ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ρωσικός "τσαμπουκάς" στο αμερικανικό Α/Τ USS Donald Cook με εικονική προσβολή του (upd)


Ρωσικός "τσαμπουκάς" στο καμάρι της αμερικανικής αντιβαλλιστικής ασπίδα το αντιτορπιλικό USS Donald Cook το οποίο πλέει στη Μαύρη Θάλασσα σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες και έρχεται τώρα στην δημοσιότητα με ανακοίνωση του αμερικανικού Ναυτικού: Οπως ανακοίνωσετο US Nave "για πάνω από 90 λεπτά με το ρωσικό μαχητικό κρούσης να πετά σε απόσταση μόλις 800 με 900 μέτρων περίπου από το αμερικανικό αντιτορπιλικό και σε ύψος μόλις 450 ποδών από την επιφάνεια της θάλασσας".

Το νέο κόλπο των απατεώνων που κλέβουν αυτοκίνητα -Τι συμβουλεύει η αστυνομία

Οδηγίες προς τους οδηγούς, μετά από κρούσματα κλοπής αυτοκινήτων με το κόλπο του «σημειώματος» στη Θεσσαλονίκη, δίνει πλέον η Αστυνομία.
Οπως σημειώνει το Seleo.gr, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν πέσει στη φάκα των ληστών που ενεργούν με τον εξής τρόπο, σε γκαράζ σούπερ μάρκετ: Ο ανυποψίαστος πολίτης τοποθετεί τις σακούλες στο πορτμπαγκάζ. Στη συνέχεια, μπαίνει στο αυτοκίνητο και βάζει μπροστά στη μηχανή. Ωστόσο, τότε βλέπει από τον καθρέφτη ένα χαρτάκι που είναι κολλημένο σε κάποιο από τα πλαϊνά τζάμια, σε σημείο που «πιάνουν» οι καθρέφτες.Κατεβαίνει να το αφαιρέσει έχοντας, φυσικά, τα κλειδιά του

ΓΑΛΛΙΑ: Συμμορία ανήλικων μουσουλμάνων βιάζει 18χρονη "επειδή είναι Γαλλίδα"

H σύλληψη

Εκείνο το βράδυ, ένα νεαρό κορίτσι 18 ετών κατεβαίνει από το RER [τραίνο] στον σταθμό του Évry. Ενώ βγαίνει, κάνει μια κλήση με το κινητό της τηλέφωνο. Τέσσερα άτομα έρχονται κατά πάνω της και την τραβάνε σε ένα γειτονικό πάρκο. Την ληστεύουν, στη συνέχεια την γδύνουν και την βιάζουν διαδοχικά. Με απερίγραπτη ​​σκληρότητα. Οι τέσσερις την βασανίζουν για τέσσερις ώρες πριν την εγκαταλείψουν, τραυματισμένη να αιμορραγεί. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας έρχεται κοντά της και καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Έχει τις αισθήσεις της για να δώσει μαρτυρία, και να υποβάλει καταγγελία. Παίρνει άδεια τρεις μήνες από την εργασία της. Θα είναι για πάντα τραυματισμένη στη ζωή της.

Χάρη στις λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες των καμερών CCTV, η αστυνομία του Évry προχωρά σε σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων σε λιγότερο από 24 ώρες

O Βενιζέλος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας

O Βενιζέλος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας
Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Μπορεί ο κ. Βενιζέλος να έχει χάσει στις τελευταίες εκλογές το 70% του κόμματος του, και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις σχεδόν το 90%, αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την πλήρη και άνευ όρων ηγεμονία του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, εμμέσως πλην σαφώς, έμαθε τα νέα της αποπομπής του από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας από την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, κα Αλ Σαλέχ, η οποία είχε βρει την υποψηφιότητα του ακραία. Η κα Αλ Σαλέχ που βρίσκει τον κ. Κρανιδιώτη ακραίο, είναι η ίδια πολιτικός που είχε πει το εξής με αφορμή τον βιασμό 27χρονης Ελληνίδας από λαθρομετανάστες στην Ομόνοια: «…Να θυμάστε βέβαια ότι η βία φέρνει βία. Οι ευθύνες για τον βιασμό αγγίζουν και όλους αυτούς τους εθνικόφρονες και αδιάλλακτους δήθεν πατριώτες.»
Αυτή δεν είναι μια ακραία δήλωση μιας ακραίας πολιτικού σύμφωνα με τα

