ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

«Μπράβο» σε όσους πέτυχαν την καταδίκη της Εθνικής…

Τα κατάφεραν όσοι το επιδίωξαν, να καταδικάσουν την ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σε πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων (περίπου 80.000 ευρώ), αφού για τη συμπεριφορά μιας ολιγάριθμης ομάδας υποτίθεται Χρυσαυγιτών, χρέωσε τέτοιες συμπεριφορές σε όλους, άκριτα…

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ Ε???? !!! «Διεθνείς μισθοφόροι θα φυλάνε τις Σκουριές»


Σεκιουριτάδες της «Ελληνικός Χρυσός» καταγγέλλουν την ανάθεση της φύλαξης στην εταιρεία «Blackwater»

Δηλαδή, το πρόβλημά μας είναι ο... Λιάπης;


Σήμερα το ευρωκοινοβούλιο έβγαλε μία ανακοίνωση κόλαφο, μέσω της οποίας καταδικάζει το σκεπτικό και τις πρακτικές που ακολούθησε η τρόικα για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος χωρών της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί ουσιαστικό κατηγορητήριο, αφού προηγουμένως είχε γνωστοποιηθεί η λάθος πορεία αντιμετώπισης του προβλήματος, την είχε αναγνωρίσει η τρόικα, αλλά με εντολές της Μέρκελ συνεχίστηκε το πρόγραμμα θανάτωσης των Ευρωπαϊκών χωρών.

Και αντί σήμερα στην Ελλάδα να γίνεται ο μεγάλος χαμός με καταγγελία του συνόλου του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, αντί να παραιτείται σύσσωμη η κυβέρνηση, αλλά και η αντιπολίτευση (της οποίας ο λόγος είναι συντηρητικός απέναντι στην ανακοίνωση του ευρωκοινοβουλίου) του πολλά βαρύ Τσίπρα (και των λοιπών αριστερών με τις δεξιές τσέπες και τις καπιταλιστικές καταθέσεις), το σύνολο της χώρας (και φυσικά πρώτοι απ' όλους οι καλοθελητές δημοσιογράφοι) συζητάει για τον... Λιάπη!!!

Δηλαδή, το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι το θανατηφόρο μνημόνιο.
Το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι οι πολιτικοί που δεν υπερασπίστηκαν τη χώρα με βάση το διεθνές και το κοινοτικό δίκαιο.
Το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι ο εθελοδουλισμός των "σωτήρων" μας...!
Το καταλάβαμε ή το θέλουμε και ζωγραφιστό;

Ή μήπως θα το καταλάβουμε όταν η χώρα θανατωθεί οικονομικά και περάσει στην επόμενη καταστροφή της, την εθνική;

Παναγιωτίδης Μάρκος          http://kostasxan.blogspot.gr

Η απάντηση βραζιλιάνικης εταιρίας ρούχων που έχει ως σήμα το δικέφαλο αετό στους αλβανούς που τους ζήτησαν λογαριασμό!!

Το Σύμβολο του Δικέφαλου αετού, σε εταιρία ρούχων στην Βραζιλία.
Η εταιρία παραγωγής ρούχων στην Βραζιλία με την ονομασία «Cavalera», έχει ως επίσημο σήμα της το Δικέφαλο Αετό, που μοιάζει με την εθνική αλβανική σημαία.

Ερχεται ο καιρός που οι Έλληνες θα κυνηγούν τους σφαγείς τους στα περατα του κόσμου, όπως η Mossad τους ναζί.

Γράφει ο Δημήτρης Π.

Καλησπέρα αδέλφια,

Σας έιχα στείλει πρίν απο λίγο καιρό άρθρο – το οποίο και δημοσιεύσατε – και σας ευχαριστώ πάλι εκ βάθους καρδίας. Σας ειχα αναφέρει τότε οτι ουσιαστικά οι Τούρκοι θα βρούν μεγάλο διάολο μπροστά τους απο τους ISKADER, καθώς η άσκηση στην Μαύρη Θάλασσα ήταν μια προειδοποίηση και τοτε το 99% των ΜΜΕ απλά ελεγαν μπουρδολογίες. Όλα επιβεβαιώννωται με την περαιτέρω ανάπτυξη του συστήματος, στο Κρασνονταρ, ανατολικά της Μάυρης Θάλασσας. Από εδώ και μετά ένα μετράει. Οι Ρώσοι ανέπτυξαν ένα σύστημα μή αναχαιτήσιμο πλέον. Υπέγραψαν την θανατική καταδίκη, την σφαγή των Οθωμανών.

Στοχοποιήθηκε η Τουρκία από ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M!


Στην εγκατάσταση τακτικών βαλλιστικών πυραύλων βεληνεκούς 500 χλμ. προχώρησε η Ρωσία  στο Κράσνονταρ, στοχοποιώντας τις ΝΑΤΟϊκές εγκαταστάσεις του αντιβαλλιστικού ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης που με την έγκριση της Άγκυρας εγκαθιστούν οι ΗΠΑ στην χώρα. 
Το Κράσνονταρ βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Μαύρης Θάλασσας.