ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

To ΝΑΤΟ σκοτώνει την ελευθερία του λόγου..

Το ΝΑΤΟ στέλνει ειδικές μονάδες καταδρομών “CIA” και εκτελεί δημοσιογράφους μέσα στην Συρία; “σκότωσαν επί τόπου τρεις παρουσιαστές ειδήσεων”.

To ΝΑΤΟ σκοτώνει την ελευθερία του λόγου..Οι χώρες του ΝΑΤΟ διεξάγουν εναντίον της Συρίας πληροφοριακό πόλεμο και κάποτε εξοντώνουν ακόμη Σύρους δημοσιογράφους. Είναι βέβαιος για αυτό ο Τιέρι Μεϊσάν (Thierry Meyssan), Γάλλος δημοσιογράφος, επικεφαλής της διαδικτυακής πύλης ανεξάρτητης πληροφόρησης, «Βολταίρος» (Voltaire Network).


Σε συνέντευξη που έδωσε στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» ο Τιέρι Μεϊσάν είπε:

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ

15Ο αγώνας κατά των παθώνΓέροντα, όταν ο Προφήτης Δαβίδ έλεγε : «Πνεύματι ηγεμονικώ στήριξόν με», το ζητούσε;
- Ο Δαβίδ ζητούσε από τον Θεό να του δώση διοικητικό χάρισμα, επειδή είχε να κυβερνήση ανθρώπους. Αλλά και ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται «πνεύμα ηγεμονικό», γιατί έχει να κυβερνήση τον εαυτό του ,για να μην τον κάνουν κουμάντο τα πάθη του.
- Γέροντα, τι είναι τα πάθη;

- Εγώ τα πάθη τα βλέπω σαν δυνάμεις της ψυχής. Ο Θεός δεν δίνει ελαττώματα αλλά δυνάμεις. Όταν όμως δεν αξιοποιούμε αυτές τις δυνάμεις για το καλό, έρχεται το ταγκαλάκι, τις εκμεταλλεύεται και γίνονται πάθη, και ύστερα γκρινιάζουμε και τα βάζουμε με τον Θεό. Ενώ, αν τις αξιοποιήσουμε στρέφοντάς τες εναντίον του κακού, μας βοηθούν στον πνευματικό αγώνα. Ο θυμός λ.χ. δείχνει ότι η ψυχή έχει ανδρισμό, ο οποίος.....

Πολυπολιτισμικότητα: μία πολιτική ιδεολογική μάστιγα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα  είναι η αυταρχική επιβολή, δύο ιδεολογικών γραμμών-δογμάτων:


Της πολυπολιτισμικότητας(multiculturalism), μίας πολιτικής ιδεολογικής στάσης όπου έχει σαν σκοπό, την προσπάθεια επιβολής της  πολιτισμικής διαφορετικότητας των νομιμοποιημένων ή μη παράνομα εισελθόντων μεταναστών, υπό τον ψευδομανδύα της «ενσωμάτωσης».

Του μεταμοντερνισμού(postmodernism) ή εθνομηδενισμού, μίας πνευματικής(και όχι μόνο) ιδεολογικής στάσης  που απορρίπτει με ολοκληρωτικό τρόπο των αντίθετων ως προς των νεωτερικών/μετανεωτερικών/μεταμοντέρνων απόψεων σε ότι αφορά την θεωρία γεννήσεως του εθνικισμού και του Έθνους, και κωδικοποιείται σε μία ιδεολογία που αναγορεύει σε ηθικό και πρακτικό καθήκον την προώθηση αυτού του αρνητισμού σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και νομοθετικής ζωής της Ελλάδος αλλά και της φιλοσοφίας του Ελληνισμού ή Ελληνικότητας.

Πολυπολιτισμικότητα και Μεταμοντερνισμός έχουν συμμαχήσει και έχουν δημιουργήσει ένα...

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΓΕΦΥΡΑ!!

Σημαντική είναι η προσφορά των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής μας, ειδικά όσον αφορά την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της υπαίθρου και των ακριτικών περιοχών.

