ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Ποιον να υποστηρίξεις τώρα!

Οργισμένο το Ισραήλ Ευθύνες στο Ταλμούδ για την εξάπλωση των ναρκωτικών ρίχνει το Ιράν

 
Τεχεράνη: Η διδασκαλία του Ταλμούδ, ενός από τα πιο ιερά βιβλία του ιουδαϊσμού, ευθύνεται για την εξάπλωση των ναρκωτικών, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ιρανικής κυβέρνησης Μοχαμάντ Ρεζά Ραχιμί, προκαλώντας την οργή του Ισραήλ.«Η διάδοση των ναρκωτικών στον κόσμο είναι συνέπεια της ταλμουδικής διδασκαλίας (...) στόχος της οποίας είναι η καταστροφή του κόσμου» είπε ο Ραχιμί σε διεθνή διάσκεψη που οργανώθηκε την Τρίτη στην Τεχεράνη με θέμα τη διακίνηση ναρκωτικών. Στη διάσκεψη μετείχαν πολλοί ξένοι διπλωμάτες.

Τα χρέη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ “ανέβασε” στο διαδίκτυο ο Πάνος Κάμμένος

“Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό μέσω Αγροτικής τράπεζας με τουλάχιστον 100.000.000 Ευρώ…

Προωθείται μείωση-αστραπή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%

Αισιοδοξία επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τη δυνατότητα άμεσης μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, από το 23% στο 13%.

Για λόγους ταχύτητας, καθώς η τουριστική σεζόν πλησιάζει στην κορύφωσή της, εξετάζεται η μείωση του ΦΠΑ με υπουργική απόφαση, την οποία θα εγκρίνει η τρόικα, καθώς η κατάρτιση και η ψήφιση μιας νομοθετικής ρύθμισης θα καθυστερήσει πολύ την εφαρμογή του μέτρου. Είναι πολύ πιθανό η τρόικα να δώσει τη συγκατάθεσή της κατά την πρώτη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πολεμικός πυρετός – Σε επιφυλακή η Σαουδική Αραβία – Φήμες για τουρκική επίθεση σε Συρία


Η Σαουδική Αραβία έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της σε ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας
Σύμφωνα με πληροφορίες ο σαουδαραβικός Στρατός έχει τεθεί σε επίπεδο συναγερμού 1, το οποίο σύμφωνα με την κωδικοποίηση του υπουργείου Άμυνας της χώρας σημαίνει «επικείμενο πόλεμο». 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εθνική Φρουρά της χώρας, οι ταξιαρχίες του Στρατού και οι αεροπορικές δυνάμεις   διατάχθηκαν να βρίσκονται στο μέγιστο επίπεδο συναγερμού από το βράδυ της 27ης Ιουνίου
Το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας διέταξε επίσης τις δυνάμεις που έχει στο δυναμικό της να βρίσκονται επίσης στο μέγιστο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας ξεκινώντας από σήμερα στις 7 π.μ.

Το πρώτο "όχι" του Σόϊμπλε στο Σαμαρά
Στον πρόεδρο του Ευρωπαικού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, στις Βρυξέλλες, επέδωσε χθες το βράδυ την επιστολή Σαμαρά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, πριν την παραδώσει στους ευρωπαίους ηγέτες απόψε, στη Σύνοδο Κορυφής.


ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εργολάβος, αυτοκτόνησε με καραμπίνα - δεν άντεχε τα χρέη

Καθημερινά, συνάνθρωποί μας, που μέχρι πριν λίγο καιρό ζούσαν υπερήφανοι, βάζουν τέλος, πνιγμένοι στα χρέη. Η Ελλάδα πνίγεται στο αίμα των παιδιών της, κι οι 300 της Βουλής προσπαθούν να λύσουν ποιες θέσεις θα καταλάβουν στα έδρανα....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ – ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ DEUTCHE TELEKOM (μαζι με δύο συνεργούς του) ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΕΙ “ΟΤΕ”!

Μήπως ζούμε στο σπήλαιο; - Το Μatrix του Πλάτωνα!!!

 
O Πλάτωνας περιγράφει την εποχή μας. Την εποχή της μεγάλης παγκόσμιας εξαπάτησης....

Η αλληγορία του σπηλαίου

"Η Πολιτεία" του Πλατωνα περιλαμβάνει την Αλληγορία του σπηλαίου, με την οποία ο Πλάτων εξηγεί τη Θεωρία των Ιδεών του. Μια ομάδα ανθρώπων ζουν σε ένα σπήλαιο όλη τους τη ζωή, αλυσοδεμένοι σε έναν τοίχο, χωρίς να μπορούν να δουν την επιφάνεια ούτε να δουν πίσω τους, όπου βρίσκεται μια φλόγα, η οποία φωτίζει αντικείμενα που κινούνται και ρίχνει σκιές στα τοιχώματα του σπηλαίου.

Τι πραγματικά θέλουν από την Ελλάδα οι Γερμανοί
  • «Αρπαγή της περιουσίας σας με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος»
  • Max Keizer: «Η Ελλάδα έχει δεχτεί εχθρική επίθεση»

"Κατάρριψη" τουρκικού F 16 από ελληνικό Mirage 2000,"θυμήθηκαν" οι Τούρκοι!`Κατάρριψη` τουρκικού F 16 από ελληνικό Mirage 2000,`θυμήθηκαν` οι Τούρκοι!Οι Τούρκοι είναι σε παροξυσμό. Η κατάρριψη του RF 4 και η αναγκαστική και...
επιβαλόμενη από όλες τις μεγάλες δυνάμεις σιωπή της έχει προκαλέσει νευρικότητα στην Άγκυρα.Δυστυχώς όμως εδώ στην Αθήνα κάποιοι θεωρώντας ότι “ασκούν πατριωτική πολιτική” φροντίζουν να δίνουν την ευκαιρία στους “στριμωγμένους” Τούρκους να προσπαθούν να βρούν διέξοδο πηγαίνοντας τη συζήτηση αλλού! 

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ὅ,τι καὶ ὅσα λένε οἱ γέροντες, εἶναι πολὺ πιὸ ἀληθινά, σημερινὰ καὶ ἐπίκαιρα ἀπὸ ὁποιοδήποτε "ἐπίκαιρο" τίτλο ἢ συμβάν, σημερινῆς ἐφημερίδας ἢ τηλεόρασης.
Παρουσιάζουμε τὴν συνέντευξη  ποῦ παρεχώρησε στὸ ἤγγικεν ὁ σπουδαῖος Ἕλληνας συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης:
- Όλοι καταλαβαίνουμε ὅτι ἡ κρίση ποὺ βιώνουμε πρωτίστως εἶναι πνευματική. Σε ποιὸν βαθμὸ θεωρεῖτε πὼς σὲ αὐτὴν συνετέλλεσε ἡ ἀλλαγὴ στὸν τρόπο ζωῆς καὶ ἐπιβίωσης τῶν Ἑλλήνων μὲ τὴν συγκέντρωση τοῦ πληθυσμοῦ στὶς πόλεις καὶ τὴν ἀποκοπὴ ἀπὸ τὴν αὐτάρκεια τῆς ἀγροτικῆς ζωῆς;
Μακάρι νὰ τὸ καταλαβαίναμε ὅλοι. Οἱ περισσότεροι ὅμως ἀπὸ ἐμᾶς, ἀκόμα μετρᾶνε ἀνύπαρκτα κουκιὰ καὶ τσακώνονται γιὰ τὸ ξεφτισμένο καὶ ἐπικίνδυνο ἀπὸ καιρό, εὐρωπαικὸ πάπλωμα. Ἤτοι τὴν πνευματικά αλλοθρησκη καὶ ἐχθρικὴ τρόικα, τοὺς ἐγχώριους καὶ ξένους στρατιῶτες της, τὰ μικροκομματικὰ καὶ προσωπικὰ θλιβερὰ ἐγχώρια συμφέροντα καὶ τὶς διαρκεῖς καὶ τόσο βαρετὲς ἀπὸ τηλεοράσεως "ἀποκαλύψεις" καὶ διαπιστώσεις, ἀπὸ τοὺς "εἰδικούς" μας. Ἔχουμε ὅλοι γίνει, σχολιαστὲς καὶ παρατηρητές, τῆς μιζέριας μας. Ἡ ἀλλαγὴ ἀπὸ ἀνθρώπινες μονάδες καὶ ψυχές, σὲ ἀπρόσωπα νούμερα καὶ στατιστικές, εἶναι ἡ χειρότερη συμφορὰ ποὺ μᾶς βρῆκε καὶ εἶναι ἀπολύτως ἀταίριαστη μὲ τὴν ἑλληνικὴ παράδοση καὶ διαχρονικὴ πραγματικότητά της. Πολλοὶ ἐξ ἠμῶν δέ, τὴν θεωροῦν....
ἐκσυγχρονισμό, πρόοδο. Μωραίνει Κύριος....

Ελλήνων ΎβριςΌλα ασπρόμαυρα και πάλι, μόνο που σιώπησε η χώρα πολύ πριν της κόψουμε εμείς την γλώσσα. Την είχαμε από χρόνια ισοπεδώσει κι έτσι δεν υπάρχει σπίτι με αυλή να κλειστούμε στα όρια της και να λέμε το σεργιάνι μας το κάναμε στον κόσμο κι ας ήταν δυο μέτρα γης.

Οι Εταίροι και οι Δανειστές καταστρέφουν την Ελλάδα με μίσος για να μην γυρίσουμε στην δραχμή!


Κρεμάλα ουρλιαχτό
Η Ελληνική ελίτ είναι έρμαιο ενός ψωραλέου ευρωμεγαλοιδεατισμού ο οποίος -χωρίς δική της παραγωγή ή εξειδίκευση στην παγκόσμια αγορά- την έχει καταντήσει Παράσιτο της Ευρωπαϊκής οικονομίας. Όμως αντί να το παραδεχτεί καταστρέφει στην χώρα για να κερδίσει απλώς χρόνο μήπως και καταφέρει να μείνει τελικά στο Ευρώ.

