ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο Χίτλερ, οι Ολυμπιακοί και η Φλόγα



Έμπνευση του Χίτλερ θεωρείται η λαμπαδηδρομία με την Ολυμπιακή Φλόγα. Μυστικά και πληροφορίες που αφορούν την Τελετή Αφής της Φλόγας.

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο μπάσκετ.


Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Την αναβολή του πρώτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στονΟλυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αποφάσισαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο ΕΣΑΚΕ και η Αστυνομία.
Μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Μοσχάτου, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «πρασίνων» και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Στίβεν Σμιθ και Στράτου Περπέρογλου, αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για τις 22.00 σημερινός (17/05) αγώνας. Η αποστολή τουΠαναθηναϊκού μπήκε.......

Η νεοφιλελεύθερη θρασύτητα του Μπενύτο…


Γράφει ο Σείριος

Δεν έχει όρια η πολιτική ξεδιαντροπιά του Μπενύτο! Αυτός, που ως υπουργός Οικονομικών «διαπραγματεύθηκε», υποτίθεται, με την τρόικα τα εργασιακά, έρχεται σήμερα και ομολογεί ότι, τις απαιτήσεις της τρόικας, της είχε υπαγορεύσει η εργοδοσία! Υποδύεται, ανερυθρίαστα, τον «σκληρό διαπραγματευτή» και τον «υπερασπιστή» του κοινοτικού κεκτημένου στα....
εργασιακά, όταν ο ίδιος αποδέχθηκε αμαχητί το διαβόητο άρθρο 37, με το οποίο καταργήθηκε η μετενέργεια και η επέκταση των κλαδικών συμβάσεων, βάζοντας ταφόπλακα στις συλλογικές διαπραγματεύσεις και οδηγώντας τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση!

Τα ΜΑΤ προστατεύουν το ΜΕGA


Το σύστημα πάντα προστατεύει τα "εργαλεία" του 

Μια εικόνα που έρχεται από το μέλλον μας. Πραιτωριανοί του συστήματος να προστατεύουν την επίσημη προπαγανδιστική μηχανή. Εικόνες αντίστοιχες από την ταινία "V", όπου η γκεπελική προπαγάνδα φυλάσσοταν από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Αλήθεια για ποια άλλη ΑΕ, θα επιστρατευόταν ο κρατικός μηχανισμός για να την περιφρουρήσει από απλή διαμαρτυρία κόσμου? Ας μην ξεχνάμε ότι η χούντα επιβάλλεται αφού καταλάβει τα ραδιόφωνα, τηλεοράσεις σε εθνικό δίκτυο.

Σημαντικό - Τα λόγια της προσευχής των Μασόνων 33ου Βαθμου...

Το «κτηνώδες» πρόσωπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων : Βράβευση των εγκληματιών πολέμων με Νόμπελ Ειρήνης (4 Βίντεο)



Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνετε στις ημέρες μας για να κερδίσετε το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης ή το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας (η ανώτατη τιμή στην Αμερική) είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα αυτών των ανθρώπων της Νέας Τάξης Πραγμάτων......







                      

Ο Νίτσε για τους Ελληνες το 1872: Κανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα τους καταστρέψει


Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο “Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:


«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

Πρώτος στο Βέλγιο ο Τσάκωνας με άλμα κοντά στα 8 μέτρα

 
Με μία αρκετά ελπιδοφόρα επίδοση ξεκίνησε τη χρονιά ο Γιώργος Τσακωνας σε αγώνα που έγινε στην πόλη Ναμούρ του Βελγίου, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους, έκανε άλμα στα 7,93 μ. (2,3 μ./δ.) και κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει άλματα πάνω από τα 8,00 μέτρα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Βέλγιο δεν ήταν καλές, καθώς η θερμοκρασία ήταν χαμηλή: «Οι συνθήκες ήταν κακές. Ο αέρας άλλαζε συνεχώς και αυτό μου προκαλούσε προβλήματα.

Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από τον πρώτο μου αγώνα στη σεζόν», είπε Ο 24χρονος αθλητής που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Χατζόπουλο, ο οποίος είχε ακόμη άλμα στα 7,73 μ. (-0,8 μ./δ.). Το ατομικό ρεκόρ του Τσάκωνα είναι 8,03 μέτρα.

πηγη

Ο άγνωστος υπόγειος Πειραιάς! (ΦΩΤΟ)


Υπογειες στοες ,σφραγισμενες πυλες,ατελειωτες αρχαιες σκαλες που κατηφοριζουν προς ενα μυστηριωδη κοσμο ,εισοδοι που φυλασσονται συνεχως ακομη και σημερα...Αυτος ειναι ο εντυπωσιακος αγνωστος υπογειος Πειραιας

Για να γραψει κανεις για τον Μυστικο Πειραια χρειαζεται τουλαχιστον το χωρο ενος βιβλιου.Παρ ολο που αυτη η πτυχη του ''Μεγαλου Λιμανιου '' ειναι παντελως αγνωστη και κανεις δεν τη συζητα.Μπορει καλλιστα να συγκριθει σε θρυλους ,μυστηρια και αγνωστες παραδοσεις με τη Μυστικη Αθηνα η τη Μυστικη Θεσσαλονικη.

Φώτης Κόντογλου,ο Μεγάλος Έλληνας Αγιογράφος


 Ο Φώτης Κόντογλου γεννήθηκε στις Κυδωνιές (Αϊβαλί) της Μικράς Ασίας το 1895. Μετά τον θάνατο του πατέρα του την κηδεμονία αυτού ανέλαβε ο θείος του ιερομόναχος π. Στέφανος Κόντογλου, ηγούμενος της μονής Αγ. Παρασκευής. Το σχολείο το τελείωσε στο Αϊβαλί και ήταν μέλος μιας ομάδας μαθητών που εξέδιδε το περιοδικό «Μέλισσα», το οποίο ο Κόντογλου διακοσμούσε με ζωγραφιές. Γράφτηκε στη σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στη συνέχεια πήγε στο Παρίσι (1914), όπου μελέτησε τις διάφορες σχολές ζωγραφικής. Κατόπιν πολλών περιπλανήσεων και ταξιδιών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Το 1923 ταξίδεψε στο Άγιο Όρος, όπου ανακάλυψε την βυζαντινή αγιογραφία και έκτοτε αγωνίσθηκε για την αναβίωση της τέχνης.

Δικαστήριο διέγραψε το 78% του τραπεζικού χρέους άνεργης δανειολήπτριας

Δικαστήριο διέγραψε το 78% του τραπεζικού χρέους άνεργης δανειολήπτριας

Με την υπ’ αριθμ. 2/2012 απόφασή του
το Ειρηνοδικείο Αιγίου αποφάσισε σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένης δανειολήπτριας, η οποία είχε περιέλθει σε κατάσταση μόνιμης αδυναμίας πληρωμής.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο αν και δεν έκανε δεκτό το αίτημα διευθέτησης των χρεών με μηδενική καταβολή, έκρινε ότι πρέπει να γίνει ρύθμιση μηνιαίων καταβολών ύψους 150 ευρώ για τέσσερα χρόνια προς μερική εξόφληση των οφειλών.

...

Ντόρα η μκρή κωλοτουμπίστρια...η επιστροφή

160 εκατομμύρια ευρώ το κόστος για την κάρτα του πολίτη. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ!


Στα 160 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα ανέλθει ο προϋπολογισμός του εγχειρήματος αντικατάστασης των αστυνομικών ταυτοτήτων των Ελλήνων… με την Κάρτα του Πολίτη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, που διατύπωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Επικοινωνιών Σωκράτης
Κάτσικας, στο περιθώριο του διπλού
συνεδρίου για την ασφάλεια του Διαδικτύου και την ηλεκτρονική δημοκρατία, στη Θεσσαλονίκη.
Διευκρίνισε, βέβαια, ότι τα 160 εκατ. είναι τάξη μεγέθους, καθώς το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Επίσης, θεωρείται σχεδόν αδύνατη η πλήρης προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Κάμερον: "Ή βοηθάμε την Ελλάδα ή καταστρέφεται το ευρώ"

"Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού" σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποίησε σήμερα εκ νέου τους Ευρωπαίους ηγέτες για το μέλλον της Ευρωζώνης, καλώντας τους "να συνεννοηθούν" καθώς η Ελλάδα βρίσκεται "σε κρίσιμο σημείο και "διακυβεύεται" η επιβίωση του ευρώ.
"Οι ηγέτες πρέπει να συνεννοηθούν ή να αντιμετωπίσουν μια πιθανή κατάρρευση" της Ευρωζώνης, είπε ο Κάμερον μιλώντας σε επικεφαλής επιχειρήσεων στο Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Βρετανία. "Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Διακυβεύεται η επιβίωση του ευρώ" πρόσθεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα κάνει...

Μάνος: Πρόταση για "Ευρωπαϊκό μέτωπο" ΝΔ, ΔΗΣΥ, Δράσης, ΠΑΣΟΚ


ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ
Την κοινή κάθοδο ενός «Ευρωπαϊκού Μετώπου» στις εκλογές που θα αποτελείται από τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμμαχία, τη Δράση και το ΠΑΣΟΚ, φέρεται να επιζητά ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος έχει....




επικοινωνήσει τηλεφωνικά και έχει κάνει την σχετική πρόταση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο τελευταίος πάντως δείχνει να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός σε κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής....

Κρήτη:H μάνα έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε τον βιαστή του 7χρονου γιου της!


Με ασθενοφόρο έφυγε από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου η μητέρα του 7χρονου αγοριού, το οποίο βιάστηκε από ηλικιωμένο γείτονα της οικογένειας. 
 
Η γυναίκα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου, στη θέα του κατηγορούμενου, κατέρρευσε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί βαρύ εγκεφαλικό. 

Τουρκική εταιρεία αναλαμβάνει την ελληνική δασοπυρόσβεση


Τουρκική εταιρεία αναλαμβάνει την ελληνική δασοπυρόσβεση
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απευθύνθηκε στον οργανισμό NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency), ώστε να πραγματοποιήσει τους αναγκαίους για τη δασοπυρόσβεση διαγωνισμούς. Η NAMSA είναι φορέας του ΝΑΤΟ, που αναλαμβάνει τη διεξαγωγή διαγωνισμών για προμήθειες.
Ο ΝΑΤΟϊκός οργανισμός επέλεξε μία ρωσική και μία τουρκική εταιρεία, από τις οποίες θα ενοικιαστούν πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Πάγκαλος: Φοροφυγάδες και αργόμισθοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ (Video)



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ... !!!


"ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΔΙΑΛΥΩ..."

Αυτά ήταν τα λόγια του Γιώργου Καρατζαφέρη την προηγούμενη εβδομάδα σε υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματός του.
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα γίνει με το στελεχιακό δυναμικό που απαρτίζει το ΛΑ.Ο.Σ. πληροφορίες αναφέρουν οτι με περίσσιο μένος είπε...
"Δε με νοιάζει κανείς, όταν παλεύαμε για τη Βουλή κάποιοι έφευγαν πριν τη λήξη του ωραρίου τους, να πάνε να κόψουν το λαιμό τους, δε μου καίγεται καρφί για το τι θα κάνουν"...
Μάλιστα πολύ υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ.,

Έστειλαν ελληνικό χορευτικό συγκρότημα να τιμήσει τον Κεμάλ Ατατούρκ ! ! !

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στην Τουρκία για τον εορτασμό της λεγόμενης «Ημέρας Νεολαίας» το Σαββάτο 19 Μαΐου, ανήμερα της θλιβερής επετείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ομάδα από νέους και νέες της χώρας μας βρέθηκαν στην Άγκυρα, για να τιμήσουν τον...
Κεμάλ Ατατούρκ.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, μαζί με νέους και νέες από την Τουρκία και άλλες 33 χώρες, κλήθηκε να συμμετάσχει στη λεγόμενη «Πορεία Αγάπης» προς το Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατταούρκ, με επικεφαλής τον υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού, Σουάτ Κίλιτς.

Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες....Διαδώστε το και εφαρμόστε το!


Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίεςΣτηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!
12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία, δηλ. "το κεφάλι μας"!...
1. Αντί για ΤΥΡΙ gouda (αγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
2. Aντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle , Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικα ελληνικά : ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ και ΜΟΝΟ αυτα !!!!
3. Αντί για Coca Cola Pepsi Cola αγοράστε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.......

Eπεισόδιο αμφίβιων καταδρομέων με τουρκική ακταιωρό στην Ψέριμο - Αυξημένη επιφυλακή


Σοβατρό επεισόδιο είχαμε εχθές στα ανοικτά της Ψερίμου, το οποίο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν το Πολεμκό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό".

Συγκεκριμένα τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής πλησίασε στην περιοχή που ασκούντο μία ελληνική κανονιοφόρος και δύο ομάδες αμφίβιων καταδρομέων.

Η άσκηση σταμάτησε αμέσως και ζητήθηκε από το τουρκικό σκάφος το οποίο είχε περάσει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων να αποχωρήσει άμεσα. Αντ'αυτού το τουρκικό σκάφος άρχισε ελιγμούς ανάμεσα στα ελληνικά και τότε οι καταδρομείς που επέβαιναν σε δύο σκάφη MAGNA 960 πλησίασαν το τουρκικό σκάφος πλευρικά με ... απειλητικές διαθέσεις.

Νεολαία ΣΥΝ: «Η ομάδα ΔΕΛΤΑ μπήκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ και έδειρε φοιτητές»

Νεολαία ΣΥΝ: «Η ομάδα ΔΕΛΤΑ μπήκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ και έδειρε φοιτητές»
Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για την επίθεση της αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών
«Δεκάδες μηχανές της ομάδας ΔΕΛΤΑ εισέβαλαν στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, την Πέμπτη τα ξημερώματα, ξυλοκοπώντας φοιτητές που βρίσκονταν στο χώρο κατά τα διάρκεια της καταμέτρησης
των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών.
Την ίδια στιγμή δεκάδες ασφαλίτες είχαν.........

BOMBA MEΓΑΤΟΝΩΝ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!



Νέα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η Γερμανική Κυβέρνηση γνώριζε ότι το…ευρώ θα αποτύχει και επόμενως προέβη σε ψεύτικη κατάθεση προς το Συνταγματικό Δικαστήριο!!
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Helmut Kohl είχε λάβει προειδοποίηση ότι το ευρώ ήταν καταδικασμένο σε αποτυχία.

Τα έγγραφα της κυβέρνησης Kohl, τα οποία είχαν ως και σήμερα τον χαρακτήρα της απόλυτης εμπιστευτικότητας δείχνουν ότι οι ιδρυτές του πειράματος του ευρώ είχαν γνώση για τον ελλειμματικό του χαρακτήρα Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν όταν δημιούργησαν την ευρωζώνη. Η κρίση…

Έκαναν υπουργό αυτόν που προσέφυγε πρώτος για το χαράτσι στα ακίνητα


Έκαναν υπουργό αυτόν που προσέφυγε πρώτος για το χαράτσι στα ακίνητα
Τον δικηγόρο Αντώνη Αργυρό ο οποίος προσέφυγε πρώτος στη Δικαιοσύνη κατά της συνταγματικότητας του ειδικού τέλους ακινήτων που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πέρυσι τον Σεπτέμβριο επέλεξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ως υπουργό Επικρατείας και εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησής του.
Ο Κεφαλλονίτης Αντώνης Αργυρός (δεξιά στη φωτογραφία μαζί με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό) έχει σπουδάσει νομικά και είναι δικηγόρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι συντονιστής στον Σύνδεσμο Διαμεσολάβησης Ελλάδος, ο οποίος είναι ο θεσμικός αρμόδιος για εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων επίλυσης διαφορών σε εθνικό επίπεδο, όπως η διαιτησία και ο συμβιβασμός.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!! ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ...ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ!!!


"Η θέση μας είναι ανάμεσα σε Πασοκ και Νδ", λέει ο Μαρκόπουλος!

Τον πρόεδρο της βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο επισκέφθηκε ο γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, προκειμένου να εκφράσει τη διαφωνία του σχετικά με τη πρόταση του ο πρόεδρου για τις θέσεις που θα καταλάβουν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα έδρανα του...
ελληνικού κοινοβουλίου, στα δεξιά της ΝΔ και μπροστά από τη Χρυσή Αυγή. Το θέμα διευθετήθηκε, με καλή πρόθεση του προέδρου της βουλής και τελικά συμφωνήθηκε να καθίσουν στο πάνω διάζωμα και ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. "Εκεί είναι η θέση μας", είπε ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Την ίδια στιγμή, οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμφώνησαν να μην πάρουν μισθό μέχρι να διαλυθεί το κοινοβούλιο εκ νέου λόγω εκλογών.

ΤΟ ΝΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!!


 
Έκλεισε η συμφωνία για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες. Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο.
Θα υπάρξει πλαίσιο αρχών των δύο κομμάτων. Η Ντόρα Μπακογιάννη τίθεται πρώτη στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας. Αυτό σημαίνει ότι εκτός μένει ο όγδοος βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, με τον οποίο όμως πρόκειται να έχει συνάντηση ο  Αντώνης Σαμαράς. Άλλωστε, η αξιοποίηση του θεωρείται δεδομένη.

Οι εντολές Πικραμμένου στους υπουργούς του


Διαβάστε τι ζήτησε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος από τους υπουργούς του στο πρώτο υπουργικό. Ποιος θα μας εκπροσωπήσει στο ΝΑΤΟ

Σκάνδαλο Παπαδήμου. 18 δις στίς τράπεζες μία μέρα πρίν φύγει


 Mπορεί να έγιναν εκλογές, μπορεί να ανατράπηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου από την λαϊκή ψήφο (απομένει βέβαια η νέα εκλογική διαδικασία για να σφραγιστεί η «αποκόλληση» του συνόλου της κυβέρνησης των τραπεζιτών από την εξουσία), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον αποχωρούντα πρωθυπουργό τη τελευταία του υπογραφή να την βάλει προκειμένου να υλοποιήσει τον μοναδικό σκοπό για τον οποίο τον έκαναν πρωθυπουργό:
Να δώσει τα πρώτα 18 δισ. ευρώ στις τράπεζες εν μέσω ανυπαρξίας κυβέρνησης και εν μέσω νέας προεκλογικής περιόδου! 

«Αλβανική Άνοιξη» έρχεται στα Σκόπια;

Μέσα στον επόμενο μήνα προβλέπεται να αρχίσει στο κράτος των Σκοπίων η λεγόμενη «αλβανική άνοιξη» σε αντιδιαστολή της «αραβικής άνοιξης»; Ρωτάει σκοπιανό δημοσίευμα επικαλούμενο σχετικό δημοσίευμα αλβανικού πρακτορείου των Σκοπίων. Η πρωτουβουλία προέρχεται από...

Εισέβαλε με τσεκούρι σε εφορία


Αγανακτισμένος επιχειρηματίας εισέβαλε με τσεκούρι στην Εφορία της Ρόδου, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν του χορηγούσαν φορολογική ενημερότητα. Το περιστατικό συνέβη στις 11 ώρα το πρωί, με πρωταγωνιστή 64χρονο κάτοικο Ρόδου, ο οποίος μπήκε με το τσεκούρι στο γραφείο του προϊσταμένου της Εφορίας.
Με την παρέμβαση ψυχραιμότερων υπαλλήλων και συναλλασσόμενων ο επιχειρηματίας αφοπλίστηκε. Ο 64χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και εντός της ημέρας πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Ρόδου.

''Εγέρθησαν'' οι βουλευτές για το κοράνι... Πλην των 21 της Χρυσής Αυγής!!!


Βουλή: Όλοι όρθιοι για το Κοράνι, πλην των "21" "σκληρών"
Καθιστοί παρέμειναν οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την ώρα της ανάγνωσης του Κορανίου και της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων ευρωβουλευτών σήμερα στην Βουλή. Παρά το γεγονός ότι ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι οι βουλευτές αρνήθηκαν.

Αργότερα σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τόνιζαν ότι "Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική και ορθόδοξη. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να σηκωθούμε για κάτι που δεν πιστεύουμε.
Στις μουσουλμανικές χώρες, αν δηλώσεις χριστιανός και τους ζητήσεις να σηκωθούν όρθιοι στο Ευαγγέλιο. σε σκοτώνουν".

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! Στείλτε τα βίντεο ΠΑΝΤΟΥ!!! ΠΗΓΗ: ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! Στείλτε τα βίντεο ΠΑΝΤΟΥ!!!




πηγη

Σοκ από τα πρώτα εκκαθαριστικά της Εφορίας!


Μόλις ένας στους δέκα φορολογούμενους που υπέβαλαν ήδη τις φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος του 2012 έχουν...
επιστροφή φόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα 40.000 εκκαθαριστικά που εξέδωσε η ΓΓΠΣ, τα 24.000 είναι χρεωστικά και οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν πρόσθετο φόρο 32 εκατομμύρια ευρώ (ή περίπου 1.330 ευρώ «κατά κεφαλήν»).

Παρότι τα εισοδήματα που δηλώνουν φέτος οι φορολογούμενοι είναι χαμηλότερα από άλλες χρονιές, η μείωση του αφορολογήτου ορίου στα μόλις 5.000 ευρώ οδηγεί σε πολύ μεγάλες επιβαρύνσεις, έως 700 ευρώ.

Διπλά ζημιά προκαλούν όμως τα «αστρονομικά» τεκμήρια για ΙΧ και αυτοκίνητα που ισχύουν από φέτος.

Αλήθεια, θα συνεχίσετε να καπνίζετε... μετά από αυτό;


Είσαστε καπνιστές και δυσκολεύεστε να κόψετε το κάπνισμα; Με το παρακάτω βίντεο θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δείτε καθαρά τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να κόψετε το κάπνισμα... ΤΩΡΑ! Το βίντεο αυτό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας....
καμπάνιας κατά του καπνίσματος, που γίνεται εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες στις ΗΠΑ. Στο βίντεο παρακολουθούμε την διαδρομή που ακολουθεί ο καπνός . Από το στόμα στον φάρυγγα και από εκεί στα πνευμόνια μας. Στο τέλος κάθε διαδρομής του καπνού, το σκηνικό αλλάζει και μεταφερόμαστε μέσα σε ένα νεκροτομείο.

Δείτε πως το τσιγάρο καταστρέφει τα όργανα του σώματος μας. 

Δείτε το αν "τολμάτε".... και αναρωτιέμαι αλήθεια, θα συνεχίσετε να καπνίζετε....

Αλέκα Παπαρήγα: Χάρηκα πολύ που δεν ήρθε ο Μιχαλολιάκος!

Ενδιαφέρον, παρουσιάζουν οι διάλογοι για την απουσία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, λίγο πριν τη λήξη της σύσκεψης.
Τον διάλογο ξεκίνησε με σχετική ερώτησή της η κ. Παπαρήγα, με τον κ. Παπούλια να απαντά...

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ.( ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ;;!)

Με ρευστή την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας και με όλους τους παίκτες της πολιτικής σκακιέρας να έρπουν και να γλείφουν τους πάντες, στην προσπάθειά τους να καταστήσουν μια κυβέρνηση τσίρκο ή μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων, ''αχρείοι Έλληνες'', δεν... βλέπετε οτι θέλουν το καλό μας κι εσείς τους λέτε προδότες και κλέφτες; Άλλωστε δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί.

Ο UCK κάνει συμφωνίες με Σύριους Ισλαμιστές στα σύνορά μας και εξοπλίζει χιλιάδες λαθρομετανάστες εντός του εδάφους μας, προετοιμάζοντάς τους να αιματοκυλήσουν την πατρίδα μας όταν πάρουν έξωθεν εντολές. Απο ποιούς; Μα απο τους καλούς μας γείτονες εξ Ανατολών που για να μας δείξουν την αδερφική αγάπη που τρέφουν για τους Γραικούς ετοιμάζονται εδώ και μέρες πυρετωδώς σε όλο το μήκος των συνόρων μας με ασκήσεις αποβάσεων σε ακτές, ανακαταλήψεων βραχονησίδων και διάβασης ποταμών με τεράστιο όγκο στρατευμάτων σε χρήση.

Βόμβα μεγατόνων: Η Γερμανική κυβέρνηση γνώριζε ότι το Ευρώ θα αποτύχει!!

Νέα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η Γερμανική Κυβέρνηση γνώριζε ότι το ευρώ θα αποτύχει και επόμενως προέβη σε ψεύτικη κατάθεση προς το Συνταγματικό Δικαστήριο!!

Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Helmut Kohl είχε λάβει προειδοποίηση ότι το ευρώ ήταν καταδικασμένο σε αποτυχία, σύμφωνα με στοιχεία...