ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τηλεσκουπίδια, ξέκωλα, δημαγωγοί και βίζιτες, το παζλ μιας κοινωνίας σε κρίση – Της δικιάς σου κοινωνίας!


Τηλεσκουπίδια, ξέκωλα, βίζιτες, δημαγωγοί και φτηνοί πολιτικοί απατεώνες συνθέτουν το παζλ μιας κοινωνίας -και όχι «απρόσωπα» χώρας- σε βαθιά κρίση. Γιατί η κρίση που μας μαστίζει είναι πρωτίστως πολιτισμική – πολιτική, τα άλλα, τα οικονομικά, είναι απλώς παράγωγα της ολοκληρωτικής παρακμής.

Μιας παρακμής που την ονόμασαν «πρόοδο», «εκσυγχρονισμό», «μεταρρύθμιση».

Ενώ ο Στουρνάρας αμφισβητεί το τρίτο πακέτο, στελέχη της ΕΚΤ ήδη μιλούν για τέταρτο!

Πιθανότατα άλλες δύο φορές θα χρειαστεί η Ελλάδα περαιτέρω χρηματοοικονομική στήριξη εκτίμησε ο βέλγος τραπεζίτης και μέλος του δ.σ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λικ Κοέν, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό La Premiere.


Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ!

15Κραυγή οργής και αγανάκτησης βγάζει η Κύπρος για την απόφαση της Τρόικα να «κουρέψει» τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρωθεί μέσω διαδικτύου για την παροχή βοήθειας σε ένα νεαρό κορίτσι από την Κατερίνη το οποίο πάσχει από καρκίνο.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Μαρία από την Κατερίνη η οποία πριν από τρία χρόνια είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις και εντατικές θεραπείες, προκειμένου να καταπολεμήσει την ασθένεια της και μάλιστα σημείωσε ουσιαστική βελτίωση, ωστόσο υπάρχει ανάγκη να μεταβεί σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο του Τέξας, προκειμένου να καταπολεμήσει οριστικά την επάρατη νόσο, αναφέρει η Espresso.


Δεν είναι εύκολο να είσαι τόσο μεγάλος ξεφτίλας


Αυτοί που βρίζουν και φωνάζουν,πετώντας τους μπουκάλια, δεν είναι ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί, ούτε κάτι άλλο, είναι Έλληνες. Στο παρακάτω βίντεο δεν βλέπουμε απλά την αγανάκτηση των Ελλήνων, βλέπουμε και την ξεφτιλισμένη αθλιότητα των πολιτικών. Ο λαός τους φτύνει στα μούτρα κι αυτοί χτενίζονται.Δεν είναι εύκολο να είσαι τόσο μεγάλος ξεφτίλας χωρίς να έχεις εκπαιδευτεί.Αν βρισκόταν κάποιος απο εμάς στη θέση αυτή ή θα αυτοκτονούσε ή θα αυτοεξορίζονταν.Προσπαθήστε,για πλάκα, να μπείτε στο μυαλό ενός τέτοιου ξεφτίλα, δεν θα το καταφέρεται! 



Ο Θάνατος του Έλληνα είναι αναπόφευκτος

Αυτοί αποφασίζουν



Αυτοί τους προστατεύουν 


Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Άτακτες Φωνές: Οι θυσίες των Ελλήνων, τις οποίες επικαλούνται τα γουρούνια, δεν είναι μεταφορική έννοια  μας θυσιάζουν στην κυριολεξία! Που μας θυσιάζουν; Ας βάλει ο καθένας το μυαλό του να δουλέψει.
Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι τουΈνας 38χρονος άνδρας από τα Ιωάννινα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Τον άτυχο 38χρονο βρήκαν σήμερα τα ξημερώματα απαγχονισμένο οι συγγενείς του, στο σπίτι του στην περιοχή Καρδαμίτσια Ιωαννίνων.

Τα πρωινά νέα απο τα τσοντοκάναλα.

Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα,Πρωτογενές πλεόνασμα,  Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές πλεόνασμα...............

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

XARATSI-TROIKA
Και σα να μην έφταναν όλα όσα περνάμε, έρχεται και νέα "φοροκαταιγίδα" να πλήξει τους ιδιοκτήτες ακινήτων, αφού τις επόμενες μέρες το νομοσχέδιο για το νέο φόρο στα ακίνητα πρόκειται να μπει σε διαβούλευση. Λίγοι θα είναι εκείνοι που θα το γλιτώσουν το νέο χαράτσι μιας και τα κριτήρια θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά. 

Προς κ. Στουρνάρα, ενταύθα: Έλεος πια!


Η φίλη μου, έκανε ένα λάθος που έμελλε να εξελιχθεί σε μοιραίο, για τα οικονομικά της και την ψυχική της υγεία.
Προ πολλών ετών, όταν πέθανε ο πατέρας της, υπέπεσε σε λάθος κι έκανε αποδοχή κληρονομίας για ένα οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων σε ένα...ειδυλλιακό λόφο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Όλες οι προσπάθειες της έκτοτε, να το πουλήσει όσο-όσο, απέβησαν άκαρπες.

Οι οπαδοί αποφάσισαν για τον Κάτσε


Πρόκειται για το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις και απλές ανακοινώσεις κριτικής, αλλά ανακοινώσεις με λόγια που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σκέψης για συγχώρεση σε αυτό που έκανε ο Εργκους Κάτσε.
Ο νεαρός Αλβανός μέσος είναι πλέον ανεπιθύμητος στον ΠΑΟΚ. Θεωρείται απίθανο να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το περιεχόμενο του συνόλου των ανακοινώσεων των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ δείχνει την απόφασή τους να τον βγάλουν από την καρδιά τους οριστικά και αμετάκλητα.

Και η άμεση αντίδραση των οπαδών του «δικέφαλου» έχει διευκολύνει και τη θέση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην απόφαση που πρόκειται να πάρει μετά την απολογία του αθλητή.

Σαπίζουν τα υποβρύχια της μίζας...


Υποβρύχια της... ξηράς, που κόστισαν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και σαπίζουν πάνω σε υποστυλώματα.
Αυτή είναι η περιγραφή ενός μοναδικού παγκοσμίως φαινομένου, που συμβαίνει (που αλλού;) στην Ελλάδα του 2013. Με τη σκιά του Άκη Τσοχατζόπουλου πίσω από αυτό το τεράστιο σκάνδαλο στο Πολεμικό Ναυτικό, τέσσερα υποβρύχια τελευταίας τεχνολογίας, που είναι σχεδόν έτοιμα και έχει ήδη καταβληθεί το 71% του συνολικού κόστους κατασκευής τους, σκουριάζουν και καταστρέφονται από την ακινησία στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: "ΝΕΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"! ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Σε κίνηση-ματ προχωρεί η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, ακριβώς στην επέτειο συμπλήρωσης 22 χρόνων από την Ανεξαρτησία των Σκοπίων στις 8 Σεπτεμβρίου 2001 και λίγες μόνο ώρες πριν φθάσει στην Αθήνα (Δευτέρα) ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς!
  Τη στιγμή που η Αθήνα παζαρεύει μυστικά το ιερό ελληνικό όνομα "Μακεδονία" με ...γεωγραφικό προσδιορισμό... και η Βασίλισσα Ρωξάνη δακρύζει για μια ακόμη προδοσία στον Τάφο της Αμφίπολης, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

Ο λαός στενάζει και οι 300 αλιγάτωρες θωρακίζουν συνεχώς τα των μισθολογίων τους με διάφορες ψευτιές… Ολοι για τη μάσα τα ίδια σκατά ειναι …

Στο 75% το αφορολόγητο των βουλευτών: Γιατί «βαφτίστηκε» αποζημίωση ο μισθός τους, ο οποίος σχεδόν δεν «αγγίζεται» από το νέο νομοσχέδιο!

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ  ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΌ !!! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΟΥΝ
– ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!

Στο 75% το αφορολόγητο των βουλευτών: Γιατί «βαφτίστηκε» αποζημίωση ο μισθός τους, ο οποίος σχεδόν δεν «αγγίζεται» από το νέο νομοσχέδιο!

Ούτε στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο δεν φορολογούνται για τα πραγματικά εισοδήματά τους από την βουλευτική αποζημίωση οι 300 και συνεχίζουν να προκαλούν «ρίχνοντας» όλη την κοινωνία στο βωμό των νέων φόρων ώστε να σωθεί η χώρα, αλλά οι ίδιοι εξαιρούν τους εαυτούς τους, απλά και «ύπουλα» με το να μην αγγίζουν τις τσέπες τους!