ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο επιστήμονας που ανακάλυψε την επικινδυνότητα των Γενετικά Τ. Ο. απολύθηκε άμεσα από τη Βρετανική κυβέρνηση

                     
Ο επιστήμονας που ανακάλυψε την επικινδυνότητα των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών απολύθηκε άμεσα από τη Βρετανική κυβέρνηση

Ας γυρίσουμε πίσω στο έτος 1998, για να ιχνηλατήσουμε αχνά με ποιο τρόπο τα κέντρα της νέας τάξης επιβάλλουν το πώς θα τρεφόμαστε, και αποκλείουν όλες τις «αντίθετες» φωνές...
Παρόλο που το γεγονός που θα σας αναφέρουμε δεν έλαβε τη δέουσα προσοχή από τα τότε μέσα ενημέρωσης, διάσημος βιοχημικός που αποκάλυψε (το 1998 όπως προαναφέραμε) την σοκαριστική αλήθεια για τον τρόπο με τον οποίο οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προκαλούν:

ΣΟΚ!! ΕΙΣΒΟΛΉ ΣΕ ΈΞΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ!!!


Έξι στρατόπεδα δέχθηκαν επίθεση – απόπειρα εισβολής πιθανότατα από καταδρομείς. Ένας σκοπός Ελληνικού στρατοπέδου πυροβόλησε και τραυμάτισε επίδοξο “εισβολέα” Σύμφωνα με....

ΓΙΑΤΊ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΈΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΗΣ ΚΑΒΆΛΑΣ


Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Στο πρώτο πλάνο των αποκρατικοποιήσεων των ελληνικών λιμένων περνά ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας καθώς η γεωστρατηγική του θέση στο υπογάστριο της ανατολικής Ευρώπης και η εγγύτητά του με τους υπάρχοντες και υπό κατασκευή αγωγούς φυσικού αέριου συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων υποψηφίων επενδυτών.

Με τις παραχωρήσεις δραστηριοτήτων να είναι το μοντέλο που έχει επιλεγεί για την αξιοποίηση των λιμανιών της χώρας, ήδη προχωρούν δημόσιες επενδύσεις που αναβαθμίζουν τη σημασία της Καβάλας. Γαλλικές, καναδικές και ισραηλινές επιχειρήσεις είναι μεταξύ αυτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο στο παρελθόν όσο και πρόσφατα.

Η ΟΛΚ ΑΕ είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των τεσσάρων λιμανιών στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας:

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.




ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ο πρώην αναλυτής της Goldman Sachs, Charles Nenner, δήλωσε στο Fox Business Network, ότι ο δείκτης Dow Jones βρισκόταν στο επίπεδο κατάρρευσης των 5.000 μονάδων και στα πρόθυρα ενός «μεγάλου πολέμου», που θα ταρακουνήσει τον κόσμο στα τέλη του 2012, προκαλώντας… αμηχανία στους συνομιλητές του. 
Ο Nenner, πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs, προσπάθησε να να προβλέψει τις τάσεις της αγοράς με ένα πρόγραμμα, σε υπολογιστή, που προβλέπει την πορεία των κινητών αξιών. Ο Nenner προέβλεψε την πτώση του 
χρηματιστηρίου και την κατάρρευση των κατοικιώνπάνω από δύο χρόνια πριν την κατάρρευση της Lehman Brothers.

Η Google δέχθηκε 21.000 κυβερνητικά αιτήματα για παρακολουθήσεις πολιτών


Ραγδαία αυξάνονται τα κυβερνητικά αιτήματα παρακολούθησης πολιτών που «σερφάρουν» στο διαδίκτυο, όπως αποδεικνύεται από την τελευταία έκθεση Διαφάνειας της Google.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Google, το 2012 τα αιτήματα για άρση απορρήτου παγκοσμίως, έφθασαν τα 21.000...


Η έκθεση της Google εκδίδεται δύο φορές τον χρόνο, από το 2009. Τα αποτελέσματά της καταδεικνύουν μια σαφώς αυξητική τάση, εξάμηνο με το εξάμηνο. Ενδεικτικά, την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε η έκθεση καταγράφηκαν 12.539 αιτήματα.

Μόνο η κυβέρνηση των ΗΠΑ, κατέθεσε τους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους 7.969 αιτήματα, για να αποκτήσει πρόσβαση σε λεπτομερή δεδομένα της Google.

Η Τουρκία, από την πλευρά της, ήταν πρώτη στον κόσμο σε αιτήματα που αφορούσαν αποκλεισμό περιεχομένου.

Το Πρωτοδικείο Ξάνθης ακυρώνει το δεύτερο Μνημόνιο : Αντισυνταγματικές οι μειώσεις μισθών


Με μια απόφαση που θα συζητηθεί σε όλη τη χώρα το Μονομελές Πρωτοδικείο της Ξάνθης δικαίωσε εργαζόμενο που προσέφυγε εναντίον επιχείρησης για την κατάργηση της μετενέργειας και τη μείωση μισθών.
Ο εργαζόμενος είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα θεωρώντας ότι η πράξη υπουργικού συμβουλίου που μείωσε τον κατώτατο μισθό και κατήργησε την μετενέργεια των συλλογικών συμβάσεων...
«εκδόθηκε κατά παράβαση των άρθρων 26 και 43 παρ. 2 του Συντάγματος από το Υπουργικό Συμβούλιο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εφαρμοστεί από τα Δικαστήρια».
Το Μονομελές Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αγωγή του εργαζόμενου, ο οποίος ενήργησε μετά την καταγγελία της σύμβασής του και, ουσιαστικά, η Δικαιοσύνη στην Ξάνθη έκρινε αντισυνταγματική την πράξη υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, το 2012.
Ο αντίκτυπος αναμένεται ότι θα είναι σοβαρός καθώς είναι η δεύτερη του είδους, μετά από αντίστοιχη διαφορά που είχε προκύψει στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και εκδικάστηκε στα οικεία δικαστήρια.



Πηγή: xanthipress.gr

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ «Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι»

                   

Η Διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας για τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!

"Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι" είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, και όπως θα δείτε από το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων στην Ισπανία, οι άνθρωποι για να αποφύγουν τη διαβίωση στους δρόμους προσπαθούν να μείνουν στους συγγενείς τους.

Αν υπολογίσει πρόχειρα κάποιος πόσα........

Εμετικό άρθρο του Ριζοσπάστη σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό τον "νόμο Ραγκούση".


Τον χαβά τους τα κομμούνια. Εδώ ο κόσμος χάνεται, οι Έλληνες δεινοπαθούν, αυτοκτονούν, φονεύονται, μεταναστεύουν και αυτονών η έγννοια είναι τα "δικαώματα" του κάθε βάρβαρου που μπήκε παράνομα στην χώρα μας, η προώθηση του πολυπολιτισμού και πώς θα καταστραφεί το Ελληνικό έθνος. Ούτε ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται, επειδή  κάποιοι εβραίοι κάποτε είπαν ότι  δεν υπάρχουν φυλές, έθνη, θρησκείες και κουλτούρες, αλλά υπάρχει μόνο το χρήμα και οι

Μεταλλαγμένα: Κατάπιαν... αμάσητη τη γαλλική έρευνα για τον καρκίνο


Η απόφαση της EFSA ήταν περισσότερο από αναμενόμενη, αφού η Ευρωπαϊκή Αρχή δεν θα μπορούσε να «αδειάσει» τον εαυτό της γνωμοδοτώντας ότι το 2003 είχε κάνει λάθος δίνοντας το πράσινο φως για την κυκλοφορία του µεταλλαγμένου καλαµποκιού... και θεωρώντας ότι η διάθεση της γενετικά τροποποιηµένης ποικιλίας στην αγορά ως τροφίµου ή ζωοτροφής ή προς επεξεργασία «δεν αναµένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων ή των ζώων ή στο περιβάλλον».

Έτσι η Αρχή που υποτίθεται ότι έχει την ευθύνη για την ασφάλεια τροφίµων στην Ευρώπη, έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επανεξετάσει την......

Μέλη της Χρυσής Αυγής διώχνουν Βούλγαρους και Σκοπιανούς από την Κερκίνη

Αφού αποδοκίμασαν τον βουλευτή της Ν.Δ Μενέλαο Βλάχβεη, που ήταν και ο μοναδικός από τους επτά Σερραίους βουλευτές...
που παραβρέθηκε την Κυριακή (11/10) στο μνημόσυνο για τα 810 θύματα της σφαγής της Τριάδας, μέλη της Τ.Ο Σερρών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο λιμανάκι της Κερκίνης, όπου ανέλαβαν χρέη … "φύλακα" του υγροβιότοπου, ελέγχοντας Βούλγαρους και Σκοπιανούς ψαράδες.

Ανακοίνωση που εξέδωσε τη Τ.Ο Σερρών, αναφέρει πως : "Εδώ και καιρό δεχόμαστε σωρεία καταγγελιών από τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που διαμαρτύρονται για την παρουσία εκατοντάδων Βουλγάρων και Σκοπιανών στη λίμνη, οι οποίοι ψαρεύουν χωρίς άδεια, επιτίθενται σε Έλληνες ψαράδες και έχουν γεμίσει την περιοχή σκουπίδια. Σήμερα, κι αφού είχαμε ανακοινώσει ότι θα βρισκόμασταν στη λίμνη, η αστυνομία.....

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΥΕΥΟΥΝ.....


Αν είναι πατριωτισμός να φεύγουν οι Έλληνες εκτός Ελλάδας,, τότε να φύγουμε όλοι.!!!

Να φύγουμε όλοι, να το κλείσουμε το μαγαζί,,, Και να πάμε στον Καναδά στην Ιαπωνία στην Γερμανία,, και να γράφουμε μετά ιστορίες και ανέκδοτα, ότι έχουμε στην καρδιά μας την πατρίδα,,, ,,, αλήθεια ποια πατρίδα,,, αυτή που δεν θα έχει πλέον Έλληνες ;;;

Μήπως προτείνετε εσείς που είστε στο εξωτερικό και εσείς που υπερασπίζεστε αυτούς που φεύγουν, να φύγουμε και οι υπόλοιποι από την Ελλάδα;;;

Ρωτάω. Μας προτρέπετε να φύγουμε όλοι - όλοι από την Ελλάδα;

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

FT: Οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου σταμάτησαν να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα

Μία κίνηση ματ εκ μέρους των χωρών που δέχονται την οικονομική επίθεση, θέτοντας την Γερμανία μπροστά σε ένα τεράστιο οικονομικό εσωτερικό (και όχι μόνο) πρόβλημα, αφού η παύση πωλήσεων κλείνει γερμανικά εργοστάσια.
Σύμφωνα με τους γερμανικούς FT, η Ισπανία και η Ιταλία έχουν σταματήσει να αγοράζουν γερμανικά προϊόντα – με αποτέλεσμα να καταρρέουν οι εξαγωγές της Γερμανίας, σε αυτές τις δύο χώρες.

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Μαγκούφη του ΠΑΣΟΚ: Η συμμορία του Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δις Ευρώ από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGeG95_MMl1zCXLlkzrr1j3XRQZhLgm7lSbp5Ybh8iiWqt-hr-cHDhYvDtgG8tU9zlM_WBIplbw4h3WLOOO4D79boz5FHjMTBffn17NaKtlTl_PfWUQLL89amMriUnJ2ZfzrzzlLBmyMAl/s1600/magoufis.jpg

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, Χρήστος Μαγκούφης.

