ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Αυτή τη στιγμή: Το eurogroup ακόμα συνεδριάζει


Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε.αναζητούν λύση για την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους. Οι Γερμανοί λένε ότι δεν θέλουν να φύγουν χωρίς αποτέλεσμα.


Έμαθαν ότι είμαστε "μπανανία" και εκβιάζουν με την δόση για την απελευθέρωση κατασκόπων!


ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ!

Θέμα εθνικής κυριαρχίας τέθηκε ξαφνικά κατά τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες την Παρασκευή, από την απαίτηση του πρωθυπουργού της Τσεχίας ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Πετρ Νέτσας προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να αφεθούν ελεύθεροι δύο Τσέχοι, οι Μάρτιν Πέζλαρ και Ιβάν Μπούχτα, που είχαν συλληφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου για κατασκοπεία στην Λήμνο και στην κατοχή τους είχε βρεθεί πλούσιο οπτικό υλικό από τις περισσότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού, μεταξύ των οποίων και των επάκτιων πυραυλικών συστημάτων MM-40 Exocet στο Μούδρο!
 
Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας σε μία απειλητική για την Ελλάδα προσέγγιση του όλου θέματος, ζήτησε από τον Α.Σαμαρά «να εξασφαλίσει ότι οι ελληνικές αρχές θα δώσουν προσοχή στο θέμα, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση που θα μπορούσε να βλάψει τις διμερείς σχέσεις» εννοώντας ότι αν δεν αφεθούν ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για κατασκοπεία,

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ-ΠΙΚΟΥΛΑ

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Εθνική Αντίσταση - Πάλεψε και μην χαρίζεσαι σε κανέναν, καλύτερα να χάσεις παρά να χαθείς!! Βίντεο!!Ένα μήνυμα στους απογοητευμένους Έλληνες, μια υπενθύμιση για όλα αυτά που χάνουμε και μας κάνουν πιο δυνατούς, η Ζωή είναι Αγώνας μέχρι το τέλος. ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ._

(Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2009 έως την 23η Αυγούστου 2012 έχουν τελεσθεί συνολικά 3.124 αυτοκτονίες ή απόπειρες, αριθμός-ρεκόρ που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό μιας μικρής πόλης!)

Συναγερμός Google: "Ο ΟΗΕ επιδιώκει παγκόσμια διακυβέρνηση μέσω ίντερνετ!!"


Το μεγαθήριο του internet, η Google, προειδοποιεί τους χρήστες της ότι μια επερχόμενη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το Web, αποτελεί σημαντική απειλή για ένα "ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο."

Οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων από τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ θα συνεδριάσουν το Δεκέμβριο για να δημιουργήσουν μια νέα συνθήκη πληροφοριών και επικοινωνιών η οποία, λέει η Google,

Μην πετάξεις τη στάχτη από το τζάκι. Δες πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις!

Πολλοί θα ζεσταθούν φέτος με τζάκι ή ξυλόσομπες. Βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις χρήσεις της… “άχρηστης” στάχτης. 
Είναι πολύ ευχάριστο να ζεσταινόμαστε το χειμώνα από την φωτιά, με μια ξυλόσομπα ή τζάκι! 
Από αυτή τη φυσική ζέστη φωτίζεται το σπίτι, ψήνεται το φαγητό, στεγνώνονται τα ρούχα, ζεσταίνεται το νερό, και φυσικά μένει στο τέλος η πολύτιμη στάχτη! 

Δεν πετάμε την στάχτη, δεν είναι καθόλου άχρηστη ή... 
σκουπίδι. 

Συνεχίζουμε να την χρησιμοποιούμε, όπως έκαναν και παλιά και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε απερίγραπτη χαρά! 
Η στάχτη από ξύλα είναι η σκόνη που έμεινε από την καύση τους . Ξύλα εννοούμε μόνο φυσικά, όχι με βαφές, κόλες ή επεξεργασμένα. Πρέπει να προσέχουμε να μην πετάμε μέσα στην φωτιά πλαστικά, αποτσίγαρα, ή οτιδήποτε άλλο σκουπίδι που μπορεί να μολύνει την στάχτη. Περιμένουμε να κρυώσει εντελώς και μετά την συλλέγουμε. Από την στάχτη ξεχωρίζουμε την άσπρη στάχτη που έχει μείνει πάνω-πάνω από τα καρβουνάκια και την αποθηκεύουμε σε ένα μεταλλικό δοχείο με καπάκι. Τα καρβουνάκια τα κρατάμε σε άλλο δοχείο. Δεν πετάμε τίποτα, γιατί όλα χρειάζονται! 


