ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Φανατισμός “φιλοξενίας” στην επιχείρηση “Ξένιος Ζεύς”: Αφγανός λαθρομετανάστης έραψε το στόμα του καθώς εδώ και τρεις μήνες παρακαλάει απεγνωσμένα να τον απελάσουν και η κυβέρνηση το ΑΡΝΕΙΤΑΙ επιμένοντας …να συνεχίσει να τον φιλοξενεί δωρεάν!


Ο Αφγανός λαθρομετανάστης ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και καθώς στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων αλλά και ήθελε να μεταφερθεί δωρεάν προσέφυγε στο “ταξιδιωτικό πρακτορείο” του ανθελληνικού καθεστώτος, που παρέχει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για δώρο, και δωρεάν φιλοξενία , διατροφή, ρουχισμό και ιατρική περίθαλψη μέχρι να γίνει η πτήση.
Λογάριαζε όμως “χωρίς τον ξενοδόχο” Δένδια που επηρεασμένος και από το πνεύμα της επιχειρήσεως “Ξένιος Ζεύς” (της οποίας το όνομα είναι άκρως βλάσφημο και υβριστικό απέναντι στην αρχαία Ελληνική παράδοση και πολιτισμό) αποφάσισε να …μην τον αφήσει να φύγει αλλά να συνεχίσει να τον φιλοξενεί και να τον διατρέφει δωρεάν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό.
Ο συγκεκριμένος Αφγανός όμως καθώς είχε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους για να γυρίσει στην πατρίδα του, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την αναγκαστική δωρεάν ξενοδοχειακή φιλοξενία του στην Ελλάδα. Παρακαλούσε καθημερινά να τον απελάσουν και όταν έφθασε σε απόγνωση έραψε το στόμα του απαιτώντας… ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ, επιμένοντας ότι καθότι βρίσκεται παράνομα στην χώρα μας έχει…”κάθε δικαίωμα” να …απελαθεί!
Και πάλι όμως ο “ξενοδόχος” δεν …συγκινήθηκε.
Η αστυνομία μετέφερε υποχρεωτικά τον Αφγανό σε νοσοκομείο, του αφαίρεσε τα ράμματα και του ανακοινώθηκε ότι η χρονική στιγμή της απελάσεώς του παραμένει ακόμη απροσδιόριστη και θα παραμείνει έτσι για αρκετό καιρό ακόμη!
Μάλιστα το καθεστώς άλλαξε και τον νομοθεσία που απαιτούσε οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες να απελαύνονται μέσα σε διάστημα τριών μηνών και πλέον ο χρονικός περιορισμός έχει φθάσει τον ενάμισι χρόνο, μέσα στον οποίον και αν δεν έχουν απελαθεί αφήνονται ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με το “δικαίωμα” (και στην πραγματικότητα με την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, καθώς δεν τους επιτρέπουν να φύγουν χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα) να παραμείνουν επ’ αόριστον στην χώρα μας!
Το παραπάνω περιστατικό είναι ενδεικτικό της παραφροσύνης της καταστάσεως που επικρατεί. Όχι μόνο δεν προσπαθούν να συλλάβουν και απελάσουν από την την χώρα μας τους παράνομους αλλοδαπούς αλλα΄αντιθέτως κρατούν εδώ δια της βίας ακόμη και όσους θέλουν να φύγουν παρέχοντάς τους εξαναγκαστική πολυτελή διαμονή (σίτιση μέσω εταιρείας “Catering”, κλιματισμός κλπ) με τα έξοδα του Ελληνικού λαού!
Η επίσημη δικαιολογία για την μη απέλαση του Αφγανού είναι ότι για να απελαθεί κάποιος στο Αφγανιστάν “χρειάζεται πρώτα να υπάρξει συννενόηση της Ελληνικής πολιτείας με την χώρα προελεύσεώς του”! Βεβαίως μια τέτοια “συνεννόηση” θα μπορούσε να γίνει το πολύ σε διάστημα επτά ημερών, αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καμία συνεννόηση και θα αρκούσε να μεταφερθούν οι παράνομοι Αφγανοί είτε αεροπορικώς στην Καμπούλ, είτε με βάση το καθεστώς που ισχύει σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα (εκτός της Ελλάδος) , δηλαδή να μεταφερθούν στην χώρα απο την οποία εισήλθαν, ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι ή όχι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Όπως η Ιταλία στέλνει πίσω στην Λιβύη (και όχι στις χώρες καταγωγής τους) τους λαθρομετανάστες που φθάνουν στο έδαφός της μέσω Λιβύης , έτσι θα μπορούσαν να βάλουν όλους τους λαθρομετανάστες σε ένα λεωφορείο και να επιστρέψουν το “δώρο” που μας έστειλαν οι Τούρκοι στον αποστολέα του! Επίσης τα έξοδα μεταφοράς αντί να τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός θα έπρεπε να τα πληρώνουν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες και αν δεν έχουν τα χρήματα η πληρωμή θα μπορούσε να γίνει με υποχρεωτική προσφορά εργασίας σε δημόσια έργα.
Ο συγκεκριμένος Αφγανός εάν τελικά καταφέρει κάποτε να δραπετεύσει από την εξαναγκαστική “φιλοξενία” και επιστρέψει στο Αφγανιστάν μεταφέροντας τις εμπειρίες του από την Ελλάδα θα πει: “Ο μόνος κίνδυνος που θα αντιμετωπίσετε στην Ελλάδα είναι ότι οι Έλληνες είναι επικίνδυνα ψυχοπαθείς. Σου επιτρέπουν ελεύθερα να μπεις στην χώρα τους , να κλέβεις, να ληστεύεις , να βιάζεις, να εργάζεσαι παράνομα, να κάνεις λαθρεμπόριο και όχι μόνο δεν σε διώχνουν μάλιστα σε εξαναγκάζουν να μείνεις για πάντα εκεί, είτε το θέλεις είτε όχι! Εάν πάτε εκεί δεν θα σας αφήσουν ποτέ να γυρίσετε πίσω!” 

armahellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου