ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γιατί όχι «εθνικοσοσιαλιστές»;

photo: Panayiotis Tzamaros@fosphotos.com
Ο έλεγχος που ασκεί η εθνικομπολσεβίκικη Αριστερά στην πνευματική ζωή της χώρας είναι τόσο ασφυκτικός ώστε πλέον έχει περάσει στο υποσυνείδητο των πολιτών της χώρας και σημαδεύει τη χρήση της γλώσσας. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τη δημοσιογραφική γλώσσα όπου τα γλωσσικά ιδεολογικά κατασκευάσματα της Αριστεράς χρησιμοποιούνται κατά κόρον ακόμα και από δημοκρατικά ΜΜΕ που δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν το πρόβλημα.
Μία τέτοια χρήση π.χ. είναι η αναφορά στην αστυνομία ως «δυνάμεις καταστολής» - που, παραδόξως, χρησιμοποιείται κατά κόρον και στα Κεντρώα ή Κεντροδεξιά ΜΜΕ. Φυσικά πρόκειται για μία ονομασία που είναι βαθύτατα ιδεολογικά φορτισμένη στο βαθμό που βλέπει την αστυνομία όχι

Προσεχώς και στο δικό σας σπίτι η Αστυνομία...


Όταν διάβασα αυτή την επιστολή πάγωσα. Μούδιασα.... 
Στην αρχή λίγο γέλασα, σκέφτηκα ότι ίσως να είναι λίγο τραβηγμένο...

Ομως συνηδειτοποίησα γρήγορα, πως καθημερινά τέτοιες ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χωρίς όμως τόσες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, λόγια απελπισίας, πανικού, έντασης...

Και παρανομαστής στην ιστορία, η απαξίωση του Κράτους στους πολίτες, στις γυναίκες, στις μανάδες... 

Η ΕΕ χαρακτήρισε “ακροδεξιό” τον Ούγγρο πρωθυπουργό επειδή γκρέμισε τους τραπεζίτες και το ΔΝΤ!


20130717-193043.jpg
Κλείνει τα γραφεία του στην Ουγγαρία. Τα μαζεύει και φεύγει τον Αύγουστο. Εδώ
http://rt.com/business/hungary-bailout-loan-imf-170/
Σας μεταφράζω 2 αποσπάσματα από άρθρο που βρήκα εδώ
http://www.comedonchisciotte.org/site/modules.php?name=News&file=article&sid=12092&mode=&order=0&thold=0
“Η Ουγγαρία είχε συνάψει – αμέσως μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης – το 2008 – ένα δάνειο με ΔΝΤ,
ΕΕ και Παγκόσμια Τράπεζα για ένα μέγιστο ποσό 25 δισ., εκ των οποίων περίπου 15,7 πράγματι χρησιμοποιήθηκαν.

Το σαρδάμ του Σαμαρά που λέει «γ@μ@ το κεφάλι μου, μ@λ@ka@».


          


Ας μιλήσουμε και μεις στην γλώσσα του Σαμαρά και των λοιπών 300 της βουλής
βρε δε πάτε να γαμηθήται όλοι μαζί.........

άντε γιατί και πολύ κράτησε η ευγένειά μας απέναντί σας....

Απαγόρευση διαδηλώσεων λόγω Σόιμπλε




Εντολή απαγόρευσης των διαδηλώσεων στην Αθήνα και κυκλοφορίας σε κεντρικούς και όχι μόνο οδικούς άξονες έδωσε για αύριο η αστυνομία με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τεταμένο το κλίμα στο Σύνταγμα

Τεταμένο το κλίμα στο Σύνταγμα

Διαδηλωτές πέρασαν τα κάγκελα- Σε ετοιμότητα τα ΜΑΤ

Τεταμένο είναι αυτή την ώρα το κλίμα στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιείται το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή απόψε.

Πρωτοφανής σκηνή! Δεν έχει ξαναγίνει… ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Eurogroup president Jean Claude Juncker visits GreeceΑ.Φ.Αυτός είναι πρωθυπουργός κράτους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αμοντάριστο το διάγγελμα Σαμαρά!!!

Πρωθυπουργός σε διάγγελμα εγκατέλειψε το πόντιουμ αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους και τον λαό που παρακολουθούσαν την ανακοίνωση για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ένα θέμα που η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε μείζον θέμα.

ΦΟΥΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Επεκτείνεται ο πόλεμος - Μάχη στα τουρκοσυριακά σύνορα με δύο νεκρούς


Σοβαρό μεθοριακό επεισόδιο με δύο νεκρούς  και μάχη μεταξύ τουρκικών συνοριακών δυνάμεων και ενόπλων στα τουρκο-συριακά σύνορα συνέβη κατά την διάρκεια της νύχτας.
Πιο συγκεκριμένα ένοπλοι από την πλευρά της Συρίας εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του αστυνομικού τμήματος στην πόλη  Ceylanpinar, με αποτέλεσμα από αδέσποτες  σφαίρες να σκοτωθούν δύο Τούρκοι πολίτες: ένα 15χρονο παιδί και ένας ενήλικας ανακοίνωσε ο τουρκικός Στρατός.

Από το κυνήγι των δραπετών στην Ελλάδα έπαθε ζημιά η αλβανική οικονομία!



Δεν μπορούν τα κυκλώματα των ναρκωτικών, εδώ και 12 ημέρες, να περάσουν το εμπόρευμά τους στη χώρα μας... Και εύχονται να τους πιάσουν, για να ανοίξουν τα μονοπάτια!

Ελληνικά χέρια που κάνουν θαύματα… αναξιοποίητα! ΒΙΝΤΕΟ > Μην περιμένετε να ακούσετε γι’ αυτόν από τα εγχώρια ΜΜΕ

Το όνομά του κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα σαν «αστικός μύθος». Τον καλούν να δώσει λύσεις εκεί που όλοι οι άλλοι αποτυγχάνουν. 
Ζώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάπου στην Πεντέλη, οι φήμες κάνουν λόγο για ένα «genius» της μηχανικής, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα, ιδιόρρυθμο άνθρωπο, στου οποίου το λεξιλόγιο δεν υπάρχει η λέξη «ακατόρθωτο» και ο οποίος είναι ικανός να κατασκευάσει οτιδήποτε στην αυλή του σπιτιού του.


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ - ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ "ΓΔΑΡΣΙΜΟ" Από μηδενική βάση ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων


Έτσι πάει στην Ελλάδα σκεφτόμαστε πολύ ειδικά όταν είναι να βάλουμε φόρους.
 
Μετά από ενάμιση χρόνο συζητήσεων και διαβουλεύσεων, όπου μεσολάβησαν αλλεπάλληλες συνεδριάσεις της διακομματικής επιτροπής αλλά και συσκέψεις σε επίπεδο υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα πολιτικά εμπόδια που είχαν εμφανιστεί στις αρχές του έτους (κυρίως το εάν και πώς θα φορολογηθούν τα αγροτεμάχια), ο σχεδιασμός του Ενιαίου Φόρου ξαναγυρνά στο... μηδέν, καθώς όπως διαφάνηκε στη πρόσφατη επιθεώρηση της Τρόικα, οι δανειστές εξακολουθούν να διατηρούν έντονες επιφυλάξεις τόσο για την απόδοση του νέου Φόρου όσο και για την εισπραξιμότητα του, με δεδομένο ότι οι εφορίες θα αναλάβουν εφεξής την είσπραξη του.
 

Προκλητική διάταξη καταργεί στο παρά 5, οκτάωρο & πενθήμερο!

634634
Να… καταργήσει την πενθήμερη εργασία και το οκτάωρο επιχειρεί το υπουργείο Εργασίας. Με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στην Βουλή, διαγράφεται από το άρθρο 103 (το οποίο αφορά τον τρόπο υπολογισμού του κατώτατου μισθού) η φράση που διευκρινίζει ότι οι κατώτατες αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα αφορούν σε «εργασία 25 ημερών μηνιαίως και ημερομίσθιο για εργασία 8 ωρών ημερησίως».
Με τον τρόπο αυτό, ανοίγει ο δρόμος για να μπορεί ένας εργοδότης να δίνει