ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τι περιελάμβανε στην πραγματικότητα η στρατιωτική άσκηση στην Σκύδρα πρίν απο λίγες ημέρες;



Επισήμως  το ΥΠΕΘ  λέει  ότι  στην άσκηση "Πυρπολητής1"  που  διεχθήχθη  στη περιοχή  της Σκύδρας (κοντά  στα Γιαννιτσά)  ομάδες καταδρομών   εξασκήθηκαν  στην  απελευθέρωση  ομήρων  που είχαν   απαχθεί απο  παραστρατιωτικές  εκπαιδευμένες  συμμορίες.
Εμείς ρωτάμε

Θεσσαλονίκη:Επιτέθηκαν σε φοιτητές και καθηγήτρια που μάζευαν σκουπίδια στο ΑΠΘ!

Μια φοιτήτρια κατέληξε σε νοσοκομείο της πόλης - Οι δράστες φέρονται να έγιναν έξω φρενών, επειδή θεώρησαν την κίνηση των φοιτητών απεργοσπαστική!
Θύματα της επίθεσης, μια ομάδα φοιτητών και η καθηγήτρια τους, που προσπαθούσαν να καθαρίσουν τη θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου. Καθώς μάζευαν τα σκουπίδια, που σε κάποια σημεία σχημάτιζαν λόφους, δέχθηκαν την άγρια επίθεση άλλων φοιτητών που τους είδαν

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ''ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ...!!!


Νέα «θύελλα» από τουρκικά σήριαλ αναμένεται να κατακλύσει τα ελληνικά κανάλια, καθώς η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που στο παγκόσμιο τηλεοπτικό φεστιβάλ, «MIPCOM» που έγινε αυτές τις μέρες στις Κάννες της Γαλλίας, συγκαταλέγονταν στους καλύτερους πελάτες των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών.

Οι εκπρόσωποι των ελληνικών καναλιών συνωστίζονταν, (τι σας θυμίζει αυτό ;), για να

Α. Αραβαντινός: «Το 70% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι και αυτοί μεταξύ τους είναι χωρισμένοι στα δύο»!!


Αποκαλυπτική ήταν η εικόνα για τις ελληνικές φυλακές που έδωσε ο αρχιφύλακας Αντώνης Αραβαντινός κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της αρμόδιας για την Δημόσια Τάξη επιτροπής της Βουλής.

Όπως δήλωσε ο αρχιφύλακας οι φυλακές είναι γεμάτες από αλλοδαπούς κυρίως

Πόσο κόστισε το βίντεο του ΕΟΤ;

Διαβάστε πόσα χρήματα πληρώσαμε για το βίντεο προώθησης του ελληνικού τουρισμού στη Μεγάλη Βρετανία
Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε το video του ΕΟΤ που ανέδειξε η Παραπολιτική το οποίο κι επιχειρεί να διαφημίσει την Ελλάδα μέσω ενός σποτ γυρισμένου στο Λονδίνο στο οποίο συμμετέχει και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ηχητικό: Ιδιωτικοί στρατοί «καταστολής εξεγέρσεων» στην Ελλάδα;


Συγκλονιστικό απόσπασμα στο οποίο αναφερόνται πληροφορίες για δραστηριότητα (κατόπιν υπογραφής συμβολαίου ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ με την ελληνική κυβέρνηση) εταιριών τύπου ΒLACKWATER, με παροχούμενες υπηρεσίες που αφορούν την “καταστολή εξεγέρσεων”, τη “διασφάλιση της έννομης τάξης” κ…λπ.
Ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκης αναλύει πώς με  ταχείς πλέον ρυθμούς στήνεται το σκηνικό ενός ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥ, με ό,τι αυτό σημαίνει…
Απόσπασμα από την Εκπομπη ΑΕ, με τη Γ. Μπάστα, την 19η Νοεμβρίου 2012.


ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΠΟΥΘΕΝΑ! Μία μηχανοκίνητη Μεραρχία Ιρακινών έτοιμη να επιτεθεί στους Κούρδους του Ιράκ


Σε νέα εστία κρίσης εξελίσσεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης της Βαγδάτης με την περιφερειακή διοίκηση του ιρακινού Κουρδιστάν αφού σύμφωνα με κουρδικά ΜΜΕ η κυβέρνηση του Ιράκ στέλνει στην πόλη Tuz Khurmatu στην περιοχή του Kirkuk της 9η Μηχανοκίνητης Μεραρχίας του τακτικού Στρατού του Ιράκ.
Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών υποβόσκει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και σχετίζεται με την προσπάθεια της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Al Maliki να επιβάλει την τάξη σε περιοχές οι οποίες γειτνιάζουν με άλλες χώρες όπου εξελίσσονται πολεμικές επιχειρήσεις και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξάπλωσης των συγκρούσεων σε ιρακινές επαρχίες.

Η ώρα του eurogroup!

Όλοι στις θέσεις τους, οι προδότες ξεπουλάνε, η Μέρκελ τρίβει τα χέρια της, το τρισάθλιο "δημοσιογραφικό" συρφετό, το οποίο δρα στον Ελλαδικό χώρο, έτοιμο όπως πάντα για την ελεεινή προπαγάνδα υπέρ των δοσίλογων-αδελφών αληταράδων!
Ο λαός? Γνώστης του επερχόμενου αποτελέσματος και των αποφάσεων,που υποτίθεται ότι περιμένουμε αγωνιωδώς μετά τις σκληρές διαπραγματεύσεις των "γνήσιων Ελλήνων πολιτικών".

Οι δήμοι χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ 222 εκατ. ευρώ!

eydap

Οι δήμοι χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ το ποσό των 222 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το νέο πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Επιχείρησης, Στέλιο Σταυρίδη.
«Η ΕΥΔΑΠ, ως εταιρεία του Δημοσίου, δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο, λόγω παρεμβάσεων. Οι δήμοι της Δυτικής και Ανατολικής Αθήνας παίρνουν νερό από την ΕΥΔΑΠ, το δίνουν στους δημότες τους, το εισπράττουν κανονικά, δεν πληρώνουν όμως την ΕΥΔΑΠ κι έχουν

Σοκ από τις Βρυξέλλες..Στον "αέρα" η δόση.!!Έτοιμο το ελικόπτερο στο Μαξίμου;




Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες Σαμαράς και Στουρνάρας να ψάχνουν το ελικόπτερο της μεγάλης φυγής.  Τα μηνύματα που έρχονται από τις Βρυξέλλες κάθε άλλο πρά κάνουν λόγο για εκταμίευση της δόσης, παρότι ο 3 εκβιαστές της συγκυβέρνησης πήραν τα πιο ατιμωτικά μέτρα για την αξιοπρέπειά ενός λαού.Η Λαγκάρντ λέει ότι δεν λύνεται το πρόβλημα βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους με γιατροσόφια και ματζούνια. Η ανεπάρκεια των 3 της συγκυβέρνησης οδηγεί

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟ»!


Οι ομοιότητες όσων συμβαίνουν στην Πορτογαλία, με τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα, είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνονται στο «απαγορευμένο» από τη Γερμανία βίντεο. Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως «πολιτικά επιζήμιου», με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβώνα, δηλώνοντας, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται. Αυτό που φαίνεται καθαρά: Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που είναι στο στόχαστρο. Τα ίδια μέτρα, τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες μέθοδοι ακολουθούνται σ΄όλο το Nότο! Και μαζί βέβαια η προπαγάνδα περί «τεμπέληδων του Nότου». Το γιατί οι Γερμανοί απαγόρευσαν τη προβολή του είναι εύκολο να το καταλάβετε, αφού παρακολουθήσετε το βίντεο...

«Ευεργετώντας» τους υπερχρεωμένους, χωρίς ντροπή…


Του Νίκου Παπαματθαίου – Οικονομολόγου 

Είναι εκπληκτικό πως αυτοί που κυβερνούν επιδιώκουν να παρουσιάζουν, και συχνά το καταφέρνουν, κάτι πραγματικά κακό σαν να είναι πολύ καλό. Ο λόγος για τα μέτρα που υπερήφανα ανακοίνωσε ο κ. Χατζηδάκης ότι θα λάβει η κυβέρνηση για τα υπερχρεωμένα

Παίζει τα ρέστα της η κυβέρνηση στο Eurogroup


Το κλίμα για τον Γιάννη Στουρνάρα στο Eurogroup μόνο φιλικό δεν θα είναι, παρότι η Ελλάδα, για πρώτη φορά, απαρχής της κρίσης, κατεβαίνει στις διαπραγματεύσεις έχοντας το πάνω χέρι, επιδεικνύοντας το....





Διώκεται η κόρη Μπαμπινιώτη


Διώκεται η κόρη Μπαμπινιώτη
Ανάστατη είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα μετά την είδηση ότι παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας η κόρη του πρώην πρύτανη με υπουργική θητεία, Γιώργου Μπαμπινιώτη, κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών».

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η κόρη του πρύτανη, Φλωρίτα Μαρία

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ACTIVE MEMBER



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑΣ Ξαφνική εντολή για τρία πολεμικά σκάφη του USN να στρέψουν προς Ανατολική Μεσόγειο


Η ηαφνική απόφαση του αμερικανικού Πενταγώνου τρία πολεμικά σκάφη του Ναυτικού να αλλάξουν πορεία και να κατευθυνθούν προς την Ανατολική Μεσόγειο θέτει νέα δεδομένα στην κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο στη Συρία όσο και στο Ισραήλ.
Η εντολή αφορά τα σκάφη USS Iwo Jima, USS New York και USS Gunston Hall τα οποία βρίσκονταν δυτικά του Γιβραλτάρ με πορεία εξόδου από τη λεκάνη της Μεσογείου με αποτέλεσμα τα αμερικανικά πλοία ουσιαστικά να αναστρέψουν και να κατευθυνθούν προς τα ανατολικά.

ΒΟΜΒΑ: Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να φύγει στην Αργεντινή για να γλυτώσει την φυλακή.


Βόμβα - μεγατόνων έριξε ο Σπ.Καρατζαφέρης στο "Εκ-κεντρικό" δελτίο, για πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται για εκατομμύρια μίζες, ότι ψάχνει εισιτήρια για να φύγει στην Αργεντινή με την σύζυγό του.
Ο ίδιος νοιώθει αθώος αλλά...

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 21.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ...!!!



«Σημεία, τέρατα, αίσχη και ξετσιπωσιά στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, όπου έχει διορισθεί Πρέσβης η Τ. Μπιρμπίλη», καταγγέλλει ο πρώην υφυπουργός, Νίκος Νικολόπουλος και απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά τονίζει:

«Για ποιο λόγο η πτωχευμένη Ελλάδα, που κόβει μισθούς και συντάξεις των αδυνάτων, διοργανώνει συσσίτια για γέροντες και απόρους, δεν πληρώνει τα φάρμακα των ασθενών και κόβει τα βοηθήματα των αναπήρων, πληρώνει την κ. Τ. Μπιρμπίλη που κατέχει την θέση του Πρέσβη στον ΟΟΣΑ με 21.000 ευρώ το μήνα μηνιαίο κόστος, όταν μπορεί τα καθήκοντα αυτά να τα ασκεί ο εκάστοτε από το διπλωματικό σώμα προερχόμενος Πρέσβης της Ελλάδας στη Γαλλία;», επισημαίνοντας ότι «η πολιτική "ξετσιπωσιά" των κυβερνώντων εκτός από Πρέσβη, προβλέπει και αργομισθία αναπληρωτή Πρέσβη στον ΟΟΣΑ με 14.000 ευρώ το μήνα».

Ο Στρατός στην Αλεξανδρούπολη δίνει το αίμα του….


Η 12η  Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, εκδηλώνει εθελοντική αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών, από σήμερα μέχρι αύριο 20 Νοεμβρίου και από 22-23 Νοεμβρίου με την στήριξη του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης  και το τμήμα αιμοδοσίας του ΠΓΝΑ.
Ώρες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται
η ισχυρή σχέση του Στρατού με την πόλη μας.

Σας ευχαριστούμε!

30 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.....33 ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ .....




ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
(ΤΟΥΣ) ...;;;

Πριν από 22 χρόνια ολοκλήρωσε την θητεία του ως πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά ακόμα και σήμερα το Ελληνικό κράτος του διαθέτει ισχυρή αστυνομική προστασία ακόμα και γραμματειακή υποστήριξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο Χρήστος Σαρτζετάκης από το 1990 διαθέτει 11 αστυνομικούς για.......

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ


Ελαχιστοποιούνται
οι δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων, μέσω των οποίων θα μπορούσαν να μετριαστούν οι απώλειες που προκύπτουν από τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος για οικογένειες με παιδιά. Μετά...
τη θεσμοθέτηση ««αυστηρών» εισοδηματικών κριτηρίων, με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα, περιορίζεται δραματικά ο αριθμός των οικογενειών οι οποίες δικαιούνται παροχή οικογενειακού επιδόματος.

Πιο αναλυτικά, οι οικογένειες που δικαιούνται το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων διαιρούνται αναλόγως του ισοδύναμου εισοδήματος σε τέσσερις εισοδηματικές κατηγορίες ως εξής:

Σσσσσ!!!! Μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος..... Ξέσπασμα Αρχιεπισκόπου: "Οι Έλληνες δεν είναι ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες"


«Ο λαός μας δεν είναι ούτε ένας λαός κλεφτών, ούτε ένας λαός απατεώνων όπως τον παρουσιάζουν δημοσιεύματα ξένων Μέσων Ενημέρωσης».
Με τα λόγια αυτά ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος εξέφρασε την πικρία του, όπως είπε χαρακτηριστικά, στους εκπροσώπους του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών και του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα.
Συγκεκριμένα, ο αρχιεπίσκοπος καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους επισήμανε, μεταξύ άλλων:

Το πρώτο λάφυρο της Hamas - Ισραηλινό UAV SkyLite B στα χέρια των Παλαιστινίων


Ισραηλινό UAV κατέπεσε στην Γάζα και παρουσιάστηκε ως τρόπαιο της Hamas σε τηλεοπτική εκπομπή από την τηλεόραση στην Γάζα.
Ο τηλεπαρουσιαστής ισχυρίζεται ότι το Ισραηλινό UAV  SkyLite B της εταιρείας RAFAEL καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις της Hamas, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο το αερόχημα δεν έχει υποστεί φθορές οπότε μάλλον ο χειριστής του για κάποιο λόγιο έχασε τον έλεγχο.
Μία άλλη περίπτωση είναι η Hamas να διαθέτει σύστημα παρεμβολών και να κατάφερε να διακόψει την σύνδεση του αεροχήματος με το σταθμό έλεγχου με αποτέλεσμα το αερόχημα λόγω μεγέθους και περιορισμένων δυνατοτήτων του μπομποδέκτη να κατέπεσε μέσα στην περιοχή της Γάζας.  
Αναμφίβολα η απόκτηση του ισραηλινού συστήματος αποτελεί μία "νίκη" στον τομέα των εντυπώσεων για την Hamas κυρίως για τον Παλαιστινιακό πληθυσμό αλλά για κανένα τρόπο η απόκτηση του UAV  SkyLite B δεν ...