ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Απόφαση βόμβα φέρνει τα πάνω κάτω στις Συνεταιριστικές τράπεζεςΠαγώνει η εκκαθάριση της Αχαϊκής στην Πάτρα, χαμόγελα αισιοδοξίας και ελπίδας στη Λαμία...

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στο οποίο είχε προσφύγει η διοίκηση της Αχαϊκής τράπεζας, παγώνει κάθε διαδικασία εκκαθάρισης, μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σχετικό της απόφασης σχετίζεται με την διαδικασία που ακολουθήθηκε για το "λουκέτο" στην τράπεζα και αποφασίστηκε το άμεσο πάγωμα της ρευστοποίησης των περιουσιακών της στοιχείων. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο dete.gr o Πρόεδρος της Αχαϊκής Ευάγγελος Φλωράτος, η απόφαση αποτελεί "πρόκριμα" για ότι έχει να συμβεί τον........

Η Shell αποσύρει τις καταθέσεις της από την Ευρωζώνη


 Η Shell αποσύρει τις καταθέσεις της από την Ευρωζώνη
Αποσύρει μέρος των καταθέσεών του στην Ευρώπη ο πετρελαϊκός κολοσσός Shell.
Σύμφωνα με τους βρετανικούς Times, η εταιρία θεωρεί την Ευρωζώνη «περιοχή υψηλού ρίσκου», ενώ σημειώνει σχετικά και δηλώσεις του Σάιμον Χένρι, ανώτατου οικονομικού στελέχους της Shell, που είπε ότι «υπάρχει αλλαγή στη βούλησή μας να αναλάβουμε το πιστωτικό ρίσκο της Ευρώπης».
«Δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο όλες οι χώρες-μέλη της Ευρωζώνης, αφού τα προβλήματα δεν είναι κοινά»,

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!


Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ 

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Ο ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά ζει τον απόλυτο εμπαιγμό. Η κυβέρνηση Σαμαρά, ως άλλος δήμιος που εκτελεί πειθήνια τις εντολές της εξουσίας (βλέπε τρόικα), ετοιμάζεται να σηκώσει το γιαταγάνι και να αποκεφαλίσει τους τελευταίους επιζώντες της τεχνητής κρίσης.

Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί. (βίντεο)….Ο γνωστός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης κ. Γιώργος Κοντογιώργης είναι, προς τιμή του, από τους ελάχιστους Έλληνες πανεπιστημιακούς που στρέφονται κατά του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Κοντογιώργης απαντά με ευθύτητα στις καταιγιστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων κ.κ. Κουρή και Ταλαμάγκα, στην εκπομπή «επί του πιεστηρίου» στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ. Είναι πολλά και σημαντικά αυτά που θα ακούσετε. Μεταξύ αυτών εμείς ξεχωρίζουμε δύο. 

Οι ένοπλες δυνάμεις υπο την διοίκηση του Ισραήλ; Μας θέτουν εχθρούς της Ρωσίας!Περιπέτειες: Zητάνε ελληνική ναυτική "Task Force" για Α.Μεσόγειο ΗΠΑ-Ισραήλ...
Σε μεγάλες περιπέτειες προσπαθούν να εμπλέξουν ΗΠΑ και Ισραήλ την Ελλάδα, χωρίς οι πρώτες να δίνουν το παραμικρό ουσιαστικό αντάλλαγμα και με τον κίνδυνο πάντα να αφεθεί η Ελλάδα "ξεκρέμαστη" σε περίπτωση που "σφίξουν" τα πράγματα στην περιοχή.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ζητήθηκε από το Ισραήλ και συνηγορούν και οι ΗΠΑ στο αίτημα αυτό, η δημιουργία ειδικής δύναμης εν είδη ναυτικής task force στην Ανατολική Μεσόγειο με τρεις φρεγάτες του ΠΝ,

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 11,5 ΔΙΣ
Περικοπές σε συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, μισθούς στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, καθώς και στο εφάπαξ, «κλείδωσαν» στη χθεσινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας. Η συμφωνία-πλαίσιο των δύο πλευρών προβλέπει ακόμα νέο «μαχαίρι» στην υγεία με την αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στην ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.

Στελέχη Υπουργείου: "Βαφτίζουν" εκτός έδρας τις διακοπές τους και επιδοτούνται"Βαφτίζοντας" τις διακοπές τους ως εκτός έδρας, στελέχη υπουργείου επιδοτούνται για αυτές. Από τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και τα έξοδα του αυτοκινήτου τους
Ως εκτός έδρας μετακίνησης "βαφτίζουν" υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου...
 Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τις διακοπές τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου φυσικά να επιδοτηθούν για αυτές.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ό ίδιος ο πρόεδρος της ΑΤΕ "φυγάδευσε" 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!- Ιδού ποιο είναι το μεγαλοστέλεχος της ΑΤΕ που έβγαλε στο εξωτερικό 8 εκατ. ευρώ!
- "Δεν είναι 10 είναι 8 εκατ. τα λεφτά που φυγάδευσα" λέει!

Τις καταγγελίες του ίδιου του Προβόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε σιγά-σιγά 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό! Πού τα βρήκε;.....

Επιτέλους, Εγνατία οδός με βενζινάδικα και τουαλέτες!


Επιτέλους, Εγνατία οδός με βενζινάδικα και τουαλέτες!
Το «πράσινο φως», που θα κάνει ευκολότερη τη ζωή των διερχομένων από την Εγνατία οδό, έχει ... ανάψει, αφού ξεπαγώνουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία των πολυπόθητων Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ).

Με δυο λόγια, η διέλευση από τον άξονα θα γίνει ευκολότερη, αφού στο εγγύς μέλλον δε θα λείπουν βασικές υποδομές για τους οδηγούς, όπως είναι τα βενζινάδικα και οι τουαλέτες.

Σήμερα, κατά μήκος της Εγνατίας οδού, που εκτείνεται σε μήκος 670 χιλιομέτρων, από την Ηγουμενίτσα του νομού Θεσπρωτίας μέχρι τους Κήπους του νομού Έβρου, υπάρχει μόνον ένας ΣΕΑ, στον Πλάτανο Ημαθίας.

Έτσι, ο οδηγός που σκοπεύει να ταξιδέψει σε όλο το μήκος του άξονα, θα πρέπει να έχει το νου του ώστε να γεμίσει το ρεζερβουάρ του πριν από το ταξίδι του, για να μην βρεθεί με άδειο ντεπόζιτο. Παράλληλα, η αγορά ενός σάντουιτς ή ακόμα και ενός μπουκαλιού με νερό θεωρείται ...

Πούλησαν την ΑΤΕ 95 εκατομμύρια, όταν μόνο μία έκταση που έχει η τράπεζα στα Βόρεια Προάστια αξίζει 60 εκατομμύρια ευρώ...


 
Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού. Η έκθεση
της BlackRock που δολίως κρύβεται, βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.
Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. 
Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια που μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα, και βγαίνουν να μας πουν πως εξασφάλισαν τις θέσεις εργασίας αποκρύπτοντας ότι έχασαν το εφάπαξ τους όλοι οι εργαζόμενοι στην Α.Τ.Ε, και πως θα απολυθούν περνώντας κάτι …

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Σαν σήμερα το είπε ο Λεωνίδας.Δείτε τη μάχη των Θερμοπυλών σε βίντεο!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Σαν σήμερα το είπε ο Λεωνίδας.Δείτε τη μάχη των Θερμοπυλών σε βίντεο!
Σαν σήμερα ο Λεωνίδας επικεφαλής των 300 είπε το ιστορικό Μολών Λαβέ. Οι 300 αντιστάθηκαν μέχρι να πέσει και ο τελευταίος,αλλά έμειναν για πάντα στην ιστορία.


Τα όσα έχουν γραφτεί για τους 300 του Λεωνίδα είναι πολλά και όλα θριαμβευτικά.


Το History Channel  παρουσιάζει με λεπτομερή τρόπο -και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας- τη μάχη που έμεινε στην ιστορία. Τη μάχη των Θερμοπυλών.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

"ΤΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ". ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ.....Είχε το θεό μαζί του ο Κυριάκος Ιωάννου και πέρασε στον τελικό του αθλήματος του, άλμα εις ύψος. Ο πρωταθλητής μας ταξίδεψε στο Λονδίνο με πόνο, κάτι που ανέφερε ο ίδιος πριν από βδομάδες και φάνηκε ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο πέρασε στον τελικό απόψε ως δωδέκατος μαζί με άλλους δύο και έτσι στον τελικό που θα γίνει την Τρίτη θα συμμετάσχουν 14 αθλητές.
Ο Κυριάκος......

Γιατί η Monsanto αναπτύσσει φυτά ανθεκτικά στο αλουμίνιο;


Της Barbara H. Peterson από τοfarmwars.info

Γιατί η Monsanto εξέλιξε το γονίδιο ανθεκτικότητας στο αλουμίνιο;Τι είναι η Monsanto; Η ίδια ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της ότι είναι μια πολυεθνική αγροτική εταιρεία, η οποία βοηθά τους αγρότες να παράγουν πιο υγιεινά τρόφιμα μειώνοντας την επίδραση της γεωργίας στο περιβάλλον. 
Η μόνη αλήθεια.... στην παραπάνω πρόταση είναι οι λέξεις πολυεθνική, αγροτική. Σ’ αυτές θα συμπλήρωνα: πρώην χημική, νυν βιοτεχνολογική.

Η Monsanto επί του παρόντος βγάζει στην αγορά ένα γονίδιο αντοχής στο αλουμίνιο. Εδώ είναι το άλλοθι....