ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Κατάργηση/κατάσχεση «νόμιμων όπλων»! Το σκεφτήκατε καλά; Μάλλον όχι…

opla
γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια «κλιμάκωση» των προσπαθειών της Πολιτείας να «δυσκολέψει» την νόμιμη απόκτηση όπλου από μέρους των Πολιτών. Όχι πως ήταν ποτέ ιδιαίτερα εύκολο και χωρίς εμπόδια.
Κι αυτό το «δυσκολέψει» είναι επιεικής έκφραση (sic!).
Και βεβαίως δεν αφορά μόνο στα «σκοπευτικά πιστόλια».
Ο «κλοιός» σφίγγει όλο και περισσότερο και γύρω από τα κυνηγετικά όπλα.
Οι ενδείξεις δείχνουν ξεκάθαρα πως αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν

ΚΑΝΑΔΙΚΗ NΑΤΙΟΝΑL POST: "ΤA ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Άλλη μια ήττα υπέστησαν οι Σκοπιανοί στην προσπάθεια καταλήστευσης της ιστορίας μας, και συγκεκριμένα από ευρείας κυκλοφορίας καναδική εφημερίδα, όπου ξεκαθαρίζεται στο καναδικό κοινό που προφανώς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες ότι οι Σκοπιανοί αυθαίρετα επιδιώκουν την οικειοποίηση της δόξας του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου.
Πυρ και μανία οι Σκοπιανοί με την Καναδική εφημερίδα National Post. Σε χτεσινό της άρθρο
σε στήλη για ταξιδιωτικούς προορισμούς, ο αρθρογράφος Bert Archer

ΚΑΝΑΔΙΚΗ NΑΤΙΟΝΑL POST: "Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία - Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκονται στην Ελλάδα"


Άλλη μια ήττα υπέστησαν οι Σκοπιανοί στην προσπάθεια καταλήστευσης της ιστορίας μας, και συγκεκριμένα από ευρείας κυκλοφορίας καναδική εφημερίδα, όπου ξεκαθαρίζεται στο καναδικό κοινό που προφανώς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες ότι οι Σκοπιανοί αυθαίρετα επιδιώκουν την οικειοποίηση της δόξας του αρχαίου μακεδονικού βασιλείου.
Πυρ και μανία οι Σκοπιανοί με την Καναδική εφημερίδα National Post. Σε χτεσινό της άρθρο σε στήλη για ταξιδιωτικούς προορισμούς, ο αρθρογράφος Bert Archer ασχολήθηκε με τα Σκόπια.

Λήστεψαν την Ελλάδα όπως το Κονγκό και την Σιέρρα Λεόνε!



Η Deutche Bank είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλιάτσικο, όπως και στις χώρες της Αφρικής! Και εδώ αναρωτιόμαστε εάν το μνημόνιο ήταν “λάθος” ή αν μας έκαναν “πειραματόζωα”! Όχι, απλώς είμαστε ΖΩΑ που δεν καταλάβαμε ότι δεν είμασταν ειδική περίπτωση, αλλά ιθαγενείς που ψηφίσαμε φυλάρχους – αχυρανθρώπους των τοκογλύφων. Καλά ξυπνητούρια.

Κουτοπόνηρα κυβερνητικά παραμύθια για το πρωτογενές πλεόνασμα (έλλειμμα)



Πρωτογενές πλεόνασμα; Ποιο πρωτογενές πλεόνασμα; Κουτοπόνηρα κυβερνητικά παραμύθια για το πρωτογενές πλεόνασμα (έλλειμμα)  


του Σταύρου Μαυρουδέα
 
Η προπαγανδιστική εκστρατεία της κυβέρνησης του Τριωδίου (με άλλα λόγια της τρικομματικής “εθνοσωτήριας” κυβέρνησης μας) δεν σταματά μπροστά σε τίποτα

Την ώρα που έχει εξαθλιώσει την μεγάλη εργαζόμενη πλειονότητα της κοινωνίας (με την ανεργία στο 27%, τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα να μειώνονται και άλλο, τις φοροεπιδρομές που πλέον δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν κλπ.) προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να είμαστε επιπλέον και χαρούμενοι γιατί “σώζει την χώρα”.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ,ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)



alt

Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν όταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε.Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα... γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστόλη της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαίακυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού. Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλιοί, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα...

ΟΙ …ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΖΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ!

.Του Γιώργου Θεοχάρη

Τα μεγαλεπήβολα σχεδία της κυβέρνησης: Ο  Αμερικανός πρόεδρος Μ. Ομπάμα στο Άγιο Όρος

''Το Άγιον Όρος είναι η ψυχή μας'', δηλώνει την ίδια ώρα στη Realnews ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας. Αλλά μέχρι τώρα η πολιτεία δεν έχει αποδείξει το παραπάνω καθώς τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει το Πανορθόδοξο μοναστικό κέντρο. 


Ο ρωσικός στόλος του Ειρηνικού πλέει προς τη Μεσόγειο




Ομάδα του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού Ωκεανού βρίσκεται, ήδη, στην Ερυθρά Θάλασσα και ετοιμάζεται να διασχίσει τη διώρυγα του Σουέζ και αναμένεται να φθάσει στη Μεσόγειο σε δύο ή τρεις ημέρες.

Στην ομάδα συμπεριλαμβάνονται το αντιτορπιλικό «Admiral Panteleyev», τα αποβατικά «Peresvet» και «Admiral Nevelsky», το δεξαμενόπλοιο «Pechenga», ενώ  το ναυαγοσωστικό «Fotiy Krylov» έχει αποπλεύσει από το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ στις 19 Μαρτίου και εντάχθηκε στη ειδική ρωσική ομάδα του στόλου της Μεσογείου.