ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ἐπιστολὴ παραίτησης ἑνὸς πρώην οἰκονομολόγου τοῦ ΔΝΤ: "Μερικὲς φορὲς αἰσθάνομαι ὅτι δὲν ὑπάρχει ἀρκετὸ σαπούνι σὲ ὁλόκληρο τὸν κόσμο γιὰ νὰ καθαριστῶ ἀπὸ ὅλα ὅσα ἔκανα ἐν ὀνόματί σας"


Διαβάστε ἕνα τμῆμα  ἀπὸ τὴν συγκλονιστικὴ ἐπιστολὴ παραίτησης ἑνὸς οἰκονομολόγου τοῦ ΔΝΤ ὀνόματι Buhdoo, στὴν ὁποία ἀποκαλύπτει πολλὰ στοιχεῖα γιὰ τὶς ἀπάνθρωπες μεθόδους ποὺ χρησιμοποιεῖ τὸ ταμεῖο ἐξολοθρεύοντας κράτη καὶ λαοὺς"Σήμερα παραιτοῦμαι ἀπὸ τὸ προσωπικό του Διεθνοῦς Νομισματικοῦ Ταμείου ὕστερα ἀπὸ δώδεκα χρόνια καὶ ἔπειτα ἀπὸ χίλιες μέρες ἐργασίας στὸ ἐξωτερικὸ ὡς ἀξιωματοῦχος τοῦ Ταμείου, κατὰ τὴν διάρκεια τῶν ὁποίων, μὲ ὄπλα τὰ φάρμακά σας καὶ τὰ κόλπα σας, ἐφορμοῦσα σὰν γεράκι ἐναντιὸν τῶν κυβερνήσεων τῶν λαῶν τῆς Λατινικῆς ἀμερικῆς, τῆς Καραϊβικῆς καὶ τῆς Ἀφρικῆς. Γιὰ μένα ἡ παραίτησή μου εἶναι μία ἀνεκτίμητη ἀπελευθέρωση, ἐπειδὴ μὲ αὐτὸ τὸν τρόπο κάνω τὸ πρῶτο μεγάλο βῆμα ποὺ θὰ μοῦ ἐπιτρέχει νὰ ἐλπίζω ὅτι θὰ μπορέσω νὰ ξεπλύνω τὰ χέρια μου ἀπὸ αὐτὸ ποὺ στὰ μάτια μου εἶναι τὸ αἷμα ἐκαταομμυρίων φτωχῶν καὶ πεινασμένων ἀνθρώπων.


Διπλασιάζονται οι τιμές των φαρμάκων – Καταργείται το 50% της συμμετοχής του ΕΟΠΥΥ για χάρη των γενοσήμων



δεν έκαναν τυχαία το εικονιζόμενο υπουργό,
Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ασθενείς μετά την απόφαση βόμβα του υπουργείου Υγείας για αυξήσεις σε εκατοντάδες μη γενόσημα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Προ των πυλών η επέμβαση στην Συρία



«Η Μόσχα δεν προτίθεται να εμπλακεί σε στρατιωτική σύρραξη για την Συρία», ξεκαθαρίζει μεν ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ωστόσο η Τεχεράνη προβλέπει γενίκευση της έντασης στην Μέση Ανατολή, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση γενική ανάφλεξης στην περιοχή, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μελλοντική επέμβαση των Ρώσων, οι οποίοι θα βλέπουν το ΝΑΤΟ να πλησιάζει κοντά στην ευρύτερη τοποθεσία των συνόρων της.

Αυτές είναι οι ναυτικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην Α.Μεσόγειο


Μόλις τέσσερα κύρια πολεμικά πλοία του αμερικανικού και βρετανικού Ναυτικού βρίσκονται αυτή την στιγμή στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αριθμός πολύ μικρός για μείζονος έκτασης επιχειρήσεις κατά της Συρίας.
Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι θα υπάρξει εμπλοκή του 5ου αμερικανικού Στόλου από την περιοχή του Κόλπου και πάλι η ναυτική δύναμη δεν είναι τέτοια που να σηματοδοτεί έναρξη επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακος.

Πάμε να ψηφίσουμε όλοι να μην δοθεί η Σούδα για τα κέφια των φονιάδων!

Μην σκεφτείς ότι δεν μπορούμε ,μπορούμε αν όλοι μαζί θελήσουμε να το καταφέρουμε!
Ψηφίστε αν θέλετε να δοθεί η Σούδα στους φονιάδες!
Μοίρασε την ιστοσελίδα σε όλους και μιλήστε τους να ψηφίσουν και αυτοί!!
Αν έχεις μπλοκ πάρε αυτή την ανάρτηση και αναδημοσίευσε την ! Κανε like και Share στην παρακάτω σελίδα !
Είτε με face είτε me twitter είτε με εμαιλ ..Μπορείς να κάνεις τον φιλο σου να συμμετέχει .!
Ενάμιση εκατομμύριο υπογραφές και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ !!

Εισαγγελική έρευνα για την ΕΛΣΤΑΤ

Πόσες εισαγγελικές έρευνες πρέπει να κάνετε ρε προδότες; Τα πράματα μιλάνε από μόνα τους. Ποιός αλλοίωσε τα στοιχεία και μας έβαλε με το στανιό στα μνημόνια ρε αλήτες; Ποιόν καλύπτεται ρε μιάσματα; τον αρχιπροδότη Παπανδρέου και το μπασμένο Παπακωνσταντίνου;

Στέλιος Σταυρίδης ο βλάκας που προσπάθησε να παρουσιάσει τους Έλληνες ηλίθιους.

Είναι το τομάρι για τον οποίον πριν μερικές μέρες ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ για να μας δείξουν πως οι ηλίθιοι άνθρωποι καθορίζουν με το ζόρι την μοίρα των Ελλήνων.. Πολύ περιορισμένης νοημοσύνης άτομο, αλλά από τα μεγάλα κωλόπαιδα των καθεστωτικών. Παρόλο που είναι γνωστό ότι η ηλιθιότητα διακρίνει τα τομάρια της προδοσίας,  ο συγκεκριμένος βλαμμένος ξέφυγε. Η φωτογραφία που διέρρευσε ,υποτίθεται από λάθος e mail , έγινε για να κρύψει τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις και να περάσει στην πιάτσα ώς άντρας!

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ :"ΟΙ ΤΖΙΧΑΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ"


Άτακτες Φωνές: Οι "Ελληνορθόδοξοι πολιτικοί" εδώ, δεν ακούνε τίποτα; Ο χοντρός συζητά πώς θα δώσει γή και ύδωρ υπέρ των ισλαμιστών δολοφώνων και οι υπόλοιποι σκατοπροδότες τις κυβέρνησης σφυρίζουν κλέφτικα.

assant2
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π
Οι ελληνορθόδοξοι χριστιανοί της Kοιλάδας των χριστιανών καταγγέλλουν ότι οι τζιχαιστές σκοτώνουν τους νέους τους. Στα άρθρα των Le Nouvel Observateur (26/08/13) και Le point (27/08/13), δηλώνουν ως την ύστατη στιγμή ένθερμοι υποστηρικτές του Προέδρου Άσσαντ.

Nτόρα Mπακογιάννη: Το πρόγραμμα της Τρόικα δεν απέδωσε -Οι πολίτες έφτασαν στα όριά τους.

Σώπα ρε Ντορούλα, πως γίνεται και στα μπλόγκς το έγραφαν πριν 4 χρόνια; Έξυπνη σαν τον αδελφό σου είσαι.Σιγά τώρα τι είναι 4 χρόνια καθυστέρησης σκέψης. 

TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ... ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ Ε.Α. ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ

Του Σάββα Καλεντερίδη

Τα επιθετικά σχέδια των Τούρκων για κατάληψη νησιών στο Αιγαίο είναι ζωντανά και είναι αποτέλεσμα ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης των τουρκικών κυβερνήσεων και εν προκειμένω του Ερντογάν!...
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1989, εν μέσω πολιτικής αστάθειας που επικρατούσε στη χώρα, και ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου, για να «παίξει» με το θυμικό των οπαδών της Αριστεράς και της ...Προόδου για να τον στηρίξουν εκλογικά, τον είχε αποκαθηλώσει από το θρόνο του Προέδρου της Δημοκρατίας (1985), είχε κάνει την εξής δήλωση που πραγματικά έχει μείνει στην ιστορία: «Η χώρα μετεβλήθη σε ένα απέραντο φρενοκομείο».

«Σε μερικές εβδομάδες το αμερικανικό χρέος χτυπάει "κόκκινο"»


Αυστηρές προειδοποιήσεις εξέδωσε ο Γενικός Διευθυντής της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων στον κόσμο, Pimco, Μοχάμεντ Ελ-Εριάν για την αμερικανική οικονομία, καθώς σε μερικές εβδομάδες το αμερικανικό χρέος χτυπάει «κόκκινο» και θα πρέπει να βρεθεί λύση.
 
Ο Μοχάμεντ Ελ-Εριάν δήλωσε στην τηλεόραση του Bloomberg ότι η αμερικανική οικονομία δεν μπορεί να διαχειριστεί αβεβαιότητες, συμπεριλαμβανομένης και μίας μάχης για το όριο χρέους.
 

Σαμαράς σε Παπούλια: «Η Ελλάδα είναι προπύργιο σταθερότητας και ασφάλειας»


 ...είπε ο ένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ στον άλλον ΠΡΟΔΟΤΗ... και φιλήθηκαν ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ!
Θεέ μου, αργείς... αργείς πολύ να αποδώσεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρη.. Κάνε γρήγορα, σε παρακαλώ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Πόπη Σουφλή


 ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÊÁÑÏËÏÕ ÐÁÐÏÕËÉÁ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ÁÍÔÙÍÇ ÓÁÌÁÑÁ  (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ) 

Πριν ένα χρόνο, η περιοχή γύρω από την Ελλάδα έδινε μια αίσθηση σταθερότητας ενώ η Ελλάδα ήταν πηγή αστάθειας. Σήμερα αυτό το σκηνικό έχει αλλάξει 180 μοίρες. 