Σήμερα το πρωΐ ήταν καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου λόγω της “διαμάχης” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου. Ο Πόπη τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη “πολιτικό νάνο”. Και έβγαλε λαυράκια.

“Αντιρατσιστικός” ρατσισμός εναντίον των λευκών στις Η.Π.Α. Επιτέθηκαν ακόμη και σε …ομάδα καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) επειδή “έχει πολλούς λευκούς παίκτες”!


-Ποιά αντιμετώπιση θα είχε κάποιος στις Η.Π.Α. εάν επιτίθονταν σε μια …ομάδα καλαθοσφαίρισης με το αιτιολογικό ότι έχει πολλούς μαύρους παίκτες;
Η απάντηση δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φαντασία. Θα είχε συλληφθεί με την κατηγορία του “ρατσισμού” ενώ η είδηση θα προβάλλονταν από τα διεθνή ΜΜΕ με τίτλο “συνελήφθη ψυχασθενής και επικίνδυνος

Αλγερινός ληστής που... "γλύτωσε" της επιχείρησης Ξένιου Δία απειλούσε να σφάξει ταλαίπωρο βιοπαλαιστή ταξιτζή για να του πάρει τις εισπράξεις...!!


Ό,τι βρουν μπροστά τους μετατρέπουν σε όπλο οι αλλοδαποί ληστές..οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς το τελευταίο διάστημα..μιας και ο Ξένιος Δίας κάνει περισσότερες προσαγωγές παρά συλλήψεις.

Κι αυτό κάποιοι πονηροί κακοποιοί το εκλαμβάνουν ως αδυναμία του κράτους να τους αντιμετωπίσει. Πάγωσε ο άτυχος

Απίστευτη καταγγελία: Ο πρύτανης του ΑΠΘ πλήρωνε για να γίνει κατάληψη


Απίστευτη καταγγελία: Ο πρύτανης του ΑΠΘ πλήρωνε για να γίνει κατάληψη

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης κατήγγειλε σήμερα ότι ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μυλόπουλος, παρότρυνε τις καταλήψεις των εργολαβικών υπαλλήλων στο πανεπιστήμιο και μάλιστα ζήτησε να προχωρήσουν, σε συνεργασία με το ΕΚΘ, και σε καταλήψεις στο υπουργείο Παιδείας, λέγοντας ότι θα τους καλύψει τα έξοδα!
Ο κ. Τσαραμπουλίδης ανέφερε ότι η

Προπηλάκισαν τον Ευ. Βενιζέλο έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας

 
Σε περικύκλωση του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας έχουν προχωρήσει δεκάδες ιδιώτες-μικροομολογιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα των ομολόγων τους, εν όψει της προγραμματισμένης για τις 18.00 συνάντησης του διοικητή του ιδρύματος Γ. Προβόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος.

Δ.Στρατούλης: "Να συνεργαστούμε με ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ (δηλαδή αναρχικούς και λαθρομετανάστες) για την ανάληψη της εξουσίας"!!


Να αναλάβει ισχυρή ενωτική πρωτοβουλία προς το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης, που θεωρεί τη συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς ως προϋπόθεση μιας προοδευτικής εξόδου από την κρίση.

“Η κοινή δράση, συνεργασία και συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, κατην ανάλέι πρώτα απ’ όλα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι μια υπόθεση, από την οποία

Έλληνας ευρωβουλευτής "μπλοκάρει" τις έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη



Φρένο με ερώτηση προς το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο βάζει ο Έλληνας ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης στην έναρξη έρευνας για πετρέλαιο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει οι σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων γίνονται κατά παρέκκλιση της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής νομοθεσίας. 


Πρόβλημα με το ΣΔΟΕ αντιμετωπίζουν αρτοποιοί της Ξάνθης που διανέμουν δωρεάν κουλούρια σε μαθητές που υποσιτίζονται


Στην Ξάνθη του 2012, στα 20 δημοτικά σχολεία της περιοχής, καταγράφονται 210 μαθητές που υποσιτίζονται και, όπως αναφέρει ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Σάββας Μελισσόπουλος, πρόκειται για παιδιά που προέρχονται από ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, με τον έναν ή και τους δύο γονείς άνεργους.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σύλληψη Τούρκων αριστεριστών, που έρχονταν στην Ελλάδα να εκπαιδευτούν σε τοποθέτηση βομβών





Συναγερμός έχει σημάνει τόσο στην Αντιτρομοκρατική όσο και στην ΕΥΠ με αφορμή την σύλληψη, πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης....


Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην Αρχαία Αμφίπολη – Αναμένται η εύρεση τάφου 2.400 ετών


50.000 ευρώ είναι το ποσό χρηματοδότησης για τη συνέχιση των ανασκαφών στο όρος Τούμπα, πάνω από τη Μεσολακκιά, στην Αρχαία Αμφίπολη, υποσχέθηκε σήμερα ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θόδωρος Καράογλου, μετά την επίσκεψή του στο σημείο.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια της ΚΗ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Κατερίνα Περιστέρη, οι ανασκαφές θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη ενός σπουδαίου τάφου που χρονολογείται στο τελευταίο τέταρτο του 4ου αιώνα π.Χ..

Το ξύλο πέφτει "σύννεφο" στην Μαδρίτη



Επεισόδια αστυνομίας-διαδηλωτών έγιναν σήμερα στο κέντρο της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής απεργίας που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα.
Ήδη δύο διαδηλωτές έχουν συλληφθεί, ενώ η αστυνομία απάντησε «βίαια» στα επεισόδια, όπως μεταδίδει αυτή την ώρα το Reuters.
Αναφέρει δε ότι νωρίτερα είχαν συλληφθεί άλλοι 42 διαδηλωτές. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι εκατομμύρια εργαζόμενοι σε ολόκληρη την Ευρώπη απεργούν σήμερα κατά των μέτρων λιτότητας, ενώ οι μεγαλύτερες απεργίες γίνονται στην Ισπανία και την πορτογαλία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αλβανοί μισθοφόροι πολεμούν στην Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών αναρτών


Δύο ομάδες μισθοφόρων εξτρεμιστών Αλβανών συμμετείχαν στο πλευρό των ανταρτών στις μάχες στην Συρία πολεμώντας κατά της κυβέρνησης Assad σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonomi.gr.
Όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ στις μάχες κατά του συριακού Στρατιού συμμετέχουν Αλβανοί μισθοφόροι. Πρόκειται για δυο ομάδες Αλβανών οι οποίες αποτελούνταν από δεκάδες σκληροπυρηνικούς πάνοπλους αλβανούς  και έλεγχαν συγκεκριμένες περιοχές στην Συρία.

Η κυβέρνηση τελειώνει το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια και την ψήφο μεταναστών


Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας η κυβέρνηση τελειώνει σήμερα το νομό Ραγκούση για την ιθαγένεια.
Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά καλούνται οι υπουργοί Ευρυπίδης Στυλιανιδης και Χαράλαμπου Αθανασίου να εφαρμόσουν άμεσα την απόφαση του Συμβούλιου της Επικρατείας ως προς τη απόδοση ιθαγένειας, δηλαδή να σταματήσουν να δίνουν την ελληνική ιθαγένεια έτσι όπως όριζε ο νόμος Ραγκούση...

Γιατί κατέρρευσε ο κολοσσός επίπλων ΝΕOSET - Στον αέρα 1.000 εργαζόμενοι


Η ιστορική εταιρεία επίπλων ΝEOSET κατέθεσε χθες Τρίτη 13 Νοεβρίου 2012, αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, λίγους μόνο μήνες μετά την αντίστοιχη ενέργεια που έκανε η εξίσου ιστορική εταιρεία Satο.
Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επίπλου στην Ελλάδα καθώς οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα...


