ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες γιορτές ΤΕΛΟΣ στα σχολεία


Με εγκύκλιο που απεστάλη από το Υπ. Παιδίας στα σχολεία φέτος η Παρασκευή,σαν τελευταία μέρα, δεν θα είναι μέρα γιορτής  αλλά θα  είναι μισογιορτή  με κανονικό μάθημα.
Μέσα σε όλο το συνονθύλευμα και την ανωμαλία των «τρομερών» αυτών μυαλών του υπουργείου , βλέπουμε τελικά να δίνετε  «λύση» στις χαμένες διδακτικές ώρες!
Και στο κάτω κάτω Χριστούγεννα είναι δεν είναι 17 Νοέμβρη! Εδώ που τα λέμε την 17 Νοέμβρη πρέπει να την γιορτάζουμε 5 μέρες, γιορτάζει η Δαμανάκη η αγωνίστρια και τα άλλα παιδιά.
Αυτοί που μας έσωσαν τόσες φορές!

H MHNYΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (άρθρο 86 Συντ.) > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO THΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


Αγαπητοί κύριοι,

Παρακαλώ όπως λάβετε αντίγραφα των εντύπων και οπτικοακουστικών πρακτικών της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων την 24 Νοεμβρίου 2011.

Κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως αυτής και στο λεπτό 34:50” ανακοινώθηκε από τον Προεδρεύοντα ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης διεβίβασε στην Βουλή των Ελλήνων δικογραφία για την ποινική δίωξη Υπουργών και μελών της Κυβερνήσεως.
Στα γραπτά κείμενα η ανακοίνωση αυτή βρίσκεται στην σελίδα 42 των Πρακτικών της Συνεδριάσεως.

Η δικογραφία με αρ. Α.Β.Μ. ΙΔ 2010/19473/15-10-2010 αφορά την μήνυση που έχει υποβάλλει ο κ. Δημήτρης Αντωνίου κατά των Βουλευτών και αρχηγών Κομμάτων και κάθε άλλου υπευθύνου για την υπερψήφιση της από 08-05-2010 Δανειακής Σύμβασης και επισυναπτομένου αυτής Μνημονίου (ν.3845/06-05-2010), της Ελλάδος με την Τρόϊκα. 
Στην πιό πάνω δικογραφία προστέθηκε ως συναφής η αίτηση δίωξης με αρ.4519/21-10-2011 η οποία διεβιβάσθη από τον Αρειο Πάγο προς την Βουλή των Ελλήνων μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 27-10-2011. Η αίτηση δίωξης αφορά τους τρείς Βουλευτές Φλωρίδη Γεώργιο, Νασιώκα Εκτωρα και Ρομπόπουλο Θωμά οι οποίοι έχουν πλέον παραιτηθεί του Βουλευτικού τους αξιώματος και της σχετικής με αυτό ασυλίας που ετύγχαναν καθόσο καιρό το διατηρούσαν.

Σας παραθέτω συνημμένα αντίγραφα:
1. της αιτήσεως διώξεως κατά των παραιτηθέντων βουλευτών,
2. αντίγραφο της ενημερωσης από τον Αρειο Πάγο για την διαβίβαση της αιτήσεως αυτής
3. Απόσπασμα των γραπτών πρακτικών της συνεδριάσεως της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων την 24-11-2011 οπότε και ανακοινώθηκε στο Σώμα η διαβίβαση της μηνύσεως και της αιτήσεως διώξεων
4. To πλήρες κείμενο των γραπτών πρακτικών της σχετικής συνεδριάσεως μπορείτε να το βρείτε στο πιό κάτω link:
http://www.hellenicparliament.gr/
5. Απόσπασμα έναρξης της συνεδριάσεων της Ολομελείας, της ανακοίνωσης της διαβίβασης της δικογραφίας και λήξης της συνεδριάσεως της Ολομελείας της 24-11-2011 το οποίο επίσης μπορείτε να δείτε και στο πιό κάτω link:
6. To πλήρες οπτικοακουστικό υλικό καταγραφής της σχετικής συνεδριάσεως μπορείτε να το βρείτε στο πιό κάτω link:
http://www.hellenicparliament.gr/
7. Το κείμενο της μηνύσεως κατά των βουλευτών για την υπερψήφιση του Μνημονίου έχει αναρτηθεί στο blog zoidosia 

Για οποιαδήποτε άλλη συμπληρωματικά πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα πιό κάτω τηλέφωνα
Δημήτρης Αντωνίου 6980-539011
Γιαμαρέλλος Παντελής 6944 579911

Mε την ανακοίνωση της διαβίβασης της δικογραφίας από τον Αρειο Πάγο ενώπιον της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων είναι πλέον γεγονός ότι η υπόθεση της μηνύσεως αλλά και της αιτήσεως διώξεως δεν αφορά κάποιο αστείο ή φήμη αλλά κανονικό πολιτικό γεγονός το οποίο νομίζουμε ότι επιβάλλεται να γίνει γνωστό στους Ελληνες Πολίτες και μέσω υμών.

Ηδη έχουμε ξεκινήσει περαιτέρω ενέργειες ούτως ώστε, ως άμεσα εμπλεκόμενοι, να ενημερωθούμε από τα αρμόδια όργανα για τις επόμενες κινήσεις και διαδικασίες όπως αυτές ορίζονται από τα αντίστοιχα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος και τους σχετικούς εφαρμοστικούς ή άλλους νόμους.

Με τιμή
Δημήτρης Αντωνίου
Παντελής Γιαμαρέλλος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η κυβέρνηση βάζει την Ελλάδα στο Αγγλικό Δίκαιο


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters, τις οποίες αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα XrimaNews, η συγκυβέρνηση Παπαδήμου έχει συμφωνήσει να υπαχθούν στο Αγγλικό Δίκαιο τα ομόλογα του PSI. Μάλιστα το Reuters εμφανίζει τον Έλληνας ΥΠΟΙΚ να είναι αισιόδοξος για την πορεία των συζητήσεων. Το δίκαιο το οποίο θα ισχύσει για τα ελληνικά ομόλογα, ήταν ένα από τα θέματα που επέμεναν σθεναρά...οι τραπεζίτες. Αντιλαμβανόμαστε πιστεύουμε όλοι τι θα συμβεί αν φύγουν από το ελληνικό Δίκαιο και τα ελληνικά δικαστήρια τα ομόλογα προς τους ιδιώτες τραπεζίτες.

Η Ελλάδα, χωρίς καν να έχει αποφασίσει ο ελληνικός λαός σχετικά, ακυρώνεται οριστικά και όχι μόνο δεν θα έχει κανένα χαρτί στα χέρια της να πιέζει στο μέλλον, αλλά θα παραδοθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός στα ξένα συμφέροντα και στις κυρώσεις που θα του επιβάλλουν οι δανειστές. 
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει και η ιστοσελίδα XrimaNews, δυστυχώς, αν οι πληροφορίες αυτές επαληθευτούν, δηλαδή αν η ελληνική κυβέρνηση απεμπολήσει το ελληνικό Δίκαιο, τότε θα ρισκάρει το μέλλον ολόκληρης της Ελλάδας.
Αναρωτιόμαστε, αν κάποιο κόμμα από την συγκυβέρνηση θα διαφωνήσει επιτέλους με την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας στους τραπεζίτες...

hassapis-peter

Νότια του Καστελόριζου το Kuznetsov πριν από την Πρωτοχρονιά


Πριν την Πρωτοχρονιά θα βρίσκεται νότια του Καστελόριζου (Μεγίστη) και ανατολικά της Κρήτης η ρωσική δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov, καθοδόν προς την Συρία. Αυτές τις ημέρες η ναυτική δύναμη πλέει προς τα Στενά της Μάγχης τα οποία εκτιμάται ότι θα τα έχει διασχίσει μέχρι την Παρασκευή.


Νωρίτερα, στις 19 Δεκεμβρίου τα πλοία της μάδας κρούσης είχαν ανεφοδιαστεί με καύσιμα τρόφιμα και νερό από τα πέντε ρωσικά πλοία υποστήριξης που πλέουν μαζί της, στο κόλπο του Morey Firth της Βόρειας Σκωτίας. Ο ρωσικός Στόλος την περίοδο αυτή πραγματοποιεί αεροναυτικές ασκήσεις στην βόρεια θάλασσα καθοδόν προς την Μεσόγειο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Βόρειου Στόλου του ρωσικού Ναυτικού, οι ασκήσεις των ρωσικών πλοίων περιλαμβάνουν συνεργασία με τα αεροσκάφη του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov και ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου με τα ελικόπτερα των δύο πλοίων επιφανείας και του αεροπλανοφόρου.
Μαζί με το αεροπλανοφόρο και τα πτητικά του μέσα, ασκούνται το καταδρομικό Admiral Chabanenko καθώς και η φρεγάτα Yaroslav Mundry.
Μόλις εισέρθει στην Μεσόγειο η ομάδα κρούσης θα συναντήσει την φρεγάτα Ladny κλάσης Krivak II η οποία ανήκει στο στόλο της Μαύρης θάλασσας. Η ρωσική φρεγάτα επισκέφτηκε την γαλλική Ναυτική βάση της Tulon την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και πλέον αναμένει τον ρωσικό Στόλο στην δυτική Μεσόγειο.
Τελικός προορισμός της ομάδας κρούσης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov, είναι η Συρία και πιο συγκεκριμένα το λιμάνι της Ταρτούς όπου και θα πραγματοποιηθούν αεροναυτικά γυμνάσια σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα ότι η ρωσική κυβέρνηση στηρίζει τον πρόεδρο Άσαντ.
Τμήμα ειδήσεων  defencenet.gr