ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μειωμένες αφίξεις Γερμανών τουριστών προβλέπονται για το 2012

Στα παπάρια μας, με μια dorfsalat και ένα ούζο τζαμπέ δεν σωζόμαστε. Αι σιχτιρ μαλάκες μίζεροι γερμανοί.

ΟΙ "ΧΑΜΕΝΟΙ" ΒΛΑΧΟΙ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ!


Ξεσηκώνεται ἡ Βόρειος Ἤπειρος! Οἱ Ἀλβανοὶ καταδίκασαν προκλητικὰ σὲ φυλάκιση τὸν ἡρῶα-πρόεδρο τῶν Ἑλληνοβλάχων τῆς Κορυτσᾶς Ναουμ Ντισιο, ἐπειδὴ πῆγε νὰ περιποιηθεῖ τάφους ἑλλήνων στρατιωτῶν τοῦ 1940-41!

Τελευταῖο στήριγμα τῶν Ἑλληνοβλάχων τῆς ξεχασμένης Κορυτσᾶς ὑπῆρξε ὁ ....Πρόξενος Θεόδωρος Οἰκονόμου Καμαρινός, ὁ ὁποῖος ἀποκεφαλίστηκε ἀπὸ τὴν Ἀθήνα, ἐπειδὴ μιλοῦσε γιὰ ἑλληνικὴ ψυχὴ καὶ Βόρειο Ἤπειρο, προκειμένου νὰ ἐνδυναμώσει τὸν Βλαχικὸ Ἑλληνισμό.

Pravda: Το 2012 θα είναι χρονιά πολέμων και καταστροφής

Μυθοπλασίες, επικίνδυνες προσεγγίσεις, δημοσιεύσεις από πληροφορίες με πολύ καλές πηγές; Όπως και να είναι, πολλά έχουν γραφτεί για την χρονιά που μόλις μπήκε. 2012... η χρονιά που έχει σηματοδοτηθεί από τους Μάγια, ενώ πολύ πρόσφατα ο γνωστότατος Χένρι Κίσινγκερ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για πόλεμο και φρίκη, η οποία θα αναδείξει μέσα από την απόλυτη καταστροφή και τις στάχτες μία νέα παγκόσμια κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Κίσινγκερ: Ετοιμαστείτε όλοι για πόλεμο



Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.

Σε συνέντευξή του τόνισε:


Παπανδρέου: Εκβιαστήκαμε!!!


Χωρίς ντροπή, ο πρώην φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, απευθυνόμενος στο κομματικό του ακροατήριο και μέσα σε ένα περιβάλλον που ήταν το λιγότερο εχθρικό απέναντί του, τόλμησε να πει ότι εκβιάστηκε ως πρωθυπουργός!!!


Από ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΑΝΑΞΙΟΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!


Μπορείτε να διαβάσετε την εμετική του "ανακοίνωση" (σε ανθελληνική μάλιστα ιστοσελίδα, την ακροαριστερή "Αιχμή"!) εδώ: Επειδή λένε πως μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, εμείς θα κάνουμε ένα μικρό φωτογραφικό...αφιέρωμα στον συγκεκριμένο ΑΝΑΞΙΟ Επίσκοπο, που τόλμησε να βάλει τον εαυτό του όχι μόνο πάνω από το Άγιον Όρος, αλλά ακόμα και τους συνεπισκόπους του στην Ιερά Σύνοδο! Καμαρώστε τον λοιπόν!

ΛΕΜΟΝΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ.


ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ? ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!


