ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Θα εκτελέσουμε πρώτα τα εγγόνια σας, στη συνέχεια τα παιδιά σας και εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς.


H σύζυγος και τα παιδιά του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου εγκατέλειψαν το νησί για να προστατέψουν την ζωή τους! Κι αυτό γιατί στην εφημερίδα "Πολίτης" στάλθηκε επιστολή προκήρυξη η οποία απευθύνεται «Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας» και φέρει ημερομηνία 20 Μαρτίου 2013.
Σε αυτή διατυπώνονται σαφέστατες απειλές που αγγίζουν όχι μόνο τον Πρόεδρο και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, αλλά και μέλη των οικογενειών τους.
Η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σας προειδοποιούμε και δεν μπλοφάρουμε. Θα αρχίσουμε από τα εγγόνια σας, θα πάμε στα παιδιά σας και θα αφήσουμε εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς».

Με ΄΄Ιθαγένεια΄΄ και όχι με το Γένος η εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές.....Ντουφεκιές στον αέρα  απο την Ν.Δ
Τι Βενιζέλος ...Τι Σαμαράς ! Υποχώρησαν σε Βενιζέλο και Κουβέλη !

H εισροή Αλλοδαπών  στις Στρατιωτικές Σχολές Συνεχίζεται ... 
 8.    Τα προσόντα, τα οποία πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ είναι τα εξής:
α.    Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια. Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι -ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια,
την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση,
με την εισαγωγή τους στα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής Ιθαγένειας (Ν. 3284/2004 – ΦΕΚ 217/Α').
-5-

"Παίρνουν μπρος" τα υποβρύχια 209 - Βρέθηκε λύση για τις μπαταρίεςΈπρεπε να γίνει “φασαρία” για να δοθεί λύση στο θέμα των ληγμένων μπαταριών υποβρυχίων ,θέμα που το Onalert έχει κατά καιρούς αναδείξει. 


Πάνω από 10 «τεράστια κοιτάσματα» ανακάλυψε η νορβηγική PGS


Μεγάλο αριθμό «στόχων» φέρεται να έχει εντοπίσει η PGS στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου και νότιας Κρήτης σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία όπως αυτά μπορούν να εξαχθούν από τη διαδικασία «fast truck», δηλαδή με τη πρώτη «πρόχειρη ματιά», εάν μπορούμε να το θέσουμε έτσι, πάνω στα δεδομένα τα οποία έχουν εξαχθεί από τις έρευνες σε μία περιοχή η οποία κάλυψε περί τις 12.500 χιλιόμετρα ερευνητικές γραμμές.

Με νόμο κάθε Δεκέμβριο θα καθορίζεται ο κατώτατος μισθός


Με νόμο που θα φέρνει για ψήφιση στη Βουλή κάθε Δεκέμβριο ο υπουργός Εργασίας, ύστερα από εξάμηνη μελέτη και διαβούλευση με επιστημονικούς φορείς, κοινωνικούς εταίρους άλλους παράγοντες της αγοράς, υπό το ΚΕΠΕ και τον ΟΜΕΔ αντίστοιχα, θα καθορίζεται ο ελάχιστος, για κάθε εργαζόμενο ο οποίος δεν "καλύπτεται" από σύμβαση εργασίας, νομοθετημένος κατώτατος μισθός και το ημερομίσθιο.
Η διαδικασία και τα κριτήρια καθορίζεται στο τελικό σχέδιο της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου που παρέδωσε στην τρόικα η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και δημοσιεύει η Ημερησία.
Το τελικό σχέδιο προβλέπει:

Assad: «Οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας θρησκευτικών συγκρούσεων» με πλήρη στήριξη της Τουρκίας

O Σύριος Πρόεδρος Bashar al-Assad κατηγόρησε ευθέως τον Τούρκο Πρωθυπουργό Recep Tayyip Erdogan ότι «ψεύδεται συνεχώς» από την στιγμή που ξέσπασε η υποστηριζόμενη και υποκινούμενη από χώρες του εξωτερικού κρίση στην χώρα.
“Ο Erdogan δεν έχει πει ούτε για μία στιγμή την αλήθεια από την στιγμή που ξεκίνησε η κρίση στην Συρία”, δήλωσε ο Assad σε συνέντευξη που έδωσε σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αναρτήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη.

Δεν τη "βγάζει" ο Ολάντ τη χρονιά (σαν πρόεδρος) στη Γαλλία> Νέο σκάνδαλο ενόψει

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ: ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΒΥΣΣΑΛΈΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! 
                                ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΜΥΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ!!!

Βαθύτερα στη δίνη του πρώτου του σοβαρού σκανδάλου από την ανάληψη της γαλλικής προεδρίας κινδυνεύει να πέσει ο Φρανσουά Ολάντ, η αξιοπιστία της κυβέρνησης του οποίου έχει αρχίσει να αμφισβητείται μετά την ομολογία του πρώην υπουργού Προϋπολογισμού Ζερόμ Καϊζάκ πως ψευδόταν όταν έλεγε ότι δεν είχε λογαριασμούς στην Ελβετία -και για την εντιμότητα του οποίου ορκίζονταν τα μέλη της κυβέρνησης.

Μετά την υπόθεση Καϊζάκ, η Le Monde υποστηρίζει τώρα ότι ο επικεφαλής επί των οικονομικών της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ, ο Ζαν-Ζακ Οζιέρ, συμμετέχει...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA Oριστικό (;) τέλος στην προμήθεια των αρμάτων Μ1Α1 Abrams - Ποιοι και γιατί τα πολέμησαν

Οριστικό τέλος φαίνεται ότι μπαίνει στο θέμα της αποδοχής της δωρεάς των ΗΠΑ για τα 400 άρματα μάχης Μ1Α1, αξίας πάνω από 2 δισ. ευρώ, καθώς τα άρματα δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο που αποφασίστηκε να γίνει αποδεκτό από τα αποθέματα που περιλαμβάνονταν και τα άρματα.
Έτσι ενώ υπογράφηκε η χρηματοδότηση για τη θαλάσσια μεταφορά στην Ελλάδα, 225 τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) Μ113Α2, 145 τεθωρακισμένων – οχημάτων σταθμών διοίκησης M577A2 και 106 τεθωρακισμένων οχημάτων – φορέων αντιαρματικών όπλων Μ901Α2 Improved TOW Vehicle (ITV), εν τούτοις απουσιάζουν τα άρματα που θα μετέτρεπαν την Ελλάδα στην πιο ισχυρή αρματική δύναμη της Ευρώπης, μετά την Ρωσία και θα έδιναν πλεονέκτημα μέχρι το 2020, τουλάχιστον στο χερσαίο μέτωπο έναντι της Τουρκίας.
Είναι γεγονός ότι...

Oύτε η Αλβανία δεν θέλει τον επαναπατρισμό των Αλβανών...Εμείς τους δίνουμε και Ιθαγένεια;


Στην άρνηση άλλων χωρών (Αλβανίας ) να αλλάξουν οι διμερείς συμφωνίες για επαναπατρισμό κρατουμένων, προσκρούουν οι προσπάθειες του υπουργείου Δικαιοσύνης....(Ενώ οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ (Καστανίδης είχε προτείνει να κατασκευάσει η Ελλάδα φυλακές στην Αλβανία )

Στην άρνηση των άλλων χωρών προσκρούουν οι επίμονες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για τη σύναψη διακρατικών συμφωνιών που θα έχουν ως αποτέλεσμα την επαναπροώθηση αλλοδαπών, που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές.

Φουλ για ισόβια ο Παπακωνσταντίνου. Τον τελείωσε και αυτόν ο Βενιζέλος…


20130404-232507.jpg
…ο οποίος κρεμά και τον Παπανδρέου. Ο τ. Πρωθυπουργός θα κάνει το παν για να μην εμφανιστεί στην επιτροπή μετά τις εξελίξεις. Ο Βενιζέλος αποδείχθηκε ευφυέστατος αφού πήγε, “καθάρισε” και αφήνει τον ΓΑΠ να κρύβεται.
Για «πισώπλατα» παιχνίδια που έγιναν «ερήμην» από τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στα ελάχιστα

Μήπως ο Σαμαράς παίρνει “ουσίες”;

samaras

Η ερώτηση του τίτλου είναι εύλογη, αφού ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας (υφιστάμενος του Ράιχενμπαχ και των υπαλλήλων της τρόικα) χωρίς -προφανώς- συναίσθηση των λεγομένων του ή ευρισκόμενος σε “κατάσταση” που δεν συνάδει με την πραγματικότητα, αναφέρθηκε στην Ελληνική οικονομία λέγοντας πως επίναι ορατά τα πρώτα σημάδια ανάκαμψής της!!!
του Κωνσταντίνου
Σύμφωνα, με το ΑΜΠΕ, Το 2013, όπως είπε ο πρωθυπουργός, είναι έτος καμπής το οποίο θα οδηγήσει στην ανάπτυξη καθώς τα αποτελέσματα των