ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η επιδείνωση είναι ραγδαία σε πολλούς τομείς


Χειροτερεύει διαρκώς η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων και της οικονομίας της χώρας μας σε πάμπολλους τομείς. Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία για το 2012 που κάθε τόσο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτό που αποτυπώνει πάντως με πιο χαρακτηριστικό τρόπο την προϊούσα επιδείνωση είναι η εκτίναξη των χρεών των πολιτών προς την εφορία κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ "ΑΜΟΚ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ Δώδεκα παραβιάσεις & παραβάσεις απο τουρκικά μαχητικά, ΑΦΝΣ και ελικόπτερα


Δεκαπέντε αεροσκάφη και ελικόπτερα έστειλε σήμερα η τουρκική Αεροπορία και το Ναυτικό στο Αιγαίο σε μια νέα προσπάθεια να «πεισθεί» η ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια αναφορικά με την ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) κάτι για το οποίο η Τουρκία έχει προειδοποιήσει ότι μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε σύρραξη.

Έλληνες γίνονται Βούλγαροι για να μην πληρώσουν φόρους!

Έλληνες γίνονται Βούλγαροι για να μην πληρώσουν φόρους!
Γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ζουν σε ελληνικά χώματα αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να βγάλουν Βουλγάρικες ταυτότητες και πινακίδες προκειμένου να γλιτώσουν κάποια από τα πολλά χαράτσια που επιβάλει η κυβέρνηση!
Η γειτονική χώρα τους τα παρέχει όλα: βουλγάρικες ταυτότητες και πινακίδες, χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές και τους απαλλάσσει από τεκμήρια, αφορολόγητα και έκτακτες εισφορές! Σύμφωνα με το star.gr έχει στηθεί μάλιστα για χάρη των φτωχών και ταλαιπωρημένων Ελλήνων ολόκληρη επιχείρηση!
Πιο συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί «κατάλληλα» γραφεία με εξειδίκευση στο πώς να

Για "ενδεχόμενη κρίση" λόγω ΑΟΖ προειδοποιούν οι Τούρκοι



http://www.newsit.com.cy/files/Image/2013/January/resized/croped/VATAN_572_355_607_377_577_324.jpg

Τις προθέσεις της Άγκυρας για τη δημιουργία κρίσης παρουσιάζει η εφημερίδα Vatan.

Θεσσαλονίκη: Μεγαλοδικηγόροι και δικηγοράκια (140) σε τεράστιο κύκλωμα με εικονικούς γάμους λαθρομεταναστών..

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..
Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες,στο κύκλωμα "λευκών γάμων" είναι μπλεγμένοι και πολλοί δικηγόροι και δημόσιοι υπάλληλοι.Τώρα τελευταία ανακαλύψαμε ότι πολλά "παιδάκια" πληρώνονται (με την ανάρτηση) για να γράφουν σχόλια στο ίντερνετ και έχουν δεκάδες ψεύτικα προφίλ...με σκοπό να αποθαρρύνουν άλλους σχολιαστές να γράψουν την αντίθετη άποψη τους και να περνά μόνο η άποψη των εργοδοτών τους.

Συνάμα με αυτό το τρικ (εξυπνάδες-τρολλάρισμα) προσπαθούν να βρουν  μιμητές "ουρές" κάπως πιο "ευαίσθητους" αναγνώστες που θα τους κάνουν την δικιά τους δουλειά τζάμπα.

Βγάζουν στο σφυρί την ΕΥΔΑΠ ενώ έχει κέρδη 36 εκατ. ευρώ

Του Βαγγέλη Τριάντη

Η πρόθεση της κυβέρνησης να βγάλει την ΕΥΔΑΠ στο σφυρί είναι κάτι που λίγο πολύ όλοι το γνωρίζουν. Μία ΔΕΚΟ η οποία εδώ και δεκαετίες παρέχει σε χιλιάδες καταναλωτές ένα βασικό και πολύτιμο αγαθό όπως είναι το νερό, ετοιμάζεται να ξεπουληθεί με εντολή των ξένων δανειστών. Και αυτό προκειμένου η κυβέρνηση να καταφέρει να εισπράξει χρήματα τα οποία θα δοθούν για να αποπληρωθούν τα χρέη προς τους ξένους δανειστές.

Σημαντική λεπτομέρεια; Η ΕΥΔΑΠ δε θυμίζει σε καμία των περιπτώσεων άλλες χρεοκοπημένες ΔΕΚΟ του παρελθόντος. Την κερδοφορία της θα τη ζήλευαν πολλές κραταιές επιχειρήσεις του

Συρία: Ισλαμοφασίστες βίασαν κορίτσι χριστιανών, μπροστά στην οικογένεια της…

Μέλη του "Μετώπου Νούσρα" ("αδέρφια" του Ερντογάν) που μάχονται για την σαρία στην Συρία (σημ. μεταφρ: αντικαθεστωτικοί κατσαπλιάδες), βίασαν και βασάνισαν ένα νέο κορίτσι χριστιανών μπροστά στα μάτια της οικογένειας της.

Χτες στο νοσοκομείο της συριακής πόλης Χασεκέ μεταφέρθηκε ένα νέο κορίτσι χριστιανικής οικογένειας. 
Το κορίτσι λόγω αιμορραγίας ορθού και εσωτερικής αιμορραγίας βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. 

Το ευρωπαϊκό συμβούλιο και οι Έλληνες ευρωβουλευτές θεωρούν τον Ελληνικό Μαίανδρο της Χρυσής Αυγής ναζιστικό σύμβολο!!!

Τι κάνει η Ελένη Ζαρούλια στο Συμβούλιο της Ευρώπης, θεσμό που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ανθρώπων και τις μειονότητες;

Μετά από μήνες συζητήσεων και έντασης ο Ιταλός βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Φιάμμα Ναϊρενστάϊν, επικαλέστηκε άρθρα του Καταστατικού και του Κανονισμού της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, προκειμένου να αρνηθεί τη διαπίστευση δύο βουλευτών, μεταξύ των οποίων η Ελένη Ζαρούλια, που όπως είπε ανήκουν σε ρατσιστικά και αντισημιτικά πολιτικά

Στουρνάρα ...ζήτα αμέσως συγνώμη και παραιτήσου..

Μέχρι προχθές ο κ. Στουρνάρας υποστήριζε θερμότατα τις πρακτικές της ΕΛΣΤΑΤ και τη συνεχή αναθεώρηση των στοιχείων για το έλλειμμα της χώρας, που μας έφερε στο μνημόνιο.

Τώρα αποκαλύπτεται ολόκληρη η συμμορία που έβαλε εσκεμμένα τη χώρα στο μνημόνιο και παραχώρησε την εθνική κυριαρχία στους δανειστές, ακόμα και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Προκλητική αντεθνική δήλωση δημοσιογράφου της "Καθημερινής": "Οι Έλληνες είναι έτοιμοι να δεχθούν σύνθετη ονομασία για το θέμα των Σκοπίων"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η συγκεκριμένη...δημοσιογράφος είναι "προστατευόμενη" των Παπαχελά - Αλαφούζου και αρθρογραφεί στην "'Καθημερινή" εδώ και αρκετά χρόνια..Προπαγανδίζει συχνά τα...φαινόμενα "ρατιστικής βίας" π.χ. ΕΔΩ ακόμη και αν έχουν αποδειχθεί ψέματα και συκοφαντία.
Γιατί άραγε ακόμη μια δημοσιογράφος - κήνσορας αφού είναι τόσο βέβαιη για την άποψη των Ελλήνων δεν ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα...;!

Συνέντευξη με τη δημοσιογράφο Δώρα Αντωνίου παρουσιάζει η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’, με τίτλο που παραθέσαμε στην επικεφαλίδα και από την οποία

Να τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιστρέψει στη δραχμή!

draxmi

Του Στρατή Μαζίδη. Αν η Ελλάδα τολμήσει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και επιστρέψει στη δραχμή τότε μια σειρά από τρομερά δεινά θα τη συνταράξουν:
- δε θα έχουμε νερό
- θα σταματήσει να βρέχει
- τα σπίτια μας θα γκρεμιστούν και θα κατεδαφιστούν από μόνα τους πριν τα αγοράσουν οι ξένοι για ένα κομμάτι ψωμί αντί για ένα γερμανικό στρούντελ
- θα πάψει να υπάρχει καλοκαίρι
- η θερμοκρασία αμέσως θα υποχωρήσει κατά 30-40 βαθμούς
- τα δένδρα θα ξεραθούν

Οταν το ειπε, γυρισαν 300 κεφαλια;


Μεϊμαράκης: Άντε γ@σου μ@@κα (video)

Εκτροχιάστηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη συζήτηση για τη λήψη απόφασης για Σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης...

Ο πρόεδρος της Βουλής ξέσπασε όταν κατά την ομιλία του βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη, επενέβαινε ο κ. Λαφαζάνης.

"Ένα λεπτό κύριε Λαφαζάνη, αφήστε να ολοκληρώσει ο κύριος Μαρκογιαννάκης", είπε αρχικά ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε σε πιο χαμηλό τόνο: "άντε μαμήσου μ@λ@κ@!".

Μάλιστα το περιστατικό σχολιάστηκε και σε βίντεο των Ράδιο Αρβύλα.


Παπανδρέου, νεποτισμός και ειδικό δικαστήριο

Γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

Ο λαλίστατος μέσω ανακοινώσεων Γιώργος Παπανδρέου δεν είδαμε να κάνει καμία δήλωση για τα όσα του καταμαρτυρεί ο γαλλικός Le Monde. Tι παρία τον αποκαλεί, τι κονφερανσιέ, τι ανικανότητα του προσάπτει στη διαχείριση της κρίσης, αλλά ο Παπανδρέου κουβέντα.

Σημειώνει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η εφημερίδα ότι το όνομα Παπανδρέου κατέστη το σύμβολο του νεποτισμού μιας πολιτικής ελίτ, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την κρίση και συμπεραίνει ότι «η δυναστεία Παπανδρέου φαίνεται ότι τελείωσε μια για πάντα».

Όχι αγωγές και απειλές, αλλά ούτε μια ανακοίνωση, ούτε μια κουβέντα δεν ψέλλισε για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα ο πρώην πρωθυπουργός. Βέβαια για τα έργα και ημέρες του

Μουσουλμανικά Τάγματα Εφόδου εφαρμόζουν τον νόμο της Σαρία

Όπως έστρωσαν οι Εγγλέζοι έτσι κοιμούνται ! Διαβάστε από την σημερινή  ανάρτηση  της dailymail τι γράφει .
΄Έτσι τώρα στους δρόμους του Λονδίνου μια "Μουσουλμανική Περίπολος" βγαίνει στους δρόμους εκφοβίζοντας τους ‘αμαρτωλούς’ Βρετανούς και λέγοντάς τους ότι "εδώ είναι μουσουλμανική περιοχή" (video)

Η βρετανική αστυνομία ερευνά τις αναφορές για μια συμμορία μουσουλμάνων ‘αυτόκλητων τιμωρών’ που βγαίνουν με κουκούλες στους δρόμους και απαιτούν από τους άνδρες που συναντούν να αφήσουν το αλκοόλ και από τις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα τους όταν είναι

Δηλωση ΣΟΚ: Valerie Plame > Η CIA στρατολογεί πράκτορες στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας τους για να επηρεάσει καταστάσεις

Πώς στρατολογούσε πράκτορες στην Αθήνα. Κυκλοφορούν Αμερικανοί πράκτορες ανάμεσά μας;
Αν ναι, πώς δρούν, τι είδους ζωή κάνουν και τι προσπαθούν να πετύχουν; 

Μια –έστω και περιορισμένη- απάντηση σε όλα αυτά δίνει η πρώην πράκτορας της CIA Βάλερι Πλέιμ, με την αυτοβιογραφία της «Fair Game» (Τίμιο Παιχνίδι), που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στις ΗΠΑ.
Πολλά κομμάτια της βέβαια, είναι εμφανώς λογοκριμένα από τη CIA, που διατηρεί…

ΠΡΟΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ... Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ...