Σχεδόν 250.000 λιγότερα οχήματα Ι.Χ. και Δ.Χ. θα κινηθούν φέτος καθώς χιλιάδες φορολογούμενοι παρέδωσαν τις πινακίδες κυκλοφορίες για να μην πληρώσουν τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας.
Το σίγουρο πάντως είναι πως η κατάθεση πινακίδων φέτος ήταν μαζικότερη κατά περίπου 30%-40% σε σχέση με τα τέλη του 2010, όταν ειχαν αποσυρθεί περί τα 160.000-170.000 οχήματα.
Το κράτος χάνει πολλά και από τα τέλη και από έμμεσους φόρους σε καύσιμα, ασφαλιστήρια, συνεργεία επισκευής κλπ, καθώς πολλοί ιδιοκτήτες ΙΧ κατέθεσαν πινακίδες όχι μόνο για το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας, αλλά ακόμα για το μοναδικό τους αυτοκίνητο -ακόμα και των 1.100 κυβικών!

Βάσει του προϋπολογισμού το κράτος υπολόγιζε να εισπράξει 1,3 δισ. ευρώ από Τέλη Κυκλοφορίας του 2012. Τώρα τα έσοδα θα είναι μειωμένα κατά 300 εκατ. ευρώ περίπου.

ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Έβρο με πρωταγωνιστές τούρκους δουλεμπόρους και έλληνες συνοριοφύλακες.

Σύμφωνα με μέσα της Θράκης, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ένας από τους Τούρκους, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επιχείρηση διήρκεσε αρκετές ώρες και θεωρείτο πολύ επικίνδυνη, καθώς οι ελληνικές Αρχές γνώριζαν ότι οι συγκεκριμένοι δουλέμποροι οπλοφορούν πάντα.

Η επέμβαση των συνοριοφυλάκων έγινε την ώρα που οι δουλέμποροι μετέφεραν περίπου 40 λαθρομετανάστες. Καθώς η βάρκα των Τούρκων έφθασε στην ελληνική πλευρά, οι συνοριοφύλακες ζήτησαν από τους δουλεμπόρους να παραδοθούν. Εκείνοι απάντησαν με πυρά. Η ανταλλαγή πυροβολισμών κράτησε περίπου μισό λεπτό.
Ο ένας δουλέμπορος τραυματίστηκε από σφαίρα, ενώ ο άλλος συνελήφθη.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 40.ΟΟΟ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ImageΤην εντολή να κοπεί το ρεύμα σε 40.000 καταναλωτές έδωσε η διοίκηση της ΔΕΗ, καθώς από προχθές έληξε το περιθώριο των 80 ημερών που δίνει ο νόμος για την αποπληρωμή των λογαριασμών που ενσωματώνουν και τα ειδικό τέλος ακινήτων.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες πολιτών που εμποδίζουν τους αρμόδιους εργαζομένους της ΔΕΗ να κατεβάσουν τους διακόπτες σε σπίτια και καταστήματα.

Χιλιάδες εξώδικα έχουν σταλεί στην υπηρεσία απο πολίτες, οι οποίοι ισχυρίζονται πως εμπίπτουν στην κατηγορία των εξαιρέσεων που έχει επισημάνει το αρμόδιο Υπουργείο.Η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι έχει αρκεστεί στο να προωθεί μόνο τις εντολές διακοπής που αφορούν περιπτώσεις ανεξόφλητων λογαριασμών, οι οποίες είναι προφανές ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια κατηγορία.

Την ώρα που οι Γερμανοτσολιάδες προσπαθούν να γκρεμίσουν τις Ελληνορωσικές σχέσεις, ο Πούτιν δίνει την εντολή…


“Αυτοί είναι περαστικοί, η Ρωσία και η Ελλάδα είναι αιώνιες”! Παρά τις ελεεινές ενέργειες της παπανδρεϊκής εξουσίας με το ξήλωμα των διοικητών που είχαν αναπτύξει στενή επαφή με τις Ρωσικες ΕΔ αλλά και την πολιτική ηγεσία, με την προφυλάκιση Εφραίμ, με τον αγωγό, με την εξαπάτηση Πούτιν από τον ίδιο τον Παπανδρέου κλπ, ο Πούτιν πήρε τις αποφάσεις του.