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Παρατηρητήριο για ... εθνικιστές στα σχολεία!

big-brother
Στην απάντησή του, προς τον .... Τατσόπουλο γνωστό και ως "πηδηχτούλη", ο Υφυπουργός Παιδείας, κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί ανησυχητικής αύξησης των περιστατικών βίας στα σχολεία, αναγνωρίζοντας ότι...
μέχρι σήμερα οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν είχαν μεριμνήσει ώστε να συλλέξουν στοιχεία αναφορικά με την έκταση, την ένταση και τις μορφές που προσλαμβάνει το φαινόμενο

Πακιστανοί αὐτομασιγώνονται στόν Πειραιᾶ. Μέ αἷμα ζητοῦν έκδίκησι γιά τόν Μωάμεθ (ΒΙΝΤΕΟ)


 Μαστίγια με λάμες για τον εγγονό του προφήτη.. Συνέβη αυτό που ήδη προειδοποιούσαμε πριν από δύο και πλέον χρόνια. Παρά το ότι ο αυτοτραυματισμός είναι πράξη παράνομη, και παρά το ότι η κατοχή μαχαιριών με σκοπό τη σωματική βλάβη από τον νόμο χαρακτηρίζεται ως οπλοφορία. Παρ΄ όλα αυτά ουδεμία διαδικασία του νόμου κινήθηκε. Κοιμάστε τον ύπνο του “δικαίου” κ. Δένδια;
Τώρα και στην Ελλάδα αυτά για τα οποία πριν δύο χρόνια οι αυστριακοί μας

ΠΡΟΣ:ΑΒ Βασιλόπουλος ΟΤΕ Carrefour Mαρινόπουλος Vodafone Lidl Wind Ikea......ΑΒ Βασιλόπουλος ΟΤΕ
Carrefour Mαρινόπουλος Vodafone
Lidl Wind

Τα τρόφιμα στην Ελλάδα προσφέρονται από τις παραπάνω αναφερόμενες αλυσίδες Super Market κατά 100% έως 350% ακριβότερα από ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αν και είναι ταυτόσημα στην μάρκα, στο περιεχόμενο και στη συσκευασία.

Τα τηλεποικινωνιακά προϊόντα και οι υπηρεσίες internet προσφέρονται στην Ελλάδα από τις παραπάνω αναφερόμενες εταιρείες κατά 125% έως 1200% ακριβότερα........

«Brinicle»: Ο παγοκρύσταλλος του θανάτου.;Ένα μοναδικό φαινόμενο που κατέγραψε η κάμερα για πρώτη φορά!!! [ΒΙΝΤΕΟ]


Ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο κατάφεραν να καταγράψουν για πρώτη φορά επιστήμονες στην Ανταρκτική για την μίνι …

σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, Frozen Planet. Ο λόγος για τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα, γνωστού ως «Brinicle», ο οποίος μόλις αγγίξει τον βυθό αρχίζει και επεκτείνεται σκοτώνοντας ότι έρχεται σε επαφή μαζί του.
Οι Hugh Miller και Doug Anderson βιντεοσκόπησαν τον παγοκρύσταλλο του θανάτου, ο οποίος δημιουργείται κάτω από πολύ ήρεμες συνθήκες στους ωκεανούς, όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του νερού (περίπου -1.9 βαθμούς Κελσίου), και της θερμοκρασίας του αέρα (κάτω από μείον 20 βαθμούς Κελσίου).

Οι 550 λαθρο αφού κατέστρεψαν την Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής, αντί να τους απελάσουν τώρα ψάχνουν μέρος για να τους βάλουν!!


Οι καταστροφές από την εξέγερση της Παρασκευής άφησαν πίσω τους πέρα από τις κατεστραμμένες υποδομές, μια πλειάδα μεταναστών χωρίς στέγη. Αρκετοί μετανάστες- κρατούμενοι στη Σχολή της Κομοτηνής διανυκτέρευσαν έξω από τους....

κοιτώνες, που είναι πλέον ακατάλληλοι. Μέχρι στιγμής άγνωστος παραμένει ο χώρος στον

Επίσημο ξεβράκωμα ΣΥΡΙΖΑ!!! "Αναγνωρίζουμε το χρέος!!! Δε θα καταγγείλουμε κανένα μνημόνιο!!" Περαστικά σε όλους αυτούς που τους πίστεψαν!!


Εάν δεν γνωρίζαμε που ανήκει ο Γιάννης Μπαλάφας σίγουρα θα στοιχηματίζαμε ότι είναι στο ΠΑΣΟΚ. Έλα όμως που είναι στον Σύριζα… “Ο Σύριζα δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες.

“Η ακύρωση των μνημονίων θα έρθει μετά από συνεννόηση με τους δανειστές. Εμείς αναγνωρίζουμε το χρέος απλά θα το επαναδιαπραγματευτούμε” ανέφερε ο κ.Μπαλάφας στους Καπουράκη – Οικονομέα σήμερα. 

Η ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Θεσ/νίκη 24/11 (ΒΙΝΤΕΟ)


Ζητάμε ΄΄συγνώμη΄΄...

΄΄Συγνώμη΄΄ ... που μαζευτήκαμε αρκετές χιλιάδες πολίτες...
(στις μέρες μας --αλλά και παλιότερα- είναι πολύ δύσκολο, εάν όχι αδύνατο, να μαζευτούν τόσοι πολλοί άνθρωποι, εάν δεν υπάρχει κάποιο ΄΄χειροπιαστό΄΄ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ)
http://sillent-footsteps.blogspot.gr
΄΄Συγνώμη΄΄ ... που δεν κάψαμε ούτε έναν κάδο απορριμμάτων ,
Θα παίρνατε ΄΄ωραία πλάνα΄΄ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...[1] (edit)

΄΄Συγνώμη΄΄... 
που δεν κάναμε γυαλιά καρφιά ούτε... ένα μαγαζί,
Θα είχατε τότε ως δια μαγείας ανταποκρίσεις, από την μεγάλη μας πορεία, εκστομίζοντας υποκριτικά φράσεις κλισέ όπως ΄΄... αμαυρώθηκε από καταστροφές σε καταστήματα, η πορεία κατά των μεταλλείων΄΄, επικεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας (όπως σχεδόν πάντα) στις καταστροφές και όχι στην πορεία. Δεν σαν κάναμε όμως την χάρη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΓΥΜΝΟΣΙΑΛΑΓΚΕΣ...

Βρυξέλλες: Επεισόδια έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!


                          
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.
Γαλακτοπαραγωγοί συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας και άναψαν φωτιές ενώ χρησιμοποίησαν ακόμη και μάνικες για να εκτοξεύσουν γάλα κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Όλοι οι δρόμοι έχουν κλείσει, ενώ οι γαλακτοπαραγωγοί πετάνε κροτίδες.....

«Ροζ» σκάνδαλα ελλήνων πολιτικών στα χέρια της CIAO γνωστός ιστότοπος Wikileaks διαθέτει ντοκουμέντα με πλούσιο, σκανδαλιστικό φωτογραφικό υλικό, όπου καταγράφονται ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστές κορυφαίους δημόσιους άντρες της χώρας μας, που έχουν προτίμηση στο ίδιο φύλο, σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.
Στα χέρια της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, CIA, υπάρχουν, εκτός 
από τις φωτογραφίες, και συνομιλίες ,

Τιμωρούν τους Έλληνες που κάνουν παιδιά SOS

Είναι υπερβολικοί αυτοί που χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς ανθέλληνες, δοσίλογους,προδότες, γενίτσαρους και μπάσταρδους?
Από τη στιγμή που τα παιδιά με νόμο γίνονται τεκμήριo, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή της οικονομικής (βάση σχεδίου) κατάρρευσης, ενω αντίθετα δαπανούνται εκατομμύρια ευρώ για σίτιση στέγαση των εισαγόμενων (και αυτό βάση σχεδίου) εκατομμυρίων μουσουλμάνων, είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας μαλάκας Έλληνας που να μην πείσθηκε για το ποιους σκοπούς  εξυπηρετούν οι συγκεκριμένοι αδίστακτοι φονιάδες?
Μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού και νομίζεται ότι δεν θα μας σπρώξουν? 

CITI & CAPITAL ECONOMICS "Εκτός ευρώ η Ελλάδα λόγω Γερμανίας μέχρι το τέλος του 2013 ακόμα και αν ληφθεί η δόση"!


Στη θέση της ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη μέχρι τα μέσα του 2013, επιμένουν το Citi Group και η Capital Economics. Το πρώτο σε εκθεσή του επαναλαμβάνει ότι υπάρχει πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη κατά 60-90%, μέχρι το τελος του 2013, ως απόρροια της έλλειψης ρευστότητας και την δημιουργίας ασφυκτικής κατάστασης στην ελληνική αγορά, ενώ και η Capital Economics, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια, αναφέρει ότι "Η ελληνική έξοδος είναι αναπόφευκτη, λόγω της άρνησης της Γερμανίας να προχωρήσει σε νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αφού η προηγούμενη αποδείχθηκε ανεπαρκής"..
Μάλιστα ο Ben May αναλυτής της ετιρείας αναφέρει ως έναν "επίδεσμο κι όχι θεραπεία για την ασθένεια από την οποία πάσχει η Ελλάδα, την εκταμίευση της δόσης", όπως ακριβώς έχει ήδη έχει σημειώσει το defencenet.gr: Δεν αρκεί η δόση, η οποία σε τελική ανάλυση απλά θα αυξήσει το χρρέος και δεν πρόκειται να ανισχύσει την ανάπτυξη. 

Μoskva Vs Iwo Jima στην Ανατολική Μεσόγειο - Δύο νέα ρωσικά πολεμικά καθ'οδόν προς ΣυρίαΤο ρωσικό καταδρομικό Moskva και ο στολίσκος του οποιου ηγείται, βρίσκεται αυτή την στιγμή "ενώπιος ενωπίω" με τον αμερικανικό στολίσκο που με ναυαρχίδα το ελικοπτεροφόρο USS Iwo Jima κατέπλευσε στην Α.Μεσόγειο σε απόσταση αναπνοής από την ακτίνα δράσης των συριακών αντιπλοϊκών χερσαίων πυροβολαρχιών Ρ-800 που χειρίζονται φυσικά Ρώσοι "σύμβουλοι". Την Παρασκευή ελάχιστοι αντιλήφθηκαν την σημασία της ανακοίνωσης του ρωσικού Αρχηγείου (το defencenet.gr είχε δώσει από την Πέμπτη της είδηση της σύγκλισης των πλοίων του ρωσικού Στόλου στην Α.Μεσόγειο) , ότι "Καταπλέει στην Γάζα ο ρωσικός Στόλος για τυχόν εκκένωση Ρώσων πολιτών από την περιοχή". 

Η οθωμανολαγνεία της Ελληνικής ελίτ και ο ιμπεριαλισμός των Τούρκων...


 
Αποκαλυπτικά όσα αναφέρει σε άρθρο του ο γνωστός Τουρκολόγος κ. Νίκος Χειλαδάκης Διευθυντής σύνταξης του περιοδικού “Ερώ”.


Οι δικοί μας “ιστορικοί” τύπου Δραγώνα, Μαραγκουδάκη, Ρεπούση μιλούν για το "συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης." “Ελληνες” “ιστορικοί” αρνούνται την ύπαρξη του “κρυφού σχολείου.” Η οθωμανολαγνεία ορισμένων έχει φτάσει στο απόγειό της, αφού θέλουν να στήσουν άγαλμα του μεγαλύτερου σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη.

ΤΩΡΑ:Γύφτοι τα έχουν κάνει όλα κολυμπηθρόξυλο στην πυροσβεστική του Πύργου.


Πέφτουν και πυροβολισμοί. 
Πριν από λίγο, έξω από τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, τουλάχιστον 150 Ρομά συνεπλάκησαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μαχαίρια, λοστούς και καδρόνια. Υπάρχουν πληροφορίες πως βγήκαν και όπλα!
Αιτία στάθηκε η ...


ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΥΡΑ ΕΦΑΓΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ.... ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...«Αδέσποτα» πυρά σε Ισραηλινούς

Από «αδέσποτα» πυρά χτυπήθηκε ένα ισραηλινό στρατιωτικό όχημα που περιπολούσε στα υψίπεδα του Γκολάν, στα σύνορα με τη Συρία.

«Πυρά χτύπησαν ένα όχημα περιπολίας κατά μήκος των συνόρων χωρίς να υπάρξουν θύματα. Κάναμε καταγγελία στα Ηνωμένα Έθνη που θα διερευνήσουν την υπόθεση », ανέφερε η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

Να δώσουμε αποστομωτική απάντηση προς Αλβανία και Σκόπια.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας
Πολιτικός Επιστήμων 


Λάθη και υποχωρήσεις της ελληνικής πλευράς κατά τις τελευταίες δεκαετίες σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση έχουν δώσει την ευκαιρία σε  θρασείες γειτονικές χώρες να προκαλούν. Η Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ έχουν βοηθηθεί πολιτικά κι οικονομικά (τα Σκόπια ακόμη και στρατιωτικά) από την Ελλάδα ανταποδίδουν τη γενναιοδωρία μας με δηλώσεις και πράξεις κακής, -θα έλεγα