μυστικά της τουρκικής άμυνας...


που φέρεται να έπαιρνε η Ελλάδα από το δίκτυο στρατιωτικής κατασκοπείας στην Σμύρνη περιέχονται σε άρθρο γνώμης του Αμπτνουλάχ Μποζκούρτ στην αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα Today’s Zaman.


Στο άρθρο - με τίτλο « Spy ring compromised security of Turkey, US and NATO allies»- γίνεται εκτενή αναφορά στο περιεχόμενο του κατηγορητηρίου για τις δραστηριότητες του δικτύου στρατιωτικής κατασκοπείας στην Σμύρνη που εξαρθρώθηκε . Ο αρθογράφος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι .......

Ν.Δ. σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε τον Κουράκη, αλλιώς θα είναι σαν να υιοθετείτε τις απόψεις του

Ν.Δ. σε ΣΥΡΙΖΑ: Διώξτε τον Κουράκη, αλλιώς θα είναι σαν να υιοθετείτε τις απόψεις του 
«Αυτοί που πολέμησαν μανιωδώς την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητας των Ελλήνων, τώρα ζητούν να προσδιορίζεται στη φορολογική δήλωση»


Σε ανακοίνωσή  της, μέσω του γραφείου τύπου,  η Νέα Δημοκρατία,απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά  με τις δηλώσεις του βουλευτή Τ. Κουράκη για φορολόγηση των Χριστιανών Ορθοδόξων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, “αδειάζει” άλλο ένα στέλεχός του, τον κ. Κουράκη, χαρακτηρίζοντας

Βίασαν 19 γυναίκες στην Ταχρίρ – Έκοψαν τα γεννητικά όργανα 19χρονης-Ο στρατός αντικαθιστά την αστυνομία!


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αίγυπτο, δυο χρόνια μετά την πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ. Καταγγελίες για βιασμό 19 γυναικών με μαχαίρια, όπλα και μπουκάλια.

Ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Υποτίθεται πως πριν από δυο χρόνια, οι Αιγύπτιοι ξεσηκώθηκαν κατά του καθεστώτος Μουμπάρακ για να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή. Τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, με αφορμή τη συμπλήρωση δυο ετών από την εξέγερση, δείχνουν ότι οι καλύτερες μέρες δεν ήρθαν. (Ακόμη, ας ελπίσουμε) Η αποκάλυψη πως στο περιθώριο της δεύτερης επετείου από την εξέγερση κατά του Μουμπάρακ τουλάχιστον 19

ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ...

beni

Mηνυτήρια αναφορά κατά του Πόλντο κατέθεσε σμήναρχος ε.α για τα όσα κωμικοτραγικά κατέθεσε στη βουλή γελώντας μάλιστα ο πρόεδρος του κόμματος του 5% ότι κατέχει σε ψηφιακή φωτοτυπία τα απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας...
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Του Ιγνατίου Καραθεοδώρου του Δημητρίου, απόστρατου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, κατοίκου Καλλονής – Δήμου Λέσβου.
1.-Την 17η Ιανουαρίου 2013, κατά την διάρκεια συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων σχετικά με την πρόταση διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης κατά των υπευθύνων για την αλλοίωση και

Μετά τη Χούντα του Jefrey, έρχεται η Χουντάρα του Σαμαρά … Χτύπησαν κόσμο πάλι – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!


ΕΚΤΑΚΤΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!! ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Χτύπησαν με χημικά στα διόδια του Αιγινίου
ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ                                                            

Χτύπησαν με χημικά στα διόδια του Αιγινίου
28.01.13



Χτύπησαν με χημικά για να φύγει ο κόσμος από τα κουβούκλια και έβαλαν μέσα τους υπαλλήλους για να αρχίσουν την είσπραξη! Ναι, για να μπορεί πλέον η…..

Το ΕΣΡ απαγόρευσε την μετάδοση εικόνων απο την τηλεόραση για τους...ΦΤΩΧΟΥΣ!


Μια απίστευτη απόφαση, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η ... μετάδοση εικόνων απο την τηλεόραση ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάστασης εξαθλίωσης και φτώχειας λόγω των Μνημονίων, εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης!
Το ερώτημα είναι αν θα πάψει να υπάρχει η φτώχεια και η εξαθλίωση επειδή δεν θα μεταδίδει τέτοιες εικόνες η τηλεόραση. Σε τελική ανάλυση υπάρχει και το διαδίκτυο για να ενημερώνονται οι Έλληνες.
Ας δούμε ολόκληρη την πρωτοφανή απόφαση:

Φτιάχνει κλίμα έντασης η Άγκυρα: "Τουρκικό αλιευτικό εβλήθη από ελληνικό περιπολικό"



Σε "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο, όπου σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής άνοιξε πυρ κατά τουρκικού αλιευτικού αναφέρεται ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου. Η Άγκυρα όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό
Προχωρά και στην "καταγγελία" παραβιάσεων του τουρκικού εναέριου χώρου από ελληνικά μαχητικά!
Η ενορχηστρωμένη αυτή προσπάθεια του τουρκικού γενικού επιτελείου εφευρίσκοντας φανταστικά σενάρια ελληνικών προκλήσεων έχει προκαλέσει προβληματισμό στους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ .
Προβληματισμό γιατί πίσω από την αναφορά τέτοιων ανύπαρκτων γεγονότων....

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος - αφιέρωμα στην μνήμη του



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.......


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: η Διαθήκη του για τον Ελληνισμό!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος - λόγος επιβατήριος.



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Πέντε χρόνια χωρίς τον Μακαριστό Χριστόδουλο

                  Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου (1939 – 2008), ο οποίος αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες μορφές της Ελλαδικής Εκκλησίας και της ελληνικής κοινωνίας.

