ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων

Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!

Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών!

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.

Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι.

Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο», είπε στους βουλευτές.

Και σα να μη φτάνει η κοροϊδία αυτή...

Μια διαφορετική άποψη για τις εκλογές

Πολύς λόγος γίνεται για πτώση των δοσίλογων από την εξουσία στις επερχόμενες εκλογές...αν και όποτε γίνουν.
Σε πολλά blogs διαβάζουμε ότι στις εκλογές θα νικήσει η Ελλάδα, θα μαυρίσουμε τους προδότες και διάφορα άλλα που μας δίνουν ελπίδες.
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να αφήσουν την εξουσία οι απάτριδες πολιτικοί, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα εκλεγούν οι ίδιοι με κάποιες παραλλαγές οι οποίες ούτε για ξεκάρφωμα δεν θα φτάνουν.

Η καταστροφή της Ελλάδας και πως να την αποτρέψουμε



Αγαπητοί φίλοι,

Η καταστροφή της Ελλάδας και πώς να την αποτρέψουμε. Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής εκδήλωσης. Δεν μπήκε ούτε τυχαία, ούτε καθ’ υπερβολήν.

Η καταστροφή της χώρας μας είναι αναμφισβήτητο γεγονός και είναι μόνο στην αρχή του. Οι τηλεοράσεις μας επικεντρώνονται τώρα στις δηλώσεις των πολιτικών μας, προσπαθούν να στήσουν ακόμα μια φορά την πλαστή εικόνα ενός δήθεν πολιτικού ανταγωνισμού μεταξύ δύο κομμάτων που συγκυβερνούν και που, στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά απλοί διαχειριστές των εντολών της τρόικας.

Τα προτεινόμενα στρατόπεδα για λαθρομετανάστες




Απο http://hellinik-blog.blogspot.com 
 
 

Μετά το πρώτο «ΝΑΙ» από Περιφερειακό Συμβούλιο (Αττική) για τα Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα προτεινόμενα ερημωμένα στρατόπεδα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει διαθέσει συνολικά 35 ανενεργά στρατόπεδα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο θα κάνει την τελική αξιολόγηση και επιλογή για το ποια από αυτά θα γίνουν Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών.

Τα υποψήφια στρατόπεδα βρίσκονται....

Επιστροφή στη ΝΔ για Μ.Τζίμα


Άντε πάλι, "άξιος" ο μισθός σου....ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!
Ναι και στα κέντρα "υποδοχής" λαθρομεταναστών που σκοπεύουν να ανοίξουν στη Δράμα.
Και πάλι σε δράση, πρέπει να πείσεις τους Δραμινούς ότι τους συμφέρει να πεθάνουν από χέρι αλλοδαπού.

Νεοναζί νέας κοπής στη Γερμανία – Προετοιμάζονται για εμφύλιο πόλεμο



Για εμφύλιο πόλεμο προετοιμάζονται οι νεοναζί στη Γερμανία, αποκαλύπτει πρώην ηγετικό στέλεχός τους.
«Πάντα έλεγαν ότι χρειάζονται άτομα που είναι πρόθυμα, ικανά και εκπαιδευμένα σε περίπτωση που φθάσουμε σεεμφύλιοΗ προπαγάνδα των νεοναζί πάντα μιλούσε για εμφύλιο πόλεμο. Ο χώρος είναι οπλισμένος», λέει ο «Μάρτιν», ο οποίος υπήρξε ενεργό στέλεχος της ακροδεξιάς επί 11 χρόνια και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του από τον φόβο αντιποίνων.

Ο Αλμούνια επιβεβαίωσε το «αυθαίρετο» φούσκωμα του ελλείμματος για το 2009

Να πάρει θέση στην απαντητική επιστολή του Χοακίν Αλμούνια στη Βουλή για το έλλειμμα του 2009 κάλεσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μιχελάκης.
Η επιστολή του Χ. Αλμούνια στη Βουλή στάλθηκε προς την...

Πήγαν να ξεπουλήσουν άγαλμα - θησαυρό που η αξία του είναι πάνω από 12 εκατ. ευρώ!

Κοψοχρονιά πήγαν να πουλήσουν ένα ανεκτίμητης αξίας άγαλμα, το οποίο δεν εκτέθηκε ποτέ σε ελληνικό μουσείο.

