ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΒΡΩΜΑ Η FIFA...!!! ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1924 ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!



Γκέλα ολκής από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, που αναφερόμενη στον υποβιβασμό της ΑΕΚ σημειώνει ότι η Ένωση δημιουργήθηκε από... Τούρκους μετανάστες! Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε ο υποβιβασμός του Δικεφάλου στην Football League, σε σημείο μάλιστα να ασχοληθεί μέχρι και η FIFA, που αναφέρθηκε σε κείμενό στην επίσημη ιστοσελίδα της στις τραγικές στιγμές που περνάει ο ιστορικός σύλλογος (το κείμενο γράφτηκε μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής). Μόνο που η παγκόσμια ομοσπονδία υπέπεσε σε...

Κινδυνεύει το Μοναστήρι της Βηθανίας στα Ιεροσόλυμα .

Θλιβερά τα όσα συμβαίνουν στην Αγία Γη, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε ουσιώδης βοήθεια εκ μέρους της Παλαιστινιακής Αρχής και του Ορθοδόξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Από τις 13 Μαρτίου 2013, γίνεται καταπάτησης ενός τεμαχίου γης εντός των ορίων της Ιεράς Μονής  Αγίου Λαζάρου, Μάρθας και Μαρίας, της ευρισκομένης εντός της πόλεως Βηθανίας, εκεί στον τόπον όπου περιπάτησε, κάθισε και θαυματούργησεν ο ίδιος ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ… S&B! – ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ;


Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε σήμερα, στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, δικογραφία που εμπεριέχει την Μηνυτήρια Αναφορά του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Καπερνάρου, σχετικά με ενδεχόμενες παραβάσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη.

Παπαστράτος: Εκστρατεία κατά του παράνομου καπνού



Περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια παράνομα τσιγάρα καταναλώθηκαν στην Ελλάδα το 2012, σημειώνοντας αύξηση 16% σε σχέση με το 2011 και 330% σε σχέση με το 2008. Αυτά δείχνουν τα νέα στοιχεία της έκθεσης STAR της KPMG που έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Σύμφωνα με την έρευνα STAR της KPMG, τα παράνομα τσιγάρα στην Ελλάδα το 2012 ανήλθαν στο 13,4% της κατανάλωσης από 10,1% το 2011, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη αύξηση στην ΕΕ μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία.

Αποδέσμευσαν 460 αστυνομικούς από τους V.I.P.


Συνολικά 460 αστυνομικοί έχουν αποδεσμευτεί από την φύλαξη προσώπων και κτιρίων από τον Αύγουστο του 2012 έως και σήμερα σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.
Επιπροσθέτως, ο υπουργός σημειώνει ότι οι περισσότερες περιπτώσεις κατά τις οποίες απαιτείται η διάθεση αστυνομικών για προστασία αφορούν σε Δικαστές που εκδικάζουν «ειδικές υποθέσεις».

Κύπρος προς κατεχόμενα: Πληρώστε το «φέσι» και μετά ζητήστε μερίδιο…


Μπορεί οι Τουρκοκύπριοι να διαμαρτύρονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου για την «απομόνωση» στην οποία υποτίθεται τους έχει οδηγήσει η κυπριακή κυβέρνηση, αντί να αντιλαμβάνονται ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός διεθνούς εγκλήματος που συντελέστηκε το 1974,

το οποίο η Τουρκία προσπαθεί εδώ και δεκαετίες να νομιμοποιήσει, αυτό που αποκρύπτουν όμως είναι ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν τους πιέζουν να κάνουν ούτε τα βασικά, με αποτέλεσμα τα «φέσια» έχουν γίνει βουνό…

Κι επειδή στη ζωή όλα έχουν ένα όριο, η νόμιμη κυβέρνηση της νήσου ήταν λογικό κάποια στιγμή να αντιδράσει,

Για προσβολή συμβόλων στον εισαγγελέα έξι άτομα που κατέβασαν την ελληνική σημαία



Με την κατηγορία της προσβολής συμβόλων θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα έξι άτομα, εκ των συνολικά 63 προσαχθέντων από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα,

Η απίστευτη ιστορία μιας Αρμένισσας που γλίτωσε από τη Γενοκτονία που οι Τούρκοι αρνούνται


Η Αουρόρα Μαρντιγκανιάν κατά την αρμενική γενοκτονία του 1915 ήταν ένα μικρό κορίτσι στα 14 του χρόνια. Πρώτα υπήρξε μάρτυρας της σφαγής της οικογένειας της μπροστά στα μάτια της.

Ακολούθως σε ένα σκλαβοπάζαρο πουλήθηκε σε έναν αγά. Από εκεί διέφυγε και της πήρε περίπου ένα χρόνο για να φτάσει στις θεωρούμενες ως ασφαλείς για τους Αρμένιους ρωσικές γραμμές.

Στις ΗΠΑ όπου κατάφερε να φτάσει, γύρισε αργότερα μια ταινία για την ιστορία διαφυγής της, ενώ σε όλη της την ζωή έλεγε πως παρέμεινε στην ζωή χάρη στους Κούρδους του Ντέρσιμ.

Δύο νέα σκάφη ειδικών επιχειρήσεων για τη ΜΥΑ/ΛΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η τελετή για την αποδοχή της δωρεάς δύο περιπολικών σκαφών ειδικών επιχειρήσεων από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Τα δύο σκάφη κόστους 700.000 ευρώ θα παραδοθούν στην Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (MYΑ) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή. «Η χορηγία εκ μέρους της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών προς το Λιμενικό Σώμα για την αγορά δύο υπερσύγχρονων σκαφών διατηρεί μια διαχρονική παράδοση προσφοράς που την ξεκίνησαν οι καραβοκύρηδες του παρελθόντος και τη συνεχίζουν οι σύγχρονοι εφοπλιστές μας», τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του. Αναφερόμενος στην επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι...

«Οικονομικό ΝΑΤΟ»: η λύση στην αμερικανική κρίση εις βάρος της Ευρώπης

Η σημειολογία μιλάει από μόνη της. Oι πρώτες επαφές του νέου υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry, δεν είχαν σχέση ούτε με την σημαντική κίνηση της μεταφοράς βάσεων και ενόπλων δυνάμεων στην Άπω Ανατολή, ούτε με τα σχέδια κατακερματισμού και αλλαγής συνόρων στη Μέση Ανατολή. Αφορούσαν στη δημιουργία ενός «οικονομικού ΝΑΤΟ», γεγονός που, όλως παραδόξως για μερικούς, δεν έδειξε να ανησυχεί στο ελάχιστο τους Ευρωπαίους εταίρους των ΗΠΑ. Και όμως, εάν το σχέδιο αυτό εφαρμοστεί άμεσα, θα δώσει μεν λύση στο οξύ πρόβλημα της οικονομικής κρίσης των ΗΠΑ, αλλά εις βάρος των χωρών της Ευρώπης.


Του Thierry Meyssan 
Voltaire Network
21 Απριλίου 2013 
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Στα πλαίσια της τελετής ανάληψης της προεδρίας του (και το καθιερωμένο «Διάγγελμα προς το Έθνος») στις 12 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος Obama ανακοίνωσε μονομερώς την έναρξη των διαπραγματεύσεων για μια Διατλαντική Oικονομική Ένωση ΗΠΑ – ΕΕ. Λίγες ώρες αργότερα, η εξαγγελία αυτή, που άφησε αρκετούς πολίτες εμβρόντητους, επιβεβαιώθηκε με κοινή δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ, του Προέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης, Herman van Rompuy, και του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, José Manuel Barroso. 

Γκαιμπελίσκοι! Το BBC κατέβασε βίντεο που αποκαλύπτει ότι οι “αντάρτες” της Συρίας χρησιμοποιούν αιχμαλώτους ως βομβιστές αυτοκτονίας!

Κατέβηκε προχθές. Λίγο πριν αποφασιστεί η αποστολή βοήθειας από το ΝΑΤΟ στους ισλαμοφασίστες!

Παράλληλα, χθες διαδόθηκε η απαίσχυντη φήμη ότι οι Ορθόδοξοι μητροπολίτες απελευθερώθηκαν! Ώστε να “διευκολυνθεί” η αποφαση.

Την ίδια στιγμή, μουλάδες από την Λιβύη καλούν τους “μαχητές του τζιχάντ” να επιτεθούν με όλες τους τις δυνάμεις στην Συρία! Δείτε το “εξαφανισμένο” βίντεο:

Λαμόγιο και ο Γερμανός επιχειρηματίας που έβριζε τους Έλληνες. Δεχόμαστε επίθεση απατεώνων.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γερμανία που να έχει πληρώσει τόσους φόρους όσο εγώ». Αυτά έλεγε πριν από μερικούς μήνες σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης ο φίλος της Γερμανίδας Καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ και γνωστός για τις θέσεις του κατά της Ελλάδας Ούλι Χένες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Φωτεινή Πιπιλή...πάστα μέσα στη βουλή!

Μασόνοι, ομοφυλόφιλοι, ναρκομανείς , αλκοολικοί...νομοθετούν. 

ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ Στο 40% από 37% επί του τζίρου το έκτακτο χαράτσι για τα νέα φωτοβολταϊκά


Νέο σοκ για χιλιάδες επενδυτές στον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Σύμφωνα με ρύθμιση που ήρθε στη Βουλή αυξάνεται το έκτακτο τέλος σε 40% από 37% επί του τζίρου για όσες μονάδες είναι καινούργιες και συγκεκριμένα όσε εγκαταστάθηκαν μετά τις 12 Νοεμβρίου και είναι κάτω από 1 μεγαβάτ.
Το επιπλέον ψαλίδι αναμένεται να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των επενδυτών οι οποίοι πλέον θα «κουρέψουν» τα έσοδά τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΟΨΑΝΕ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ!

                     

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Το θαυμαστό αυτό γεγονός έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο χωριό Λυκοδρόμιο Ξάνθης...

Η επέτειος του ιστορικού «όχι» της Κύπρου


Συμπληρώνονται σήμερα 9 χρόνια από δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, με το οποίο το 76% των ελληνοκυπρίων απέρριψαν το σχέδιο του τότε Γ.Γ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για επίλυση του Κυπριακού.

Πρόκειται για την κορυφαία στιγμή στην μακρόχρονη ιστορία της εκκρεμότητας του Κυπριακού, αφού για πρώτη φορά κλήθηκαν οι ελληνοκύπριοι και οι τουρκοκύπριοι να αποφασίσουν σε χωριστά δημοψηφίσματα για την αποδοχή ή απόρριψη ενός σχεδίου λύσης το οποίο συζητήθηκε εξαντλητικά και κατέληξε χωρίς να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ηγεσιών των δύο κοινοτήτων, με τα κενά να καλύπτονται από την επιδιαιτησία του ΟΗΕ.

Special τραγουδάκι αφιερωμένο στον τρισάθλιο προδότη Γ. Παπανδρέου


Ένα βιντεάκι με τους αετούς του Αιγαίου...έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από τους προδότες




Ο Καραϊσκάκης και η μάχη του Αναλάτου - 24 Απριλίου του 1827

Μάχη του Αναλάτου: Καταστροφική πολεμική επιχείρηση των Ελλήνων κατά των Οθωμανών, σε μια δύσκολη περίοδο του Αγώνα της Ανεξαρτησίας. Διεξήχθη στις24 Απριλίου 1827, την επομένη του θανάτου του Γεώργιου Καραϊσκάκη, στην περιοχή Ανάλατος (σημερινή Νέα Σμύρνη), με σκοπό τη διάσπαση της πολιορκίας της Ακρόπολης από τις δυνάμεις του Κιουταχή.

Εξαρχής, ο σχεδιασμός της επιχείρησης προκάλεσε διχογνωμίες. Οι δύο άγγλοι επικεφαλής των Ελληνικών δυνάμεων Λόρδος Κόχραν και Τζορτζ (αρχιναύαρχος του ελληνικού στόλου ο πρώτος και αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων ο δεύτερος, με απόφαση της Εθνοσυνέλευσης της Τροιζήνας) πίστευαν στην άμεσο και κατά μέτωπο αντιμετώπιση του εχθρού, ενώ ο Καραϊσκάκης επέμενε ότι τα Ελληνικά στρατεύματα ήταν καταλληλότερα στον πόλεμο των χαρακωμάτων και ότι συνέφερε να προχωρούν κατ' ολίγον και με νέα χαρακώματα να περιζώνουν τον στρατό του Κιουταχή, ο οποίος είχε αρχίσει να υποφέρει από τις στερήσεις.

Οι αστακοί, οι σαμπάνιες και τα γεύματα του Άκη (ΦΩΤΟ)


Τσοχατζόπουλος-1

 Εκτός από την υπόθεση με τα υποβρύχια ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγινε γνωστός για τις χλιδάτες δεξιώσεις που γίνονταν προς τιμήν του με αστακούς και σαμπάνιες, που φέρουν το όνομά του. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Ακης Τσοχατζόπουλος ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Εθνικής Άμυνας και έγινε γνωστός για τις αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα οποία τον έφεραν τώρα προφυλακιστέο στις φυλακές Κορυδαλλού και αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το onalert. Σε άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο στις 26-5-1999 στα τραπέζια του φαγητού που στρώθηκαν προς τιμή του τότε ΥΕΘΑ το κυρίως πιάτο ήταν ο αστακός! Έξι μήνες αργότερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ταξίδευε στην Ουκρανία και εκτός από το ντιλ για την αγορά δύο σκαφών ταχείας μεταφοράς, έφερε στην Ελλάδα και σαμπάνια με το όνομά του.

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ!


trikommatiki
Με τα πιο σκληρά λόγια αναφέρονται οι πανεπιστημιακοί γιατροί στην ανοικτή επιστολή τους προς τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη και Λυκουρέντζο για την κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας αλλά και τις επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών από τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Ο… ΚΟΛΟΜΒΟΣ!



Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικής... αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα. Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία , η οποία μάλιστα είναι Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ. δηλαδή πάνω από 1500 χρόνια από σήμερα και 1.000 χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Ένας ειδικός ερευνητής, ο Frederick

Σε ποια χέρια βρίσκονται τα αγροτικά δάνεια; Δεν ξέρουν; Σε γερμανικά.




Η Αγροτική τράπεζα, ήταν από την ημέρα της ίδρυσής της, ασχολήθηκε (σχεδόν αποκλειστικά) με την στήριξη της ελληνικής γεωργίας. 

Ως εκ τούτου, βρέθηκε με έναν σημαντικότατο αριθμό ενυπόθηκων αγροτικών δανείων (με υποθήκες την αγροτική γη) όταν η χώρα μας μπήκε στο μνημόνιο και κάποια
στιγμή αγοράστηκε το «υγιές τμήμα της» από την τράπεζα Πειραιώς(!!!).
 

Με ερώτησή της πλάκας στην Βουλή, ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε να ενημερωθεί τι συμβαίνει με εκείνα τα δάνεια των αγροτών που δεν εξυπηρετούνται, λόγω προφανούς αδυναμίας, κάνοντας ότι δεν γνωρίζει που …βρίσκονται.
 

Η απάντηση που εισέπραξε από το υπουργείο γερμανικών  Οικονομικών αποτελεί κόλαφο, αφού το καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο αναφέρει πως είναι άγνωστο σε ποια χέρια βρίσκονται αυτά τα δάνεια. 


Νέα τουρκικὴ πρόκληση μέσα στὴν Ἁγιὰ Σοφιὰ



Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης, 
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Σὲ ἄλλο ἕνα προκλητικὸ βῆμα γιὰ τὴν ἐκ νέου ἰσλαμοποίηση τῆς Ἁγίας Σοφίας τῆς Κωνσταντινούπολης, προχώρησαν οἱ Τοῦρκοι αὐτὲς τί  μέρες χωρὶς φυσικὰ καμία ἀντίδραση  καὶ μὲ τὴν ἔγκριση τῆς κυβέρνησης τοῦ Ταΐπ Ἐρντογᾶν, ὁ ὁποῖος πρὶν ἀπὸ λίγο καιρὸ εἶχε συστήσει ἀπροκάλυπτα στὸν πρωθυπουργὸ τῆς Ἑλλάδας νὰ μὴν καθυστέρει στὴν ἀνέγερση μεγάλου ἰσλαμικοῦ τεμένους σὲ προάστιο τῆς ἑλληνικῆς πρωτεύουσας.
Συγκριμένα μὲ τὴν εὐκαιρία τῆς ἰσλαμικῆς ἑορτῆς, «Kutlum Dogum», δηλαδὴ τῆς ἐπετείου τῶν γενεθλίων του προφήτη τοῦ Ἰσλάμ, τοῦ Μωάμεθ, μέσα στὴν ἁγία Σοφία, στὸ σύμβολο τῆς ἑλληνικῆς Ὀρθοδοξίας ἀλλὰ καὶ γενικότερά του χριστιανισμοῦ, γίνεται αὐτὲς τὶς μέρες ὑπὸ τὴν αἰγίδα τῆς Διεύθυνσης Θρησκευμάτων τῆς Τουρκίας, (κάτι ἀνάλογο μὲ τὴν δική μας ἀρχιεπισκοπή), μεγάλη   ἔκθεση ἰσλαμικῆς ἱερῆς καλλιγραφίας,  γνώστης στὰ τουρκικὰ ὡς, Husn-u Hat.

Λεφτά υπάρχουν..Ιεροδιδάσκαλοι ισλαμικής θρησκείας με κόστος πάνω από 4,5 εκ. ευρώ..


Στην πρόσληψη ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας, με συμβάσεις εννέα μηνών, αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Παιδείας. 

Η Τουρκία δεν θέλει τα υποβρύχια 214 στο Αιγαίο, πριν παραλάβει τα έξι δικά της - Έχει γερμανικές πλάτες;



Τι θα συνέβαινε αν σήμερα όπως προβλεπόταν και όπως είχαν υποχρέωση οι Γερμανοί να κάνουν εδώ και καιρό , το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό είχε στην διάθεσή του και τα τέσσερα υποβρύχια τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ 214; Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολύπειρος ναύαρχος για να “μαντέψει”: οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν κυριολεκτικά να “ξεμυτίσουν” χωρίς να έχουν το διαρκές άγχος τεσσάρων υπερσύγχρονων υποβρυχίων τα οποία δεν μπορούν με κανένα τρόπο να εντοπιστούν από τις δικές της ναυτικές δυνάμεις.


Η έκθεση της eurostat δείχνει αποτυχία



Τα ψέματα τελειώσανε! Και αυτό αποδεικνύεται από την έκθεση της eurostat που δημοσιοποιήθηκε χθες.
Mε χαμηλότερο ΑΕΠ (193. 749 δισ ευρώ)σε σχέση με τα προηγούμενα 4 χρόνια, το 2012 είχαμε τα μεγαλύτερα δημόσια έσοδα (44.7 δισ ευρώ), τις μεγαλύτερες δαπάνες (54,8δισ ευρώ) και δημόσιο έλλειμμα 19.360 ή 10% του ΑΕΠ απο 6.5% που ελεγε η ελληνική κυβέρνηση.

Κούρεμα καταθέσεων στις χώρες του νότου



Η συνέντευξη του κ.Σόιμπλε στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche, είναι ενδεικτική των προθέσεων του Βερολίνου να διαλύσει τις οικονομίες των χωρών του Νότου και να αναγκάσει τους καταθέτες να μεταφέρουν τα χρήματα τους σε Γερμανικές τράπεζες.


ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ 7 τρισ. δολ. απειλούν να ανατρέψουν την παγκόσμια γεωστρατηγική ισορροπία


Eπίθεση σε ΗΠΑ, Ιαπωνία και Βρετανία που «πολέμησαν» την κρίση με τύπωμα χρήματος εξαπέλυσε η Γερμανία με έκθεση της Deutsche Bank στην οποία αποκαλύπτει ότι τυπώθηκαν από τo τέλος του 2007 ούτε λίγο-ούτε πολύ επτά (7) τρισεκατομμύρια δολάρια για να ανταπεξέλθουν στην ανάγκη ρευστότητας!