Στο Α΄ Νεκροταφείο βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμο Παπαγιάννη και τον νέο Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμ. Συμεών Βολιώτη, όπου τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του, παρουσία κληρικών και πλήθους κόσμου που ήρθαν για να τιμήσουν την μνήμη του.

«Να έχουμε την ευχή του», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών.....

Πέθανε σήμερα ο Νικόλαος Ντερτιλής



Ο Νικόλαος Ντερτιλής παρέμενε έγκλειστος επί 38 χρόνια στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνούμενος να υπογράψει αίτημα αποφυλάκισης.

Ο Ντερτιλής νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο από τις 7 Δεκεμβρίου του 2012 οπότε και υπέστη οξύ ισχαιμικό επεισόδιο. Δόξα και τιμή στον Έλληνα πατριώτη που πέθανε στις φυλακές των δοσίλογων.

Οι πατριώτες τιμωρούνται για παραδειγματισμό, οι προδότες έχουν ασυλία και οταν ψοφήσουν τούς κάνουν άγαλμα οι όμοιοί τους.

Εντολή Σαμαρά να επιστρατευθούν προληπτικά οι αγρότες, οι δικηγόροι, οι γιατροί και όσοι καπνίζουν άφιλτρα.



-Νίκο, θέλω την Τρίτη να είσαι στο πόδι μου. Βάρα προληπτικά στο ψαχνό.
Μ΄αυτή την εντολή-παράκληση στονΝίκο Δένδια ο πρωθυπουργός κι άλλοι40 νοματαίοι αναχωρούν την Τρίτη με προορισμό το Κατάρ για να φέρουν πίσω επενδύσεις.



ΕΦΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΥΣΚΟΛΑ" Άσκηση αντιμετώπισης ... ανταρτών στην Θράκη - Νέα πολιτικά και επιχειρησικά δεδομένα


Η νέα πραγματικότητα στο περιβάλλον ασφάλειας στην ηπειρωτική Ελλάδα σε Μακεδονία και Θράκη που πιθανον να αντιμετωπίσει η χώρα τα επόμενα χρόνια με την εμφάνιση ενός είδους πολέμου που δεν έχουν εκπαιδευτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, στις αντιανταρτικές αποστολές αποτέλεσε το αντικείμενο της άσκησης με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ –ΔΙΓΕΝΗΣ» που διεξήχθη το διήμερο 19-20\01\2013 στην ορεινή Θράκη.

ΒΟΜΒΑ-Ποιο φάρμακο θεωρείται ύποπτο για 4 θανάτους;


Η γαλλική ρυθμιστική αρχή φαρμάκων και προϊόντων υγείας ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το φάρμακο κατά της ακμής,το οποίο χρησιμοποιείται και ως αντισυλληπτικό, μετά τους τέσσερις θανάτους που σημειώθηκαν την τελευταία...
25ετία οι οποίοι συνδέονται με τη λήψη του.
Μιλάμε για το Diane-35.
Η ρυθμιστική αρχή ANSM ανακοίνωσε σήμερα ότι το Diane-35, που παρασκευάζεται από τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer, έχει άδεια κυκλοφορίας σε 135 χώρες και πωλείται σε περισσότερες από 116.
Τον περασμένο χρόνο περίπου 325.000 γυναίκες στη Γαλλία πήραν το φάρμακο, σύμφωνα με την ANSM, η οποία πρόσθεσε ότι θα δημοσιοποιήσει την έκθεσή της την επόμενη εβδομάδα.
Η ANSM ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις θάνατοι προκλήθηκαν από θρόμβωση που συνδέεται με τη χρήση του Diane-35.
Τρεις άλλοι θάνατοι που αναφέρθηκαν.......

Σε επιφυλακή ο Έβρος

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές του Έβρου λόγω της αυξημένης στάθμης των υδάτων που ξεπερνά κατά τμήματα το όριο του συναγερμού.

Τα τελευταία τρία 24ωρα παρατηρούνται αυξητικές τάσεις στη στάθμη των υδάτων κατά μήκος του ποταμού Έβρου, κατάσταση που επιδεινώθηκε από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Αλλαγές στη συνταξιοδοτική νομοθεσία του Δημοσίου


Καθιερώνεται ο θεσμός της προκαταβολής της σύνταξης από το Δημόσιο...

Αλλαγές στη συνταξιοδοτική νομοθεσία του Δημοσίου επιφέρει το υπουργείο Οικονομικών με το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση συνταξιοδοτικών, δημοσιονομικών, διοικητικών και λοιπών διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών» που έδωσε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα νομοθετική πρωτοβουλία, καθιερώνεται για πρώτη φορά ο θεσμός της....

Το (άθλιο) πρόσωπο των ημερών!

Αλήθεια ποιος  ήξερε αυτόν τον σαχλαμάρα πρίν γίνει βουλευτής? 
Ποιός είσαι ρε χαφιέ που θα προτείνεις να φορολογούνται οι Ορθόδοξοι στην Ελλάδα, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα αυτό ρε τσόγλανε? Ξεπληρώνεις γραμμάτια για την εκλογή σου στο άθλιο "Ελληνικό" κοινοβούλιο, τσουτσέκι?
Που να ξέρατε τι σας περιμένει προδότες...καρναβάλια!

Περιμένοντας τον Τούρκο ... ''Σκέφτομαι ''



Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου ,χάνεται η σκέψις  μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού !

Δεν είμαι ημίθεος ,δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας !

Έχω τους φόβους μου , έχω τις αναστολές μου , έχω τις ανασφάλειες μου !