Αυτός είναι Ελληνας! Γιατί δεν ακολουθούμε το παράδειγμά του;

Δείτε πως αντέδρασε απέναντι στην εφορία του Στουρνάρα ένας Έλληνας. Δείτε προσεκτικά και αναρωτηθείτε: Ποια είναι η δική σας στάση;


"Τηλεφωνική κλήση δέχθηκα σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών

2104802668: - Ο κύριος Τίγκας Ιάκωβος του Σπυριδόν;

- Μάλιστα του Σπυρίδωνος. Τι θέλετε;

- Από το Υπουργείο Οικονομικών σας τηλεφωνούμε. Απ΄ότι μας δείχνει το σύστημα, δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το 2012. Αυτό ισχύει;

- Ναι ισχύει γιατί;

- Και γιατί δεν υποβάλατε δήλωση;

- Γιατί δεν αναγνωρίζω υποχρέωσή μου, να υποβάλω φορολογική δήλωση

Άμα λάχει περνάμε το ποτάμι και γαμ#@*! και δέρνουμε, υπάρχουν και αυτοί μεμέτια φωτο.




ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2014 ‘’ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ’’ 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 3 έως 6 Απριλίου η άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2014 στην Θράκη. Για έβδομη συνεχή χρονιά Έλληνες έφεδροι από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο δοκιμάστηκαν σε ακόμη μια απαιτητική άσκηση που διοργανώνεται από εφέδρους και απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες πολίτες - οπλίτες. 


ΗΝΙΟΧΟΣ 2014: Eκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις! (ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Πολεμική Αεροπορία αλλά και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν μπει δυναμικά στο 2014, με την ρεαλιστική εκπαίδευση και την διαρκή ετοιμότητα να δίνουν μήνυμα ισχύος και αποτροπής προς κάθε κατεύθυνση.Η Πολεμική Αεροπορία αλλά και το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν μπει δυναμικά στο 2014, με την ρεαλιστική εκπαίδευση και την διαρκή ετοιμότητα να δίνουν μήνυμα ισχύος και αποτροπής προς κάθε κατεύθυνση.

Ο ΥΕΘΑ ζητά ενημέρωση από το ΓΕΝ για το συμβάν με τη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ ! 6 ερωτήματα Υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα στα οποία θα επανέλθουμε αν χρειαστεί.



www.onalert



Ενημέρωση από την ηγεσία του ΓΕΝ αλλά και το Αρχηγείο Στόλου ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά από την αποκάλυψη για το συμβάν με την φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ, 10 μίλια έξω από τη Χάϊφα.
Ο ΥΕΘΑ θέλει να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το “πιθανολογούμενο” κατά την ανακοίνωση του ΓΕΝ συμβάν. Για το οποίο φαίνεται ότι πολλοί δεν είχαν ενημερωθεί στο Χολαργό.

Πόσα «χάρισε» το κράτος στους καναλάρχες

Πόσα «χάρισε» το κράτος στους καναλάρχες
Απέκτησαν την εκμετάλλευση των ψηφιακών συχνοτήτων για τα επόμενα 15 χρόνια έναντι 18,39 εκατ. ευρώ
«Δώρο» των κυβερνήσεων στους καναλάρχες αποτελούσε η παραχώρηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων με …αριθμούς πρωτοκόλλου!

Το Κιέβο διέταξε προβοκάτσιες στο Ντόνετσκ ως πρόκριμα για στρατιωτική επιχείρηση


Εντολή για προβοκάτσιες έδωσε η «κυβέρνηση» του Κιέβου μετά τη λήξη του τελεσιγράφου σήμερα το πρωί για να αποχωρήσουν και να απελευθερώσουν τα κυβερνητικά κτίρια οι Ρωσόφωνοι και οι δυνάμεις αυτοάμυνας στις πόλεις της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, από τη Μαριούπολη μέχρι το Χάρκοβο.

«Τώρα μπορεί να χρεοκοπήσει η Ελλάδα»!

ftΑίσθηση προκαλεί σημερινό άρθρο από τους FinancialTimes, με τίτλο «αυτή μπορεί να είναι η στιγμή για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα»! Το άρθρο, έρχεται λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψη Μέρκελ, αλλά και λίγες μέρες πριν η Eurostatπιστοποιήσει το πρωτογενές πλεόνασμα.