Στουρνάρας:Θα βγούμε στις αγορές το 2014. Οι Γερμανοί τον παρέπεμψαν σε ψυχολόγο

A.Φ. Ουδέν σχόλιο...είναι ηλίθιος.


Πως αντιδρά το Βερολίνο στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, πως η Ελλάδα δε χρειάζεται κούρεμα και μπορεί να βγει στις αγορές το 2014; Μάλλον ειρωνικά... 

«Δεν είμαι ψυχολόγος και ούτε εκπρόσωπος τύπου άλλων υπουργών», απάντησε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Κότχαουζ, σε ερώτηση για τα κίνητρα των δηλώσεων του Έλληνα υπουργού στην εφημερίδα Handelsblatt. (εδώ ο συνδεσμος)

Σταυρίδης σε νορβηγική εφημερίδα: "Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι"


Α.Φ.Ακόμα ένας γνωστός ομοφυλόφιλος ξεσπά κατά των Ελλήνων, το πρόβλημά του; Δεν βρίσκεται Έλληνας για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα σεξουαλικά του πάθη, με αποτέλεσμα να βρίσκει "στοργή" στην αγκαλιά αλλοδαπών. Sorry paliopoystra!


Tι είπε ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Με χυδαίο τρόπο μίλησε σε νορβηγική εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, για όσους αντιστέκονται στις ιδιωτικοποιήσεις λέγοντας στα αγγλικά “άντε γαμηθείτε” και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε ηλίθιους τους Έλληνες για τον τρόπο που αντιδρούν στα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων.

Αξιοσημείωτο, δε, ότι αυτή την άποψη την εξέφρασε ενώ ήταν ακόμα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ, ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

makistos
«Έξι χρόνια μετά τις πυρκαγιές του 2007, τις χειρότερες στην ιστορία της χώρας μας, η ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν δεν έχει προχωρήσει με τους ρυθμούς που θα έπρεπε και η σημερινή συγκυρία θέτει το ελληνικό κράτος ενώπιον των ευθυνών του, καθώς σήμερα, περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να διαθέσει τους εναπομείναντες πόρους με αναλογικότητα και αποτελεσματικότητα».

Tι να εννοεί ο Βενιζέλος; Προετοιμαζόμαστε από κάθε άποψη για τη Συρία

venizelos9O Βενιζέλος σημείωσε ότι επικοινώνησε με την κα Ashton, που είναι υπεύθυνη για την εξωτερική πολιτική της ΕΕ αλλά και με τον Γάλλο ομόλογό του. Προσέξτε τη δήλωσή του: “προετοιμαζόμαστε από κάθε άποψη και είμαστε σε επαφή με όλες τις ευρωπαϊκές και άλλες χώρες”.




ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ Δύση προς ισλαμιστές: «Θα κτυπήσουμε άμεσα αλλά ετοιμαστείτε για συνομιλίες»


Για περιορισμενης κλίμακας επίθεση στη Συρία κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες τα διεθνή ΜΜΕ επίθεσης η οποία θα εκδηλωθεί σε στόχους οι οποίοι έχουν ήδη προεπιλεγεί και βρίσκονται στη διάθεση του Αμερικανού προέδρου για έγκριση.
Η επίθεση όπως αναφέρεται είναι θέμα ολίγων 24ώρων και κυρίως θα περιλαμβάνει πυραυλικές επιθέσεις με βλήματα cruise. Οι ΗΠΑ βλέπουν τις επιθέσεις ως μέσο πίεσης για να προσέλθει η συριακή κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους αντάρτες «επι ίσοις όροις» έτσι ώστε να εξαναγκαστεί να προβεί σε σημαντικές παραχωρήσεις.

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα CIA: Οι Η.Π.Α «πίσω» από τη χρήση χημικών όπλων κατά του Ιράν από τον Saddam Hussein

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA αποκαλύπτουν ότι πριν από περίπου 25 χρόνια οι Η.Π.Α ώθησαν τον Saddam Ηussein να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά τη διάρκεια του πολέμου Ιράκ-Ιράν.

Τα προσφάτως αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που βρίσκονται στα Εθνικά Αρχεία των Η.Π.Α (σ.σ. pentapostagma.gr – National Archives) στο College Park του Maryland, αποδεικνύουν ότι η Washington γνώριζε και παρακολουθούσε στενά την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς του Saddam Hussein τόσο κατά του Ιράν στον πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών (1980-1988) όσο και κατά του Κουρδικού πληθυσμού του Ιράκ. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ

ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 1956 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΕΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ…!!!

Τα σημαντικότερα αλβανικά ΜΜΕ επαναλαμβάνουν όσα έγραψε πριν από λίγο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής Θωμάς Δήμας για την πραγματικότητα όσον αφορά την εκκλησία της Πρεμετής.
Ο κ. Δήμας, αναρτώντας και μια φωτογραφία της εκκλησίας τραβηγμένη το 1956, απευθυνόμενος σε όσους προσπαθούν να εξαπατήσουν την αλβανική κοινή γνώμη, γράφει: