ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΓΕΡΟΝΤΑ; (ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ)

Ρώτησε κάποιος τον Γέροντα, τι πρέπει να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές.
Eκείνος του απάντησε παραβολικά: 

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι σαν την κλώσσα:
Κάτω από τα φτερά της σκεπάζει και άσπρα πουλάκια και μαύρα πουλάκια».
Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν πολιτικοποιείται και πολύ περισσότερο δεν κομματικοποιείται. Σκεπάζει με την αγάπη όλους, χωρίς να ταυτίζεται με φατρίες.

ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ!!!!!!



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Δε βρίσκει υποψήφιους για τη Φθιώτιδα το ΠΑΣΟΚ!

Αυτοί  ρε μαλάκα χοντρέ! Βάλτους στο ψηφοδέλτιο, δεν θα καταλάβει κανείς.

Εκλογές στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

 Ομοφυλόφιλος ομοφυλόφιλους ψηφίζει. 




Τώρα αν παρεξηγηθούν κάποιοι δικαστές, αυτοί είναι κακοπροαίρετοι και ρατσιστές...ναι! 

Θα ελέγχουν κάθε συναλλαγή μας! - Θα έχουν πρόσβαση παντού!


 


- Θα γνωρίζουν μέχρι και τα κυβικά νερού που καταναλώνει ένα νοικοκυριό 
- Στο TAXIS αναλυτικά στοιχεία για δάνεια, πιστωτικές κάρτες, καταθέσεις, μετοχές κτλ. 
- Τα στοιχεία θα ζητηθούν αναδρομικά από το 2010 


Ευαγγελάτος, Σρόιτερ, Κοσιώνη, Βερύκιος κ.α. παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ!



Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι γνωστοί δημοσιογράφοι παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο, επειδή έσπασαν τη χθεσινή στάση εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει τους δημοσιογράφους του Τ/Σ « ALPHA » Βασίλη Παπαδρόσο, Αντώνη Σρόϊτερ, Γιώργο Σμυρνή, Μάρθα Λεκκάκου, Μαρία Κολοβού, Βίκυ Χαντζή, Βαγγέλη Δουράκη, Σταύρο Μονεβασιώτη, Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Βλάχο, Ηρώ Καριοφύλλη, Πέτρο Καρσιώτη, Γιάννη Πιτταρά, Πέτρο Γκάτζια, Χριστίνα Κράτση και Νίκο Κατσαρό και του Τ/Σ «ΣΚΑΪ» Χρήστο Παναγόπουλο, Νίκο Ευαγγελάτο, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Άρη Πορτοσάλτε, Σία Κοσιώνη, Τάσο Τέλλογλου και Θάνο Δημάδη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της διαγραφής τους από τα μητρώα της Ένωσης. Επιπλέον, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την παραπομπή στο.......

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πάνος Καμμένος με φόντο φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου!! Αυτα ειναι...!!


Ο Πάνος Καμμένος επικέφθηκε τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά και νυν πρόεδρο του Άρματος Πολιτών, με τον οποίο έκαναν μαζί Πάσχα στο Γαλαξίδι, στο γραφείο του στην οδό Φιλελλήνων και συμφώνησαν σε εκλογική συνεργασία. Ο Γιάννης Δημαράς, λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου, έβαλε τον Πάνο Καμμένο να φωτογραφηθεί με φόντο τα ...εικονίσματα του Ανδρέα. Κακή επικοινωνιακή πολιτική, αφού..
υποτίθεται ότι ο κύριος όγκος των οπαδών των Α.Ε. έφυγε από τη ΝΔ, επειδή ο Σαμαράς είναι "προδότης που χαρίζεται στους Παπανδρέου", ενώ ο Καμμένος, ο "ασυμβίβαστος μαχητής, που θα τους βάλει όλους φυλακή". Τι να πείς; Χάσαμε τη μπάλα...

Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ !! ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ


                

Η φωτογραφία που συγκλονίζει: Να τιμωρήσουμε όσους μας εξαθλίωσαν!




Αυτή η φωτογραφία κάνει από το πρωί το γύρο του twitter και δείχνει το σημείο που μας έχουν οδηγήσει σήμερα οι πολιτικοί αυτού του τόπου...


Ζητώντας μας να τιμωρήσουμε με την ψήφο μας όσους μας οδήγησαν στην εξαθλίωση και την πείνα. Οφείλουμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας…

Την φωτογραφία ανάρτησε στο twitter η SHEILA. T
1941- 2012

Κομοτηνή: "Αντι-έκθεση τέχνης" μες στα μούτρα των πρακτόρων του Τουρκικού Προξενείου!



Αυτή τη φορά όμως αυτά τα γελοία σαλιαρίσματα που τόσο προκλητικά πραγματοποιεί μέσα στα μούτρα μας το οσφυοκαμπτικό καθεστώς των ελληνέζων νενέκων με τηνΤουρκία, δεν έμειναν αναπάντητα.

Γιατί στα εγκαίνια της νέας ελληνοτουρκικήςπροπαγανδιστικής σαχλαμάρας βρεθήκαμε κι εμείς, απαντώντας φυσικά όχι με ακρότητες και φωνές, αλλά με τον τρόπο ακριβώς που της άξιζε: με σαρκασμό και χλεύη. Είκοσι περίπου άτομα σταθήκαμε στη σειρά ακριβώς απέναντι από...

Περίεργη διάρρηξη στον ΟΣΕ: "Άφαντοι" υπολογιστές με το περιουσιολόγιο του Οργανισμού!!



Μεγάλης κλίμακας διάρρηξη, η οποία έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για την ανάθεση του μεγάλου έργου logistics του Θριασίου Πεδίου, σημειώθηκε τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου στα γραφεία της ΓΑΙΑΟΣΕ της οδού Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα», η διάρρηξη έγινε σε δύο «κύματα». Το πρώτο κατεγράφη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του οποίου εκλάπη μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ το δεύτερο την Τρίτη του Πάσχα, όταν και οι άγνωστοι διαρρήκτες «σήκωσαν» ακόμη και προσωπικά είδη των εργαζομένων της εταιρίας.

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Μπορεί μεν οι βουλευτικές εκλογές να έχουν οριστεί στη χώρα μας για τις 6 Μαΐου του 2012, όμως τα τεράστια προβλήματα παραμένουν. Και όχι απλά παραμένουν, αλλά και δραματικά επιδεινώνονται, μέρα με την ημέρα... Η σημερινή Πλανητική Κρίση, με επίκεντρο την Ελληνική Κρίση, χαρακτηρίζεται βασικά από τα κάτωθι δομικά στοιχεία:
1. Είναι κρίση συνολικά του δυτικού ημισφαιρίου (των λεγόμενων έως πρόσφατα «αναπτυγμένων χωρών» ή αλλιώς της «μητρόπολης»). Ο κόσμος της Δύσης σήμερα βρίσκεται πλέον στο τέλος της άλλοτε παντοδυναμίας του και «πνέει τα λοίσθια»... Εντός δε του 2012 θα υπάρξει αναμφίβολα το αναμενόμενο από τον κόσμο του παρασκηνίου με φοβερή αγωνία Μεγάλο Γεγονός, μετά το οποίο σαν... τράπουλα (!) θα καταρρεύσει ολόκληρο το «αναπτυγμένο» καπιταλιστικό οικοδόμημα της Δύσης! Θα γείρει δηλ. για τα καλά η πλάστιγγα των εξελίξεων, ύστερα δε δεν θα υπάρχει πλέον καμία οδός επιστροφής ή διαφυγής και κανένα πισωγύρισμα στην προηγούμενη κατάσταση...

Το προεκλογικό ΒΙΝΤΕΟ της ΝΔ – Γελάστε με την ψυχή σας

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να δηλώνει «Διλήμματα τέλος. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει».



πηγη

Παγκόσμιος σάλος από την... αποκάλυψη Ραβίνου με φήμη “αγίου” λίγο πριν πεθάνει.."Ο πραγματικός Μεσίας είναι ο Ιησούς Χριστός και θα φανερωθεί, μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν"


Ο υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας! Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του! Πράγματι το.... 2007, ανοίχτηκε το σημείωμα, όπου αναγραφόταν: “Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του...

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!! Απειλεί ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος όσους πολεμούν την παναίρεση του Οικουμενισμού Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου!!

H Επιστολή του Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με την οποία ζητείται η λήψη μέτρων κατά όσων κληρικών και πιστών αντιδρούν σε όσα γίνονται στο πλαίσιο της λεγόμενης οικουμενικής κίνησης είναι έγγραφο που φανερώνει πολλά από όσα βασανίζουν το λογισμό των οικουμενιστών. Οι υγιείς αντιδράσεις κατά της παναίρεσης του Οικουμενισμού, των συμπροσευχών και της «μεταπατερικής θεολογίας» ενοχλούν το Φανάρι και τούτο γιατί δεν μπορεί να επιτευχθεί, όσο γρήγορα εκείνοι υπολόγιζαν, η πολυπόθητη ενότητα των Χριστιανών όλου του κόσμου, για την οποία εργάζονται πυρετωδώς μέσω των διαλόγων και της λεγόμενης οικουμενικής κίνησης και η οποία ενότητα είναι, σύμφωνα με την οικουμενιστική ερμηνευτική, επιταγή του Κυρίου.

Χρήστης Κωδικός Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΠΟΛΙΤΙΚΗ arrow ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ arrow Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει με ξεδιαντροπιά και αδιαφορία... Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει με ξεδιαντροπιά και αδιαφορία...


Δέκα εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται εκτάκτως στα κόμματα με απόφαση της διακομματικής επιτροπής. Τώρα, τι να πει κανείς; Ότι είναι γαϊδούρια; Ότι είναι χοντρόπετσοι; Ότι για άλλη μία φορά αποδεικνύουν πόσο επικίνδυνοι είναι; Αυτοί θα μας σώσουν; Αυτοί το μόνο που έχουν μάθει είναι να μοιράζουν τα χρήματα του κράτους. Άλλη δουλειά δεν έμαθαν τόσα χρόνια, παρά μόνο πως να ξεσκίζουν τις σάρκες του ελληνικού δημοσίου.
ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι βάζουν χέρι στα δημόσια ταμεία στο όνομα της Δημοκρατίας. Ούτε ένας από αυτούς δεν βρέθηκε να πει «όχι ευχαριστώ». Να αρνηθεί την «έκτακτη βοήθεια» στο όνομα της αλληλεγγύης του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.

Συγκλονιστικό βίντεο με βολές αεροσκαφών A-10 στο Αφγανιστάν



Βίντεο όπου καταδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την κτηνωδία του πολέμου, ήρθε εχθές στο φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό όπου έχει ληφθεί από ελικόπτερο –πιθανότατα αναγνωριστικό ΟΗ-58- φαίνεται η επίθεση αεροσκαφών A-10 όπου με το πυροβόλο που διαθέτουν το GAU-8 Avenger των 30 χλστ. αποδεκατίζουν ομάδα που σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο φέρεται πως είναι Ταλιμπαν, χωρίς όμως αυτό φυσικά να μπορεί να αποδειχθεί.


Έκραξαν τον Βενιζέλο στη Νέα Σμύρνη, προσαγωγές από την αστυνομία [ΒΙΝΤΕΟ]



Τα μπινελίκια πήγαν σύννεφο...
Τα άκουσε και ο Αλευράς! 

Πήγε στη Νέα Σμύρνη, στην πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ, με τον ίδιο ομιλητή και του την έπεσαν αγανακτισμένοι πολίτες, με άγρια γιουχαΐσματα. Ο άνθρωπος - υπέρμαχος και αρχισυντάκτης του Μνομονίου, είχε τα μούτρα να ζητήσει εντολή από τους πολίτες να γίνει Πρωθυπουργός....




Β. Λεβέντης: 3 Μήνες μονο υπηρέτησε ο Σαμαράς


                     
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Άγριο κράξιμο στη γυναίκα του Άκη...“Βλαχάρα τα φάγατε τα λεφτά” φώναξαν πολίτες που ήταν στα δικαστήρια (video)


           

Απίστευτο!!! Λονδίνο - Νέα Υόρκη σε 45 λεπτά....Το τρένο του μέλλοντος! [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]


Μπορεί ο Φιλέας Φογκ, του Ιουλίου Βερν, να χρειάστηκε 80 ημέρες για να κάνει το γύρο της γης με το αερόστατό του, στο μέλλον, όμως, είναι πολύ πιθανό, έξι ώρες να είναι αρκετές για ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των τρένων που κινούνται σε σωλήνες κενού αέρα!

Θέλουν να εξαφανίσουν την ελληνική γλώσσα!


Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο Kύπριος ευρωβουλευτής Μάριος
Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου.

Θέλουν να εξαφανίσουν την ελληνική γλώσσα!
Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.
Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως τροφή για σκέψη τα εξής:
1. Να καταργηθούν τα γράμματα ‘η’ και ‘υ’ και να αντικατασταθούν από το γράμμα ‘ι’.
2. Να καταργηθεί το γράμμα..........

Συνέλαβαν τον καφετζή της Βουλής για χρέη στο δημόσιο ύψους 316.472 ευρώ !!



Δεν υπάρχει περίπτωση να καθαρίσει αυτός ο τόπος από τα λαμόγια και τους κοπρίτες που κατάκλεψαν το δημόσιο χρήμα τα τελευταία 40 χρόνια!! Έναν πιάνεις, 10 ξεφυτρώνουν!!


Σέρβιρε καφέ στους βολευτές που έκαναν διάλειμμα (γιατί σκοτώθηκαν στη δουλειά!!) στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου αλλά τελικά η αστυνομία του πρόσφερε...πικρό χαρμάνι! 


Σύμφωνα με την αστυνομία...

Βρήκαν χειροβομβίδα μέσα σε σακί με πατάτες!

Βρήκαν χειροβομβίδα μέσα σε σακί με πατάτες!
Η χειροβομβίδα βρέθηκε το μεσημέρι σε σακί με πατάτες σε εργοστάσιο στην περιοχή της Λοκρίδας.
Σύμφωνα με το LamiaStar, τη βρήκαν έγκαιρα εργαζόμενοι και απομακρύνθηκαν με τον φόβο ατυχήματος.
Στο σημείο πήγε και η αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό.
Η χειροβομβίδα παραμένει στο εργοστάσιο και θα εξουδετερωθεί το πρωί από τους πυροτεχνουργούς του στρατού που θα πάνε εκεί…