ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πανηγυρίζουν οι Αλβανοί για τις δηλώσεις του Μπουτάρη και θέτουν θέμα… περιουσιών στην Θεσσαλονίκη!


Σχόλιο Ατ.Φων.  Ας μαζέψει κάποιος το ανθελληνικό, αλκοολικό σκουλήκι. 


«Οι Αλβανοί θέτουν θέμα 
αλβανικών ακινήτων στη Θεσσαλονίκη…» Πάλι στο πλευρό των ναζί ο Μπουτάρης…Η εφημερίδα ‘Σέκουλι’ της Αλβανίας φιλοξενεί τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στις οποίες αρνείται τον όρο «Βόρειος Ήπειρος».
«Γιάννης Μπουτάρης: «Είναι απλά μια έννοια που ικανοποιεί μόνο την αίσθησή μας. Δεν είναι ένας επίσημος όρος. Δεν είναι σωστό να αναφέρεται ο όρος ‘Βόρειος Ήπειρος», αλλά μόνο Αλβανία», σημειώνει η εφημερίδα.

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" ΗΠΑ-Α.ΡΟΝΤΟ Πίσω από τις υποκλοπές & την απόπειρα δολοφονίας Κ.Καραμανλή ο ίδιος ένοχος!


Μια ακόμα επιβεβαίωση αποκάλυψης του defencenet.gr: Οι υποκλοπές του 2004-2005, μέχρι την κατάλυση της έννομης τάξης τον Δεκέμβριο του 2008 και την οργάνωση απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού πλέον αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη.
Έτσι, αίτημα να συνενωθούν οι δικογραφίες των τηλεφωνικών υποκλοπών (υπόθεση Vodafone-ποινική δίωξη 2010) και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή (την περίοδο 2006-2008, με αναφορά από την ΕΥΠ το 2009), κατέθεσαν οι ανακριτές που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.
Σύμφωνα με τις άρσεις, οι τηλεφωνικές υποκλοπές φέρονται να συνεχίστηκαν έως το 2007 και όχι το 2005 όπως μέχρι σήμερα ήταν γνωστό.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται...

Δεν μας φτάνουν τόσοι άνεργοι οικονομικοί μετανάστες από τρίτες χώρες, θα μας κουβαλήσουν κι άλλους με υπουργική απόφαση. Δείτε τα χάλια τους!





Δημοσιεύθηκε η  Κοινή Υπουργική Απόφαση ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Πρώτοι οι πιλότοι της ΠΑ στο ΝΑΤΟ: "Πάτησαν" Αμερικανούς, Βρετανούς, Ιταλούς κλπ


Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που μας κάνουν περήφανους σε αυτή την χώρα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: Για άλλη μία φορά οι Έλληνες διέπρεψαν και αυτοί την φορά ήταν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας που πήραν μέρος από την 4 έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, συμμετείχε στη 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2013 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ


elicotero
Κι εμείς ετοιμαζόμαστε: Η κυβέρνηση με την τρόικα ετοιμάζονται να σφάξουν το λαό με νέα μέτρα λιτότητας!

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014...!!! ΟΧΙ ΕΔΩ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...!!!





Τα αρχαία ελληνικά είναι μία εκ των επτά ξένων γλωσσών από τις οποίες τα δημοτικά σχολεία στη Βρετανία θα επιλέγουν τουλάχιστον μία για υποχρεωτική διδασκαλία από το 2014, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας της χώρας.

Οι Βρετανοί μαθητές από ...την ηλικία των επτά ετών θα διδάσκονται...

ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ολλανδοί (πράκτορες της ΜΙΤ;) συνελήφθησαν μέσα στην Ζώνη Προκαλύψεως στο Σουφλί


Δύο Ολλανδοί μαροκινής καταγωγής συνελήφθησαν μέσα σε απαγορευμένης πρόσβασης στρατιωτική περιοχή του Έβρου κοντά στο Σουφλί εξοπλισμένοι με ιδιαίτερα εξελιγμένα συστήματα καταγραφής θέσεων, επικοινωνιών κλπ.
Οι δύο άνδρες ηλικίας 30 και 25 χρόνων είχαν φτάσει στην περιοχή με το αυτοκίνητό τους από την Ηγουμενίτσα και όπως δήλωσαν ξαφανικά ...

“Συνωμοσιολόγος” και η Τρόικα! Βάζουν στο Κυπριακό μνημόνιο τα κοιτάσματα που …δεν υπάρχουν!

Μα καλά, χαζοί είναι οι άνθρωποι; Κοτζάμ μνημόνιο και να ασχολείται με τα έσοδα των κοιτασμάτων που …δεν υπάρχουν;

Αφού είπαμε, αυτά είναι συνωμοσιολογίες. Δεν βλέπουν Mega οι άνθρωποι; Δεν διαβάζουν Γιώργο Παπανδρέου;

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΑ ΚΥΠΡΟΥ Τεράστια τα κοιτάσματα σε Ιόνιο και Κρήτη - Έρχεται η τρόικα για να μας τα αρπάξει


Τεράστια αποδεικνύονται τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στο Ιόνιο και μέχρι τη νότια Κρήτη, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το defencenet.gr παρουσιάζοντας τα δεδομένα της νορβηγικής εταιρείας PGS που διεξάγει τις σεισμικές έρευνες. Oπότε μπορούμε να αναμένουμε επιπλέον κυνήγι και εξαθλίωση από την τρόικα διότι ας μην γελιόμαστε οι «άνθρωποι» για αυτό το λόγο ήρθαν εδώ.
Πρόκειται πλέον για ενδείξεις και όχι εκτιμήσεις που διαφαίνονται από την επεξεργασία του πρώτου 30% των δειγμάτων των σεισμικών απεικονίσεων.

ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ Με πραξικοπηματική πράξη νομοθετικού περιεχομένου παρατείνουν το χαράτσι της ΔΕΗ


Με την πραξικοπηματική μέθοδο της πράξης νομοθετικού περιεχομένου επιχειρούν να παρατείνουν και το 2013 την επιβολή στους Έλληνες του χαρατσιού που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Φοβούνται πώς αν έρθει στη Βουλή το ληστρικό αυτό μέτρο θα απορριφθεί από βουλευτές και των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



• Το 2080 οι Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά βίας θα είναι 3,5 εκατομμύρια, όταν οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια!
• Σε 22 χρόνια Έλληνες και αλλοδαποί θα έχουν τον ίδιο πληθυσμό μέσα στην Ελλάδα!
• Το μοντέλο της Γουατεμάλας εφαρμόζουν στην Ελλάδα που ο πληθυσμός της μειώθηκε κατά 35% σε λίγα χρόνια

από τον Μάκη Βραχιολίδη

Πως θα επιβιώσουμε...Τρόφιμα & οργάνωση σε ομάδες !




Οργανωθείτε Έλληνες Πατριώτες δεν θα υπάρχει χρόνος !
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν, είναι ένας απλός οδηγός επιβίωσης τις πρώτες ώρες ,ημέρες ίσως και εβδομάδες, όποιος δεν θέλει δεν τον ακολουθεί ...Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και  όχι να τους πανικοβάλλομαι ,τον ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει προ πολλού τα ΜΜΕ !



Μην περιμένετε  τίποτε από το Κράτος, γιατί  απλά δεν θα ...υπάρχει !
Απαραίτητα  να υπάρχουν για παν ενδεχόμενο !
Νερό σε μεγάλες φιάλες για πόση και μαγείρεμα
Μεγάλες έτοιμες φιάλες υγραερίου που κρατάνε περίπου είκοσι ημέρες (20) για...
μαγείρεμα !

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΥΝΑΝ" ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ: Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΡΟΤΑΡΥ.


ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Στις μέρες μας δεν «υπάρχουν» φάκελοι μόνο για τους εχθρούς του εκάστοτε καθεστώτος. Μας φακελώνουν ακόμα και ιδιωτικές εταιρίες, π.χ. φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να μάθουν και να ελέγξουν τις συνήθειές μας και τις προτιμήσεις μας ώστε την κατάλληλη στιγμή να μπορούν να μας συστήσουν και στην συνέχεια να μας πουλήσουν το προϊόν τους. Παράλληλα, τα στοιχεία που συλλέγει μία εταιρία, τα πουλάει σε μία άλλη.
Πριν κάποια χρόνια -μα και ακόμα νομίζω- μιλούσαν για το τσιπάκι, το οποίο μπαίνει κάτω από το δέρμα της παλάμης ή του μετώπου, για να παρακολουθεί κάθε κίνηση του ανθρώπου, το λεγόμενο «σφράγισμα», ή η Κάρτα του Πολίτη. Ενδεχομένως να έχουν κι αυτά την κάποια οποιαδήποτε χρησιμότητά τους, όπως και κάθε παραδοσιακή μέθοδος παρακολούθησης, όπως π.χ. οι κάμερες κυκλοφορίας. Ωστόσο, όλα αυτά φαντάζουν νηπιαγωγείου μπροστά στις σύγχρονες ανατρεπτικές μεθόδους που ξεπερνούν κάθε φαντασία.