ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΕΧΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ... ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...! ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΚΩ... ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΚΡΙΖΟ ΛΥΚΟ...!!!



ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Τ' ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ... ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...! 

H "Μάχη της Λαϊκής" - Έλληνες παραγωγοί ενταντίον ΛΑΘΡΟπαρεμπόρων


laikiΤην μάχη της λαϊκής ετοιμάζονται να δώσουν οι Έλληνες παραγωγοί που ενώ πληρώνουν το προβλεπόμενο τέλος στους δήμους για κατάληψη κοινοχρήστων χώρων, βλέπουν τις θέσεις τους να καταλαμβάνονται από αλλοδαπούς παράνομους μικροπωλητές. Οι άτυχοι είναι κυρίως οι παραγωγοί που με βάση τον καταμερισμό που έχει γίνει οι πάγκοι τους βρίσκονται πάντα στα δύο άκρα της λαϊκής αγοράς. Το θέμα θα απασχολήσει πολλούς δήμους του Λεκανοπεδίου, ενώ θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του 6ου Δ. Διαμερίσματος της Αθήνας. Τα μέλη του πήραν μία γεύση το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν παρουσιάσθηκαν εκατοντάδες στοιχειοθετημένες καταγγελίες από τα εντεταλμένα όργανα (αστίατροι, δημοτική αστυνομία, για πλήθος υγειονομικών και άλλων παραβάσεων από τους πωλητές των λαϊκών αγορών των οδών Αλκαμένους και Φυλής.

Θα επιβεβαιωθεί ο Πατροκοσμάς;Ο νέος υπουργός στηρίζει τα μεταλλαγμένα!



"Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται" είπε ο Πατροκοσμάς.Στο παρακάτω άρθρο ο Αθανάσιος Τσαυτάρης - καθ.Γενετικής και βιοτεχνολογίας στο Α.Π.Θ και νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων!!! Τάσσεται ευθέως και ευθαρσώς υπέρ των μεταλλαγμένων! Αυτό όμως που μας ανησυχεί δεν είναι μόνο η επέμβαση στη τροφή μας με άγνωστες συνέπειες (ουδείς γνωρίζει πραγματικά τι θα πάθουμε με την ημερίσια κατανάλωση μεταλλαγμένων) αλλά και οι θετικές απόψεις που εκφράζονται από πολιτικούς για την αμαρτωλή Monsanto έναν εκ των ισχυροτέρων εταιρικών οργανισμών στο πλανήτη (για πολλούς ο ισχυρότερος).


Δίαιτα: Μεταλλαγμένα τρόφιμα: Μύθοι και κινδυνολογία: Η άλλη άποψη

Ο πληθυσμός της Γης προβλέπεται να ξεπεράσει σύντομα τα 10 δισεκατομμύρια........

Έλληνας χάκερ ετών 13 κάνει άνω κάτω την Ευρώπη!



 
Αριστούχος μαθητής και μέλος της οργάνωσης Greek Hacking Scene
Ένας 13χρονος μαθητής κατηγορείται από την Αστυνομία ως μέλος του ελληνικού βραχίονα των χάκερς «Anonymous». Ο πιτσιρικάς, θεωρείται από τους έμπειρους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας από τους καλύτερους χάκερ της Ελλάδας και μέλος της οργάνωσης Greek Hacking Scene που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επιθέσεις σε υπουργεία και οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα, είναι ο μικρότερος σε ηλικία χάκερ που έχει εντοπιστεί από τις αρχές αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει πέσει στα δίχτυα του νόμου χάκερ που να πηγαίνει στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. Ο μαθητής, φέρεται να........

14-03-12 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Παραιτήθηκε ο Βερνίκος από υφυπουργός Ναυτιλίας


Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιώργος Βερνίκος.


Η παραίτηση του Γιώργου Βερνίκου σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε λόγω παλαιότερης υπόθεσης εμπλοκής του σε off shore εταιρεία για την οποία θέσει ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Γιώργος Βερνίκος μετά από...

Υπουργός Οικονομικών είναι ο Γιάννης (Bilderberg) Στουρνάρας

Προβλέψιμο για αυτούς που έβλεπαν το Θέατρο που παίζεται τις τελευταίες μέρες...

Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή...
Τώρα αυτοί, είναι έτοιμοι για την χαριστική βολή...

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια


Το πιο σκοτεινό γεγονός της κρίσης στα Ίμια που έφερε Ελλάδα και Τουρκία ένα βήμα πριν τον πόλεμο στο Αιγαίο το Γενάρη του 1996, είναι ο ομαδικός θάνατος των 12 τούρκων κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα εκείνη.
Δεκαεπτά ημέρες μετά τη νύχτα των Ιμίων οι 12 τούρκοι κομάντος ξεκινώντας από το ναύσταθμο του Ακσάζ κοντά στη Σμύρνη μ' ένα ελικόπτερο τύπου S-70A Black Ηawk, θα βρουν όλοι οικτρό θάνατο καθώς το ελικόπτερό τους συνετρίβη στο έδαφος μετά από μία ξαφνική έκρηξη.
Για πρώτη φορά σήμερα αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό για το θάνατο των τούρκων κομάντος, που είχαν ανέβει στα Ίμια, ήξεραν πολλά για την ιστορική εκείνη νύχτα και έπρεπε Τούρκοι και Αμερικανοί να τους κλείσουν τα στόματα για να μη μιλήσουν ποτέ για το άγνωστο, σκοτεινό παρασκήνιο εκείνης της νύχτας που έζησαν στα Ίμια.

Γιατί «κλαίνε και γελάνε» οι ΗΠΑ με την επίσκεψη Πούτιν στο Ισραήλ…

Μάλλον ξεπέρασε σε αβρότητα ακόμη και το διπλωματικό πρωτόκολλο ο Ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες, στάζοντας κυριολεκτικά μέλι για τη Ρωσία, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ισραήλ. «Η Ρωσία, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα της Ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι η ίδια Ρωσία που μπορεί να προβεί σε μια ακόμη αποφασιστικής σημασίας συνεισφορά, αυτή τη φορά για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος μετά τα αποκαλυπτήρια μνημείου προς τιμήν της νίκης του Κόκκινου Στρατού επί της ναζιστικής Γερμανίας στην πόλη Νετάνια.

Η θερμότητα της υποδοχής Πούτιν θα μπορούσε να οφείλεται αφενός...

Η Ρωσία δεν θα εγκαταλείψει τη βάση της, στην Ταρτούς


Η Ρωσία δεν θα εγκαταλείψει τη βάση της στην Ταρτούς της Συρίας. Ο επικεφαλής του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, Βίκτορ Τσίρκοφ δήλωσε ότι...


Τα κατάφεραν Παπαδήμος, Παπανδρέου, Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ. Με το PSI κατέστρεψαν συνολικά των Ελληνισμό. Στον μηχανισμό στήριξης επίσημα και η Κύπρος....



Πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η Κύπρος κατέθεσε επίσημο αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση για ένταξη στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (EFSF).
Το αίτημα αφορά την στήριξη των κυπριακών τραπεζών οι οποίες καταστράφηκαν μαζί με τους μεγαλοεπενδυτές ιδιώτες από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων!!!

Ετσι μια χώρα που δεν είχε ποτέ οικονομικό πρόβλημα παρότι ότι το 38% του εδάφους της κατελήφθει από την Τουρκία το 1974 και της οποίας το εθνικό νόμισμα (η κυπριακή λίρα) ήταν προ της ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ευρωζώνη ισχυρότερο από το ευρώ κατέληξε να ζητάει οικονομική βοήθεια από τους Ευρωπαϊους!!!

Σε ξεχασμένο βαγόνι ζει πολύτεκνη μητέρα στην Κομοτηνή!


Ντροπή σε όλους μας
Η Ελένη Καζαντζίδου απευθύνει έκκληση στα φιλάνθρωπα αισθήματα των πολιτών μέχρι να βρεθεί μια λύση...

Μία ανθρώπινη ιστορία, που πρέπει να ευαισθητοποιήσει κάθε αρμόδιο φορέα και πολίτη, διαδραματίζεται σε ένα παλιό βαγόνι στο σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής. Ένα σταματημένο βαγόνι του σταθμού ήταν η προσωρινή λύση να πάει εκεί με τα παιδιά της μέχρι να κινηθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους και να την βοηθήσουν. Άλλη λύση...

Συρία: Όλα δείχνουν πόλεμο, με την Τουρκία άμεσα εμπλεκόμενη


Καζάνι που βράζει η Συρία. Και πώς να μην είναι, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και το γενικότερο κλίμα σύγχυσης περί ευθυνών της κατάρριψης του τουρκικού αναγνωριστικού (κατασκοπευτικού) μαχητικού.


ΒΙΝΤΕΟ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ", ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ



Πραγματικά εκπληκτική ομολογία πίστεως από τον Jonathan Jackson, που μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές δεν διστάζει να ομολογήσει ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, κάνοντας ειδική αναφορά στο Άγιον Όρος: