ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οἱ Ἕλληνες ὡς Φράγκοι



Τοῦ Μόσχου Ἐμμανουὴλ Λαγκουβάρδου
Στὴν ἰδιαίτερη πατρίδα μου, στὴ Δεσκάτη Γρεβενῶν, ὅπου πέρασα τὰ παιδικά μου χρόνια, ὅταν κάποιος γινόταν "ἐκτὸς ἑαυτοῦ" ἐξαιτίας κάποιου πάθους, κυρίως θυμοῦ, δὲν λέγαμε "αὐτὸς ἔγινε τοῦρκος". Ὅταν κάποιος γινόταν "ἐκτὸς ἑαυτοῦ" λέγαμε "αὐτὸς ἔγινε φράγκος, αὐτὸς φράγκεψε".
Ἡ ἀλλοίωση τῆς ψυχῆς τοῦ ἕλληνα ἦταν μεγαλύτερη ὡς φράγκος παρὰ ὡς τοῦρκος.Πῶς εἶναι οἱ ἕλληνες ὡς φράγκοι; Γιὰ τοὺς συμπατριῶτες μου στὴ Δεσκάτη, οἱ ἕλληνες ὡς φράγκοι ἔχουν πλήρη σύγχυση καὶ δὲν ξέρουν τί τοὺς γίνεται. Ὅσο διαρκεῖ ἡ ἐπιρροὴ τῆς φραγκιᾶς στὴν ψυχή τους καὶ στὸν χαρακτήρα τοὺς τὰ πράγματα πηγαίνουν ἀπὸ τὸ κακὸ στὸ χειρότερο καὶ κανεὶς δὲν ξέρει ποῦ θὰ τοὺς ὁδηγήσει ἡ κατάσταση αὐτή.

Ώρα Ελλάδος...0 !

Ελλάδα, χωρίς υπερβολές το ποιο τέλειο μοντέλο, (παγκοσμίως), παρακράτους! Για να μην λένε κάποιοι ότι εδώ δεν λειτουργεί τίποτα.
Φυσικά αυτό θα ήταν αδύνατον αν δεν υπήρχαν τόσες χιλιάδες προδότες και  άλλοι τόσοι χρήσιμοι ηλίθιοι.
Μη βιαστή κάποιος να πεί ότι τα ισοπεδώνουμε όλα (αγαπημένη φράση των πούστηδων στα ΜΜΕ), αυτοί τα έχουν ήδη ισοπεδώσει. Η "Νέα Τάξη" είναι εδώ! >>>>>>>>>>>>

Το Παυλοπέτρι Λακωνίας πιθανά η Χαμένη Ατλαντίδα του Πλάτωνα - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ 23Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013.

Κυκλώματα βγάζουν συντάξεις του ΙΚΑ σε αλλοδαπούς


allodapoi_ika_syntakseisΤα μικροκυκλώματα πέριξ της Ομόνοιας, τα οποία εκμεταλλεύονταν πριν από λίγα χρόνια τους αλλοδαπούς...
για να τους βγάλουν την περιβόητη άδεια παραμονής και εργασίας (500 έως 1.800 ευρώ ήταν η ταρίφα για την άδεια), σπεύδουν τώρα να βγάλουν σύνταξη σε όσους αλλοδαπούς έχουν συμπληρώσει χρόνια ασφάλισης στη χώρα τους, βέβαια με το αζημίωτο…
Το σημαντικότερο κατόρθωμά τους είναι να ξεπεράσουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρούν εξίσου και εμάς τους Έλληνες και να δηλώσουν ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας εντός της ελληνικής επικράτειας, λαδώνοντας κάποιον πρόθυμο να δανείσει τη διεύθυνσή του, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνταξιοδότηση είναι ο αλλοδαπός να αποδείξει ότι διαμένει μόνιμα στην χώρα μας.

Oμολογία εσχάτης προδοσίας: Ομολογία Παπανδρέου: Ήξερα ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει (Βίντεο)

1250462b977d4ac09c923e3325db90e1_XL
Ένας από τους πολιτικούς που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο, ένας εν ενεργεία Έλληνας βουλευτής, μετακομίζει για τη… σεζόν στο εξωτερικό, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις… γνώσεις και την εμπειρία του!
Τελικά φαίνεται ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν εκεί στο Χάρβαρντ, προσκαλώντας τον Γ. Παπανδρέου ως επισκέπτη λέκτορα για να διδάξει την… επιτυχημένη του ”συνταγή”!

Προκλητικός και αμετανόητος ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη Μυρτώ - Ποια είναι η πορεία της υγείας του κοριτσιού

Αν και έχουν περάσει 3 μήνες από εκείνο το απόγευμα της 22ας Ιουλίου, που η μικρή μαθήτρια βρέθηκε να ξεψυχά στα βράχια της παραλίας Χρυσής Ακτής, ο Πακιστανός εξακολουθεί να προκαλεί με τη στάση του. Ο δράστης με διάφορα τεχνάσματα προσπαθεί να ξεγελάσει...
τόσο τις αστυνομικές όσο και τις δικαστικές αρχές, με διάφορα τεχνάσματα προκειμένου

Οι Ρώσοι στριμώχνουν άγρια τους Τούρκους…


Έμπλεξε άσχημα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν με τον ψευδή ισχυρισμό του ότι το αεροσκάφος των συριακών αερογραμμών από το οποίο κατασχέθηκε υλικό για ραντάρ το οποίο ήταν «διπλής χρήσης» (dual use) δηλαδή πολιτική και στρατιωτική, μετέφερε… πυρομαχικά στις συριακές δυνάμεις.
Πέραν της παραδοχής του Ερντογάν ότι δεν υπήρχε κάτι το επιλήψιμο στο φορτίο απλώς οι δυο χώρες διαφωνούσαν για τον τρόπο προώθησής του στη Συρία μέσω Τουρκίας, οι Ρώσοι πλέον επανέρχονται απαιτώντας από την Τουρκία να δώσει στη δημοσιότητα τι είχε μέσα το αεροπλάνο. Πρόκειται ασφαλώς για ένα ακόμα επεισόδιο που στόχο έχει να εκθέσει περαιτέρω τον Ερντογάν, κεφαλαιοποιώντας την κολοσσιαία γκάφα του, αφού μέσα στον νεοθωμανικό του μεγαλοϊδεατισμό απέτυχε να εκτιμήσει σωστά, ότι η Τουρκία είναι μικρότερη από όσο νομίζει και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με τη συνήθη αυθάδεια και υπεροψία που αντιμετωπίζει άλλους (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δε θίγουμε)…

Διαλύονται! Ο λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…


Η κατάσταση για την τρόικα της κυβέρνησης είναι πολύ άσχημη, παρόλο τον εξωραϊσμό που προσπαθούν να κάνουν τα δελτία ειδήσεων…
Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης, δηλώνουν ανοιχτά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Βέβαια ειδικά με τους ΠΑΣΟΚους ποτέ δεν ξέρει κανείς και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Μην ξεχνάμε ότι ΠΑΣΟΚ ήταν και ο Αθανασιάδης του ΓΑΠ που γελοιότερες κωλοτούμπες δύσκολα θα βρει κανείς…Αυτό που σκέφτονται τα επιτελεία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μέχρι στιγμής είναι να μην τεθεί κομματική πειθαρχία (δηλαδή διαγραφή) αν δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Αυτό, σαφώς, δεν γίνεται γιατί ξαφνικά τα κόμματα σέβονται την διαφορετική άποψη των βουλευτών τους αλλά εξ ανάγκης γιατί υποθέτουν ότι αυτοί που τελικά δεν θα ψηφίσουν υπέρ των νέων μέτρων θα είναι αρκετοί ώστε να απειλείται ακόμη και η πλειοψηφία της κυβέρνησης.

ΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ... ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ: 

Ληγμένα…μυαλά



Αγωνιζόμαστε, υποτίθεται, να «κρατηθούμε» στο ευρώ γιατί αν επιστρέψουμε στη δραχμή θα ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα του…’50. Διερωτώμαι όμως ποια Ελλάδα ευαγγελίζονται κάποιοι από αυτούς που μας κυβερνούν και εξακολουθούν να αιφνιδιάζουν δυσάρεστα την απελπισμένη ελληνική κοινωνία με ανόητες ή και προκλητικές εμπνεύσεις.




Λίστα Λαγκάρντ, a la "Ίμια": H EYΠ την βρήκε και την παρέδωσε, οι πολιτικοί την έθαψαν!


Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών βρίσκεται πίσω από την ανακάλυψη και διαβίβαση της λίστας Λαγκάρντ στην κυβέρνηση Παπανδρέου και πλέον βρισκόμαστε ενώπιον "Ιμίων της οικονομίας".
Όπως η ΕΥΠ είχε την πληροφορία την βραδιά των Ιμίων ότι επίκειται απόβαση σε ελληνικό νησί και η τότε κυβέρνηση Σημίτη αδιαφόρησε, έτσι και τώρα η ΕΥΠ, χωρίς να άπτεται των αρμοδιοτήτων της το όλο ζήτημα, σε μια επίδειξη εθνικής υπευθυνότητας τα στελέχη της κατάφεραν να βρουν την λίστα και να την παραδώσουν, αλλά είχε την ίδια τύχη με την πληροφορία περί απόβασης των Τούρκων στα Ίμια από την πολιτική ηγεσία:

Ψηφίστε τα μέτρα ή πάμε σε εκλογές! - Όλα στον αέρα για μέτρα και Κυβέρνηση – Προχωρούν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και χωρίς ΔΗΜΑΡ;


 - Ανένδοτος ο Κουβέλης, ψάχνει συμβιβασμό ο Βενιζέλος, με κάλπες απειλεί ο Σαμαράς - Τα 15 λεπτά Σαμαρά – Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη - Τα μέτρα πάνε στη βουλή για... ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

- Προσπάθεια συμβιβασμού στη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών
- Κανένα αποτέλεσμα και στην τηλεδιάσκεψη Στουρνάρα -Τρόικας

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τους ψεκασμούς.

Χημικά σύννεφα θανάτου.

Aφήστε τους εκβιασμούς και αρχίστε να αποζημιώνετε τον Ελληνικό λαό!


Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, κατά την χθεσινή ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, αποφάσισε να υιοθετήσει πολιτική υψηλών τόνων και μελοδραματικό ύφος, προκειμένου να πείσει το λαό για την τραγικότητα της κατάστασης και τους βουλευτές να στηρίξουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης να προωθήσει μέτρα εφαρμογής της σκληρότερης πολιτικής όλων των εποχών στην Ελλάδα.
«Αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσει ο λαός. Και αν δεν δεχθούμε τα μέτρα της ΤΡΟΪΚΑΣ δεν θα πάρουμε τη δόση!» Αυτά τα εκβιαστικά διλήμματα θέτει η Κυβέρνηση στον Ελληνικό λαό, αποκρύπτοντας για άλλη μια φορά την αλήθεια και τα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων.

Επίδειξη του μαχητικού F-16 απο την ομάδα ''ΖΕΥΣ'



Μια μεγάλη ευκαιρία θα έχουν όλοι να παρακολουθήσουν την επίδειξη των πρώτων ...όπως πληροφορούμαστε  ΄Έπίδειξη  απο τους καλύτερους πιλότους στο κόσμο στη Θεσσαλονίκη δείτε το video  !

 Την 28 Οκτωβρίου 2012, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης θα πραγμοτοποιηθεί επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς". 

Η προδοσία είναι μεγάλη, η οργή μας μεγαλύτερη, το ηθικό μας ,προδότες,...ακμαιότατο !

ΛΟΚ, ΜΑΚ, ΜΑΛ & ΕΤΑ

Στουρνάρας: "Θα πεινάσει ο κόσμος αν δεν εκταμιεύσουμε τη δόση"

Στουρνάρα τα παιδιά μου πεινάνε εδώ και δύο χρόνια. Οπότε ξέρεις πώς σε βλέπω; Όπως σε βλέπουν και τα αφεντικά σου....σαν αναλώσιμο ρουφιάνο!!!

Η VODAFONE αποφάσισε η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ....



Ευ. Βενιζέλος .... εύχεται!!!

«Θεωρώ αυτονόητο ότι θα γίνει σεβαστή, τουλάχιστον στα θεμελιώδη στοιχεία, η αξιοπρέπειά μας, σε σχέση με τη δημοσιονομική διαχείριση του κράτους. Αυτή πρέπει να γίνεται από τις Ελληνικές Αρχές, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν είμαστε προτεκτοράτο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πάρα πολύ καλά οι εταίροι μας και η τρόικα».


Προσέξτε τη λέξη "τουλάχιστον", τα σχόλια...

¨Πάμε μόνοι και όποιος τα ψηφίσει τα μέτρα"



¨Πάμε μόνοι και όποιος τα ψηφίσει τα μέτρα
Σε συνεχή διαπραγμάτευση με την τρόικα ως την Πέμπτη θα βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών ώστε να κλείσει οριστικά το πακέτο των μέτρων ως τη συνεδρίαση του Eurogroup Working Group την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Σαμαράς: «Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε»



Σχόλιο: Όταν η κοροϊδία ξεφεύγει!


«Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε» διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε τηλεοπτικό μήνυμα που απηύθυνε προς τον ελληνικό λαό, λίγες ώρες μετά τη σύσκεψη που είχε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και το Φώτη Κουβέλη. «Τρεις μήνες τώρα αλλάζουμε την εικόνα της Ελλάδας. Διαπραγματευόμαστε σκληρά. Και στα εργασιακά και σε άλλα θέματα αλλάξαμε πάρα πολλές από τις αρχικές προτάσεις της τρόικας. Μόνο κριτήριό μου είναι η Ελλάδα και το μέλλον της. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει εάν δεν κρατήσω σταθερά το τιμόνι», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς. 

Πτώχευση εντός ευρώ τον Δεκέμβρη; Γιατί καταργήθηκαν διευθυντές εφοριών σε "εισπρακτική περίοδο"; Γιατί φεύγουν εταιρίες από την χώρα;




Γιατί καταργήθηκαν διευθυντές εφοριών σε "εισπρακτική περίοδο"; Γιατί φεύγουν εταιρίες από την χώρα;
Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και δείτε σχετικό βίντεο.




Κείμενο από το www.sprispero.gr

Η κατάργηση των εφόρων σε όλη τη χώρα βγάζει είδηση ή διάδοση. Πέντε τουλάχιστον απερχόμενοι διευθυντές μεγάλων εφοριών μιλώντας στο spirospero.gr, είπαν ότι: Η ανεξήγητη αιφνίδια κατάργηση όλων των διευθυντών, υποδιευθυντών και τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες της χώρας, προαναγγέλλει «πτώχευση της Ελλάδας εντός Ευρώ», η οποία «θα γίνει πράξη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012».

Το non paper με τους έξι επαχθείς όρους του Σόιμπλε και την παράδοση της διοίκησης του κράτους [έγγραφο]


Σ.Σ. Το πράγμα είναι απλό. Είτε κάποιος το μεταφράζει  ως έλλειψη εμπιστοσύνης στους διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς, είτε το μεταφράζει ως μεταφορά της διαχείρισης του κράτους της τραπεζικής δημοκρατίας στο Βερολίνο και απόλυτη παράδοση των κλειδιών της χώρας, θα καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα. Οι Συγκυβερνήτες και οι προηγούμενοι δεν πείθουν τους δανειστές την ίδια στιγμή που εντός των συνόρων αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν για να πάρουμε τη δόση και να σωθούν οι τράπεζες. 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ; ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΜΑΣ;


merkel-ydrogeiosellada
Μια από τις πιο ισχυρές οικονομίες του κόσμου, η «ναυαρχίδα» της ευρωζώνης, φαίνεται να αδυνατεί να εφαρμόσει μια κοινωνική πολιτική για τους ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Αυτό τουλάχιστον καταγράφεται στη σχετική μελέτη της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, όπου φαίνεται πως το 2011 ένας στους πέντε Γερμανούς - ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 16 εκατομμύρια ανθρώπους- βρέθηκε αντιμέτωπος με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Πολεμικό Ναυτικό: Καπηλεία του σήματος από τουρκική εταιρία!


Ένα πραγματικά σοβαρό θέμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον μπλογκ «http://kostasxan.blogspot.gr/», το οποίο αφορά στη χρήση του σήματος του ελληνικού Πολεμικού ναυτικού από τουρκική εταιρία!
Περισσότερα σχόλια περιττεύουν και απλώς παραπέμπουμε στο κείμενο, σημειώνοντας στους φίλους μας ότι το συγκεκριμένο μπλογκ δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με πραγματικά κρίσιμα ζητήματα που μένουν μακριά από το φως της δημοσιότητας, συχνά εξυπηρετώντας σκοπιμότητες, ενώ πολλές αναλύσεις του θα τις ζήλευαν επαγγελματίες του χώρου της εξωτερικής πολιτικής της άμυνας και της ασφάλειας.
Ακολουθεί το άρθρο:

Εθνικό όνειδος: Διεθνής Οικονομικός 'Ελεγχος "...αντικαθιστώντας τους Έλληνες υπευθύνους"



Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών έθεσε ζήτημα οικονομικής κατοχής της χώρας μέσω "δεσμευμένου λογαριασμού των εσόδων της από πάσης φύσεως δραστηριότητα, εξορύξεις, αποκρατικοποιήσεις κλπ" όπως αποκαλύπτεται πλέον με ντοκουμέντα που έδωσε στην δημοσιότητα εις εκ των κυβερνητικών εταρείων ο Ε.Βενιζέλος που πλέον μιλά για "χώρα προτεκτοράτο".Το επαίσχυντο κείμενο-τελεσίγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που στάλθηκε στην ελληνική κυβέρνηση, στο οποίο θέτουν ως προαπαιτούμενο τον διορισμό ξένου επιτρόπου-πρωθυπουργού και που αντί να σκιστεί σε κομματάκια, η κυβέρνηση (τουλάχιστον η ΝΔ) ουσιαστικά το έχει αποδεχθεί (αν κρίνουμε από την απάντηση που έδιναν οι κύκλοι του Μαξίμου στον Ε.Βενιζέλο: "Το θέμα δεν είναι τι ζητάνε, αλλά τι απαντάμε") είναι το εξής:

Πλεκτάνη για τη διάλυση της εθνικής κυριαρχίας η οικονομική κρίση της Ε.Ε...



...Σύμφωνα με Αμερικανό Οικονομικό Αναλυτή !

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Αμερικανού οικονομικού αναλυτή Paul Graig Roberts πρός το ανεξάρτητο δίκτυο Press ΤV !
Η ανάλυση και το σκεπτικό του Paul Graig Roberts έχουν ως ακολούθως:

" Βάζει φωτιά" στη Θράκη ο ψευδομουφτής Ξάνθης, συκοφαντώντας απροκάλυπτα την Ελλάδα


 Ο ψευδομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ προκαλεί και ισχυρίζεται πως «η Αθήνα είναι ενοχλημένη από την παρουσία των μειονοτικών σχολείων στη Θράκη και εφαρμόζει πολιτικές για το κλείσιμο τους.»

   

Κάμερον: Η Ελλάδα δέχεται πολύ μεγάλη πίεση από την λαθρομετανάστευση..



Στην ενημέρωση που έκανε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στο Βρετανικό κοινοβούλιο για την συμμετοχή του στην πρόσφατη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ρωτήθηκε από τον βουλευτή των εργατικών Κιθ Βάζ για το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Ο βρετανός Πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι το θέμα αυτό ασκεί πίεση στην Ελλάδα, ενώ επεσήμανε πως πάγια πολιτική της Βρετανίας είναι να στηρίζει οργανισμούς με έργο την αντιμετώπιση στου θέματος, όπως η Frontex. Παρόλα αυτά τόνισε ότι οι χώρες της βόρειας Ευρώπης δέχονται μεγαλύτερη πίεση από τους λαθρομετανάστες.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, έθεσε το ζήτημα αυτό το οποίο ξεκάθαρα ασκεί πιέσεις στην Ελλάδα.

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. 

Είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ. Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι ...για πάντα μέλι. 
Ωστόσο, όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα στερεοποιηθεί. Όταν συμβεί αυτό απλά χαλαρώνουμε το καπάκι από το βάζο που το έχουμε και βάζουμε το δοχείο με το μέλι σε ζεστό νερό, όχι όμως βραστό. Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή.
Συμβουλή
Ποτέ να μην βράσετε το μέλι ή να το βάλετε σε φούρνο μικροκυμάτων γιατί έτσι θα σκοτωθούν τα ένζυμά του....
Η αλήθεια για το μέλι με κανέλα:

Τα απανθρωπάρια της ΦΡΙΚΗΣ και του χλευασμού μας…

Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΕΠΕΙΔΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΑΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ….. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΟΡΚΗ ……ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΟΥΣ!
 ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΑΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ!
 Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Ο  ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ
ΑΥΤΟ το ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ , Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΕΛΛΑΔΑΣ ,...Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ… Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ … Ο ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ …….
 Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!! ….ΕΜΕΙΣ Οφείλουμε και έχουμε χρέος αλλά και μπορούμε να τον πονέσουμε και να τον θέσουμε από τώρα στον πολιτικό αποτεφρωτήρα όπως αξίζει στον αριβίστα benito. …. 
ΣΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!! ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ!.....

Κορυφαία συνθήματα σε τοίχους



Κορυφαία συνθήματα σε τοίχους