Είναι ενδεικτικό πως σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί για το έτος 2011 η ΝEOSET παρουσίασε ζημίες συνολικού ύψους 7,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν και η εταιρεία αρνείται να ενημερώσει τους δημοσιογράφους επισήμως και παραπέμπει σε ανακοινωση που θα εκδώσει σε συντομο χρονικό διάστημα, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η υπαγωγη της στο άρθρο 99 θα συζητηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Κάποιοι μάλιστα λένε πως αυτό δε σημαίνει ούτε οτι η εταιρεία θα πτωχεύσει, ούτε οτι θα βάλει λουκέτο και τονίζουν σε κάθε περίπτωση πως οι παραγγελίες των καταναλωτών που ειναι σε εξέλιξη θα παραδωθούν κανονικά.

Η ΝΕΟSET ωστόσο είχε πολλά και σοβαρά προβλήματα τα τελευταία 4 χρονια όπως καταγγέλουν στο Newsit οι εργαζομενοι καθώς είχε κάνει σαρωτικές απολύσεις ποοσωπικού όχι μόνο στο εργοστάσιο παραγωγής στη Χαλκίδα αλλά και στα καταστηματα που διατηρεί.

Καλά…τι “διαπραγματευτικε”; O Σαμαράς έφερε τις Συμφωνίες του ΓΑΠ για ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ της Βουλής!


netakias.com
Λίγο πριν μας φέρουν το Παπαδήμο στην σύνοδο του Οκτωβρίου 2011 (netakias.com 30/10/2011) είχαν αποφασίσει την κατάργηση της Βουλής!
Ο “λογαριασμός” δηλαδή που ναι μεν θα είναι στην ΤτΕ αλλά θα τον εγκρίνουν Αλλοδαποί Γύπες κι αν δεν πάνε καλά τα νουμερα, θα κάνουν κωλόχαρτο τον Προϋπολογισμό της Βουλής και θα παίρνουν “αυτόματα” νέα Μέτρα! 
“Αυτόματη”εκποιήση τη περιουσίας του Εθνους και των Παιδιών μας !
Κι αυτό μας το παρουσιάζουν σαν “διαπραγματευτική νίκη” του Σαμαρά!
Πολιτική για τα Γίδια! 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 :

Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά;



Τὸ παρακάτω ἔλαβα  ἐχθές, ἀπὸ παραλήπτη ποὺ δὲν γνωρίζω, καὶ μὲ ἔχει προβληματίσει βαθύτατα. 
Δὲν μπορῶ νὰ γνωρίζω ἐὰν εἶναι ἀληθές, ἀλλὰ φαίνονται ἀληθεῖς ὅλες οἱ καταγγελίες ποὺ καταγράφονται. 
Θὰ μᾶς παρακαλέσω, (κι ἐμοῦ συμπεριλαμβανομένης)  ἐὰν φυσικὰ  μποροῦμε, νὰ παραμείνουμε ὅσο τὸ δυνατὸν  ψύχραιμοι, νὰ μελετήσουμε μὲ προσοχὴ τὰ ὅσα γράφει καὶ νὰ προσπαθήσουμε νὰ σταματήσουμε αὐτὸ ποὺ μᾶς πλησιάζει
. Εἶναι σοβαρότατες οἱ καταγγελίες ποὺ γίνονται! Κι ἐμεῖς πρέπει νὰ τὶς ἀντιμετωπίσουμε σοβαρότατα! Ὄχι μὲ τὴν ἐπῖδερμικότητα καὶ τὴν προχειρότητα τοῦ ξεβολέματός μας!
Πρὶν ἀποφασίσουμε νὰ κρατήσουμε ἤ ὄχι τὶς πληροφορίες  ποὺ μᾶς μεταφέρει, ἄς κάνουμε τὶς προσθέσεις.
Ἴσως νὰ εἴμαστε ἐμπρὸς σὲ μία νέα ἀπάτη….  Κι ὄχι ὅποια κι ὅποια ἀπάτη!
Μία ἀπάτη ποὺ θὰ μᾶς καταστήσῃ σκλάβους γιὰ τὰ ἐπόμενα 100 χρόνια!

