ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΙΤΑΛΙΑ: Θα διδάσκεται το Ισλάμ στα σχολεία, γιατί «τα σχολικά μαθήματα πρέπει πλέον, να αντικατοπτρίζουν το πολυεθνικό πληθυσμό», σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας

Ο Ιταλός υπουργός Παιδείας Francesco Profumo πυροδότησε μια διαμάχη αυτή την εβδομάδα όταν πρότεινε το Ισλάμ να διδάσκεται στα δημόσια σχολεία, παράλληλα με την παραδοσιακή διδασκαλία του Ρωμαιοκαθολικισμού.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Profumo δεν ανέφερε στην πραγματικότητα τη λέξη Ισλάμ. Πουθενά

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ...;;; ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΔΥΣΕΙ...!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!




ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...!!!


Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη του Πύργου και μάλιστα μέρα – μεσημέρι. Τέσσερις κοπέλες κατέβαιναν τα σκαλιά του Επαρχείου στην πίσω πλευρά του λόφου για να

Είσαι το αμόνι, είσαι η φωτιά, είσαι το σίδερο που παίρνει μορφή και γίνεται όπλο…




Τι γίνεται πατριώτη και αδερφέ; Γιατί σκύβεις; Γιατί δέχεσαι αυτά που οι πληρωμένοι δήμιοι σου χρεώνουν; Γιατί δέχεσαι την ήττα πριν καν δώσεις τον αγώνα;

Για να καταλάβουμε κάποια πράγματα, λοιπόν. Δεν είμαστε χανουμάκια. Χανουμάκια γίνονται μόνο εκείνοι που το θέλουν. Θύματα έντονων ψυχολογικών επιχειρήσεων είμαστε. Και αυτό που γίνεται στην χώρα σήμερα, προετοιμάστηκε επί πολλά χρόνια (μόνο το νόμο περί ευθύνης των υπουργών να δείτε, θα καταλάβετε). Κατόρθωσαν και "ενοχοποίησαν" ένα τμήμα του λαού. Το έκαναν μία φορά. Μετά το επανέλαβαν σε άλλο τμήμα και ούτω καθεξής... Πανάρχαιη η μέθοδος του «διαίρει και βασίλευε».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Κόκκινος» συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από τον φόβο «λαϊκής εκτροπής»






Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Ελληνική Αστυνομία αφού σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr ανώτατοι αξιωματικοί εξέφρασαν τον φόβο για ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα κλιμακώνονται μέρα με τη μέρα οδηγώντας, όπως χαρακτηριστικά είπαν, σε «λαϊκή εκτροπή».

Στοιχεία σοκ για τις συνθήκες ζωής 500 χιλ. παιδιών στην Ελλάδα


Δραματική είναι η εικόνα που παρουσιάζεται από τα στοιχεία της Eurostat αναφορικά με το ποσοστό των παιδιών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Σύμφωνα με την έρευνα πεντακόσιες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ το ποσοστό της παιδικής φτώχειας στη χώρα μας, υπολογίζεται στο 23%. Η οικονομική κρίση εκτός από την ανεργία, τη φτώχεια και τη διεύρυνση των ανισοτήτων συνοδεύεται από μειωμένες παροχές υγείας, ανασφάλεια σίτισης, χαμηλή ποιότητα διατροφής και αυξημένη παιδική νοσηρότητα και θνητότητα.

Εθνικό έγκλημα: 500.000 Ελληνόπουλα πεινάνε, κρυώνουν και σβήνουν χωρίς φάρμακα...


Επιστροφή στα πρώτα μετακατοχικά χρόνια βιώνει το μέλλον της Ελλάδας, τα παιδιά. Η πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας που συνεργάζονται με την τρόϊκα για να "διασώσουν" την Ελλάδα, υποτίθεται, έχουν δημιουργήσει το πρωτοφανές για τα κοινωνικά δεδομένα της χώρας: 500.000 Ελληνόπουλα να ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας που σημαίνει ότι δεν χορταίνουν το φαγητό που τρώνε, δεν θερμαίνονται τον χειμώνα όπως πρέπει, δεν ντύνονται όπως πρέπει, δεν έχουν φάρμακα όταν αρρωσταίνουν, ούτε παροχές υγείας, δεν έχουν την παιδική ηλικία που πρέπει.


Στο σύνολο των παιδιών της χώρας το 25% είναι φτωχά παιδιά,

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Στο Περού ο στρατός έχει συλλάβει κάτι πραγματικά τρομακτικό


Στο Περού ο στρατός έχει συλλάβει κάτι πραγματικά τρομακτικό...
ένα τεράστιο σε μέγεθος ζώο, που όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία εμφανίζεται να είναι ένα δεμένο σε ένα τεράστιο ξύλο ανάμεσα σε κορμούς δέντρων .
Προφανώς αυτό το ζώο ήταν αρκετά τρομακτικό για τους ντόπιους που ζουν κοντά στη ζούγκλα του Αμαζονίου που συνορεύει με το Περού. Πρόσφατες εκθέσεις αναφέρουν ότι το ζώο αυτό.........

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ... Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ "ΣΚΟΠΙΑΝΟ"!


Ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Σκοπιανό Υπουργό Εξωτερικών Ν. Ποπόσκι, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Ελληνικής Κυβέρνησης για την επίλυση του ζητήματος
της ονομασίας, στη διαδικασία υπό τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και τη βελτίωση των διμερών σχέσεων. 

Με την επιστολή του αυτή, ο Υπουργός Εξωτερικών προτείνει, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ των δύο χωρών, η οποία θα θέσει το πλαίσιο και τις βασικές παραμέτρους για την οριστική επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.

Στα πλαίσια του «Μνημονίου κατανόησης» η ελληνική πλευρά προτείνει:

«Κατάσκοποι» της φύσης: Τέλεια καμουφλαρισμένα πλάσματα!

perierga.gr - "Κατάσκοποι" της φύσης: Τέλεια καμουφλαρισμένα πλάσματα!Καμουφλάρουν τον εαυτό τους με απίθανο τρόπο, έτσι ώστε να δυσκολεύεται ακόμη και το ανθρώπινο μάτι να τα ξεχωρίσει (πόσω μάλλον οι εχθροί τους!). Ερπετά, έντομα, αμφίβια και ψάρια πετυχαίνουν την τέλεια «κάλυψη» στο χώμα, στον κορμό ενός δέντρου, στα φύλλα ή στα άνθη ενός φυτού.

Και μιλάμε, βέβαια, για την απόλυτη εξομοίωσή τους στο χρώμα και στο σχήμα, τόσο πολύ, μάλιστα, που θα το καταλάβετε… όταν είναι πια αργά! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζουν ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακού «κατασκόπους» της φύσης, τους οποίους -δεν σας κρύβω- σε ορισμένες περιπτώσεις θα δυσκολευτείτε πολύ να τους διακρίνετε…
1. Σαύρα σε σχήμα φύλλου, Μαδαγασκάρη

Λεμόνια … δηλητήριο στα σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές της Κρήτης!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα σε ζώα όπως αποδείχτηκε μετά από πειράματα, και σοβαρά προβλήματα υγείας στον άνθρωπο. Μάλιστα το Αγγλικό Wikipedia χαρακτηρίζει την δραστική ουσία ‘tiabendazole’ ως ναρκωτικό.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα …

Οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό μέχρι το… 2404!


Μία απίστευτη καταγγελία έκανε στην Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος...
προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως εταιρεία-οφειλέτης του ΙΚΑ πέτυχε διακανονισμό των χρεών του μέχρι το 2404!
Κατά την διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης με θέμα τον «Διακανονισμό Ασφαλιστικών Εισφορών σε Εταιρείες με οφειλές άνω των 300.000 ευρώ», ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ προσκόμισε το συγκεκριμένο έγγραφο στον υφυπουργό Εργασίας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο μεγαλοοφειλέτης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ φαίνεται να πέτυχε, με βάση τον Ν. 3943/2011, έναν διακανονισμό με τον οποίον θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη του σε 4.700 δόσεις.

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΝΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


NOMOΣ 4052:”Οι παράνομα διαμένοντες..μπορούν να απασχολούνται”…στις ΕΟΖ
                      alt

Στις   19/09/2012 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Πάνος Παναγιωτόπουλος,ανακοινώνει το κλείσιμο και τη συγχώνευση 55 – 57 στρατοπέδων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.(σκοπός η μείωση δαπανών του υπουργείου Άμυνας).
Μέρες, πριν την ανακοίνωση του υπουργού, ο δήμαρχος Αθηναίων κ.Καμίνης, μιλά για την μετατροπή περισσότερων από ενός στρατοπέδων της Αθήνας,σε κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών.
ΟΜΩΣ Η ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ….

προς: τα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Ο λαός έχει απηυδήσει από την εξαθλίωση , από την προδοσία της χώρας , από τους απατεώνες και προδότες πολιτικούς

Έχει οργισθεί και διαμαρτύρεται
Σε λίγο θα βγει στους δρόμους κι όποιον πάρει ο χάρος
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ.
ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ!!!!

Παραμύθι το «Θερμοκήπιο» για να μαζεύουν «πράσινους» φόρους; Η Ανταρκτική μεγαλώνει


Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στην Ανταρκτική έφθασε το ετήσιο ανώτατο όριο-ρεκόρ σε όλη την ιστορία των παρακολουθήσεων - τα 19,44 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Δηλαδή ξεπέρασε κατά 1 εκατομμύριο και πάνω το μεσαίο όριο την περίοδο 1979-2000.


Στην Αρκτική δε, φέτος σημειώθηκε ακριβώς το αντίθετο ρεκόρ. Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στο Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό στις 16 Σεπτεμβρίου έφθασε το ετήσιο χαμηλό επίπεδο 3,41 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, κάτι που στάθηκε.........

Οι φράσεις που καταργούνται λόγω… ανεργίας!


Διαβάστε τον οχτάλογο των απαγορευμένων φράσεων που λόγω οικονομικής κρίσης θα περάσουν στην ιστορία...


1. Καταργείται η φράση του αγανακτισμένου γείτονα: «Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο» (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).



2. Κατά συνέπεια καταργείται και η συνώνυμη έκφραση «Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές» (δεν έχετε είπαμε)…



3. Μη ορθή θεωρείται επίσης και η έκφραση.....

Αλλοδαπός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε μαθητή για να του αρπάξει το χαρτζιλίκι!



Image
Αναστάτωση επικράτησε στα Άνω Λιόσια, στην περιοχή  Ζωφριά, όταν ένας αλλοδαπός επιτέθηκε σε μαθητή με κατσαβίδι, την ώρα που έβγαινε από το φροντιστήριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου, προκειμένου να του αρπάξει το χαρτζιλίκι του.
 
Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά καθώς και άνδρες της