Κρίση μεγαλείου έπαθε ο Ερντογάν: Λύση ο… ψυχολόγος ή η ετοιμότητα;


Ο υπερφίαλος νεοθωμανός για ακόμα μία φορά μίλησε και είπε πράγματα τα οποία πέραν της υποψίας ότι χρήζουν ιατρικής… γνωμάτευσης, θα πρέπει αν τύχουν και επισταμένης πολιτικής ανάλυσης, ιδιαιτέρως από τη πλευρά της χώρας μας. Έτσι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε για ακόμα μία φορά πως εκείνοι που θέτουν σε αμφισβήτηση την ισχύ της Τουρκία θα «μπουν στη θέση τους».
Οι δηλώσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν είναι χαρακτηριστικές: «Δεν πρόκειται να υποκύψουμε και να μη βάλουμε στη θέση τους κράτη παρίες (rogue states) και κράτη τα οποία αμφισβητούν το μεγαλείο της Τουρκίας» και συμπλήρωσε πως ο ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας «είναι από τις πλέον ισχυρές στον πλανήτη» ενώ μετά από το συγκεκριμένο φιλειρηνικό παραλήρημα, συμπλήρωσε πως η Άγκυρα δεν σκοπεύει να επιτεθεί σε κανένα (μάλλον φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν… να ελέγξουν τη δύναμή τους, το ίδιο πρόβλημα με γνωστό πολιτικό πρόσωπο στη Ελλάδα!!!), ενώ επεσήμανε πως «τα μεγάλα κράτη έχουν εχθρούς».

Οι μυστικές υπηρεσίες και οι… συμπτώσεις – Η αληθινή ιστορία για τα Ίμια και το μετά …


 Το ρητό εκείνο που λέει «είναι πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται» θα έπρεπε φυσιολογικά να ενσωματωθεί με την δράση των μυστικών υπηρεσιών, αφού σε αυτούς τους χώρους βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του. Οι άνθρωποι που «εργάζονται» σε αυτές τις υπηρεσίες είναι και παραμένουν άγνωστοι, όπως άγνωστες μένουν και οι επιχειρήσεις στις οποίες παίρνουν μέρος
Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Μία τέτοια ιστορία, η οποία έχει γραφτεί αλλά κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια εκτός από τους πρωταγωνιστές της, θα παραθέσουμε σήμερα. Δεν είναι σενάριο φαντασίας, ούτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού για πολιτικά ή άλλα οφέλη. Είναι απλά η καταγραφή γεγονότων, χωρίς τις λεπτομέρειες εκείνες που θα πρόδιδαν πρόσωπα και ίσως θα λειτουργούσαν ως πυροκροτητής… Συνιστούμε να διαβάσετε με προσοχή αυτό που κρύφθηκε επιμελέστατα, όπως άλλωστε γίνεται πάντα από τις μυστικές υπηρεσίες… Πολλοί από εσάς θα νομίσετε πως είναι ένα παραμύθι, ενώ δεν είναι. Άλλωστε, αυτού του είδους οι επιχειρήσεις μοιάζουν πάντα σαν παραμύθια… κι εμείς έχουμε μάθει να πιστεύουμε τα παραμύθια αλλά όχι την αλήθεια.
Τι συνέβη στα Ίμια – Τι γνώριζε η ΕΥΠ – Τι μπορούσε και έπρεπε να συμβεί;

ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ (ΚΙΠΑ) Ο ΠΟΥΤΙΝ!


 Δικαιολογημένη η χαρά των ραββίνων.

Άργησες να πας φαντάρος; Το κράτος σε ευχαριστεί και θέλει 6.000 ευρώ…


Στη ΔΟΥ της περιοχής τους «ξεκαθαρίζουν» τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ανυπότακτοι και λιποτάκτες, σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας επί ημερών Βαγγέλη Βενιζέλου.
Χιλιάδες βεβαιώσεις προστίμων έχουν ήδη κοινοποιηθεί σε ανυπότακτους σε όλη τη χώρα, οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες πολίτες που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν εγκαίρως για να υπηρετήσουν τη θητεία τους.

ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ: ΤΟ 68% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ..


Στην τριμηνιαία έκθεσή της, για την κοινωνική κατάσταση στην Ε.Ε. η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαπιστώνει ότι η απασχόληση στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 8,7% (400.000 θέσεις εργασίας) το πρώτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011. Την ίδια περίοδο, στην... Ισπανία χάθηκαν 660.000 θέσεις εργασίας, στην Πορτογαλία 210.000 και στην Ιταλία 180.000. Η Επιτροπή επισημαίνει ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στην ομάδα των χωρών στις οποίες αναμένεται επιδείνωση της απασχόλησης το δεύτερο εξάμηνο του 2012 στον τομέα των υπηρεσιών και των...