Νεοδημοτρομοκρατικός φασισμός


Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ



Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Μετά και την πρόταση σας προς τον κύριο Σώρρα γιά να αγοράσει την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, προκειμένου κατά την γνώμη σας να αποδείξει έτσι ότι δεν είναι απατεώνας, μπορείτε πρώτα να απαντήσετε εάν είναι αληθές η όχι το γεγονός ότι στις...7 του μηνός Νοεμβρίου και περί ώραν 14.00 όταν προσπάθησε δικαστικός επιμελητής να επιδώσει στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επί της οδού Χαροκόπου 2 και Λεωφόρου Συγγρού 196, εξώδικο πρόσκληση του κυρίου Σώρρα, που σας καλούσε να πάρετε θέση επί του θέματος και παράλληλα σας κοινοποιούσε την αλληλογραφία του με το Υπουργείο Οικονομικών, τον Πρωθυπουργό ,τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι αρμόδιοι του γραφείου σας δεν την παρέλαβαν και υποχρεώθηκε να την θυροκολλήσει;

Η κυβέρνηση ψάχνει τα 2.000 ονόματα για διαθεσιμότητα - Ποιοι υπάγονται, ποιοι εξαιρούνται




Από χθες βρίσκεται σε ισχύ το μέτρο που αφορά 2.000 υπαλλήλους από συγκεκριμένους τομείς του δημοσίου. Τον δρόμο της εξόδου παίρνουν απασχολούμενοι σε δήμους, πανεπιστήμια και υπουργεία, ανεξάρτητα αν καταγραφούν εγκαίρως.
Παρά τον πόλεμο που έχουν κηρύξει δήμαρχοι και δημοτικοί υπάλληλοι στο μέτρο της εφεδρείας και την άρνηση να παρέχουν τα ονοματεπώνυμα δημοσίων υπαλλήλων που επηρεάζονται από τις ρυθμίσεις του, με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανακοινώθηκε η έναρξη εφαρμογής από την επομένη της δημοσίευσης του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, δηλαδή χθες.
Στην εγκύκλιο του υπουργείου αναφέρεται ότι το αργότερο εντός πέντε ημερών οι διευθύνσεις διοικητικού ή προσωπικού των φορέων του Δημοσίου πρέπει να κοινοποιήσουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις λίστες με τα ονόματα των υπαλλήλων που εμπίπτουν στη ρύθμιση τόσο εκείνων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα όσο και εκείνων που θα τεθούν σε αργία βάσει των νέων διατάξεων.
Ποιοι υπάγονται σε διαθεσιμότητα
1.Υπάλληλοι με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε υπηρεσίες.....

Χαρὰ Νικοπούλου: Κατάθεση ψυχῆς!



Βίντεο ἀπὸ πρόσφατη ἐκδήλωση στὴν Κόρινθο
Στὸ δημοτικὸ θέατρο Κορίνθου βρέθηκε ἠ Χαρᾶ Νικοπούλου μαζι μὲ μία ὁμάδα συνεργατῶν τῆς ὅπως τὸν κύριο Σεμπαιδην Καραχότζα Πομακο δημοσιογράφο καὶ τὸν κύριο Νικο Λυγερό σε μία ὁμιλία συζήτηση ποὺ σὰν θέμα εἶχε τὴν Θράκη.
Σὲ αὐτὴ τὴν ὁμιλία της ἡ Χαρὰ Νικοπούλου ἐξηγεῖ τὴν κατάσταση στὴν Θράκη, τὸν ἀγώνα ποὺ ἔχει γίνει γιὰ νὰ μὴν ἐκτουρκιστεῖ ἡ περιοχή.
Ἐπίσης κάλεσε σὲ συστράτευση ὅλους τους Ἕλληνες λέγοντας...

