ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κάνεις πολλὰ παιδιά, εἶσαι Ἕλληνας καὶ ζεῖς στὴν Ἑλλάδα;;; Πρέπει νὰ τιμωρηθεῖς...



Χρόνια ὁλόκληρα ἀκούω ὅτι ἡ πατρίδα μᾶς ἀντιμετωπίζει πρόβλημα ἐπιβίωσης... Μιλᾶμε γιὰ τρομερὸ δημογραφικὸ πρόβλημα τὸ ὁποῖο πηγάζει ἀπὸ τὴν ὑπογεννητικότητα καὶ τὴν ξενόφερτη νοοτροπία τοῦ νεοέλληνα... Ὅλες οἱ προδοτικὲς καὶ μὴ κυβερνήσεις τοῦ παρελθόντος προσπάθησαν λίγο ἢ πολὺ νὰ ἀντιμετωπίσουν τὸ θέμα τῆς βιολογικῆς ἐξαφάνισης τῶν Ἑλλήνων μὲ ἡμίμετρα κυρίως φορολογικὰ καὶ μὲ ἐπιδόματα καὶ παροχὲς στὶς πολύτεκνες οἰκογένειες.... Ὅμως αὐτὴ ἡ ἀσθενικὴ ψευτοενισχυτικὴ συμπεριφορὰ τῶν πολυτέκνων οἰκογενειῶν στοὺς καιροὺς τῆς ἐσχάτης προδοσίας ποὺ ξεκίνησε τὸ 2009, ἔπαψε νὰ ὑφίσταται... Ἐπιδόματα μειώθηκαν, προνόμια καταργήθηκαν καὶ φτάσαμε στὸ χειρότερο σημεῖο... Τὰ ἑλληνόπουλα πλέον ἀποτελοῦν τιμωρία γιὰ τοὺς γονεῖς τους... ἐφόσον καταργεῖται ὁλοκληρωτικὰ ὁποιαδήποτε....
 ἀπαλλαγῆ φόρου γι' αὐτά!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τρόμος στα νησιά μας από… τσουνάμι λαθρομεταναστών

larthometanastes-lesvosnews
Στα όρια του πανικού βρίσκονται πλέον οι κάτοικοι των νησιών μας στο ανατολικό Αιγαίο αφού οι υπάρχουσες πληροφορίες, των οποίων κοινωνός είναι το diktionews.gr, κάνουν λόγο για δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς οι οποίοι αναμένεται να περάσουν σε αυτά τα επόμενες ημέρες.
Οι ελληνικές αρχές ουσιαστικά είναι ανέτοιμες να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο... τσουνάμι αφού σε

Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ θα μπει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!


Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour».

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...ΚΑΨΟΥ Γ@ΜΙΟΛΗ !!!!!



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Δράμα: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παρανέστι.Θα γίνει σφαγή αν δεν τους αφήσουν δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής!

Δράμα: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο Παρανέστι
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...Μ@ΥΝΙΑ...ΕΔΩ ΘΑ ΧΗΘΕΙ ΑΙΜΑ....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.....ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ......
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το πρωί έξι άτομα, τα οποία συμμετείχαν στα γεγονότα που σημειώθηκαν τη Δευτέρα, έξω από το προσωρινό Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών στο Στρατόπεδο «Πανταζόπουλου» στο Παρανέστι Δράμας.
Η συλλήψεις έγιναν μετά από έρευνα τηλεοπτικού υλικού.
Σήμφωνα με φίλο του blog από την περιοχή,οι κάτοικοι του Παρανεστίου είναι εξαγριωμένοι.Είναι αποφασισμένοι για τα πάντα.
Χθες το όπλο το πήρε ένας μας είπαν....Σήμερα τα πήραμε όλοι....

Εξοργισμένοι οικοδόμοι έσπασαν αυτοκίνητο που επέβαινε μέλος της αποστολής του ΔΝΤ


Παναγιώτης Βλαχουτσάκος 

«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν οικοδόμοι στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που διέρχονταν από την οδό Αμερικής αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε γυναίκα-μέλος της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, oι οικοδόμοι, αργά το απόγευμα της Δευτέρας 2/10/2012, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο Volvo στο οποίο επέβαινε η γυναίκα, προκαλώντας ζημιές.
 

Άνδρες της Ασφάλειας παρενέβησαν και.....

«Ένοχοι» οι τρεις αστυνομικοί στα κατεχόμενα της Κύπρου


«Ένοχοι» για παραβίαση στρατιωτικής περιοχής κρίθηκαν από στρατοδικείο στα κατεχόμενα οι τρεις αστυνομικοί, που είχαν απαχθεί από τις δυνάμεις κατοχής εντός της νεκρής ζώνης. 

Στους τρεις αστυνομικούς επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 10.000 τουρκικών λιρών (περίπου 4.700 ευρώ) στον καθένα. Αν δεν καταβληθεί το ποσόν οι τρεις θα φυλακιστούν για τρεις μήνες. Το «στρατοδικείο» αποφάσισε επίσης την κατάσχεση των οχημάτων και της αστυνομικής εξάρτυσης, που έφεραν οι τρεις τη στιγμή της σύλληψής τους. 

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι τρεις αστυνομικοί θα δικαστούν και από πολιτικό «δικαστήριο» με τις κατηγορίες.........

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ....Η ΜΕΤΑΛΑΞΗ!!!!!

