ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
* Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα...
(22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ... «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Πρόστιμο σε βενζινάδικο "σώζει τις συντάξεις"

Πρόστιμο ύψους 202,4 εκατ. ευρώ επέβαλε το ΣΔΟΕ σε ένα πρατήριο καυσίμων της Σητείας, αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πιο κραυγαλέα από τις εκατοντάδες των προστίμων που έχουν επιβληθεί τις τελευταίες εβδομάδες για ....

λανθασμένες ή εκπρόθεσμες δηλώσεις πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης στο σύστημα "Ήφαιστος" του υπουργείου Οικονομικών.

Η ΠΟΠΕΚ αναφέρει ότι...

40 αξιωματικοί της ΜΙΤ έχουν συλληφθεί στη Συρία!


40 αξιωματικούς της ΜΙΤ έχουν συλλάβει οι αρχές της Συρίας,σύμφωνα με όσα γράφει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “η Τουρκία μετά από τη σύλληψη των 40 ανησυχεί για τη κλιμάκωση μιας διπλωματικής κρίσης με τη Συρία,με την οποία συζητά για την απελευθέρωσή τους”.

Λίστα με 60 εφοριακούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης επιστροφής ΦΠΑ φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί επιθεωρητές αλλά και εισαγγελείς της Θεσσαλονίκης.

Μέσα από τη φυλακή, ο φοροτεχνικός Ν. Κασιμάτης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για το κύκλωμα και για την απάτη δισεκατομμυρίων που στήθηκε σε βάρος του Δημοσίου.

"Όλοι έκλεβαν. Απ΄ την πίτα έπαιρναν όλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του. Εγώ λόγου χάρη, συμμετείχα στο θέμα των φορολογικών ελέγχων" είπε..
Το κλέψιμο βέβαια συνεχίζεται, επιβάλλεται στους εφοριακούς που ανήκουν στο παρακράτος να κλέβουν ασύστολα και χωρίς φόβο να συλληφθούν.

Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο; Εντάσσονται και τα Σκόπια στο PSI;

  


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Συγγνώμη, αλλά δεν θυμάμαι να έχει ενταχθεί στο PSI και το ζήτημα της επίλυσης του προβλήματος των Σκοπίων.

Δεν θυμάμαι δηλαδή να μας είπαν ποτέ πως μαζί με τις διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή ομολόγων θα υπάρξει και διαπραγμάτευση για το όνομα (και την Ιστορία και τον Πολιτισμό, καθώς δεν πρόκειται απλώς για ένα όνομα) της Μακεδονίας - πρόβλημα που έχει προκαλέσει ο σκοπιανός αλυτρωτισμός.

Αν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, παρακαλώ να συμπληρώσει κάποιος το κενό.

Γύρισε το σκηνικό


Τα πάντα επιστράτευσαν οι «Ευρωπαίοι» ομοφυλόφιλοι για να πείσουν όλο τον πλανήτη ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες, κλέφτες, φοροφυγάδες, τεμπέληδες  κ.α. Επιστράτευσαν όλες τους τις παγκόσμιες κολοφυλάδες αλλά …μάταια, όλοι έγιναν Έλληνες τελικά.
Η οργή και το μίσος  των  παγκόσμιων χτύπησε κόκκινο, δεν τους βγαίνει η συνταγή, κάτι πήγε στραβά, τώρα έχουμε τη βοήθεια του Ευρωπαϊκού κοινού, δύσκολα για τους σκατάδες του παγκόσμιου πλούτου.
Βέβαια δεν μασάν έχουν σχέδια στο συρτάρι, περνάν στο επόμενο και ποιο σκληρό, ίδωμεν.
Οι ηλίθιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο,… κουτόφραγκοι.

SPIEGEL: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑ 100% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Με αυτόν τον τίτλο, το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» σε άρθρο του, προτρέπει την Ευρωζώνη να σταματήσει την δόση των 130 δισ. προς την Ελλάδα με το αιτιολογικό πως η χώρα μας έχει «σπάσει», και πως τα χρήματα δεν βοηθούν τους Έλληνες πλέον αλλά τους πιστωτές τους.

Η χώρα μας δεν χρειάζεται 50 ή 70, αλλά 100% διαγραφή χρέους, υποστηρίζουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι.

Αντωνάκης... ο «σφαγέας»


Ο άνθρωπος που αποφάσισε για το μέλλον του ελληνικού λαού, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλληνας.
Διέγραψε τη Ντόρα επειδή ψήφισε το Μνημόνιο και στη συνέχεια διέγραψε 21 βουλευτές της ΝΔ επειδή δεν το ψήφισαν.
Ποιων τις εντολές εκτέλεσε;
Γιατί οι τοκογλύφοι δανειστές μας απαίτησαν από αυτόν τη μεγάλη "σφαγή";
Αυτή είναι η "υποθήκη" για τη μελλοντική πρωθυπουργοποίησή του;

Υπό πλήρη κηδεμονία από αύριο η χώρα


Υπό πλήρη κηδεμονία και αυστηρή εποπτεία μπαίνει πλέον η Ελλάδα, καθώς τόσο η επιτήρηση των κρατικών ταμείων όσο και ο έλεγχος του πλούτου της χώρας παραχωρούνται σε...
εμπειρογνώμονες-Κέρβερους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών-μελών της Ενωσης.

Πιο απλά η Ομάδα δράσης της Task Force ενεργοποιείται πλήρως και πρόθεση των εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής είναι να μείνουν στην Ελλάδα για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Αποκάλυψη: Στην δικηγορική εταιρεία που διηύθυνε η Κριστιν Λανγκάρντ (ΔΝΤ) ανατίθεται η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!

Έσκασε η πρώτη βόμβα για το ξεπούλημα των ασημικών του κράτους. Μιλάμε για το φιλέτο του δημοσίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια. Όπως αποκαλύψαμε εδώ, η εταιρεία που αναλαμβάνει σύμβουλος αποκρατικοποίησης είναι η BAKER & McKENZIE. Μα η BAKER & McKENZIE είναι η εταιρεία με την οποία σχετίζεται άμεσα το κεφάλι του ΔΝΤ, η κυρία Christine Langarde! Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η όλη μεθόδευση της καταστροφής της Ελλάδας ήταν μία μεθόδευση του ΔΝΤ, στην οποίαν έπαιξαν νευραλγικό ρόλο στελέχη του όπως ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.  

Κλεφτοπόλεμος Ελλήνων και Αλβανών για τα κοπάδια στα σύνορα!


Ζωοκλέφτες από την Αλβανία αρπάζουν τα ζώα κτηνοτρόφων στα χωριά της μεθορίου και οι βοσκοί τους κυνηγούν με καραμπίνες! 


Κλέφτες από την Αλβανία, περνάνε τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, κυρίως στην πλευρά της Θεσπρωτίας, κλέβουν ολόκληρα κοπάδια και οι κτηνοτρόφοι τους κυνηγούν με τις καραμπίνες! Πώς αλλιώς να διαφυλάξουν την περιουσία τους; Είναι πλέον συχνό το φαινόμενο, και οι Έλληνες κτηνοτρόφοι είναι.......

Bloomberg : «Παγκόσμιο ρεκόρ στη διαγραφή χρέους νοικοκυριών έκανε η Ισλανδία»

Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, μειώνοντας το βάρος χρέους για περισσότερο από το ένα τέταρτο του πληθυσμού της, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται τα στοιχεία έκθεσης της Ισλανδικής Ένωσης Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (Icelandic Financial Services Association).

«Μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ότι η Ισλανδία κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στη διαγραφή χρέους νοικοκυριών. Η χώρα έκανε ό,τι χρειαζόταν σε μία κρίση, ακολουθώντας τα εγχειρίδια. Οποιοσδήποτε οικονομολόγος θα συμφωνούσε», δήλωσε ο Λαρς Κρίστενσεν, επικεφαλής οικονομολόγος αναδυόμενων αγορών στην τράπεζα Danske στην Κοπεγχάγη.

Έκαναν λάθος υπολογισμούς για το χρέος της Ελλάδας και τώρα προσπαθούν να βρουν λύση στην πλάτη μας!

«Κλειδώνει» στο 129% του ΑΕΠ το χρέος το 2020, αντί για 120%!

Τις ώρες που πίεζαν δραματικά την Ελλάδα να περάσει το μνημόνιο και να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει, απειλώντας την ακόμα και με έξοδο από το ευρώ, ΔΝΤ και ΕΕ δεν ήξεραν με τις πολιτικές που προτείνουν αν το χρέος της Ελλάδας θα πιάσει τους στόχους που έθεσαν οι ίδιοι!

Εκθέσεις έδειχναν το χρέος είτε στο 125% του ΑΕΠ είτε στο 129% του ΑΕΠ, καμία όμως τον στόχο για το 2020 που είναι στο 120%.

Αυτό δείχνει...

Αυστραλία: Δεν αναγνωρίσαμε «Μακεδονία»

Μέσω ομογενειακής εφημερίδας η αυστραλιανή κυβέρνηση επιχείρησε να δώσει τέλος στη φημολογία ότι έχει αλλάξει η στάση της χώρας απέναντι στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και να πείσει ότι η χώρα θα ακολουθήσει την πολιτική των Ηνωμένων Εθνών στο ζήτημα. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν οι Αυστραλοί δέχθηκαν να εγκαταλείψουν το «Σλαβομακεδόνες» στην περιγραφή των Σκοπιανών που ζουν στη χώρα και να υιοθετήσουν το «Μακεδόνες»…
Μιλώντας στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», εκπρόσωπος του αυστραλιανού υπουργείου Εξωτερικών, μια διευκρίνιση που κρίθηκε απαραίτητη, καθώς οι Σκοπιανοί πανηγύριζαν και προσπάθησαν να εμφανίσουν την υπόθεση ως αναγνώριση της ΠΓΔΜ από την Αυστραλία.

Ετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι με τους υδρογονάνθρακες!

Πληροφορίες θέλουν άνθρωποι του συστήματος να προκρίνονται στη λίστα για τη στελέχωση του φορέα!Μάλιστα, λέγεται ότι κορυφαίο στέλεχος ομίλου έχει δηλώσει παραίτηση για να είναι ο άνθρωπος που θα συμμετάσχει στον φορέα για την αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων. Να θυμίσουμε ότι

Το γεγονός ότι το βρετανικό Δίκαιο ευνοεί το δανειστή και καθιστά το χρέος ενυπόθηκο, θα αποδειχτεί μοιραίο..


Σταύρος Λυγερός: Συντεταγμένη ή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία;Σταύρος Λυγερός: Συντεταγμένη ή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία;
Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει από το 2010.
Η θεραπεία-σοκ όχι μόνο δεν απέτρεψε την αναπόφευκτη χρεοκοπία,
αλλά επιδείνωσε τις επιπτώσεις της.
 Ηπερικοπή του 13ου και 14ου μισθού, καθώς και του κατώτατου μισθού μονοπώλησε τους προβολείς. Τα ζητήματα αυτά είναι σημαντικά,
αλλά το πρωταρχικό και μείζον ερώτημα είναι εάν το νέο πακέτο –το PSI, η νέα δανειακή σύμβαση και το νέο Μνημόνιο– έχει τις προϋποθέσεις να ανατάξει την οικονομία. Δεν είναι τυχαίο ότι το κρίσιμο αυτό ερώτημα ωθείται στο περιθώριο της δημόσιας συζήτησης. Ο λόγος είναι ότι τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου έχουν με τις πράξεις τους απαντήσει, έστω κι αν αποφεύγουν να το δηλώνουν ρητώς.

Μετρά αντίστροφα η... βιωσιμότητά μας!


eurogroupΜε τον κ. Παπαδήμο στις Βρυξέλλες... και τον κ. Γκάιτνερ στο τηλέφωνο, συγκαλείται σήμερα το συμβούλιο υπουργών οικονομικών που θα κρίνει την μετάλλαξη του ελληνικού χρέους σε "βιώσιμο" ή όχι.
Η παρέμβαση ήδη του κ. Γκάιτνερ με δηλώσεις από την Ουάσιγκτον  για την "ωριμότητα" της λύσης που συζητείται στην Ευρώπη αξιολογείται από αναλυτές ότι σηματοδοτεί την ανησυχία της Ουάσιγκτον για το ενδεχόμενο να σπρωχθεί η Αθήνα σε οποιουδήποτε είδους χρεοστάσιο, του οποίου οι συνέπειες θα ήταν μη ελεγχόμενες, παρά την παρέμβαση της ΕΚΤ και της FED.

