ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! 12.855 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 13 ΜΗΝΕΣ – ΣΕ… 200 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

dendias-gia-doyblino-de-mporoyme-na-kanoyme-tipota
Θριαμβολογεί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ για τους 761 (εφτακόσιους εξήντα έναν) λαθρομετανάστες που «επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους τον Σεπτέμβριο». Βέβαια, οι περισσότεροι εξ’ αυτών δεν απελάθηκαν ακριβώς, αλλά έφυγαν με το πρόγραμμα «εθελοντικού επαναπατρισμού», που καλύπτονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών και από εθνικούς πόρους (εκτός από τα αεροπορικά έξοδα δίνουν σε καθέναν απ’ αυτούς και 300 ευρώ στο χέρι, για τα πρώτα τους έξοδα)…

Πόσοι λαθρομετανάστες έχουν επιστρέψει στις χώρες τους από την έναρξη της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς»; Αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ:

«Συνολικά, ο αριθμός των αλλοδαπών που επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, με μέριμνα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, από τον

ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΙΝΑΛΕ...


Ασφυκτικός ο εναγκαλισμός της Τρόικας – Στην ξέρα της ρευστότητας - Η υφαρπαγή του τραπεζικού συστήματος – Η εξαγορά σε τιμή ευκαιρίας της «βαριάς βιομηχανίας» - Ο στραγγαλισμός των συνταξιούχων...

του ΜΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
Τα προαπαιτούμενα λοιπόν δεν είναι παρά η προετοιμασία της άλωσης της ελληνικής οικονομίας από τους ξένους επενδυτές. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσουν ορισμένοι παρατηρητές και την απαίτηση των δανειστών να καθαρίσουν οι δρόμοι από τα λεγόμενα «δύο άκρα».

Προς την οριστική της εξόντωση οδεύει με αυξανόμενη πλέον ταχύτητα η ελληνική οικονομία. Η τροπολογία-ανάχωμα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για την παρεμπόδιση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ να μεταφέρει την έδρα της στο Βέλγιο, δεν αλλάζει τίποτε στο τοπίο, αντίθετα μπορεί να οδηγήσει τον όμιλο που παράγει το 12% των ελληνικών εξαγωγών σε ασφυξία ρευστότητας. Οι επερχόμενες εξελίξεις που θα επιδεινώσουν την κατάσταση του ιδιωτικού τομέα και που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αστραπιαίο αφελληνισμό κάθε μορφή

ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Λ.Κατσέλη: "Έρχεται δήμευση των καταθέσεων - Θα χρειαστούν άλλα 30 δισ."

Πλησιάζει η μέρα που θα δημευτούν οι καταθέσεις των Ελλήνων σύμφωνα με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας αλλά και ενγνωσμένης αξίας οικονομολόγου Λούκα Κατσέλη.
 
Η Λούκα Κατσέλη, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας: «Με βάσει τις εκτιμήσεις, οι τράπεζες θα χρειαστούν περίπου 30 δισεκ. πέραν της ανακεφαλαιοποίησης που ήδη έχει δρομολογηθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείω να υπάρξει πρόβλημα και να λάβουν μέτρα κουρέματος των καταθέσεων».

ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΤΗΡΙΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ GEORGIA ΤΩΝ Η.Π.Α. !


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΑΝΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΤΙΡΙΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ... ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ :
"ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.."
"Γ... ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ..."
"Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ Κ.....ΛΙΑ!"
"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.."
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ Η 9-11 ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ..!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ "ΧΕΡΙ" ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ Δεσμεύουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο για την αποπληρωμή του χρέους


Κυβέρνηση και δανειστές επιχειρούν να δεσμεύσουν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που υπάρχει στην ελληνική ΑΟΖ. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, απο το 2023 και μετά όπως εκτιμάται, θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δεύτερου πακέτου στήριξης ύψους 130 δις ευρώ που έλαβε η χώρα μας, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει σε ομόλογο διάρκειας 50 ετών.