Οι δυο αρχαιοκάπηλοι, ο ένας μάλιστα με προϊστορία, προσπαθούσαν να πουλήσουν μνημείο κόρης αρχαϊκών χρόνων ανεκτίμητης ιστορικης και αρχαιολογικής αξίας, για 500.000 ευρώ. Τόσα τους έλειπαν...

Έστησαν…κρεμάλες στη Χίο

Ξημερώματα της 25ης Μαρτίου αυτά τα συνθήματα εμφανίστηκαν σε αγάλματα του νησιού της μαστίχας, παρακινώντας τους πολίτες να αντιδράσουν ενόψει της παρέλασης.
Τα συνθήματα βέβαια δεν παρέμειναν για πολύ ώρα στη θέση τους γιατί εργαζόμενοι του δήμου τακατέβασαν.
Το συγκεκριμένο στο άγαλμα του Ν. Πλαστήρα αναγράφει:
«Πολιτικοί Δωσίλογοι, μακάρι να ζούσα να σας κρεμούσα με τα χέρια μου»

VIDEO - Δεν Ξεχνώ - Αυτός Εμπνεύστηκε το ΧΑΡΑΤΣΙ > Αυτός ζητά την ψήφο μας!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Εικοσιεφτά παππούδες!

Συζήτηση μεταξύ Ελλήνων φίλων στις Βρυξέλλες, αφού έχουμε διαβάσει όλες τις ελληνικές εφημερίδες με την τρέχουσα επικαιρότητα και κάνουμε συνέχεια τς, τς,  κουνώντας το κεφάλι απαξιωτικά.

- Είμαστε άραγε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων;


- Γιατί όχι;

- Να, έχουν περάσει τόσα χρόνια... Χιλιετίες, τι έχει απομείνει απ' αυτούς;

- Ξέρεις ότι παλαιότερα για να υποδηλώσουν το πέρασμα του χρόνου μετρούσαν παππούδες;

- Παππούδες;

- Ναι, παππούδες. Κάθε παππούς συμβολίζει...

«Βόμβα» Π. Ψωμιάδη σε Παπαδάκη «… έχουν ήδη δοθεί, με απευθείας ανάθεση, τα 250 εκ. ευρώ για την κατασκευή των Κέντρων Κράτησης Λαθρομεταναστών» (ΒΙΝΤΕΟ)

 Σχόλιο: Καθόλου απίθανο να ισχύει παρόλο που το λέει ο μαϊντανός των χαβ(ο)υζομήντια!

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη, έγινε παρέμβαση του Π. Ψωμιάδη για τα Κέντρα Κράτησης Λαθρομετεναστών ο οποίος δήλωσε... (δείτε στο 3:02 του βίντεο) «... έχει καταγγελθεί ότι τα 250 εκ. ευρώ ήδη δόθηκαν με απευθείας ανάθεση είτε σε κέτερινγκ για να διαθέσουν τα τρόφιμα, είτε σε αυτούς που θα αναλάβουν τις υποδομές (κατασκευαστικές εταιρείες) και Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Δακής έχει στοιχεία». Δείτε το Βίντεο:

Πρόταση - βόμβα της ΝΔ με στόχο την αυτοδυναμία - Κούρεμα δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων!

Σχόλιο: Αρχίσανε τα πούστικα παιχνίδια, όπως έκανε ο αείμνηστος Αξιόπουστας με το "λεφτά υπάρχουν"!!!
Ο Αντωνάκης υπόσχεται κούρεμα! Ο Μπένυ σε λίγο θα υποσχεθεί ξύρισμα!!!
Τα υπόλοιπα προδοτικά ερπετά της Βουλής ένας θεός ξέρει τι θα σκαρφιστούν για να μας τάξουν!
Και όμως υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ που θα τους ψηφίσουν!!!
Θα πάρουν τ' αρχίδι@ μας!
Το κονσερβοκούτι άνοιξε και σας περιμένει ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! Και εσάς και τα λαμόγια τους αυλοκόλακες που θα σας ψηφίσουν!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!

- Θα ανακοινωθεί όλο το σχέδιο από τον Α.Σαμαρά
- Χρωστάμε συνολικά πάνω από 233 δις
- Στο κόκκινο 34 δις σε στεγαστικά, καταναλωτικά, κάρτες και επιχειρηματικά δάνεια

Σχέδιο για το κούρεμα των δανείων των ιδιωτών με αρχή από τις επιχειρήσεις δηλώνει ότι έχει η ΝΔ. Το θέμα, το οποίο απασχολεί όχι μόνο τις μικρές και μεγάλες
επιχειρήσεις που ασφυκτιούν, αλλά και τα νοικοκυριά, αναμένεται να είναι και η αιχμή της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος με στόχο την αυτοδυναμία.

Μια πρώτη γεύση, έδωσε το βράδυ της Τρίτης ο βουλευτής...

Σκανδαλώδεις επιχορηγήσεις στους υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ!

Ο νέος «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, Φίλιππος Σαχινίδης, φαίνεται πως... κάνει πλάκα στους ταλαίπωρους Έλληνες πολίτες, καθώς ασκεί τα καθήκοντά του έχοντας ορισμένες πολύ... ενδιαφέρουσες προτεραιότητες.

Τη στιγμή λοιπόν που ο κ. Σαχινίδης, ο μόνος αμετακίνητος στο υπουργείο Οικονομικών από τον Οκτώβριο του 2009, υλοποιούσε με συνέπεια τα «χαράτσια» σε βάρος του ελληνικού λαού, εξανεμίζοντας και τα τελευταία ευρώ του φορολογούμενου πολίτη, επιχορηγούσε με μισό εκατομμύριο ευρώ την παιδική κατασκήνωση των υπαλλήλων του υπουργείου του!

Το κονδύλι αυτό εντάσσεται στα συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο ίδιος τα τελευταία δύο χρόνια στην Ομοσπονδία Συλλόγων του υπουργείου του για πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδρομές!

Ειδικότερα -όπως αναφέρει...

Δωρεάν τηλέφωνα σε κινητά από το Google+

Αν και όπως έχουμε σχολιάσει πολλές φορές το Google+ δεν έχει ακόμη τόσο μεγάλο κοινό όσο το Facebook, σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες που δίνει στο χρήστη υπερέχει κατά πολύ.

Κάτι τέτοιο είναι απόλυτα λογικό άλλωστε καθώς η Google έχει αμέτρητες υπηρεσίες. Το να συνδυάσει τις υπηρεσίες αυτές με το Google+ δεν είναι κάτι δύσκολο και όπως είναι φυσικό απογειώνει τη χρηστικότητα του.

Τελευταίο τέτοιο παράδειγμα είναι και η προσθήκη στο Google+ Hangouts της δυνατότητας τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του Google Voice. Εφεξής οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν...

Σε περίπου ένα μήνα το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αττική - Ποιές περιοχές ακούγονται

Αν οι εγκαταστάσεις είναι σε καλή κατάσταση το πρώτο κέντρο θα λειτουργήσει άμεσα
- Τρεις δήμαρχοι διαμαρτύρονται ήδη και ζητούν να μην γίνουν κέντρα στις περιοχές τους
- Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα αναλάβει "τα μερεμέτια"

Η Αττική έδωσε τον τόνο με την απόφασή της να γίνουν τρία κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών.
Συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά όλο και κάτι διαρρεεται από εδώ και από εκεί.

Το πρωί μιλώντας στο Mega ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Όθωνας, είπε μάλιστα, ότι εφόσον οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, το πρώτο κέντρο θα είναι...

Φάκελος λαθρομετανάστες

Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι δεν ήταν αυτοί οι οποίοι πριν μερικά χρόνια χτυπιόνταν στα παράθυρα και φώναζαν πώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες? Αυτοί δεν ήταν που επιτέθηκαν σε κάθε Έλληνα, αποκαλώντας τον ρατσιστή, όταν αντιδρούσε για την αύξηση των λαθρομεταναστών? Αυτοί δεν ήταν που διαλαλούσαν πως για την αύξηση εγκληματικότητας στην Ελλάδα δεν ευθύνονται οι λαθρομετανάστες αλλά οι Έλληνες κακοποιοί? Αυτοί δεν ήταν που μας έλεγαν ότι οι λαθρομετανάστες συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας?
Ξαφνικά τι έγινε και ξύπνησαν από το λήθαργο? Αυτά που φώναζε ο λαός χρόνια αποφάσισαν να τα αντιμετωπίσουν σήμερα?Να τα αντιμετωπίσουν χωρίς να χτυπούν την ρίζα του κακού,δηλ. να αποκόψουν την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών από τα σύνορα και να προωθήσουν τους λαθρομετανάστες στις χώρες τους?Όταν αναλαμβάνεις την διακυβέρνηση ενός κράτους η πρώτη μέριμνα είναι η φύλαξη των συνόρων και πάταξη της εγκληματικότητας.>>>>>>>>

Οι Ιρλανδοί αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα > ΤΟ 85% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ




Μποϋκοτάζ κάνουν οι Ιρλανδοί σε ένα νέο φόρο που κλήθηκαν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Οι πολίτες της Ιρλανδίας αρνούνται πεισματικά να ενδώσουν στις πιέσεις της κυβέρνησής τους και μολονότι.... η προθεσμία για την αποπληρωμή του φόρου λήγει στα τέλη Μαρτίου μέχρι στιγμής το 85% των Ιρλανδών δεν έχει πληρώσει τίποτα.

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ... αγόρασαν το Αιγαίο (ενεργειακά) !

Ιδού γιατί κανείς δεν θέλει σε πλήρη ανάπτυξη την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, αφού κάτι τέτοιο θα εμπόδιζε τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς να έχουν το στόλο τους στο Αιγαίο ... χωρίς να ενοχλεί! Τώρα με πρόσχημα ότι θα φυλάνε την περιβόητη ΑΟΖ μας (που δεν αναγνωρίζεται μην τυχός και μας κάνει πόλεμο η Τουρκία), οι πολεμικές μηχανές της υπερ-συμμαχίας ΗΠΑ - ΙΣΡΑΗΛ ...τρούπωσαν με τη βοήθεια της συγκυβέρνησης, το ΔΝΤ και της τρόικα!



Tην ώρα που αύριο στο Καβούρι της Βουλιαγμένης θα υπογράφεται η τριμερής ενεργειακή συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου με εγγυήτρια δύναμη τις ΗΠΑ διά του ειδικού απεσταλμένου του αμερικανικού ΥΠΕΞ, Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ, στην Ανατολική Μεσόγειο, από την Κρήτη μέχρι την Χάϊφα θα βρίσκεται σε εξέλιξη...

" Φρούτα και λαχανικά από Τουρκία, τα πιο επικίνδυνα στην Ευρώπη"




Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε στη Γερμανία από τον περιβαλλοντική οργάνωση 
Greenpeace, περιέχει μια προειδοποίηση κατά της κατανάλωσης σε ορισμένα λαχανικά και φρούτα που καλλιεργούνται στην Τουρκία, δήλωσε το τουρκικό κανάλι NTV, επικαλούμενο σε δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Βατάν’.

Η έκθεση της Οργάνωσης βασίζεται στα αποτελέσματα μελέτης που ανατέθηκε σε...

Η Amy Winehouse ομολόγησε ότι αρνήθηκε να πάει με το μέρος των Illuminati! Μετά από λίγο πέθανε... video

Απο την τελευταία της συνέντευξη στον Jonathan Ross show...
Ρωτάει ο δημοσιογράφος-Μανατζάρεσαι εξολοκλήρου  απο την δισκογραφική σου εταιρεία....
Προσπάθησαν ποτέ να σε κάνουν να αλλάξεις το ντύσιμό σου τον τρόπο που μιλάς την συμπεριφορά σου η κάτι που δεν ήθελες.;;  
Απαντάει... 
H δισκογραφική εταιρία που της ανήκω ήθελε να με μυήσει κάτω από ένα μεγάλο τρίγωνο αλλά εγώ δεν δέχθηκα...Είπα ΟΧΙ...



Αντικαρκινικό φάρμακο συρρικνώνει όλους τους όγκους


Τα πειράματα είχαν θετικά αποτελέσματα στα ποντίκιαΑμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο αντικαρκινικό φάρμακο που συρρικνώνει ή ακόμα και εξαφανίζει στα ποντίκια όλα σχεδόν τα είδη ανθρώπινων όγκων (μαστού, ωοθηκών, εντέρου, ουροδόχου κύστης, ήπατος, προστάτη κ.α.) που έχουν μεταμοσχευθεί σε αυτά. Το φάρμακο είναι ένα αντίσωμα που μπλοκάρει την ανάπτυξη των...
καρκινικών κυττάρων και, παράλληλα, ωθεί τα μακροφάγα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να τα καταστρέψουν.Είναι η πρώτη αντικαρκινική θεραπεία με αντισώματα που φαίνεται να είναι ευρέως αποτελεσματική με διαφορετικά είδη όγκων. Αυτό το είδος θεραπείας...

Νοικιάστε γιατρό με 3 ευρώ την ώρα!


Με τρία ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε τον γιατρό με ειδικότητα που επιλέξατε στο σπίτι σας. Το αντίτιμο είναι 3 ευρώ την ώρα. Πληροφορίες αύριο το πρωί, έξω από το νοσοκομείο...
Ευαγγελισμός. Με αυτό το πρωτότυπο τρόπο οι εθελοντές ειδικευόμενοι, θα προσφέρουν στους «ενοικιαστές» τους μέρος των καθημερινών τους εργασιών όπως γραμματειακή εξυπηρέτηση, βοήθεια να μεταφέρουν καροτσάκι ή φορείο στο νοσοκομείο, χρέη προσωπικού ασφαλείας, και ενίοτε απλές ιατρικές συμβουλές.

Οι ειδικευόμενο γιατροί διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για το εξευτελιστικό πόσο

Πέφτει πολύ χοντρή κοροιδία.Δίνουν 7,7 εκατ. ευρώ στα κόμματα για έρευνα!


 Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τα πολιτικά κόμματα με 7.720.000 ευρώ στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς!

Την απόφαση υπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. 

Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012.
Το ποσό κατανέμεται ως εξής: ΠΑΣΟΚ 3.107.705 ευρώ, ΝΔ 2.429.469, ΚΚΕ 746.737, ΛΑΟΣ 622.748, ΣΥΡΙΖΑ 556.005, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 257.333.

Συνελήφθησαν οπλισμένοι αλλοδαποί στην Άρτα



Πρόκειται για έναν 21χρονο υπήκοο Ιράκ και έναν 26χρονο από το Αφγανιστάν οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίσταση αδικήματα, της παράνομης... οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα. 

Η σύλληψή τους έγινε σήμερα τα ξημερώματα στους Κωστακιούς της Άρτας από αστυνομικούς της ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.). 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν...

Ὁ Έλληνας ἐφευρέτης τῆς θαυματουργῆς τροφῆς


Διάβαζα τὸ παρακάτω καὶ χαμογελοῦσα.

Ἡ χημεία στὴν ὑπηρεσία τοῦ ἀνθρώπου, σκεπτόμουν.

Οἱ γνώσεις μας πλέον θὰ μποροῦσαν νὰ μᾶς ὀδηγήσουν στὴν ἀπελευθέρωσι ἀπὸ πάρα πολλὲς ἐλεγχόμενες προσπάθειες ποδηγετήσεως τοῦ ἀνθρωπίνου πληθυσμοῦ!

Καὶ φυσικὰ θὰ μπορούσαμε πράγματι νὰ καταφέρουμε νὰ διαβιώσουμε ἐπὶ τοῦ πλανήτου μὲ λιγοστά, ἀφήνοντας πίσω μας διὰ παντὸς τὴν ἄνευ αἰδοῦς κατάχρησιν τῶν πηγῶν του.

Θέλουμε;

Ἐὰν θέλουμε, ὁ δρόμος εἶναι ὀρθάνοικτος!

Φιλονόη.

ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ F-4E Phantom II ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠIΛOΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΓΙΟ KAI AΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.


Επειδή τα σχόλια υπήρξαν πολλά στην ανάρτησή μας εδώ, να σημειώσουμε και τα παρακάτω.  Οι τουρκικές αυτές προκλήσεις, όπως και όλες οι άλλες βέβαια, δεν περνούν αναπάντητες από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, παρά τα διάφορα που γράφονται  (ειδικά στην  «ζούγκλα»  που επικρατεί στο διαδίκτυο).  Έχουμε γνώση για «στενές» επαφές με πλοία του ΠΝ αλλά και επιδείξεις προφίλ προσβολών ναυτικής κρούσης από Mirage 2000 ή άλλων μαχητικών της ΠΑ. Ακόμη και αναχαιτιστικά που διατάσσονται  πολλές φορές να «επέμβουν»  με (πάρα πολύ) χαμηλές διελεύσεις… ταρακουνάνε  για τα καλά τα τουρκικά πλοία.
  Οι πληροφορίες μας λένε μάλιστα ότι και το περασμένο Σάββατο μια από τις Μοίρες της ΠΑ που διατάχθηκε να εκτελέσει scramble και να κάνει αισθητή την παρουσία της στο τουρκικό πολεμικό, την… έκανε και με το παραπάνω!
 Όλα τα υπόλοιπα λέγονται  πολύ εύκολα… πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
  ΔΕΙΤE ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: