ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Ναρκαλιευτικά των ΗΠΑ στον Κόλπο - Αιφνιδιαστική επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειαςΤέσσερα ναρκαλιευτικά πλοία των ΗΠΑ έφθασαν στον Κόλπο για να ενισχύσουν τον 5ο Στόλο του αμερικανικού Ναυτικού σε περίπτωση που ξεκινήσουν επιχειρήσεις και το Ιράν κάνει πράξη την απειλή της ναρθοθέτησης των Στενών. 

Τα σκάφη (USS Sentry, Devastator, Pioneer και Warrior) μπορούν να...

αποναρκοθετήσουν ζωτικής σημασίας θαλάσσιες οδούς και η άφιξή τους θεωρείται σαφή ένδειξη ότι βρισκομαστε πολύ κοντά σε έναρξη εχθροπραξιών.

Η Κεντρική Διοίκηση των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ είχε ζητήσει περισσότερη υποστήριξη σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση ναρκών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αμερικανικού Ναυτικού, καθώς προβλέπεται "επιδείνωση των συνθηκών ασφάλειας στην περιοχή".

Οι λαθρομετανάστες αγοράζουν ακίνητα και οι Έλληνες τα χάνουν απο κράτος και τράπεζες! Στο ΕΜΕΤΙΚΟ βίντεο προπαγάνδα(κρατική τηλεόραση) που ακολουθεί,η κόρη του στρατηγού ΦΡΑΓΓΟΥ ντροπιάζει τον πατέρα της.........ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!!!!!!!!!!Εκτιμάται ότι πάνω από 120.000 κατοικίες νεόδμητες ή παλαιές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, την ώρα που ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει.

Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα τους περιγράφουν ως "καλοπληρωτές" με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με ελάχιστο δανεισμό. Κάτι που βάζει σε πολλές σκέψεις για την πηγή προέλευσης των χρημάτων αυτών, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εκ των συγκεκριμένων αλλοδαπών παρουσιάζουν πολύ μικρά εισοδήματα, ίσα ίσα για να δικαιολογείται η δυνατότητα απόκτησης κύριας κατοικίας.

Ακόμη και αιματηρές οικονομίες να έκαναν είναι αδύνατον ειδικά οι Πακιστανοί να.......

ΣΟΚ...Πέθανε γιατί ήπιε αναψυκτικό από το κουτάκι!

Αυτό το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στο Βόρειο Τέξας..

Μια γυναίκα πήγε για βαρκάδα μια Κυριακή, παίρνοντας μαζί της μερικά αλουμινένια κουτάκια με αναψυκτικό, τα οποία έβαλε μέσα στο ψυγειάκι του σκάφους.

Τη Δευτέρα διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την Τετάρτη απεβίωσε. Η νεκροψία κατέδειξε ότι πέθανε από λεπτοσπείρωση. Η πηγή της εντοπίστηκε στο κουτάκι του αναψυκτικού από το οποίο ήπιε απευθείας, χωρίς να χρησιμοποιήσει ποτήρι.

Δοκιμές απεκάλυψαν ότι η αλουμινένια συσκευασία του αναψυκτικού ήταν μολυσμένη από.........

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Ράπανος


Δεν θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών Βασίλης Ράπανος. Απέστειλε επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό
Το απόγευμα της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτησή του.......

Κούρεψαν 37400 μισθούς μέσα σε 15 μέρες

Κούρεψαν 37400 μισθούς μέσα σε 15 μέρες
Διαστάσεις καταιγίδας λαμβάνουν οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Ο νέος υπουργός Εργασίας Ι. Βρούτσης, ενημερώθηκε ήδη από τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για τις ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. Μόνο μέσα στο προεκλογικό 15νθήμερο (15-30 Μαίου), κούρεμα αποδοχών, υπέστησαν 37400 εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η «Ημερησία», στο διάστημα από 15 Μαίου έως 31 Μαίου:

Ο υφυπoυργός Ναυτιλίας έχει offshore στα νησιά Μάρσαλ! O κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση !!!!!!


Θυμίζοντας το "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" του Γ. Βουλγαράκη, ο νέος υφυπ. Ναυτιλίας με offshore σε φορολογικό παράδεισο! Τεράστια πρόκληση προς τον ελληνικό λαό που τον αναγκάζουν σε θυσίες και φοροεπιδρομή που οδηγούν στην εξαθλίωση.
Συνήθως τους χαρακτηρίζουμε "ανθρώπους της αγοράς" και αυτός ο προσδιορισμός "της αγοράς" χαιρετίζεται ως θετικός, σε αντιδιαστολή μάλιστα με αυτούς "του...

Δημοσίου" που ταυτίζονται με το απόλυτο κακό. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο κ. Γ. Βερνίκος που ανέλαβε υφυπουργός παρότι ως επιχειρηματίας είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Προς Tουρκία: Κατάρριψη μαχητικών… με την όπισθεν γίνεται;


Στα όρια της παράνοιας κινείται πλέον η τουρκική πολιτική ηγεσία στο θέμα των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου, εισάγοντας στη διεθνή πρακτική καινοφανείς θεωρήσεις περί του πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται η μια χώρα απέναντι στην άλλη. Οι Τούρκοι φαίνεται πως πιστεύουν ότι θα πρέπει να μπαίνουν «κατά λάθος» στον εθνικό εναέριο χώρο όποιας χώρας επιλέξουν και όλοι να τους συμπεριφέρονται όπως οι Έλληνες, οι οποίοι μπορεί να τους εκδιώκουν κακήν-κακώς, δεν παύουν όμως να τους έχουν ανεχτεί για πολλές δεκαετίες, πιθανόν και ΠΟΛΥ λανθασμένα…

Απειλές Τουρκίας για κατάρριψη ... μαχητικών της ΠΑ που "παραβιάζουν" τον τουρκικό ΕΕΧ!


Σε δήλωση που συνιστά ευθεία απειλή κατά των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών, προχώρησε το τουρκικό ΓΕΕΘΑ με αφορμή την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού/αναγνωριστικού RF-4E από τους Σύρους.
Επιβεβαιώνοντας απόλυτα αυτο πυο από την αρχή της κρίσης έχουμε σημειώσει, ότι τα όσα συμβαίνουν στην Α.Μεσόγειο πλέον δεν αφορούν μόνο τις χώρες τις περιοχής μόνο, αλλά και την Ελλάδα! Στην δήλωσή του το τουρκικό ΓΕΕΘΑ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταρρίπτει τα ξένα αεροσκάφη που εισέρχονται χωρίς άδεια στον τουρκικό εναέριο χώρο και αναφέρει ότι τα ελληνικά μαχητικά παραβίασαν δεκάδες φορές τον τουρκικό εναέριο χώρο τον τελευταίο χρόνο!   

Σε συναγερμό και ετοιμότητα η Α/Α της χώρας...


Tρία εικοσιτετράωρα μετά την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού/αναγνωριστικού RF-4E από την συριακή αεράμυνα και του καθόλου απίθανου ενδεχομένου να επιχειρήσει κάποιο αντιπερισπασμό στο Αιγαίο η Άγκυρα πριν από 60', δόθηκε αιφνιδιαστική εντολή ενεργοποίησης του συνόλου της επίγειας ελληνικής αεράμυνας, προκειμένου να "βελτιωθούν περαιτέρω οι χρόνοι αντίδρασης του συστήματος αεράμυνας της χώρας".

ΓΚΡΙΖΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ...;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ...;;; ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ...!!!

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!


Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την περιοχή που στοχοποιήθηκε από τους Γκρίζους Λύκους για να περιοδεύσει ο Αρχηγός τους, στην εως τώρα απελευθερωμένη Θράκη και Μακεδονία πρέπει να είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά και για τους εγκάθετους του τουρκικού προξενείου που νομίζουν ότι θα κλιμακώσουν με τον τρόπο που επιθυμούν, αλλά και για τις Ελλαδικές αρχές που είναι ανίκανες να ανακόψουν το σχέδιο προβοκάτσιας…


Ανοίξτε τα βιβλία του δημόσιου χρέους

Éric Toussaint(Βέλγος) Ο άνθρωπος που βοήθησε το Ecuador να διαγράψει το χρέος του και να διώξει το ΔΝΤ
        «Στη δική σας περίπτωση είναι πιο εύκολο, γιατί τα συμβόλαια είναι λιγότερα».
        Éric Toussaint(10/12/2010): «Ανοίξτε τα βιβλία του δημόσιου χρέους»!...


Στη δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου που θα δώσει τα νομικά και ηθικά επιχειρήματα για την παύση πληρωμών του δημοσίου χρέους καλεί ο διακεκριμένος επιστήμονας και αγωνιστής Éric Toussaint, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα Επίκαιρα.
Ο Éric Toussaint δεν μιλάει στη βάση υποθέσεων. Έχοντας ενεργή συμμετοχή στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου που συγκρότησε ο πρόεδρος του Ισημερινού, Raphael Korea, πριν 3 χρόνια μεταφέρει την πολύτιμη εμπειρία του από τις καθ’ όλα νόμιμες μεθόδους που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Ισημερινού για να απαλλαγεί από ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου χρέους.
Μέχρι και την δευτερογενή αγορά χρησιμοποίησε ο Κορέα με τις κατάλληλες κινήσεις για να μειώσει το δημόσιο χρέος. Υπήρχε όμως πολιτική βούληση, όχι άνευ όρων παράδοση στους ξένους πιστωτές και διαπόμπευση της χώρας, όπως στην Ελλάδα!

Όσο οι Τούρκοι δεν καταθέτουν σχέδια πτήσεως κάποιος θα πατάει το κουμπί


Κάποιος θα πατούσε το κουμπί. Είτε με σχέδιο και στόχο, είτε σε κατάσταση αμόκ, είτε σε κατάσταση πανικού. Ο μόνιμως ταραξίας όλης της περιοχής της νοτιοανατολικής Μεσογείου θα έπρεπε να το γνωρίζει. Και είναι πια βέβαιο ότι η Τουρκία θα πρέπει να αναθεωρήσει θέσεις, απόψεις και πάνω απ΄ όλα συμπεριφορές. Γιατί διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα χάσει κι άλλα αεροπλάνα!

Φυλάκιση 30 ημερών σε ποδηλάτη για άδεια κυκλοφορίας!

Στην Ελλάδα του 2012 που η εισαγόμενη και ντόπια παρανομία είναι καθημερινότητα, που κανένας δεν νοιώθει ασφαλής ούτε στο σπίτι του, κάποιοι ασχολούνται με τις... άδειες των ποδηλάτων ανατρέχοντας σε νόμο του 1920 (την εποχή που μόνο γαϊδούρια κυκλοφορούσαν "στη δημοσά"). Το μέτρο των αδειών
στα ποδήλατα διατηρήθηκε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '70. Μάλιστα τα ποδήλατα έφεραν και αριθμό κυκλοφορίας. Όχι δεν πλήρωναν τέλη αλλά η άδεια ήθελε τα παράβολά της. Με την εισβολή των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών, το ποδήλατο εξοβελίστηκε και κανένας πια; δεν ασχολιόταν μαζί του.


Οι νύμφες του Μεγαλέξαντρου....

Σαν τη μύγα μες στο γάλα. Ετσι ξεχωρίζουν οι γυναίκες της φυλής των Καλάσα (όπως είναι η σωστή προφορά αυτών που συνήθως ονομάζουμε Καλάς). 
Γιατί είναι οι μόνες ελεύθερες και ανεξάρτητες γυναίκες, διατηρώντας τις ρίζες της φυλής τους ανάμεσα σε εκατομμύρια γυναίκες μουσουλμάνες που ζουν γύρω τους. Και γι’ αυτό τον λόγο έγιναν ντοκιμαντέρ.