17Ντου Στρατή Μαζίδη

Βόμβα στο Athens Mall. Τυχαίο; Δε νομίζω. Οι τρομοκράτες ή οι “τρομοκράτες”χτύπησαν το δυτικό καταναλωτικό πρότυπο. Έπληξαν ένα ναό καταστημάτων και γνωστών ετικετών.
Δηλαδή ο στόχος τους έχει ένα συγκεκριμένο συμβολισμό που πιθανώς να βασιστεί επάνω του η όποια επιχειρηματολογία. Το σύστημα και το κατεστημένο του κεφαλαίου. Είχαμε άλλωστε και το γνωστό τηλεφώνημα στην παραδοσιακή μαχητική Ελευθεροτυπία.

Ας έρθουμε όμως και στα πιο απλά....


Ζητήστε συγγνώμη και παραιτηθείτε κύριε Στουρνάρα!




Σχόλιο attikanea: Όχι... δεν θα καθαρίσει με μια "συγνώμη" ένας τέτοιος πολιτικός αλήτης... ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ακριβά, όταν εξεγερθεί ο ελληνικός λαός.

stournaras 1 

Μέχρι προχθές ο κ. Στουρνάρας υποστήριζε θερμότατα τις πρακτικές της ΕΛΣΤΑΤ και τη συνεχή αναθεώρηση των στοιχείων για το έλλειμμα της χώρας, που μας έφερε στο μνημόνιο.

"Στικάκι" και από Τουρκία! Τι υποστηρίζουν ότι βρήκαν οι Τούρκοι και μπλέκουν την Ελλάδα

“Στικάκι” και από Τουρκία! Δεν μας φθάνουν τα εδώ “στικάκια” ,οι Τούρκοι επιμένουν να θέλουν να εμπλέξουν την Ελλάδα σε σενάρια εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών -που εκείνοι αποκαλούν τρομοκράτες- επικαλούμενοι ότι σ΄ ένα “στικάκι” βρήκαν στοιχεία για την Ελλάδα!

Η Δημοσκόπηση που τρόμαξε το ...Μαξίμου


Σημαντική άνοδος για τη Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται σε μυστική δημοσκόπηση του Μαξίμου

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας, η οποία διεξήχθη τηλεφωνικά στο διάστημα 10-11 Ιανουαρίου 2013, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 29,7% έναντι 28,1% του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ, ισλαμική περίπολος στη Βρετανία!


Έχουμε τρελαθεί τελείως… την εμφάνισή τους στους δρόμους των βρετανικών πόλεων (Λονδίνο) έχουν κάνει «ισλαμικές περιπολίες» που επιβάλλει σε πολίτες να πετάξουν το αλκοόλ που κρατάνε στα χέρια τους, παρενοχλούν γυναίκες ζητώντας τους να εγκαταλείψουν τις «μουσουλμανικές περιοχές» επειδή δεν είναι «ευπρεπώς» ντυμένες και αποδίδουν τα ατυχήματα στο δρόμο στη… μέθη των άπιστων!
Η βρετανική αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες, ενώ, ευτυχώς, κάποιοι μουσουλμάνου φαίνεται να καταδικάζουν τους ψυχοπαθείς που θέλουν να μετατρέψουν τις δυτικές κοινωνίες σε… Καμπούλ. Ας τα βλέπουν και οι εν Ελλάδι… ξύπνιοι μπας και αντιληφθούν ότι εάν δεν σοβαρευτούν όλοι και να χαράξουν ξεκάθαρες «κόκκινες γραμμές» σε τέτοια ισλαμικά φασιστοειδή, το μέλλον θα κρύβει εκπλήξεις…

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ KAI... Σε δεύτερη Προανακριτική για την πλαστογραφία στην ΕΛΣΤΑΤ θα πάει ο Γ.Παπακωνσταντίνου!


H ώρα της πληρωμής για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της χώρας από το 2010 με τα Μνημόνια, φαίνετα ότι πλησιάζει για ορισμένους, τουλάχιστον, εκ των αυτουργών: Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), και στενού συνεργάτη του πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνστνατίνου, Ανδρέα Γεωργίου, και δύο μελών της διοίκησης της υπηρεσίας.
Η ποινική δίωξη ασκήθηκε έπειτα από παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση σε βάρος του δημόσιου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: 1 νεκρός και τουλάχιστον 24 τραυματίες και εγκλωβισμένους οδηγούς, στην διπλή καραμπόλα στα Μάλγαρα


- Οι καραμπόλες έγιναν σε απόσταση 500 μέτρων και ενεπλάκησαν 28 οχήματα, στο ύψος της Βέροιας

- Κλειστό το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη - Ουρές αυτοκινήτων στην Εγνατία

Όλα ξεκίνησαν στις 08.45 στη θέση ''Κλειδί'' στο ρεύμα της Εγνατίας προς Θεσσαλονίκη. Στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη και κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, μια νταλίκα ανατράπηκε, σύμφωνα με το NewsIt.

12 αυτοκίνητα και 4 νταλίκες που ακολουθούσαν....

Η γκάφα Αλέξη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με το ταξίδι στις ΗΠΑ

Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι ένας δημοσιογράφος με πολλά χρόνια παρουσία και εξαιρετικά σημαντικές επαφές στις Ηνωμένες Πολιτείες, ως ανταποκριτής διαφόρων μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Επίσης, κανείς δεν θα μπορούσε να του καταλογίσει «εχθρότητα» απέναντι στην Αριστερά, ενώ το κατεστημένο της εξωτερικής πολιτικής στην Ουάσιγκτον, ουκ ολίγες φορές επιχείρησε να του βάλει «τρικλοποδιές», καθώς η ερευνητική εργασία στα αρχεία των αμερικανικών υπηρεσιών και οι δικαστικοί αγώνες για  αποχαρακτηριστούν, αφού ήταν διαβαθμισμένα, δεν τον έχουν καταστήσει και «αγαπημένο παιδί» του «θείου Σαμ».

Τα απόρρητα αμυντικά σχέδια και η επίθεση των χάκερς στο γραφείο Βενιζέλου

Λίγα 24ωρα μετά την απίστευτη ομολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή ότι έχει «δανειστεί» και πιθανότατα έχει υπεξαιρέσει απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας σε ψηφιακή φωτοτυπία, το «Defencenet.gr» έρχεται να θυμίσει την υπόθεση αγνώστων χάκερς που επιτέθηκαν στο γραφείο του ενώ ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας, σπάζοντας την πρώτη περίμετρο ασφαλείας και αποκτώντας πρόσβαση σε ευαίσθητα υπηρεσιακά-στρατιωτικά δεδομένα.

Ο Έλληνας που έμαθε τον Τομ Χανκς και τον Ταραντίνο να πίνουν ούζο με μεζέ



Ο Πάπα Κρίστο στο Χόλιγουντ
Δεν είναι μόνο ο φημισμένος γύρος του που μυρίζει Ελλάδα στην καρδιά του Λος Άντζελες αλλά και ο ίδιος που ξεχωρίζει από… χιλιόμετρα για την ελληνικότητα της ρίζας του. Το παντοπωλείο - οινομαγειρείο του Πάπα Κρίστο έχει γίνει το πιο must στέκι του Χόλυγουντ, με τον ίδιο να τρίβει το μουστάκι του από περηφάνια.

Το μαγαζί του Πάπα Κρίστο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 65 χρόνια όταν ο πατέρας του Πάπα Κρίστο, Σαμ Κρις, ο οποίος καταγόταν από τον Πόντο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα φέρνοντας το ελληνικό..

Ζωχός (Sonchus sp)


Ο ζωχός είναι πολύ κοινό χόρτο, σε όλη τη χώρα, και τον βρίσκουμε σε καλλιεργημένα ή χέρσα χωράφια, όχθες ή παρυφές δρόμων. Στα καλλιεργημένα χωράφια θεωρείται ζιζάνιο, επειδή πολλαπλασιάζεται πολύ εύκολα και μεγαλώνει πολύ, παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη των καλλιεργειών. Μαζεύεται από αρχές φθινοπώρου μέχρι τέλη άνοιξης. Η γεύση του είναι πικρή, απαλύνεται όμως λίγο με το βράσιμο και την προσθήκη λεμονιού στο σερβίρισμα. Οι ζωχοί, λόγω της ιδιαίτερης γεύσης τους, προσφέρονται μόνοι τους σε χορτοσαλάτες. Είναι δυνατό να συμμετέχουν με άλλα, γλυκά χόρτα, σε χορτόπιτες.
Φαρμακευτικές ιδιότητες: Συστατικά- Πρωτείνες, ανόργανα στοιχεία (Ca, Fe), βιταμίνες (ασκορβικό οξύ, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, θειαμίνη), σκοπολετίνη, απιγένινο-7-γλυκουρονίδιο, λουτεόλινο-7-γλυκοσίδης, λουτεόλινο-7-γλυκουρονίδιο, λουτεόλινο-7-γλυκοσυλγλυκουρονίδιο.
 Δράση- Ο χυμός του έχει χρησιμοποιηθεί σε ασθένειες του.......

Καρκινογόνοι Ουσίες

                              
Τι είναι το «καρκινογόνο»;
Οποιαδήποτε ουσία ή στοιχείο το οποίο είναι δυνατό, έμμεσα ή άμεσα, να προκαλέσει καρκινογένεση ονομάζεται καρκινογόνο. Φυσικά, δεν επιδρούν όλα τα καρκινογόνα με τον ίδιο τρόπο στον ανθρώπινο οργανισμό, ούτε προκαλούν καρκίνο σε κάθε περίπτωση. Παράγοντες όπως η φύση του καρκινογόνου, ο βαθμός και ο τρόπος έκθεσης σε αυτό καθώς και η ίδια η φυσιολογία του εκάστοτε ανθρώπου καθορίζουν τη βλάβη που θα υποστεί το γενετικό υλικό των κυττάρων.

Οι περισσότεροι συνδέουν τον όρο «περιβαλλοντικοί καρκινογόνοι παράγοντες» με το μολυσμένο αέρα ή το νερό. Στην πραγματικότητα, έχουν προσδιοριστεί τουλάχιστον 100.000 χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε καταναλωτικά προϊόντα ευρείας χρήσης και με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά και,

Παρά την κρίση, η Ελλάδα παραμένει ο πιο σημαντικός επενδυτής στην Αλβανία

Στον κατάλογο των σημαντικότερων ξένων επενδυτών στην Αλβανία παραμένει η Ελλάδα, κατέχοντας την πρώτη θέση στις άμεσες ξένες επενδύσεις/stock (σώρευση όλων των ετών), ενώ ένα σημαντικό ποσοστό που κυμαίνεται από 26% έως και 28% των ξένων επενδυτών στην Αλβανία, προέρχεται από την Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα.
Εξάλλου, από στατιστικά στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας, για τα οποία

ΜΑΦΙΟΖΟΙ ! Παγίδες σε 18χρονα παιδιά, ανέργους και συνταξιούχους στήνει η Εφορία

Τρεις νέες φοροπαγίδες
Παγίδες σε 18χρονα παιδιά, ανέργους και συνταξιούχους στήνει η Εφορία προκειμένου να τους «τσιμπήσει» με τα τεκμήρια και τις ηλεκτρονικές δηλώσεις και να τους αναγκάσει να 
πληρώσουν τσουχτερούς φόρους και πρόστιμα, ακόμα κι αν δεν έχουν έσοδα.

Από φέτος οι νέοι άνω των 18 ετών που δεν εμφανίζονται ως προστατευόμενα τέκνα υποχρεούνται να υποβάλουν φορολογική δήλωση ακόμα και εάν δεν είχαν εισόδημα το 2012, κάτι που σημαίνει ότι θα φορολογηθούν βάσει τεκμαρτού εισοδήματος που θα προσδιορίσει η

Kαταδικάζεται η δολοφονία του Πακιστανού. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Με σημερινή γραπτή του δήλωση, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου καταδικάζει απερίφραστα την πρόσφατη... δολοφονία του 27χρονου μετανάστη από το Πακιστάν.
«Είναι επιτακτική ανάγκη να επιδεικνύεται μηδενική ανοχή
απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και εγκληματικές πράξεις, καθώς και σε φαινόμενα

ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 22-1-2013.

Η σωτηρία όπως ακριβώς και η επικράτηση της πατρίδος δεν είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης και ζητιανιάς αλλά αποφασιστικότητας και επιβολής. Όταν μάλιστα λαμβάνεις πολιτική απόφαση για το λαό και το έθνος σου, αναλαμβάνεις όλους τους προβλεπόμενους για το δικό σου πρόσωπο κινδύνους και δεν υπαναχωρείς ούτε θέτεις το έθνος στην αντιπολιτευτική προκρούστεια κλίνη. Το κοινό καλό δεν επιμερίζεται μήτε σε ψευτοσυμμαχικές φατρίες μήτε σε κομματικά φέουδα. Έχει αποκλειστικό γνώμονα την αξιοπρέπεια του λαού και την ανεξαρτησία του έθνους. Επομένως αφορά και υλοποιείται από το σύνολο της εθνικής κοινότητος.

Συριζαίοι απειλούν ανοιχτά τον εκδότη και τους δημοσιογράφους του Πρώτου Θέματος!!

Μια συνταρακτική πρωτοσέλιδη αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως το ελληνικό (;) δημόσιο πληρώνει πανάκριβα τα κέτερινγκ... 

που έχουν αναλάβει τη σίτιση των περίπου 12.000 λαθρομεταναστών που κρατούνται στα κέντρα κράτησης. Χρεώνουν 5,8 ευρώ το γεύμα του κάθε λαθρομετανάστη, ενώ το κράτος δίνει μόνο 2,2 ευρώ για το φαγητό κάθε νέου φοιτητή! Δηλαδή, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια είναι τα ετήσια έξοδα σίτισης των λαθρομεταναστών, στα κέντρα κράτησης. Χώρια τα υπόλοιπα έξοδα (ψύξη- θέρμανση κ.τ.λ.).

Δέκα Έλληνες επιστήμονες, με ηλικίες που δεν ξεπερνούν τα 25 χρόνια, ετοιμάζουν τον πρώτο δορυφόρο που θα φέρει την ελληνική σημαία .



Ο καθηγητής Αεροδιαστημικής Μηχανικής στο πανεπιστήμιο San Jose στην Καλιφόρνια, Περικλής Παπαδόπουλος, είναι ο...


επικεφαλής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, με την ομάδα του να αποτελείται από ειδικούς σε θέματα ρομποτικής, ηλεκτρονικών συστημάτων, λογισμικών προγραμμάτων και επικοινωνίας.

Ο δρ. Παπαδόπουλος τόνισε πως «θέλω να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά στην Ελλάδα να συνεχίσουν να ονειρεύονται» και συνέχισε λέγοντας πως.....

Μητρόπολη Γλυφάδος: Είμαστε όλοι υποψήφιοι για να μας σκοτώσουν πριν να πεθάνουμε



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" 

Σύμφωνα με το νέο Νόμο (3984, ΦΕΚ 150 / 27.6.2011, τεύχος Α΄) περί των μεταμοσχεύσεων, είμαστε όλοι υποχρεωτικά δωρητές των οργάνων του σώματός μας.

Είμαστε όλοι υποψήφιοι για να μας σκοτώσουν πριν να πεθάνουμε.

Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες να αρνηθούν τη δολοφονία τους, αν το δηλώσουν εγκαίρως.

Αντιδράστε με την ακόλουθη διαδικασία:

Άλλη μια κάρτα των illuminati επιβεβαιώθηκε...


Και το σχέδιο τους για την παγκόσμια υποδούλωση οδεύει καλώς ... 


Αυτό που εκπλήσσει όμως είναι ότι τα γεγονότα που διαδραματίζονται, ταυτίζονται και έχουν συνοδοιπόρο ένα πολύ παλιό παιχνίδι....


( νομίζω 1986 έτος παραγωγής και δημιουργός του ''STEVE JACKSON'' ) που όλως τυχαίως ονομάζεται Ιlluminati card game ...

Εδώ λοιπόν άλλη μια κάρτα επιβεβαιώνεται αν σκεφτούμε τα γεγονότα Δεκεμβρίου έως και σήμερα ...

Κρύψτε του επιτέλους το κρασί... Γλυπτό από σκουπίδια θέλει στη Θεσσαλονίκη ο Κεμαλομπουτάρης...!!!



seleo_Καλλιτεχνική εγκατάσταση από σκουπίδια σκέφτεται να στήσει στο κέντρο της πόλης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Έχω αυτήν την τρελή ιδέα. Να ζητήσουμε...