ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Πούτιν: «Πρόγραμμα της CIA» το Ίντερνετ

«Πρόγραμμα της CIA» χαρακτήρισε το Ίντερνετ ο ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, σε φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, όπως μετέδωσαν το Associated Press, o Guardian και άλλα διεθνή ΜΜΕ. Ειδικότερα, ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι το Ίντερνετ αρχικά ήταν ένα «πρόγραμμα της CIA» και «συνεχίζει να αναπτύσσεται με αυτόν τον τρόπο», για να προσθέσει ότι η Ρωσία πρέπει να πολεμήσει για τα συμφέροντά της online.

Ποιοι Υπουργοί έφαγαν με τον Σόρος στο Μεγάλη ΒρετάνιαΣε δείπνο με αρκετούς υπουργούς και επιχειρηματίες παρακάθισε χθες το βράδυ στην Αθήνα ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει παίξει και παίζει μια σειρά από αντεθνικά παιχνίδια στην πατρίδα μας. Το τραπέζι παρέθεσε στο ξενοδοχείο “Μεγάλη
Βρετάνια” ο στενός του φίλος Αλέξανδρος Ζαβός, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια
εποχή.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σόρος, ίσως για πρώτη φορά, αποφάνθηκε
ότι...

Η ΙSIS αιχμαλώτισε δεκάδες Τούρκους στρατιώτες και τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα!

Σε πρωτοφανές κάζο εξελίχθηκε η επιχείρηση εισβολής σε συριακό έδαφος του τουρκικού Στρατού καθώς οι «ειδικές» τουρκικές δυνάμεις όχι μόνο έπεσαν σε ενέδρα των ανταρτών της al-Qaeda αλλά επιπρόσθετα συνελήφθησαν και αιχμάλωτοι!
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τούρκοι στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν λίγο μετά την είσοδό τους σε συριακό έδαφος από την al-Qaeda και πιο συγκεκριμένα κοντά στην πόλη  MinJib της περιφέρειας Suruş.

Είμαστε 10 εκατομμύρια μόνοι

Καθόμαστε και παρακολουθούμε την εκτέλεση της απόφασής τους αποσβολωμένοι χωρίς ίχνος αντίδρασης φυσιολογικών ανθρώπων.
Είμαστε 10 εκατομμύρια μόνοι...ο καθένας μόνος του! Απολύτως φυσιολογική εξέλιξη θεωρείται πλέον η τιμωρία των κατεστραμμένων Ελλήνων απο την πολιτική σπείρα των μασόνων που λυμαίνονται τον τόπο και δολοφονούν τον λαό.
Νέοι νόμοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον για το πώς θα φυλακιστούν οι "εγκληματίες" οικογενειάρχες και πως θα κατασχεθούν οι περιουσίες τους.
"Φυλακίστηκε συνταξιούχος για χρέη",

Γελάνε οι ψαράδες στην Χίο με την “τουρκική υπερδύναμη” και τις έρευνες για το χαμένο F 16!

image


Ξέρουνε οι Χιώτες ψαράδες, δεν ξέρουν οι Τούρκοι;
ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΑΛΙΕΙΣ… ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ 
Ανέκδοτο αποτελεί στους κύκλους των αλιέων του νησιού τις τελευταίες ημέρες η προσπάθεια του Τουρκικού Ναυτικού να εντοπίσει το

αεροσκάφος τύπου F 16, που κατέπεσε νοτίως της Χίου στις 8 Οκτωβρίου του 1996.


ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! 422 δισ έχουμε πληρώσει σε τόκους και χρεολύσια από το 1995 έως το 2010!!


ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ….!

21 ΔΙΣ οι ετήσιες καθαρές κρατικές δαπάνες! ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ…

το 2012….
Απο τα 170 δις ευρώ των εξόδων του κράτους για το 2012, τα. 149 δις ευρώ θα πάνε στους τοκογλύφους και στις τράπεζες (ξένες και ντόπιες) και μόλις τα 21 δις ευρώ θα πάνε για τις καθαρές κρατικές δαπάνες!

Επίσης συνολικά λοιπόν τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε πληρώσει….265 δισ. ευρώ σε χρεωλύσια και
156 δισ. σε τόκους,
σύνολο 422 δισ.!

Δημήτρης Κ. Καμμένος ( Πόρτα Πόρτα )
Επιχειρηματίας, Οικονομικός Αναλυτης

Το Κίεβο απειλεί με αεροπορικές επιχειρήσεις για την ανάκτηση του ελέγχου στο Ντόνετσκ


Η «κυβέρνηση» του Κιέβου ετοιμάζεται να σπρώξει την Ουκρανία ακόμη πιο βαθιά στον εμφύλιο πόλεμο απειλώντας με  αεροπορικές επιχειρήσεις κατά των ρωσόφωνων κατοίκων της περιοχής του Ντόνετσκ. Μία τέτοια πάντως κίνηση δείχνει παραφροσύνη, θα άνοιγε τις πόρτες της… κολάσεως και θα προκαλούσε επέμβαση των ρωσικών δυνάμεων που ήδη ασκούνται στα σύνορα με τη νοτιοανατολική Ουκρανία.