Κατά καιρούς η προσφορά αυτή έχει εκφραστεί ποικιλοτρόπως και συνεχίζεται ακόμα στις μέρες μας, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε υλικά και μέσα, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Τελευταίο τέτοιο παράδειγμα αλλά πολύ χαρακτηριστικό είναι η ενίσχυση (ζεύξη) γέφυρας τύπου «Μπέλεϋ» (φωτό) επί του ποταμού Καλαμά στην Πλακωτή της Θεσπρωτίας από το 708 Τάγμα Μηχανικού της 8ης Μεραρχίας. Έργο αναγκαίο προκειμένου...

Ψηφίστηκε ο νόμος OBAMA CARE για το μικροτσιπ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

βιβλίο γραμματικής, για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη :τα φωνήεντα της Ελληνικής Γλώσσας είναι 5 (πέντε)!!!

 Η ΔΡΑΓΩΝΑ, Η ΡΕPUSSY ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ, ΟΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΙΣ ΕΠΙΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ! 
ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΣΚΟΝΤΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΕΣ ΣΚΛΑΒΙΕΣ)
ΜΕ 8 ΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΓΛΙΣΕΩΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΣΗ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΗ!

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως πρόσφατα (Νοέμβριος 2011) διανεμήθηκε προς διδασκαλία, στα δημοτικά σχολεία της χώρας μας ένα καινούργιο βιβλίο γραμματικής, για την Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, αντικαθιστώντας την μέχρι τώρα ισχύουσα γραμματική του Μανώλη Τριανταφυλλίδη, η οποία εδιδάσκετο πλέον των 30 χρόνων.
Σύμφωνα με την καινούργια γραμματική που...

NYT: Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί με ελαιόλαδο και φέτα!


"Πάνε χρόνια που έχει να ακουστεί κάτι θετικό για την Ελλάδα, αλλά η χώρα που κάποτε υπήρξε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες έχει δύο βασικούς άσσους στο μανίκι της. Τη φέτα. και το ελαιόλαδο". Με αυτά τα λόγια προσεγγίζει την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και τις δυνατότητας της χώρας μας να εμπορευθεί δύο από τα βασικότερα προϊόντα της η αμερικανικής εφημερίδα «New York Times»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελλάδα έχει το αποκλειστικό προνόμιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παράγει τυρί φέτα και επίσης διαθέτει τις καλύτερες λαδοελιές παγκοσμίως. Πάρα ταύτα η χώρα μας κατέχει μόνο το 28% στην παγκόσμια αγορά λευκών τυριών και μόλις το 4% στην παγκόσμια αγορά ελαιόλαδου. 

Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται στην ζημιά που κάνουν στο ελληνικό εμπόριο οι συχνότατες.........

Διορίζεται Επίτροπος στο Προτεκτοράτο «Ελλάδα».
Στις 25-6-2012 είχαμε πει ότι Επίτροπο της Ελλάδας φέρνει η «επαναδιαπραγμάτευση». Σήμερα λοιπόν,  όπως πληροφορούμαστε , προκηρύχθηκε και επίσημα η θέση του επιτρόπου της Ελλάδας. Η επίσημη ονομασία του θα είναι «Επίτροπος επί του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας», ανεπίσημα, (μεταξύ σοβαρού και αστείου) θα λέγεται «Ανθύπατος». Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα επιλέχτηκε ήδη και το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της χώρας"...!!

Εκτός από τους υδρογονάνθρακες η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί γενικά "Ελ Ντοράντο" σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία από τις αιτίες της κακοδαιμονίας της: Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που δημοσιεύεται... 

στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, αποκαλύπτει ότι "βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες".

Ο Ολλανδός που έδιωξαν με τις κλωτσιές από τον Ισημερινό, έρχεται ως σωτήρ της Ελλάδος για λογαριασμό του ΔΝΤ!!Τον έδιωξαν απ’ το Ecuador… Από τον Οκτώβριο του 2010, όταν ο κ. Traa ερχόταν στην Αθήνα ως «ανθύπατος» του ΔΝΤ, «Το Βήμα» ανέτρεξε στο παρελθόν του και ανακάλυψε ότι είχε κηρυχθεί «persona non grata» στο Ecuador. Στην πρωτεύουσα του Ecuador, το Quito, τον θυμούνται πολύ καλά. όχι για καλό.

Ερχεται μίνι καύσωνας


Η
ζέστη και οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του
καιρού στη χώρα, τουλάχιστον ως τα τέλη της επόμενης …εβδομάδας. Σύμφωνα με με τις εκτιμήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ως την Κυριακή η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 39 βαθμούς, αλλά…κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας στα δυτικά, κεντρικά και νότια αναμένεται άνοδος κατά 1 με 3 βαθμούς.
Επισημαίνεται
ότι ο καύσωνας στη βόρεια Ελλάδα θα είναι........

Τότε που οι Έλληνες ήμασταν βασιλιάδες της Ευρώπης! ΒΙΝΤΕΟ


4 Ιουλίου 2004, η Ελλάδα στέφεται Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο!
Ο τελικός με αντίπαλο την Πορτογαλία, μας χάρισε την απίστευτη νίκη με σκορ 1-0, και … μας έβγαλε στους δρόμους!
Ήταν ο Άγγελος Χαριστέας στο 55ο λεπτό που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που σήκωσε στον ουρανό της Λισσαβόνας το κύπελλο 35 λεπτά αργότερα!
Οι Έλληνες ήμασταν βασιλιάδες της Ευρώπης και περιμέναμε λίγες εβδομάδες αργότερα να διοργανώσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα!
Ζούσαμε το μύθο μας!
Το τι ακολούθησε το βιώνουμε όλοι σήμερα! Ας το αφήσουμε, όμως, κατά μέρος και ας δούμε το βίντεο από εκείνες τις ευτυχισμένες μέρες!

VIDEO: Τους έδωσε διορία να...φύγουν η Χ.Α.Στη Νίκαια η κατάσταση παραμένει έκρυθμη...
Οι μετανάστες που έχουν στην περιοχή καταστήματα καταγγέλλουν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής τους έδωσαν ολιγοήμερη προθεσμία για να απομακρυνθούν από την περιοχή.
Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή  ανακοίνωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ MEGAΔηλώσεις Σοκ του Χριστόφια:"Ούτε οι Έλληνες έχουν θέση στην Κύπρο"

Ο Χριστόφιας ξαναχτυπά! "Η Κύπρος είναι πολυπολιτισμική","Είμαι διεθνιστής","Ούτε οι Έλληνες έχουν θέση στην Κύπρο"!ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε στη Real ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ο οποίος παραδέχτηκε ότι «με έχει ρουφήξει το σύστημα αλλά προσπαθώ να ανθίσταμαι όσο μπορώ και με κάποια αισθητική» ενώ στη συνέχεια επιδόθηκε σε μια σκληρή αυτοκριτική για τη στάση του απέναντι στα πράγματα.
«Μέσα στο σύστημα είμαι, σιγά που θα το παίξω ότι είμαι απ’ έξω. Δεν είναι κακό να είσαι μες το σύστημα. Για να είσαι απ’ έξω πρέπει αν είσαι ο Νταβέλης ή ο Γκάντι. Το αντέχεις αυτό;», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

"Σφαλιάρα" στην Βρετανία για τις βλακείες Ν.Κάμερον: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Λονδίνο


Άτυπο, αλλά ουσιαστικό, διάβημα διαμαρτυρίας απηύθηνε η Ελλάδα στην Βρετανία για τις δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, ότι "η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τα σύνορα για τους Έλληνες πολίτες εάν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη".
Πριν λίγο κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ο Βρετανός πρεσβευτής Ντέϊβιντ Λάντσμαν και σε συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα Ιωάννη-Αλέξιο Ζέπος του επισημάνθηκε ότι...