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και δικηγόροι σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Κρήτη


Ένας αστυνομικός διευθυντής κι ένας αρχιφύλακας από την περιοχή του Λασιθίου, ένας αστυφύλακας από το Ηράκλειο, τρεις γνωστοί δικηγόροι και ένας ειδικός σε θέματα τοξικολογίας οι οποίοι είχαν χειρισθεί πρόσφατες σημαντικές ποινικές υποθέσεις, είναι ανάμεσα στους 50 ελεγχόμενους για συμμετοχή σε κύκλωμα καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών, μεταφοράς όπλων, ζωοκλοπών και άλλων παράνομων ενεργειών στην Κρήτη.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για αναβίωση της δράσης της «μαφίας του Μυλοποτάμου», πέντε χρόνια μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Ζωνιανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αξιωματικοί της ΕΛΑΣ φέρεται να ειδοποιούσαν τους ναρκεμπόρους για τις έρευνες της αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός συμμετείχε στην ομάδα....

Συγκλονιστική επιστολή Έλληνα αεροπόρου: «Τους τα χαρίζω όλα, αν έτσι θα σωθεί η Ελλάδα»

Συγκλονίζει η ανοιχτή επιστολή ενός Έλληνα αεροπόρου, ενός μαχητή των αιθέρων, που η πολιτεία τον… ανταμείβει-όπως και άλλους μάχιμους ένστολους που προασπίζουν έμπρακτα και με κίνδυνο της ζωής τους τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την ασφάλειά μας- με δραματικές περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις τους.

Με απαράμιλλο ήθος, δίνοντας βάρος στην τιμή και την αξιοπρέπεια, ο αεροπόρος-μαχητής καταγγέλλει ουσιαστικά την απαράδεκτη συμπεριφορά της ελληνικής πολιτείας προς τα ένστολα παιδιά της, που-ούτε λίγο ούτε πολύ- τα εξωθεί ολοταχώς σε ομαδικές παραιτήσεις. Ωστόσο δεν μεμψιμοιρεί.

Δείτε τι γράφει στην επιστολή του (όπως τη δημοσίευσε η εφημερίδα «το ΠΑΡΟΝ»)

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΤΡΕΛΑ !!!!Ὅλα τὰ δάνεια τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ 1821!


Σιγὰ ποὺ θὰ μᾶς ἄφηναν νὰ ἀπελευθερωθοῦμε!
Σιγὰ ποὺ θὰ ἐπέτρεπαν στὴν Ἑλλάδα νὰ πατήσῃ στὰ πόδια της! 
Σιγὰ νὰ μὴν μᾶς ἔδιδαν ἄδεια ἐπιβιώσεως… 
Ὁ Ἕλλην, γιὰ τοὺς κρατοῦντες, εἶναι …εἶδος πρὸς φίμωσιν!
Ὅταν εἶναι ἐλεύθερος μεγαλουργεῖ! 
Ὅταν δὲν εἶναι, μὲ ἕνα καροτάκι γιὰ τὴν ἐπιβίωσίν του, ἁπλῶς ὑπάρχει… 

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 – Τι πληρώσαμε και σε ποιους!Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!

Η ώρα του Δρόμου της Φωτιάς ...Έφτασε !




Η ώρα των μεγάλων ευθυνών έφτασε. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος ούτε ειρηνικός. Σίγουρα όχι με την έννοια της υπόδουλης και ψευδεπίγραφης ειρήνης. Θα είναι ναρκοθετημένος και πολεμικός. Μιλάω ξεκάθαρα για το Δρόμο της Φωτιάς που είναι καμωμένος για γενναίους και ανυποχώρητους Έλληνες.
Σωστούς Πατριώτες και Εθνικιστές. Φρουρούς της Πίστης και Πολεμιστές της Ελλάδος. 

Το χρέος των άλλων χωρών και της Ελλάδας…


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ
Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του, ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;
Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ .
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης. Ενδεικτικά: