ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Πουλικάκος ξεφτιλίζει Πρετεντέρη και Βορίδη! [HD]


Οι ασθενείς στοιβαγμένοι στον Ευαγγελισμό, ο υπ.Υγείας στα κανάλια

evaggelismos

Φωτογραφία-ντοκουμέντο για την κατάντια του Εθνικού Συστήματος Υγείας…
Η ανάρτηση έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης και το κείμενο που τη συνοδεύει αναφέρει:

Σοκ: "Θα εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο για να περάσουμε τις μεταρρυθμίσεις"


Σε σοκαριστική ομολογία των κυβερνητικών προθέσεων για επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλει η τρόικα, προχώρησε σε συνέντευξή του στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
"Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα ("Le clientélisme arrangeait beaucoup de monde") για να επιβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες» δήλωσε με απίστευτη ειλικρίνεια

Ο νέος αντιρατσιστικός νόμος


Η πολιτική ελίτ ελπίζει στην διάσωσή της νομιμοποιώντας τους λαθρομετανάστες
Η Ελλάδα μετατρέπεται σε α-εθνικό κράτος και ποινικοποιείται η οποιαδήποτε αντίδραση  

Ρώσοι στο Ναύπλιο - ΦΩΤΟ από την "απόβαση"


Τι κάνουν οι Ρώσοι ναύτες στο Ναύπλιο; Συμμετέχουν στις
τιμητικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 185 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, που οργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας», το Διαπεριφερειακό Κοινωνικό Ίδρυμα Κέντρο Εθνικής Δόξας της Ρωσίας και το Ρωσικό Ίδρυμα Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, σε συνεργασία και με το Δήμο Ναυπλιέων.

Σ.Λαβρόφ: "Σας θέλουμε ισχυρούς όσο εσείς θέλετε ισχυρούς τους εαυτούς σας"


Άτακτες Φωνές: Ρε συ Λαβρόφ δεν ξέρεις ότι τόσα χρόνια μας κυβερνούν ανθέλληνες; Πόσο ισχυροί μπορεί να είμαστε; Πλάκα μας κάνεις;

Ως "τελευταία ευκαιρία" για τις ελληνορωσικές σχέσεις τουλάχιστον σε ότι αφορά το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, περιγράφει η ρωσική πλευρά το κλίμα μέσα στο οποίο γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών για την αγορά-διάσωση του ΟΣΕ και του Οργανισμού Λιμένος Θεσαλονίκης, αλλά και την ενεργοποίηση μέρους ή ολόκληρης της διακρατικής συμφωνίας ύψος 1,2 δισ. ευρώ για την προμήθεια αμυντικού εξοπλισμού από την Ρωσία.

A.Γεωργιάδης: "Ο φόρος ακινήτων είναι δίκαιος"

Και εσύ είσαι δίκαιος Άδωνη, και ο Σαμαράς και το ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα. Όλοι δίκαιοι είστε Άδωνη. Ο μόνος άδικος είναι ο Ελληνικός λαός, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να πεινάν τα παιδιά του, όλοι οι Έλληνες είναι αχάριστοι απέναντί σας Άδωνη, δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν πρέπει να υπάρχει υγεία, παιδεία, εργασία και το χειρότερο; Κάθε φορά διαμαρτύρονται για τους δίκαιους ,νέους φόρους που εσείς επιβάλλεται για το καλό όλων...των πολιτικών. Δεν είναι λαός αυτός Άδωνη, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον αφήσετε στη μοίρα του και να σηκωθείτε να φύγετε γιατί στο τέλος οι αχάριστοι Έλληνες θα σας κρεμάσουν όλους στο Σύνταγμα....Άδωνη!!!

Σαμαράς: Θα διώξουμε το PASOK - Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση ,,, (VIDEO)








Ας θυμηθούμε λίγο ...

1270 απολύσεις πριν βγει το 2013.

 Είναι δυνατόν να περιμένεις κάτι καλό απ αυτόν που έχει στο γραφείο του  τον σταυρό κρεμασμένο ανάποδα;

Ταμήλος:“Δε μάσησα ποτέ, ούτε από ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από Χρυσή Αυγή"

Δοσίλογος και μάγκας γίνετε; Δεν γίνετε ρε τραμπάκουλα, στα κουφάρια με τις γραβάτες ανήκεις, τίποτα δεν κατάλαβες ακόμα;

Πάνος Μουζουράκης, ο μπάσταρδος απο κούνια.

Κανονικά δεν έπρεπε να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο κωλόπαιδο και τα όσα λέει για την 28η Οκτωβρίου.
Απλά θέλουμε να δείξουμε, πως κάποιοι ομοφυλόφιλοι ρουφιάνοι, σαν αυτό το μπάσταρδο, επιβιώνουν  προβάλλοντας δημόσια, σακατεμένη ιδεολογία. Αμείβονται από το παρακρατικό, μασονικό, σύστημα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό και δεν τους ασκείται καμία δίωξη.


Δεν συνεργάζονται τα υπουργεία, λέει η τρόικα

Και ξαφνικά...θαύμα, οι προδότες των Ελλήνων έγιναν σε μια στιγμή υπερασπιστές του οικονομικά εξοντωμένου Έλληνα. Οι ηθικοί αυτουργοί των χιλιάδων δολοφονιών, οι υπαίτιοι για τις χιλιάδες των Ελλήνων μεταναστών σε μία νύχτα άλλαξαν , κοιμήθηκαν προδότες και ξύπνησαν "πατριώτες".Το "δεν αντέχουν οι Έλληνες άλλο", λυσσασμένα σκυλιά, έπρεπε να ειπωθεί μερικά χρόνια πριν, τώρα είναι αργά, η Ελλάδα πέθανε.

Σκόπια: Νέο όνομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων !


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σκοπιανού τύπου, κατά την τελευταία συνάντηση των εκπρόσωπων των 2 χωρών με τον Μ. Νιμιτς την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος φέρεται να πρότεινε την ονομασία ..."Σλαβο-Αλβανική-Μακεδονία"
Πρόκειται για μια κίνηση η οποία απεγκλωβίζει τη χώρα από την έως τώρα στάση της γεωγραφικής erga omnes ονομασίας και εισαγάγει τον εθνολογικό προσδιορισμό τόσο για τους Σλάβους αλλα και για τους Αλβανούς που αποτελούν το 30% περίπου του πληθυσμού της πΓΔΜ. Μέχρι τώρα το "Σλαβομακεδονια" το απέρριπταν μετ' επιτάσεως οι Αλβανοί. Τώρα το Σλαβο-Αλβανό Μακεδονία αναμένεται να το απορρίψουν οι Σλάβοι. Σημασία βέβαια έχει οτι η εισαγωγή του Αλβανικού εθνολογικού στοιχείου στο ονοματολογικό είναι κατά πλήρη εναρμόνιση με το πνεύμα της συμφωνίας της Αχριδος και με την 'αποαρχαιοποιηση' και' απομακεδονοποίηση' της χώρας.

Β.ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: "ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ" > Ζητείται εισαγγελέας για δηλώσεις Πάγκαλου - Είναι επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια


Την παρέμβαση του εισαγγελέα και τη σύλληψη του Θεόδωρου
Πάγκαλου ζητά μετά τον δικηγόρο που κατέθεσε μήνυση εναντίον του και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος επικαλούμενος το άρθρο 146 του Συντάγματος περί παραβίασης μυστικών της πολιτείας.
Οι δηλώσεις του ευτραφή πολιτικού, ότι και η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους Αμερικανούς, θέτει σε κίνδυνο την Ελλάδα σε μία περίοδο που έχει ξεσπάσει «πόλεμος» Ευρώπης και άλλων χωρών του κόσμου με τις ΗΠΑ για τις παρακολουθήσεις της NSA.

Έτσι γίνονταν οι παρακολουθήσεις από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.


Ρεπορτάζ: Τιτίκα Ανουσάκη 
Παρακολουθήσεις, υποκλοπές, μυστικές υπηρεσίες, πρεσβείες, διπλωμάτες, πράκτορες...Θα μπορούσε να είναι το σενάριο κατασκοπευτικής χολιγουντιανής ταινίας.
Είναι όμως η παγκόσμια πραγματικότητα στην οποία...


 ξετυλίγεται ένα κουβάρι διεθνών παρακολουθήσεων από τις αμερικανικές υπηρεσίες που κανείς δεν γνωρίζει που θα φτάσει.