WIKILEAKS > "Σύμφωνα με το σημείωμα του τότε αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τσαρλς Ρις, με το οποίο ενημέρωνε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αντικατάσταση του Πατριάρχη Ειρηναίου από τον Θεόφιλο ήταν αποτέλεσμα άφθονης πίεσης..."

Μαζί με το Άγιο Πνεύμα έβαλε το χέρι του και ο… θείος Σαμ στην εκλογή –και κυρίως στην αναγνώριση– του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν από τον ιστότοπο WikiLeaks. Πλούσιο παρασκήνιο, που θα το ζήλευε κάθε σοβαρός σεναριογράφος του Χόλιγουντ, αποκάλυψαν τα απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών που έφερε στη δημοσιότητα το WikiLeaks.

Project 1221 - Το Eλληνικό "μυστικό όπλο"


Εξαιρετικά προηγμένες αμυντικές τεχνολογίες άμεσα εφαρμόσιμες στο πεδίο της μάχης αναπτύσσονται αθόρυβα, απόρρητα θα λέγαμε, από ελληνικές εταιρείες του χώρου. Τεχνολογίες που αλλάζουν το «DNA» μαχητικών αεροσκαφών, αρμάτων μάχης, σκαφών επιφανείας και έχουν εφαρμογή ταυτόχρονα και στον πολιτικό τομέα.

Ένα βίντεο με κανονικούς ΑΝΤΡΕΣ!

Αυστηρώς ακατάλληλο για προδότες , δωσίλογους και πάσης φύσεως μπάσταρδους ανθέλληνες.

Γερμανία: Τέσσερεις νεκροί από το επεισόδιο ομηρίας στην Καρλσρούη

 Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου κρατούσε ομήρους ένας ένοπλος άνδρας στην Καρλσρούη της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Χαμηλή πτήση του Α/ΓΕΕΘΑ και ''προσβολή'' στο Καστελόριζο !Σήμερα με start time 12:00
Πτήση απο το Αλιβέρι στη Χίο   συνέχεια με χαμηλή διελευση απο το νησί της Παναγιάς τη Τήνο σκορπώντας ρίγη  ενθουσιασμού στους Τηνιακούς  και απο εκεί ''βούρ'' για το Καστελόριζο ...Χαμηλή διέλευση και προσβολή ''στόχων '' στο Ακριτικό Καστελόριζο με τους κατοίκους να βγαίνουν στις  βεράντες στα στενά  και στα Καΐκια να χαιρετάνε το Μιράζ του Αρχηγού/ΓΕΕΘΑ ....
Στημένη η κυβέρνηση, στημένη και η αντιπολίτευση.

Στην ποιό άθλια κυβέρνηση των τελευταίων ετών έπρεπε να κολλήσουν και την ποιό άθλια αντιπολίτευση. Δεν είναι τυχαίο που ανέλαβαν την αντιπολίτευση του έθνους τα αριστερά φλώρια του ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό το ερπετό τεν τεν. Το μόνο που κάνουν είναι να διαλαλούν τι έρχεται,λέει ας πούμε ο πολύς Αλέξης:

Θερμοπληξία, μια λειτουργική διαταραχή του ανθρώπινου οργανισμούΤι είναι η Θερμοπληξία;
Η θερμοπληξία είναι μια λειτουργική διαταραχή του ανθρώπινου οργανισμού, που εμφανίζεται όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι πολύ υψηλή και η σχετική υγρασία της ατμόσφαιρας είναι πάνω από 70%, γεγονός που δυσκολεύει και εμποδίζει την εξάτμιση του ιδρώτα και την αποβολή θερμότητας του σώματος.
Ποια είναι τα συμπτώματα;

* Δυνατός πονοκέφαλος.
* Ατονία.
* Αίσθημα καταβολής δυνάμεων.
* Τάση για λιποθυμία.
* Πτώση της αρτηριακής πίεσης.
* Ναυτία.
* Εμετοί.
* Ταχυκαρδία.
Σε σοβαρότερες μορφές εμφανίζεται:

Σαμαράς: «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός»!


“Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της”.
SamarasKarkayanniWeb
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
———————————————————————————
συνέντευξη στον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ, Καθημερινή Κυριακής 4 Ιουλίου 1993

Α. Καρκαγιάννης: Αν υποθέσουμε ότι εξαλειφθούν αυτές οι παραμορφώσεις, όπως τις αποκαλείτε, τότε θα επιστρέψετε στη Ν.Δ.;

Α. Σαμαράς: Όχι, δεν θα επιστρέψω. Έχω ήδη χαράξει το δρόμο μου με την «Πολιτική Άνοιξη» και η Ν.Δ., όπως και τα άλλα κόμματα, ακολουθούν το δικό τους δρόμο. […]

Α. Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη.......

Το Υπ. Οικ. της Ρωσίας ξεβρακώνει και τον απατεώνα Χριστόφια!!! ''Δεν δεχθήκαμε κανένα αίτημα για δάνειο από την Κύπρο''!!
Ο επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ, δήλωσε
ότι δεν έχει λάβει από την Κύπρο επίσημο αίτημα για χορήγηση δανείου... 

«Δεν έχω λάβει επίσημο αίτημα από το κράτος αυτό για τη χορήγηση δανειακών πόρων», είπε επι λέξει ο κ. Σιλουάνοφ σε δημοσιογράφους, θυμίζοντας ότι ήδη έχουν χορηγηθεί «3 δισεκατομμύρια δολάρια στην Κύπρο» (τα προηγούμενα έτη). 

Σύμφωνα με τον κ. Σιλουάνοφ,

Η Χρυσή Αυγή δίνει τα βουλευτικά της αυτοκίνητα σε πολύτεκνους!!!


Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα παραλάβουν μεν τα βουλευτικά ΙΧ, δεν θα τα κρατήσουν όμως για τους ίδιους...

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρατικά αυτοκίνητα θα δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης ήδη έχει βρει οικογένεια με...έξι παιδιά στην οποία θα μεταβιβάσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο.
Ο ίδιος έγραψε στο twitter: "ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Μόλις παραλάβω, παραδίδω το βουλευτικό μου όχημα σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Προνόμια στο λαό, όχι στη βουλή!"

parapolitika.gr

Ξεχάστε το φθηνό πετρέλαιο


12 εκατομμύρια βαρέλια επιπλέον θα χρειαζόμαστε καθημερινά 20 χρόνια από σήμερα.Περίπου τα μισά θα καλύπτουν τις ανάγκες της Κίνας και τα υπόλοιπα θα πηγαίνουν στην Ινδία.
90 εκ. βαρέλια πετρελαίου τη μέρα καταναλώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο.Το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ αυξανόμενης ζήτησης και παραγωγής είναι ίσως το σημαντικότερο ζήτημα των ερχόμενων δεκαετιών.
«Η εποχή του φθηνού πετρελαίου έχει περάσει», λέει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας IEA Φάτιχ Μπιρόλ και δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι.......

Aυτοκτονία σοκ στο κέντρο της Αθήνας μπροστά στα μάτια των περαστικών


Ακόμα μία αυτοκτονία σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Άγνωστες παραμένουν οι αιτίες που οδήγησαν τον αυτόχειρα να βάλει τέλος στη ζωή του. Αποκλεισμένη η περιοχή από άνδρες της αστυνομίας

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας που είδαν τον συμπολίτη τους να πραγματοποιεί......

Στα 450 ευρώ μεικτά θέλει τον κατώτατο μισθό η τρόικα

  • 1 Στα 450 ευρώ μεικτά θέλει τον κατώτατο μισθό η τρόικα
 
Η τρόικα απαιτεί νέα μείωση του κατώτατου μισθού από τα 586 ευρώ (μεικτές αποδοχές) στα 450 ευρώ. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες συζητήσεις με τους δανειστές μας, διαρροές από τα κλιμάκια της τρόικας ανοίγουν ξανά θέμα αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα και περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού.
Όπως δημοσιεύει η Δημοκρατία, πρόκειται για μία ακόμη επίθεση που εξαπολύεται στα εισοδήματα των μισθωτών, την ώρα που η νέα κυβέρνηση, βάσει της προγραμματικής συμφωνίας, έχει δεσμευτεί να μην υπάρξουν νέες μειώσεις μισθών.

«Υπονομεύστε την εθνική ομοιογένεια των κρατών της ΕΕ», λέει ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση!!!

Φανταστείτε έναν ηγέτη των Ηνωμένων Εθνών και γίγαντα στις οικονομικές και ενεργειακές βιομηχανίες να υποστηρίζει την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη-Ασιατών μεταναστών στην Κίνα ή την Ιαπωνία για να υπονομεύσουν την εθνική τους ομοιογένεια. 

Τι μαγικό συνέβη μεταξύ 1977 και 1992 και η Ελληνική ΑΟΖ κατέληξε μικρότερη;


Ο χάρτης της φωτογραφίας έχει εκδοθεί απο τη National Geographic Society των HΠΑ, για το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό “Τhe National Geographic Magazine”. Παρατηρείστε τη διασυνοριακή γραμμή με κόκκινο διακεκομμένο χρώμα που υπάρχει στον χάρτη αυτόν, που ξεκινάει απο τον Εβρο και φτάνει μέχρι το Καστελόριζο. Αυτή η γραμμή είναι συμβατή με τις διεθνείς συνθήκες, που αφορούσαν την Ελλάδα και την Τουρκία ως το 1977 (παρατηρείστε, τα σημεία που δείχνουν τα κόκκινα βέλη – κάνετε κλίκ στη φωτογραφία).

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3-9-2011:ΤΑ 17 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΟι κατάσκοποι της Scientology - Έρευνα του τηλεοπτικού δικτύου ARD με Ελληνικές αναφορές


δείτε στο βίντεο τι είπε Έλληνας πρώην Υπουργός για την οργάνωση
Για Γερμανομαθείς. Στο διαδίκτυο υπάρχει μιάμιση ώρα προγράμματος από έρευνα του τηλεοπτικού δικτύου ARD σχετικά με τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες της εξτρεμιστικής παραθρησκευτικής οργάνωσης Scientology που παίχτηκε στις 26 Ιουνίου.

Η σιωπή της Αθήνας, ο Φούχτελ και η ΘράκηΠροετοιμάζουν τους ευρωπαίους για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ" ... ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (!) θα είναι - απο 20/7/2012 - η προμήθεια "αποκωδικοποιητή" ψηφιακού συστήματος DIGEA απο ...
ΟΛΟΥΣ τους κατόχους τηλεοράσεων , σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα, αφου θα διακοπει ΟΡΙΣΤΙΚΑ - για..."αγνωστους λογους'' η αναλογικη αναμετάδοση απο τους πομπους του Υμηττού : -Για να δείς το - οποιοδήποτε - τηλεοπτικο κανάλι θα πρέπει (πλέον...) ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!) "ΣΥΝΔΡΟΜΗ" , ή μεσα απο τον... "αποκωδικοποιητή ( η τιμη του ξεκινα απο 30 ευρω-τουλαχιστον.) -

Μάθετε ποια είναι η πραγματικότητα της (επικίνδυνης) Μonsanto

Image

Monsanto, ένα όνομα, μια πραγματικότητα που πολλοί από εμάς αγνοούν. Δεν μπορώ να κρύψω την έκπληξη, αλλά παράλληλα και την απογοήτευση μου γι’ αυτό. Κάνοντας ένα μικρό γκάλοπ στους ανθρώπους της καθημερινότητας μου διαπίστωσα ότι η πληροφόρηση τους σχετικά με την εν λόγω «κυρία» ήταν όσο δεν πάει φειδωλή (έως ανύπαρκτη). Αυτό ήταν και το βασικό μου κίνητρο για να «ξεσηκώσω» το ίντερνετ στην προσπάθεια μου να δώσω μια γεύση για το τι εστί Monsanto, και πώς αυτή επηρεάζει τις ζωές μας. Καλοί μου άνθρωποι(!) ψήστε ένα καφεδάκι, χαλαρώστε, παλουκωθείτε στην αναπαυτική και «φιλήσυχη» καρέκλα σας... Αρχίζει το ματς...

Ἔρνεστ Χέμινγουει: «Στὴν προκυμαία τῆς Σμύρνης» Ἡ Μικρασιατικὴ Καταστροφὴ ὅπως τὴν ἔζησε καὶ τὴν κατέγραψε ὁ μεγάλος Νομπελίστας.Ἀφιερωμένο στοὺς «ρεπούσιους» ἐφιάλτες καὶ σ΄ αὐτοὺς ποὺ τοὺς φιλοξενοῦν στα κόμματά τους
«Τὸ χειρότερο, εἶπε, ἦταν οἱ γυναῖκες μὲ τὰ νεκρὰ παιδιά. Δὲ μπορούσαμε νὰ τὶς πείσουμε νὰ μᾶς δώσουν τὰ πεθαμένα παιδιά τους. Εἶχαν τὰ παιδιά τους, νεκρὰ ἀκόμα καὶ ἔξι μέρες, ἀλλὰ δὲν τὰ ἐγκατέλειπαν. Δὲ μπορούσαμε νὰ κάνουμε τίποτα. Τελικὰ ἔπρεπε νὰ τοὺς τὰ πάρουμε μὲ τὴ βία.»
(Ἀπὸ τὴ συλλογὴ διηγημάτων του μὲ τὸ γενικὸ τίτλο «Στὴν προκυμαία τῆς Σμύρνης»).
Μὲ τὰ παραπάνω λόγια κάποιος ἥρωας τοῦ Χεμινγουέι, ἀξιωματοῦχος πολεμικοῦ πλοίου τῶν ΗΠΑ ἀγκυροβολημένου στὴ Σμύρνη, περιγράφει τὴ μεγάλη καταστροφή.  Τὸ ἀπόσπασμα εἶναι ἀπὸ τὸ πρῶτο λογοτεχνικὸ κείμενο ποὺ ἐξέδωσε ὁ ἀμερικανὸς συγγραφέας τὸ 1925, μόλις 26 χρονῶν τότε, καὶ μὲ τὸ ὁποῖο ἄρχισε νὰ ἀποκτᾶ παγκόσμια φήμη.

Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης


Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου

Αμερικανικές εταιρίες θέλουν στο δυναμικό τους 13χρονο Έλληνα χάκερ!Τον θεωρούν μεγάλο μυαλό... Τον συνέλαβε η αστυνομία και του άνοιξε το δρόμο προς το χρήμα και τη δόξα! 
Είναι γνωστό, έγινε αρκετός θόρυβος, ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος χάκερ μόλις 13 ετών από την ελληνική αστυνομία, με την κατηγορία ότι μετείχε στην Greek Hacking Scene, ομάδα η οποία θεωρείται υπεύθυνη για περισσότερες από 100 κυβερνοεπιθέσεις σε κρατικούς οργανισμούς και υπουργεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για τον μικρότερο ηλικιακά χάκερ στη χώρα μας. Αυτόν, λοιπόν, το μπόμπιρα, διεκδικούν να εντάξουν στο δυναμικό τους αμερικανικές εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής. 

Παλιές που...άνες κι άρρωστες που ψάχνουν για τεκνά...ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…Πάνω 120.000 οικίες στην Ελλάδα, στα χέρια αλλοδαπών!!

Το σχέδιο αφελληνισμού της χώρας μας, είναι σε εξέλιξη. Η αποκάλυψη ότι πάνω από 120.000 κατοικίες, νεόδμητες ή παλαιές, πέρασαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, σοκάρει.


Και αυτό γιατί συνέχεια ακούμε για αυτοκτονίες Ελλήνων που δεν έχουν να πληρώσουν τα νοίκια τους. Οι μετανάστες, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι μεσίτες, πληρώνουν με μετρητά, χωρίς συνήθως να προσφεύγουν σε δανεισμό, που ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια δεν παρέχεται από τις τράπεζες.