ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Όσοι πίνετε για να ξεχάσετε, κάνετε λάθος…


http://1.bp.blogspot.com/-j_gktqYZT9w/T75LAwr6yiI/AAAAAAAAQVM/NPrCzACRyD0/s320/a.jpgΌσοι έχετε προβλήματα και το ρίχνετε στο ποτό για να ξεχαστείτε, τότε κάνετε μέγα σφάλμα...
Επιστημονική μελέτη , που διενεργήθηκε από το Waggoner Center for Alcohol and Addiction Research του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, απέδειξε πως η κατανάλωση αλκοόλ βοηθά τη μνήμη....

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι η μέθη λειτουργεί με τέτοιο τρόπο σε ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου ώστε μας κάνει τελικά να θυμόμαστε γεγονότα πιο καθαρά.Ένας επιστήμονας που συμμετείχε στην έρευνα,

Έπρεπε να αυτοκτονήσουν 2000 Έλληνες για να κριθεί η διακοπή ρεύματος αντισυνταγματική; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Χρειάστηκε να πέσουν φουκαράδες απεγνωσμένοι πολίτες από τα μπαλκόνια, να κρεμαστούν και να αυτοπυροβοληθούν οικογενειάρχες, να χαθούν χλιάδες ανθρώπινες ζωές για να κριθεί μόλις σήμερα, η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος μέτρο αντισυνταγματικό από το ΣτΕ.
24 ώρες μετά την ακραία ενέργεια απόγνωσης συμπολίτη μας να...

Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση


http://2.bp.blogspot.com/-evUUpNg4bI0/T7-v6N8NKVI/AAAAAAABc_c/4TFeSN4FeYs/s400/oil-rig.jpgΜέσα σε 36 μήνες με μία εθνική διαχείριση του όλου προγράμματος...
η Ελλάδα μπορεί να βγει από την οικονομική και πτώτιστα κοινωνική κρίση που την μαστίζει, με την αξιοποιηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης. Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο με τίτλο «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος, τεκμηρίωσε με επιστημονικά δεδομένα ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΘΡΟΙΡΑΚΙΝΩΝ ΡΗΜΑΖΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ!


 Εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα εξαρθρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τέσσερις Ιρακινοί υπήκοοι, ηλικίας 20, 21, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητούνται και άλλοι συνεργοί τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες.........

Ξεκίνησε η διαδικασία απόσχισης της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο


Με συγκέντρωση υπογραφών, εκδηλώσεις και συναυλίες άρχισαν την Παρασκευή εκδηλώσεις για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, οι κάτοικοι της οποίας θα κληθούν το 2014 να απαντήσουν αν επιθυμούν να αποσχιστούν από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τρεις αιώνες.

Θέλουμε μια δίκαιη και ευημερούσα Σκοτία, είπε ο πρωθυπουργός Αλεξ Σάλμοντ κηρύσσοντας άτυπα την έναρξη της καμπάνιας «Σκωτία, ναι». Στόχος του είναι να υπογράψουν ένα εκατομμύριο Σκοτσέζοι (επί συνόλου πέντε εκατομμυρίων) ως το 2014. Το κίνημα της ανεξαρτησίας στηρίζουν και προσωπικότητες όπως ο Σον Κόνερι.

ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ "ΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ....ΟΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΙ , ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ,ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ........
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...
ΔΩΣΕ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ......
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ"......
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΞΗΛΘΕ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.....!
ΖΕΙΣ ΘΕΕ ΜΟΥ....ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΓΩΝΙΑ" ΜΑΣ!!!

Συνεχίζει ο Καμίνης να δίνει άδειες για ίντερνετ-καφέ σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας


Οι κάτοικοι με τις αντιδράσεις, οι φορείς με τις παραινέσεις αλλά και όλες οι έρευνες καταδεικνύουν πως η γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας έχει υπερβεί όλα τα όρια.
Παρ' όλα αυτά ο Καμίνης συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει άδειες σε ίντερνετ-καφέ.
Για ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο φέρνει νέες άδειες προς έγκριση και πάλι στις περιοχές που τα ίντερνετ καφε είναι περισσότερα από τις γωνίες.

«Η ελληνική έξοδος από το ευρώ συμφωνήθηκε»


Η αποστολή της τρόικας κρίθηκε αδύνατη

Τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα είναι
πρώτο θέμα σε ξένα ΜΜΕ. Παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, η γερμανική εφημερίδα «Deutsche Wirtschafts Nachricthen» το θεωρεί τελειωμένη υπόθεση.

Συνταγματικό το «χαράτσι» της ΔΕΗ, αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος

Δεν αντίκειται στο Σύνταγμα και στο Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το λεγόμενο «χαράτσι» της ΔΕΗ, έκρινε, κατά πλειοψηφία, με απόφασή της (1972/2012) η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Με την ίδια απόφαση, η Ολομέλεια του ΣτΕ ακυρώνει τη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών 1211/2011, κατά το μέρος που προβλέπει ότι θα διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όποιον δεν καταβάλλει το Έκτατο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ). Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η διακοπή αυτή είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα.

Πιο συγκεκριμένα, στην πολυσέλιδη απόφασή της (67 σελίδες) η Ολομέλεια του ΣτΕ κρίνει ότι το ειδικό τέλος αποτελεί.......

Απίστευτη γκάφα του εκφωνητή της ΕΡΤ!

ΚΥΡΙΕ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 100 ΜΕΤΡΑ!!!!!!!!!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Κατεχόμενη απο τους Έλληνες η Θράκη μας για τους Τούρκους!!! Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!!Πριν από λίγες μέρες, στις 14 Μαΐου, γιορτάσαμε την επέτειο της Απελευθέρωσης της Θράκης (μετά από 550 χρόνια τούρκικης σκλαβιάς και άλλα 6 βουλγάρικης) και της ένταξής της στον εθνικό κορμό. Αυτή η ημέρα όμως για κάποιους άλλους είναι αποφράδα. 

Και πολύ φυσιολογικά βέβαια, αν σκεφτούμε ποιοι είναι αυτοί και πως υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία στην περιοχή, προωθώντας αλυτρωτικούς πόθους και αυτονομιστικά σχέδια…

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟΕν πομπή ληξάσης της Θείας Λειτουργίας την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου και των Αγίων Φωτιστών των Σλάβων και Ισαποστόλων αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου, στις 24 Μαΐου 2012, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Κρεμλίνου μετέβησαν λιτανεύοντας την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας Ιβήρων οι συλλειτουργήσαντες Ιεράρχες και κληρικοί με επικεφαλής τους.....
Προκαθήμενους των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Ρωσίας και της Ελλάδος στην Κόκκινη Πλατεία.

H οικογένεια Βαρδινογιάννη θέλει Αυτόνομη Κρήτη


Γιατί η οικογένεια Βαρδινογιάννη θέλει Αυτόνομη Κρήτη ;

Είναι δικό της επιχειρηματικό σχέδιο ή κοινό project με άλλα νέο-οθωμανικά συμφέροντα;

Ο «Καπετάν» Γιώργης Βαρδινογιάννης, έριξε χθες το σύνθημα. «Εμπρός για αυτόνομη Κρήτη».Μιλούσε στην κοπή της Βασιλόπιτας της Παγκρήτιας Ένωσης
Επί του Ελυρου που παραχώρησε ο Γιάννης του Σήφη.

Τούρκοι κατάσκοποι (ΜΙΤ) εναντίον Ρωσίας σε κυπριακό έδαφος!


Άκρως αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ της κυπριακής εφημερίδας «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» για τη δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Κύπρο, ως βραχίονας υλοποίησης των πολιτικών αποφάσεων του τουρκικού κράτους. Η δράση τους αφορά στην επίμαχη υπόθεση της αξιοποίησης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων…
Ακολουθεί το πολύ ενδιαφέρον ρεορτάζ:
Διπλωματικό πόλεμο έχει εξαπολύσει η Τουρκία, για να ανατρέψει τον προγραμματισμό που γίνεται για άτυπη αλλά εξαιρετικά σημαντική συνάντηση, υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων και επιχειρηματικών του τομέα της ενέργειας από Ρωσία και Κύπρο, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ξενοδοχείο «Άνασσα» στις 8 Ιουνίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΣΟΚ: ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

Απίστευτη ξεφτίλα 


και υποταγή 


απέναντι σε μια 


ορκισμένη 


ανθέλληνα!


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Ο Υπουργός Αποστολίδης ζήτησε ...Μείωση των εισαχθέντων στις Σχολές των ΕΔ !


Ηταν και διοιηκητής της της ΕΥΠ ...Τρομάρα του 
 
Από το γραφείο του υπουργού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Π.Αποστολίδη -πρώην διοικητή της ΕΥΠ- έγινε τηλεφώνημα στο ΓΕΕΘΑ από το οποίο ζήτησαν -μάλλον ...επιτακτικά- τη μείωση του αριθμού των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές ! 
Μετά τη πρώτη έκπληξη από το ΓΕΕΘΑ ρώτησαν αν έχει υπάρξει κάποια σχετική απόφαση ΚΥΣΕΑ που να προβλέπει κάτι τέτοιο. Και η συζήτηση έκλεισε εκεί!(απο το onalert.gr)

Κάτι δεν πάει καλά !
 Βετεράνος : Να σκεφτείτε οτι ο Υπουργός αυτός.......

ΣΟΣ!!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ...

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος προχωρήσει μάλιστα και σε ιδιωτικό συμφωνητικό για την παροχή επικοινωνιακής υποστήριξης.

« Η μηνιαία αμοιβή μας ( εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται στο ποσό των 15.000 ευρώ το μήνα καθαρά, ήτοι για 18μηνη συνεργασία 270.000 ευρώ» αναφέρει σε επιστολή που του απέστειλε κάποιο άτομο με το όνομα Νίκος.
 «Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας δηλαδή η αποκατάσταση σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες», επισημαίνεται μάλιστα στην επιστολή στην οποία παράλληλα, προσδιορίζεται το 30% ως προκαταβολή. . Στο ποσό αυτό πάντως, δεν περιλαμβάνονται, όπως προκύπτει από το δακτυλογραφημένο κείμενο του πρώην υπουργού, οι δύο δημοσκοπήσεις αξίας 8.000 ευρώ και οι δύο.

Στο ίδιο σημείωμα συμπεριλαμβάνονται προτάσεις με ονόματα εντύπων και ΜΜΕ, στα οποία θα υπάρξουν παρεμβάσεις αν και εφόσον τηρηθεί η συμφωνία.

Πρόκειται για τα εξής:

Το διακύβευμα των εκλογών…

…από τον Μίσα

πηγη 

«Σκάει» η Ισπανία!

Η πλουσιότερη επαρχία της Ισπανίας, η Καταλονία, ζήτησε οικονομική βοήθεια από την κεντρική κυβέρνηση της χώρας για την αναχρηματοδότηση του χρέους της.

Η επαρχία αποτελεί το 1/5 της ισπανικής οικονομίας με την αναχρηματοδότηση του χρέους το 2012 να αγγίζει τα 13 δις ευρώ.

“Δεν μας ενδιαφέρει πως θα το κάνουνε, αλλά πρέπει να καταβάλουμε...

Η bilderberg επιβάλει την Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ έναντι του ΔΗΜΑ

Φεύγει ο Πύρρος και έρχεται η … Διαμαντοπούλου
Τα κόμματα ως γνωστόν πρέπει ενόψει εκλογών να φτιάξουν λίστες. Ή μάλλον καλύτερα οι αρχηγοί των κομμάτων πρέπει να φτιάξουν λίστες υποψηφίων βουλευτών.

Οι καραμπόλες θα είναι πολλές. Σε όλα τα κόμματα.

Δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών κατά της Ρωσίας στην Κύπρο

Λευκωσία: Σκληρό διπλωματικό πόλεμο έχει εξαπολύσει η Τουρκία, για να ανατρέψει τον προγραμματισμό που γίνεται για άτυπη αλλά εξαιρετικά σημαντική συνάντηση, υψηλόβαθμων κρατικών παραγόντων και επιχειρηματικών του τομέα της ενέργειας από Ρωσία και Κύπρο, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ξενοδοχείο «Άνασσα» στις 8 Ιουνίου. Σε αυτή θα συμμετάσχουν...

Άλλα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία


Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.
Είναι η κα Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ, ο κ. Γεώργιος Γερολυμάτος, υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑΟΣ και ο κ. Γεώργιος Ρούσσος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ.
Nωρίτερα, το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος που πρόσφατα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος, αλλά στηρίζει το νέο κόμμα στο οποίο βρίσκεται πλέον.

Spiegel: Ζηλεύουμε τους Ελληνες - Είμαστε ανίκανοι να χαρούμε... το σεξ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ... ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ


 Την εικόνα που λίγο – πολλοί όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν στο μυαλό τους για τους Γερμανούς, επιβεβαιώνουν τελευταίες έρευνες: Ενας στους δύο δηλώνει ανίκανος να χαρεί οτιδήποτε λόγω του άγχους, ένας στους έξι, μόνο, θυμάται μια στιγμή που χαλάρωσε πραγματικά, ενώ ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ σκέφτονται τις επιδόσεις τους και όχι την πράξη.

Οι δυο έρευνες, η μια για το περιοδικό Spiegel και η δεύτερη που έγινε από μια εταιρεία μάρκετινγκ στην Κολωνία, μεταξύ άλλων, για τα συμπεράσματά τους βασίστηκαν και σε συνεδρίες που έκαναν ομάδες συμμετεχόντων με τους ερευνητές.

Βάσει, λοιπόν, των εν λόγω ερευνών, το 46% των Γερμανών δηλώνουν.......

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Π@ΠΑΡΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ Π@ΠΑΡΙΕΣ… Γιάννης Πρετεντέρης: «Ο Τσίπρας δεν έχει από το σπίτι του αγωγή και αφού δεν του το έμαθαν στο σπίτι του όσο ήταν μικρός, ανάγκασε τον Ολάντ να του το δείξει με περιφρονητικό τρόπο» (Εννοεί το περίφημο πλέον«Ολαντ-ρέου)
Ενώ ο Σαρκοζί που αποκάλεσε...

«Δημιουργία, ξανά!»: Πολιτικό κόμμα ή Παραθρησκευτική Σέκτα των «Ψευτομαρτύρων του Ιεχωβά»;


Πολλοί εξεπλάγησαν με τα περιέργως ψηλά ποσοστά που κατέγραψε το «Δημιουργία, ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και ίσχυσε και στην περίπτωση της Δράσης), αλλά κυρίως στην επαρχία. Σε περιοχές με μηδενική προβολή και...
ανύπαρκτα ικανά στελέχη ή προσωπικότητες ο Τζήμερος τα πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ


Άγριο ξύλο έπεσε στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας με αφορμή τη συζήτηση για δεύτερη γλώσσα στις φιλορωσικές περιοχές της χώρας...

Δείτε το... αποκαλυπτικό βίντεο:ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Σέρρες: Έκανε «φτερά» μεταλλική γέφυρα στον ποταμό Στρυμόνα


Μια γέφυρα που υπήρχε στο νομό Σερρών, εξαφανίστηκε!
Όχι, μη νομίζετε πως η γέφυρα έβγαλε …πόδια κι έφυγε, ούτε πως την παρέσυραν τα ορμητικά νερά του ποταμού Στρυμόνα!
Η γέφυρα βρισκόταν από τη δεκαετία του 60’ ανάμεσα στα χωριά Βυρώνεια και Γόνιμο, ωστόσο φέτος βούλγαροι μαφιόζοι «ξήλωσαν» και πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι της.
Έτσι, η γέφυρα που κάποτε εξυπηρετούσε τους κατοίκους των δύο χωριών, πλέον είναι κομμάτια από σίδερο, πουλημένο στην Βουλγαρία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Οι κομπίνες των τραπεζών και η διαπλοκή με τους πολιτικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Οι κομπίνες των τραπεζών και η διαπλοκή με τους πολιτικούς
«Αν η Αφρική ήταν τράπεζα, θα την είχαν σώσει», έγραφε ένα παλιό σύνθημα. Και σήμερα, τον καιρό της κρίσης και της επανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, σχεδόν μοιάζει με αξίωμα. Οι τράπεζες δεν περιμένουν την πολιτική που θα ορίσει τη λειτουργία τους. Οι ίδιες χαράσσουν πολιτική. Και οι πολιτικοί ακολουθούν με όλα αυτά τα επιχειρήματα περί «ευστάθειας», «ρευστότητας», «αναγκαίας διάσωσης» και προβληματισμών περί καταθέσεων. Αν έχετε κάποια αμφιβολία γι’ αυτό, σκεφθείτε αν πριν από μερικά χρόνια θα μπορούσατε να φανταστείτε στη θέση του πρωθυπουργού έναν τραπεζίτη.
Το 1998, όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση, ο Κώστας Καραμανλής...........

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Αυτό είναι όλο το νερό που υπάρχει στον πλ ανήτη!

Πώς θα ήταν όλο το νερό της Γης αν το μάζευε κανείς σε μια σφαίρα; …
Πολύ μικρότερο απ’ ότι φαντάζεστε.
Η εικόνα που βλέπετε δείχνει...

Περίεργες και ύποπτες δηλώσεις...

Περίεργες δηλώσεις από περίεργα στόματα βγαίνουν τις τελευταίες μέρες σε κοινή θέα. Μια δήλωση/παρότρυνση μόλις "ψαρεψα" από το twitter του γνωστού οικονομολόγου ακτιβιστή Max Keiser. Επειδή σέβομαι ιδιαίτερα τον γνωστό οικονομολόγο, θα προτιμήσω να μην σχολιάσω την δήλωση του και αφήνω τον κάθε έναν να βγάλει τα συμπεράσματα του...Μια φράση μόνο να θυμόμαστε:"even if this means we have to started...."

Οι Ιταλοί τινάζουν στον αέρα τον ελληνικό τουρισμό!!!


Απόφαση ιταλικής εταιρείας κολοσσού στον χώρο του τουρισμού, «τινάζει στον αέρα» επτά μεγάλα ελληνικά ξενοδοχεία, ανάμεσα στα οποία, το ένα βρίσκεται στη Κρήτη.
Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία τουρισμού «VERATOUR» αναστέλλει τις πληρωμές της προς τα ξενοδοχεία με τα οποία κατ΄ αποκλειστικότητα συνεργάζεται στην Ελλάδα, επικαλούμενη «σύντομη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη», τις «αποφάσεις στην πρόσφατη σύνοδο των G8», την «κυβερνητική αστάθεια», τις «επικείμενες εκλογές» και γενικότερα την κρίση στην Ελλάδα.

ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


του Ησαία Κωνσταντινίδη* - Με επίκεντρο την περίφημη «Ελληνική Κρίση», ολόκληρος ο πλανήτης έχει πλέον εισαχθεί σε τροχιά ανακατατάξεων δραματικής μορφής και δυναμικής, μιας αναταραχής που παρατηρείται πάντα και μόνο σε περιόδους τεράστιων αλλαγών, όπως ακριβώς ...
συμβαίνει και σήμερα. Στο πλαίσιο ετούτο πρέπει να δούμε την κρίση στην πατρίδα μας ως τον πυρήνα της κρίσης της Ευρωζώνης, και μάλιστα ως το πρώτο στάδιο αποσύνθεσης και, εν τέλει, διάλυσης του «πειράματος» του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.

Ο Θουκυδίδης δίνει τον ορισμό του προδότη πολιτικού. Είπατε κάτι;
Απειλές ! Στην Εθνοφυλακή της ... Ρόδου;
"Συζητώντας πρόσφατα με εθνοφύλακες του Τ.Ε Ρόδου πληροφορήθηκα για κάποιες καταστάσεις που σίγουρα πρέπει να προβληματίσουν τους διοικητές και τους προϊσταμένους τους...

διότι η Εθνοφυλακή στις μέρες μα επιτάσσεται να αντιμετωπιστεί με περισσότερη σοβαρότητα.
Έμαθα λοιπόν ό,τι ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ του 
συνδέσμου 
 εθνοφυλάκων Ρόδου επέπληξαν και απείλησαν κάποια μέλη του συλλόγου γιατί συμμετείχαν σε τελετή μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων αποκαλώντας τους ακραίους, επικίνδυνους,ακροδεξιούς και χρυσαυγή τες με αποτέλεσμα την παραίτηση τους .
Από συζήτηση με διοικητή άλλου Τ.Ε έμαθα ό,τι ο ίδιος πρόεδρος καταφέρθηκε με μένος εναντίον διοικητού άλλου τάγματος προκαλώντας επεισόδια κατά συνεκπαίδευση με άλλο τάγμα με συνέπεια να διακοπούν οι συνεκπαιδεύσεις.

Ο Φράγκος στη τάφρο του Έβρου,απαντά στον προκλητικό Μπαγίς

Στη τάφρο του Έβρου ,σήμερα ο ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος.Την είχε ξεκινήσει ως Α/ΓΕΣ και σήμερα πάει για να διερευνήσει πως μπορούν να επιταχυνθούν οι εργασίες για την ολοκλήρωσή της το συντομότερο δυνατό.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται όσοι εργάζονται στο έργο να αρχίσουν “διπλοβάρδιες”! Ο Φράγκος επιμένει ότι πρέπει η τάφρος να ολοκληρωθεί άμεσα.

Βερολίνο: Συνέλαβαν Γερμανίδα για την φιλοελληνική της ομπρέλα
H Γερμανική Αστυνομία έκανε το καθήκον της..

To Σάββατο 18 Φεβ στις 16.05 ώρα Γερμανίας, μετά το τέλος  της διαδήλωσης "We are all Greeks" που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να δείξουν κάποιοι Γερμανοί πολίτες την υποστήριξη τους στον ελληνικό λαό  έγινε ένα περίεργο συμβάν.....

 

Πιο πλούσιοι από ποτέ οι Γερμαναράδες την ώρα που οι Έλληνες πεινούν - ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!


 Οι ιδιωτικές καταθέσεις των Γερμανών έφτασαν την περσινή χρονιά το συνολικό ποσό των 4,715 τρισεκατομμυρίων ευρώ, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ παρά τις απώλειες στις χρηματοπιστωτικές αγορές, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Μπούντεσμπανκ.
Ένας εκπρόσωπος της γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας επεσήμανε πάντως ότι μετά την ενοποίηση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία ο πλούτος των Γερμανών παρουσιάζει σταθερή αύξηση, με εξαίρεση κάποιες προσωρινές μειώσεις που αφορούν μερικούς μήνες.

Το συνολικό ποσό των 4,715 τρισεκατομμυρίων ευρώ.......

ΔΕΙΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ SITE BLOG ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ! !

Σε εταιρεία επικοινωνίας προσέφυγε ο Άκης Τσοχατζόπουλος προκειμένου να αντιστρέψει την εικόνα που είχε δημιουργηθεί σε βάρος του μετά τις αποκαλύψεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. 
Την προσφορά όπως μπορείτε να δείτε και από τα έγγραφα της δικογραφίας υπογράφει ένας... Νίκος αγνώστων λοιπόν στοιχείων. Του ζητάει 15 χιλιάδες ευρώ τον μήνα τα οποία θα μοιραστεί μαζί με τον συνεργάτη. Μάλιστα ένας από του όρους του... Νίκου είναι να του δώσει ο πρώην υπουργός μπροστά το 30% της αμοιβής του ως προκαταβολή. Η πρόταση έκανε λόγο για συνεργασία διάρκειας 18 μηνών η οποία συνολικά θα κόστιζε ......