ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Η «ΜΠΟΧΑ» ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και η «ΚΩΜΙΚΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΙΝΕΙ... 3,8% ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...!!!


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ (RAI-3), ΤΗΝ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...!!!

Εμπαίζουν οι Ιταλοί τον Τσίπρα και συνεχώς ρωτούν ακόμη και τους Έλληνες τουρίστες τι σόϊ «πράμα» είναι αυτός, ο Επικεφαλής των περιθωριακών κομμάτων της Ευρώπης, (πού «κατέρχεται» στις Ευρωεκλογές), αφού κάθε του κίνηση είναι τραγέλαφος και κάθε λόγος του, μία... ανοησία...!!!


Έτσι πηδήξαμε τους Έλληνες, για το απωθημένο του Σόιμπλε!


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΣΟΚ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Σε αντίθεση με τα εγχώρια παπαγαλάκια της Τρόικας που κελαηδάνε αποβραδίς στα κανάλια των θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών, σύμβολος του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόσο παραδέχεται ότι η περικοπή μισθών ήταν λάθος φάρμακο.

Τα όσα γράφει στο βιβλίο του ο Φιλίπ Λεγκρέν, είναι ανατριχιαστικά και οδηγούν σε έναν πραγματικό εφιάλτη και στην αναζήτηση και τιμωρία των σαδιστών εγκληματιών που δεν είναι άλλοι από τα εγχώρια τσιράκια της Μέρκελ και του Σόιμπλε.


HELLENIC AIR FORCE - 341 Μοίρα Παντός Καιρού (HD)


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ του Ελληνικού λαού! Αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά την Ανάσταση

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 57χρονος σήμερα τα ξημερώματα λίγες ώρες μετά την Ανάσταση. Ο αυτόχειρας πήδηξε από την γέφυρα στο ύψος της εξόδου της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Αττική Οδό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Νωρίτερα οι άνδρες της πυροσβεστικής με τρία οχήματα είχαν φτάσει στην σήραγγα των Βριλησσίων στην Αττική Οδό όπου ένα αυτοκίνητο είχε παραδοθεί στις φλόγες.