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΙΝ......(4.15ΛΕΠΤΟ)
                  
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑ..........(3.30ΛΕΠΤΟ)

Ποιος είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που δήλωσε συμμετοχή στο παγκόσμιο ιουδαϊκό συνέδριο για το 2013;;;


Πού λέτε ότι θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον Ιούνιο του 2013;

Ξύλο στην Ελληνική TV - Ένα μισάωρο αφιέρωμα σε μεγάλες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης


Το συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει τις πιο σκληρές στιγμές που έχουν διαδραματιστεί σε...

Ελληνικά τηλεοπτικά studio, σε...

Ελληνικά γήπεδα, πορείες, διαμαρτυρίες, τηλεοπτικά και διαδικτυακά ρεπορτάζ και όπου αλλού χρησιμοποιήθηκε βία στον Ελλαδικό χώρο μπροστά σε κάμερες...

Το βίντεο περιέχει αρκετές σκηνές βίας, αρκετές ύβρεις και είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για άτομα κάτω των 18 χρονών...

Κρήτη: Σκύλος έσωσε την ζωή μιας γυναίκας



Το σκυλί της έσωσε τη ζωή. Ο λόγος για μια γυναίκα, που είχε πέσει σε βραχώδη περιοχή...



στον Κούλε του Ηρακλείου και ειδικότερα στο δρόμο "BY PASS". Το μονοπάτι που χρησιμοποιείτε από καρδιοπαθείς για πεζοπορία είχε προφανώς πάρει και η άτυχη γυναίκα μαζί με το σκυλί της.

Από άγνωστο λόγο σύμφωνα με το Flashnews έπεσε στα βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Για καλή τύχη της ατυχής γυναίκας ένα νεαρό ζευγάρι, που περνούσε απo το μονοπάτι με ποδήλατο, άκουσε το σκυλί που έκλαιγε και με τον τρόπο του ζητούσε από το νεαρό ζευγάρι να το ακολουθήσει με ....

Χτύπησαν το Ισραήλ με ρουκέτα


Μία ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από την ελεγχόμενη από την ισλαμιστική Χαμάς Λωρίδα της Γάζας έπληξε το ισραηλινό έδαφος, χωρίς να προκαλέσει θύματα, ή ζημιές, ανακοίνωσε η αστυνομία του εβραϊκού κράτους.
Η ρουκέτα έπληξε εδάφη κοντά στη μεθόριο, τόνισαν οι ίδιες πηγές.
Τον περασμένο Ιούνιο το νότιο Ισραήλ είχε πληγεί από μία επίθεση με πάνω από.......

Η ξεχωριστή σχέση των αρχαίων Ελλήνων με τον σκύλο

Η φύση αποτέλεσε για του αρχαίους Έλληνες το πεδίο βάσης και εξέλιξης του ανθρώπου. Παρατήρησαν με ματιά και νου οξυδερκή, ότι μέσα σε αυτήν ο άνθρωπος πάλεψε με τα στοιχεία της φύσης...
έπαθε πολλά, έμαθε από τα λάθη του και τέλος φιλοσόφησε την ίδια του την ύπαρξη, δίνοντας μεγάλη σημασία και ερμηνεύοντας τα θαυμαστά της δημιουργήματα που τον περιτριγυρίζουν. Έτσι, αναπτύχθηκε μια άλλη, ξεχωριστή σχέση με τα ζώα, που συμπληρώνουν, μαζί με τον άνθρωπο, τις φανερές μορφές έμψυχης εκδήλωσης της φύσης. Το ζώο που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των όντων,μετά τον άνθρωπο και έχει άμεση σχέση με την κοινωνική ζωή του ανθρώπου είναι ο σκύλος.

Υπάρχουν δύο μύθοι που εξηγούν το λόγο που ο σκύλος αποτελεί εδώ και χιλιάδες χρόνια τον πιο πιστό σύντροφο του ανθρώπου........

ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΗΣ

15
Γιορτάζουμε σήμερα 2 Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, ας πούμε λίγα λόγια:

Ο Άγιος Κυπριανός ήταν πλούσιος, ευγενής, φιλόσοφος από την Καρχηδόνα της Λιβύης. Έζησε στα χρόνια του Δεκίου (249 - 251 μ.Χ.) και εξασκούσε τη μαγική τέχνη στην Αντιόχεια.

Κάποτε ένας ειδωλολάτρης ονόματι Αγλαΐδας ερωτεύτηκε μια Χριστιανή παρθένο που ονομαζόταν Ιούστα. Η κοπέλα δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του κι εκείνος κατέφυγε στο διάσημο μάγο Κυπριανό. Όλα όμως τα μαγικά τεχνάσματα του Κυπριανού αποδείχθηκαν ανώφελα μπροστά στην σταθερή άρνηση της Χριστιανής κόρης. Παραδεχόμενος την χρεωκοπία της τέχνης του, έκαψε τα μαγικά του βιβλία ενώπιον του Επισκόπου Ανθίμου, ζητώντας να βαπτισθεί και να γίνει ιερεύς.

Παρανέστι Δράμας σήμερα...τα νέα από το μέτωπο .

Πολεμικό τοπίο σήμερα στο Παρανέστι Δράμας. Οι λιγοστοί κάτοικοι του Παρανεστίου μαζί με Δραμινούς γνώρισαν σήμερα το κανονικό πρόσωπο του παρακράτους  στην πορεία διαμαρτυρίας  για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που φύτεψε το τρισάθλιο καθεστώς στο ακριτικό χωριό.
Κάποιοι νομίζουν ότι οι αντοχές των κατοίκων δεν έχουν εξαντληθεί...κάνουν λάθος! Αυτό φάνηκε όταν οι κατοχικές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνο σε σπίτι που υπήρχαν μόνο γυναικόπαιδα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί νεαρή κοπέλα εσπευσμένα στο κέντρο υγείας.