ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ?

                        
ΑΥΡΙΟ  ΣΤΙΣ 11/3/2013 Η Ν.ΚΟΡΕΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ.
ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ...

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! Ο Πρόεδρος των Ομολογιούχων ξεσκεπάζει ...

· Το Δημόσιο που υφάρπαξε τις περιουσίες 60.000 Ελλήνων πολιτών
· Τον Βενιζέλο που παγίδευσε και εξαπάτησε εν ψυχρώ τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν τις αποταμιεύσεις μιας ζωής στο Δημόσιο

· Τον Σαμαρά που σφράγισε το έγκλημα της προηγούμενης κυβέρνησης
Ερωτά:
· Για ποιο λόγο δεν επεμβαίνει Εισαγγελέας για τον ρόλο του Βενιζέλου στην απάτη, εξαιτίας της οποίας καταστράφηκαν χιλιάδες οικογένειες
Διαπιστώνει:

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΓΙΑ RFID "Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν"


"Θα'ρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" τάδε έφη Πατροκοσμάς. Και πότε σε βρίσκουν όπου και αν πας μα φυσικά αν διαβάζουν την σκέψη σου, και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη θέση σου (με τη βοήθεια ενός υποδόριου τσιπ ας πούμε).

Τώρα που φτώχυναν τους Έλληνες. NYT: Επενδύστε σε ακίνητα στην Ελλάδα είναι τσάμπα!




«Πηγαίνετε να αγοράσετε ακίνητα στην Ελλάδα, είναι φθηνά». Αυτή είναι η επενδυτική συμβουλή που δίνει η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Νew York Times η οποία σε εκτενές ρεπορτάζ της καλεί τους αναγνώστες να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό real estate.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΌ; Δηλώσεις-σοκ του Ζ.Κ.Γιουνκέρ: "Η γερμανική επίθεση προκάλεσε βαθιές πληγές στην Ελλάδα"


Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Ευρωζώνης (μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο) ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου  Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ,και εκ των πρωταγωνιστών του ελληνικού δράματος δηλώνει ότι «Ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι από την γερμανική πολιτική επιτέθηκαν στην Ελλάδα όταν εισήλθε στην κρίση, έχει αφήσει στη χώρα βαθιές πληγές», τότε τι χρεία άλλων μαρτύρων υπάρχει για να καταδειχθεί ότι η Γερμανία άσκησε τιμωρητική πολιτική βασανισμού των πολιτών της χώρας και υπονόμευσης του μέλλοντός της;

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! Χριστιανικός όχλος καίει σπίτια αθώων μουσουλμάνων και τζαμιά!


20130310-144628.jpg
Έντρομες οι οικογένειες εγκαταλείπουν τις εστίες τους ενώ το οργισμένο πλήθος έχει ήδη κάψει 180 σπίτια, δεκάδες καταστήματα και δύο…
εκκλησίες στην περιοχή. Το “λαθάκι” στον τίτλο του άρθρου δείχνει το μέγεθος της υποκρισίας, αφού εάν οποιοσδήποτε “άπιστος” στον πλανήτη είχε τολμήσει να ακουμπήσει έστω και χαλάκι από τζαμί, θα είχε γίνει πρώτη είδηση στα κανάλια των σουλεϊμάνηδων και των Εζέληδων.

Ἡ φωτογραφία τῆς ἡμέρας: Τὸ μήνυμα ἑνὸς βετεράνου 99 ἐτῶν πρὸς τοὺς πολιτικοὺς

Λούφαξαν ...Eυτυχώς που οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους !



Μέτρα κεφάλια  ''Πρίαμε '' από τα 220 μέλη  του ΣΥΣΜΕΔ ,  ήρθαν τα είκοσι... άντε και καλά Σαράντα !
Χιλιάδες οι Απόστρατοι  Αξιωματικοί στους δρόμους της Αθήνας βγήκαν να βροντοφωνάξουν και να ζητήσουν το δίκιο τους !

Λούφαξαν τα ερπετά που όλη την εβδομάδα κραύγαζαν οτι  θα κατέβαζαν δήθεν τις στρατιές  του Ρόμελ ...
Από κοντά και οι γνωστοί που θέλουν να διαμορφώνουν καταστάσεις στο

ΗΠΑ: Οι γυναίκες πελάτισσες "σαρώνουν" στα καταστήματα όπλων



Μπορεί να νομίζετε ότι τα όπλα είναι κατά κύριο λόγο μια "αντρική" υπόθεση, αλλά τώρα οι γυναίκες αποτελούν το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα των αγοραστών όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα καταστήματα όπλων και τα σκοπευτήρια εξαργυρώνουν την τάση αυτή, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά για τις κυρίες.

Επιστρέφουν στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι

Επιστρέφουν στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι

Επιστρέφουν στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι

Με κεντρικό σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!» επιστρέφουν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος οι Αγανακτισμένοι.

ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο NICK CAVE "Με πονάει να είναι αυτή η χώρα σε απόγνωση" (vid)


Οι «κεραυνοί» του Nick Cave ταξιδεύουν εδώ και λίγες ημέρες τις εικόνες από την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς το καινούργιο του τραγούδι που μιλά για την Ελλάδα της κρίσης, της ιστορίας και του μύθου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η επιλογή του να αφιερώσει το τραγούδι «Lightning Bolts»στην Ελλάδα μόνο τυχαία δεν ήταν. Όπως δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής:

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΚΑΝΙΑ

Η ζήλεια, όταν έχει κακότητα, μπορεί να κάνει ζημιά. Αυτή είναι η βασκανία, είναι μια δαιμονική ενέργεια.
- Γέροντα, τη βασκανία την παραδέχεται η Εκκλησία;
- Ναι, υπάρχει και ειδική ευχή (Ο Γέροντας τόνιζε πως μόνο ο ιερέας μπορεί να διαβάζει την ευχή για βασκανία). Όταν κανείς λέει κάτι με φθόνο, τότε πιάνει το «μάτι».
- Πολλοί, Γέροντα, ζητούν «ματάκια» για τα μωρά, για να μην τα ματιάζουν. Κάνει να φορούν τέτοια;
- Όχι, δεν κάνει. Να λέτε στις μητέρες σταυρό να τα φορούν.
 - Γέροντα, αν κανείς επαινέσει ένα ωραίο έργο, και αυτοί που το έφτιαξαν δεχθούν τον έπαινο με υπερήφανο λογισμό και γίνει ζημιά, αυτό είναι βασκανία;
- Αυτό δεν είναι βασκανία. Σ’ αυτήν την περίπτωση...

Από κρητικό σε...κρητικό η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας


ο νέος Αρχηγός ΓΕΑ κάλεσε τα στελέχη να διατηρήσουν τη συνοχή, να εργαστούν με πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, "που καλλιεργείται με τις σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης μεταξύ προϊσταμένων και υφισταμένων και πάνω απ΄ όλα ανιδιοτελή προσφορά και άκαμπτη θέληση.


Παρουσία της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής ΄Αμυνας έγινε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στην αεροπορική βάση του Τατοίου η αλλαγή φρουράς στην ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Πτέραρχο Αντώνιο Τσαντηράκη στον Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά που κατάγεται από τα Χανιά.

Βουλγαρία: Αποσύρεται Από Τον Αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη


Η Βουλή της Βουλγαρίας, με 115 ψήφους υπέρ έναντι 25, επικύρωσε σε πρώτη ανάγνωση την προειλημμένη κυβερνητική απόφαση να αποσυρθεί η χώρα από το σχέδιο για την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ο οποίος επρόκειτο να μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας. Πρόκειται για μια τυπική ψηφοφορία που έρχεται σε συνέχεια αποφάσεων της κυβέρνησης που είχαν δρομολογηθεί από το 2011.

Η σχετική εισηγητική έκθεση της κυβέρνησης αναφέρει ότι η ανησυχία της κοινής γνώμης για τις ενδεχόμενες...

Θα εκτοξευτεί η τιμή του λαδιού λόγω τραγικής μείωσης παραγωγής στη Μεσόγειο


Σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχει λάδι μετά την μείωση παραγωγής της Ισπανίας κατά 62 τοις εκατό. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τις τιμές όσο και αν τα παιχνίδια εμπόρων…


προσπαθούν να κρατήσουν όσο μπορούν χαμηλότερα τις αξίες για να μαζέψουν τα λάδια. Σύμφωνα με έκθεση που παρουσίασε ο ισπανικός κυβερνητικός οργανισμός ελαιολάδου Agencia para el Aceite de Oliva (ΑΑΟ), η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 27/2/2013, μειωμένη παρουσιάζεται η παραγωγή ελαιολάδου της χώρας, κατά -62%, σε σχέση με την περσινή περίοδο, για τους πρώτους τέσσερις μήνες της συγκομιδής γραφει ο Αγρότυπος.
Όπως αναφέρει η έκθεση,