ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Με το εισιτήριο στα νοσοκομεία έχουν υπολογίσει να πάρουν 10.000.000 € από τους ...άνεργους.






Από το βραδινό δελτίο του Mega.
Η Μ. Σπυράκη αναμεταδίδει τους αριθμούς που της έχουν δοθεί από το Μαξίμου:

878 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ! Επιστολή Γ.Στουρνάρα προς ΕΕ: "Με την τρόικα συννενοούμαστε μια χαρά"!


Tην ίδια στιγμή που η τρόικα βρίσκεται υπό έλεγχο για τα πεπραγμένα της στην Ελλάδα από το Ευρωκοινοβούλιο (έστω και για τους τύπους), ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εμφανίζεται να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους εκπροσώπους των δανειστών! Απάντησε μάλλιστα και εγγράψως, με οκτασέλιδη επιστολή στο ερωτηματολόγιο της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ερευνά (υποτίθεται) το ρόλο της τρόικα.

Άδωνης:«Στην Ευρώπη δεν ζεσταίνουν τα σπίτια τους με τζάκια. Κάποτε θα πρέπει να γίνουμε σαν τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους»



Στην Ευρώπη έχουν φθηνό αέριο, στην Ευρώπη έχουν εργασία με αποδοχές άνετης επιβίωσης, στην Ευρώπη έχουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη, στην Ευρώπη πληρώνουν φόρους βάσει εισοδήματος και τέλος στην Ευρώπη δεν έχουν δωσίλογους, μασόνους, υπουργούς, σαν και σένα και όλους τους άλλους μασόνους!

EΛΛΗΝΑΣ ( ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ...) 25 ΕΥΡΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ... ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!!

”Η χούντα του μνημονίου υποχρεώνει ανέργους, αναπήρους, ακόμη και φυλακισμένους Έλληνες να πληρώνουν 25 ευρώ στα νοσοκομεία, απαλλάσσει όμως τους.....

Πήδα ρε νροπή του έθνους

Φωτογραφία: Πήδα ρε πούστη και θα σε κάνουμε ΉΡΩΑ !

Εύβοια: Άφησε σημείωμα και πήδηξε από την ταράτσα




Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 43χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, ο οποίος αποφάσισε να...


δώσει τέλος στη ζωή του, λόγω των μεγάλων οικονομικών και ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου και βούτηξε στο κενό.

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...Aν αληθεύουν αυτά Άδωνη Γεωργιάδη τρέχα να κρυφτείς...Όλο το σόι “χωμένο” στην Κτηματολόγιο Α.Ε. -

Η… πεθερά του και άρα μητέρα της Ευγενίας Μανωλίδου, η Αγγελική Πουλάκου, σχεδόν 60 ετών γιαγιά η οποία προσελήφθη χωρίς προκύρηξη ως ιδιαιτέρα του Προεδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. 70αρη Χρήστου Γούλα. 

Δεν της έφθανε όμως αυτό, ήθελε να προσλάβει και τη… νύφη της, τη γυναίκα δηλαδή του γιου της και αδελφού της Ευγενίας. Και έτσι προσελήφθη και αυτή στο Κτηματολόγιο.

Η Αθήνα είπε ΟΧΙ στη δικαστική συνδρομή των Γερμανών για το σκάνδαλο των μιζάτων εξοπλιστικών


b061109bn7-11th November 2006Exercise “Trial Spartan Hammer 2006” in Greece

O γερμανικός τύπος συνεχίζει την αρθρογραφία για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά προγράμματα στην Ελλάδα και με τις αποκαλύψεις σε σχέση με την εμπλοκή γερμανικών εξοπλιστικών εταιρειών.

ΤΩΡΑ... ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ... ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ...
















Με φωνές από ομάδα αναρχικών και παρουσία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Πειραιά. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ενώ τον αγιασμό των υδάτων, παρουσία τοπιλάκατων του Πολεμικού Ναυτικού θα κάνει ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ.


Το φιάσκο του φόρου στο πετρέλαιο με στοιχεία



Η εμμονή στο μέτρο δεν μπορεί να αποδοθεί στις «μνημονιακές υποχρεώσεις» της χώρας, ούτε είναι «μονόδρομος». Αντιθέτως, πρόκειται για αυτοϋπονόμευση των ίδιων των φορέων του προγράμματος προσαρμογής!

Τα Θεοφάνια (ή Θεοφάνεια) είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή(¹). Εορτάζεται στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων). Το όνομα προκύπτει από την φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας που συνέβη σύμφωνα με τρεις σχετικές ευαγγελικές περικοπές. Η εορτή των Θεοφανίων λέγεται επίσης και Επιφάνια και Φώτα (ή Εορτή των Φώτων).


Διαμαντόπουλος,βολευτής ΣΥΡΙΖΑ.Ένας άθεος ομοφυλόφιλος

Τι έχεις μέσα στο ποτήρι ρε καημένε, τιποτένιε, γκέουλα; Λιωμένα LSD;