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΡΑΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ?????????


Προσπάθησαν να αποσπάσουν ιστορικά κειμήλια

Βούλγαροι μοναχοί είχαν σταλεί ως μυστικοί πράκτορες στα ορθόδοξα μοναστήρια του Αγίου Όρους στις δεκαετίες 1970 και 1980.

Όπως δημοσιεύουν τα Νέα, η μυστική υπηρεσία της κομμουνιστικής Βουλγαρίας είχε βάλει στο μάτι τη κληρονομιά των μοναστηριών του Αγίου Όρους ενώ σημειώνουν πως ο «πράκτορας Κοβάτσεφ», νυν μητροπολίτης Βάρνας Κυρίλλος είχε αποστολή να αποσπάσει σπάνια βιβλία, εικονίσματα και άλλα ιστορικά κειμήλια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εν λόγω επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ


Facebook: «Είμαι Έλληνας, είμαι περήφανος, δεν σας κάνω την χάρη να ντρέπομαι»
Να κρατήσουν ψηλά το εθνικό φρόνημα όλων των Ελλήνων μπροστά σε όλα τα δύσκολα που βιώνουν προσπαθούν οι χρήστες του διαδικτύου...
Σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται για όσα είναι, ο λαός δεν τους κάνει την χάρη.
Δεν αρνείται την ταυτότητά του, είναι περήφανος που κατάγεται από την Ελλάδα και δεν θα αφήσει κανέναν να του το «χαλάσει»...

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΑΙΝΕΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!


Αρνητική ηταν η απάντηση πολλών Ελλήνων πλοιοκτητών στο αίτημα του ΓΕΣ και του υπουργείου Άμυνας να αναλάβουν τη μεταφορά 400 αρμάτων μάχης που μας παραχωρούν δωρεάν οι ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τη χώρα μας. Υπολογίζεται ότι το κόστος μεταφοράς αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ και από το ΓΕΣ είχαν γίνει ήδη κρούσεις για.....

Η απόλυτη παρακμή!!!

Μια φυλακή που θα ήθελες να πας! Κόστισε 250 εκ. δολλάρια και είναι η πιο πολυτελής στον κόσμο! 

 

 Το πιο εντυπωσιακό και πολυτελές σωφρονιστικό ίδρυμα παγκοσμίως, βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από το Όσλο της Νορβηγίας, ονομάζεται "Halden Fengsel" και μπορεί να φιλοξενήσει έως 252 τρόφιμους. Μερικούς από τους στυγερούς εγκληματίες της Νορβηγίας, δολοφόνους και βιαστές...

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ..............


Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Ο Γιάννης Μπουτάρης ντύθηκε χάρος!

Το "παρών" στο πάρτι μασκέ της παράταξής του "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" έδωσε χτες ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης... δεν πήγε όπως όπως, άλλα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση!Ντύθηκε μασκαράς και συγκεκριμένα... χάρος! Δείτε τις φωτογραφίες:
79 ΜΕΤΡΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!

ΜΕΤΡΑ,ΜΕΤΡΑ,ΜΕΤΡΑ,ΜΕΤΡΑ.............
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.......Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:2 ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ!!!!!!!!!!

Κύπρος..."Θάνατος στους τραπεζίτες, λευτεριά στην Ελλάδα"


Πανό με μηνύματα στήριξης στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό ανάρτησαν Κύπριοι φίλαθλοι στα ματς Ομόνοια-Ολυμπιακός Λευκωσίας και Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ.

Στον αγώνα της Ομόνοιας αναρτήθηκαν τρία πανό, δύο στα αγγλικά και ένα στα ελληνικά.


Δεν είναι μόνο γεωπολιτικοί οι λόγοι που η Μόσχα στηρίζει Δαμασκό.Υπάρχουν και πολλά δις!

Γιατί η Μόσχα στηρίζει Δαμασκό; Παντού και πάντα το χρήμα παίζει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι και στη περίπτωση της Συρίας. Η Ρωσία υπολογίζει ότι με τον Μπασάρ Άσαντ στην εξουσία θα υπογράψει συμβάσεις για όπλα αξίας 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων,σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων.

Η Μόσχα έχασε πολλά δισεκατομμύρια από συμβάσεις που είχε υπογράψει με τον Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη.Δεν έχει τη πολυτέλεια να πάθει το ίδιο και στη Συρία.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ; ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΛΕΦΤΗ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ


Μάχη με το θάνατο δίνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ένας 36χρονος τσιγγάνος «κυνηγός» μετάλλων, που τραυματίστηκε πλάτη από τα σκάγια ενός αγρότη στο χωράφι του οποίου μπήκε για να κλέψει μεταλλικούς σωλήνες ποτίσματος και σίδερα από θερμοκήπια!

Μήπως είναι η τελική πράξη της προδοσίας.


Τις τελευταίες μέρες κάποιες φήμες, οι οποίες διαρρέουν από κυνηγετικούς συλλόγους, λένε ότι μετά το πέρας της φετινής κυνηγετικής περιόδου οι αρχές θα ζητήσουν να παραδώσουν τα όπλα όλοι οι Έλληνες κάτοχοι κυνηγετικών.
Λόγο της αυξημένης εγκληματικότητας κάτοχοι κυνηγετικών δεν είναι μόνο κυνηγοί αλλά και άλλοι οι οποίοι τα προμηθεύτηκαν νόμιμα.
Τα δηλωμένα νόμιμα όπλα είναι 1,5 εκατομμύριο, είναι πολλά, είναι καλά για μας, αλλά όχι για τους προδότες.Οι διαταγές από έξω είναι ξεκάθαρες και δεν σηκώνουν παρακοή, αφοπλίστε τον Ελληνικό λαό!

Έλληνες, να μην παραδώσει κανένας το όπλο του στους γενίτσαρους, αυτό θα σώσει εσάς και την οικογένειά σας.   

Αναχώρησε για το Eurogrup ο Παπαδήμιος


Εσπευσμένα αναχώρησε ο  Παπαδήμιος ώστε να παρευρίσκεται έξω από το συνέδριο του eurogrup,χωρίς να συμμετάσχει φυσικά, των μεγάλων.αληταράδων της ΕΕ. Απλά θα έχει κάποιες συναντήσεις τύπου Μπαρόζο για να λάβει τις τελευταίες οδηγίες της προδοσίας.Πηγές (του κώλου) αναφέρουν ότι φοβούνται να μην στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή. Η Μέρκελ και Σόϊμπλε συνεχίζουν να σνομπάρουν τον Ελληνικό λαό αλάζοντας κλίμα ώρα με την ώρα με διάφορες "αποφάσεις".σ.σ. λές και ο σακάτης έχει λόγο και πέρνει και αποφάσεις, όποιο χαρτάκι του δώσουν αυτό διαβάζει.
Δεν αγωνιά ο Ελληνικός λαός για το αποτέλεσμα του στημένου Eurogrup.  Όπως είναι φυσικό τα μέτρα που θα μας επιβληθούν ερήμην θα είναι απίστευτα!

Ξεπουλιόμαστε για να διασωθεί το σάπιο καθεστώς!


Κανένα καθεστώς και κανένα πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να επιβιώσει αν δεν διαθέτει το χρήμα. Οι ιδεολογίες πάνε κι έρχονται, αλλά πάντα στη βάση κάθε εξουσιαστικού συστήματος είναι η υλική αναφορά, δηλαδή τα οικονομικά μέσα, ο πλούτος. Μόνο με βάση τα οικονομικά μέσα μπορεί να διατηρηθεί ένα εξουσιαστικό μοντέλο σε βάρος της κοινωνίας.

Το κρατικοδίαιτο ελληνικό καθεστώς κινώντας τους πολιτικούς μαριονέτες, τους οποίους το ίδιο έχει διορίσει και κατευθύνει, επιδιώκει να δοθούν άμεσα τα 40 δις στις