ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ: "ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΜΠΕΛΩΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Ή ΓΡΑΦΙΚΟ"...


Ο Σταμάτης Σπανουδάκης είναι πασίγνωστος όχι για αυτά που λέει, αλλά για αυτά που συνθέτει, τις μαγευτικές μουσικές που σε ταξιδεύουν άλλοτε στο παρελθόν κι άλλοτε στο μέλλον. Οι μελωδίες του σε βγάζουν από την γκρίζα πραγματικότητα
και σε ανυψώνουν, καθώς είναι γεμάτες από Χριστό κι Ελλάδα όπως δηλώνει
κι ο ίδιος. Ο διάσημος και ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης είχε την καλοσύνη να κάνει ένα διάλειμμα από την καλλιτεχνική δημιουργία του και να μας απαντήσει στις ερωτήσεις μας, μέσα από τις οποίες γνωρίζουμε τον πολιτικοποιημένο άνθρωπο πίσω από την μουσική......


Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο δημαρχείο Αμυνταίου


Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο δημαρχείο Αμυνταίου
Στο «σκοτάδι» άφησε σήμερα το δημαρχείο Αμυνταίου η ΔΕΗ, καθώς έκοψε το ρεύμα. Σύμφωνα με το δήμαρχο Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, όλα ξεκίνησαν όταν η ΔΕΗ έστειλε ένα ένταλμα πληρωμής με το ποσό των 40.000 ευρώ, που φέρεται να όφειλε ο ακριτικός Δήμος τού νομού Φλώρινας, στην Επιχείρηση.
«Αμέσως έστειλα επιστολή στη ΔΕΗ, λέγοντας ότι δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε το ποσό, εφόσον, όμως, μάς αποσταλεί αναλυτικός λογαριασμός, απ’ όπου να προκύπτει η απαίτηση αυτή της ΔΕΗ», τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. ο κ. Ιωσηφίδης. Και ο δήμαρχος Αμυνταίου πρόσθεσε:
«Αντί απαντήσεως, η ΔΕΗ σήμερα, στις 2:30 μ.μ., ξαφνικά προέβη στη διακοπή ρεύματος.....

Codex Alimentarius: Ο νόμος που απαγορεύει τις καλλιέργειες φτάνει και στην Ελλάδα!



 Άφιξη Codex Alimentarius στην Ελλάδα. Ο νόμος που απαγορεύει τα πάντα στις καλλιέργειες είναι πλέον εδώ…
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις… το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

Πραξικοπηματικές εκλογές με βάση τον νέο νόμο Παυλόπουλου

Όταν οι αρχηγοί των κομμάτων μιλούν για εφικτή αυτοδυναμία, δεν εκφράζουν μία υπεραισιόδοξη σκέψη, ούτε το λένε για να το λένε. Γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες που τους δίνει ο νόμος Παυλόπουλου. Μιλάμε για πραξικοπηματικές εκλογές, στην πιο κρίσιμη εκλογική διαδικασία στη νεότερη ιστορία της χώρας! Διαβάστε γιατί....

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Στο διεθνές δικαστήριο κατέφυγαν οι Τσάμηδες, μέσω μεγάλου δικηγορικού γραφείου της Αγγλίας, επειδή τους απαγορεύεται η είσοδος στην Ελλάδα... Θεωρούν την απαγόρευση αυτή κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γιατί δεν τους επιτρέπεται η είσοδος; Διότι, στα διαβατήριά τους αναγράφεται ως τόπος καταγωγής η "Τσαμερία", δηλαδή η Θεσπρωτία. Και φυσικά ο νομός είναι...

Τέρμα οι θεωρίες, ο «Μεγάλος αδελφός» είναι ΕΔΩ και μας επειλεί!

Εφιάλτης στις ΗΠΑ: Η CIA εφαρμόζει την λειτουργία του Μεγάλου Αδελφού σε πραγματικό χρόνο
Το σχέδιο απόλυτης κατασκοπείας της CIA προς τους Αμερικανούς πολίτες μέσω τοποθέτησης κοριών σε σχεδόν όλα τα αντικείμενα προσωπικής χρήσης τους – ράδιο, τηλέφωνο, ψυγείο – βρίσκεται στο τελικό στάδιο πραγματοποίησής του καθώς απομένει μόνο το στάδιο διαδικτυακής εφαρμογής των κέντρων απόλυτης κατασκοπείας.
Η CIA θα μπορεί να παρακολουθεί πλέον όχι μόνο τις συζητήσεις και τις δραστηριότητες των Αμερικανών πολιτών, αλλά και να συσχετίζει όλα τα δεδομένα που έχει συλλέξει εδώ και δεκαετίες – οποιοδήποτε προσωπικό τηλεφώνημα, e-mail, επιταγή, απόδειξη, επίσκεψη σε γιατρό...

Κατηγορίες κατά Τιμοσένκο για δολοφονία επιχειρηματία

Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμόσενκο η οποία εκτίει ποινή επταετούς κάθειρξης για κατάχρηση εξουσίας, κατηγφορήθηκε επίσημα για εμπλοκή στη δολοφονία ενός βουλευτή προ 16ετίας.

Η ίδια τις χαρακτήρισε «παράλογες» και πολιτικά εκπορευόμενες. Μετά τις επιπλέον κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν για φοροδιαφυγή, οι διωκτικές αρχές της Ουκρανίας -κωφεύοντας στις παραινέσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ για τις διώξεις εναντίον της πρώην πρωθυπουργού- επανήλθαν διατάσσοντας τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί πιθανή εμπλοκή της στη σύναψη συμβολαίου θανάτου το 1996 εναντίον του Γιεβγέν Στσέρμπαν -υπόθεση που αποτελεί ένα από τα πλέον βδελυρά και πολύκροτα εγκλήματα στη μετα-Σοβιετική Ουκρανία.

Ο Στσέρμπαν, ζάπλουτος επιχειρηματίας και πολιτικός με μεγάλη επιρροή, δολοφονήθηκε κατά την κάθοδό του από αεροσκάφος στην πόλη Ντόνετσκ.

Οι δράστες, μεταμφιεσμένοι σε μηχανικούς αεροσκαφών, δολοφόνησαν επίσης...

Η χαρισάμενη ζωή της κολλητής του Γιωργάκη Τίνας Μπιρμπίλη

Ζωή χαρισάμενη ζει η πολύ καλή φίλη του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Από πέρυσι τον Αύγουστο, όπου και πήρε το δικό της υπουργικό θώκο ο έτερος φίλος Γιωργάκη, κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Παπανδρέου έπρεπε να βρει τρόπο να χρυσώσει το χάπι της κας. Μπιρμπίλη και έτσι μετά από μία… «πετυχημένη» θητεία στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, η  Πατρίδα την αποζημίωσε, στέλνοντάς την ως Πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Εκεί απολαμβάνει αφορολόγητες απολαβές ύψους 300.000 € από εσάς κοροϊδάκια Έλληνες που δεν ξέρατε να πάτε στο ίδιο γυμναστήριο με τον Γιωργάκη και να τι παθαίνετε τώρα! Και όχι βέβαια μόνο αυτά, αλλά...

H ΕΡΤ έπαιξε σήμερα κανονικά χρηματιστήριο με το ΧΑ να είναι κλειστό!

Η ΕΡΤ δεν πήρε χαμπάρι ότι το ελληνικό χρηματιστήριο ήταν κλειστό σήμερα λόγω του Καθολικού Πάσχα (όπως και την περασμένη Παρασκευή), σύμφωνα με το...

Κούρεμα χρέους ή πόλεμος αναφέρεται σε απόρρητη έκθεση της CIA για την Ελλάδα!

Την ανάληψη πρωτοβουλιών από πλευράς των ΗΠΑ προς στήριξη της Ελλάδας συνιστούν αμερικανικές υπηρεσίες και επιτελείς του Αμερικανού προέδρου, εκτιμώντας ότι λόγω της βαθιάς δημοσιονομικής-οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα, μπορεί να καταστεί παράγοντας αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή…

Έκθεση της CIA επισημαίνει ότι...αυτός ο κίνδυνος μεγαλώνει λόγω των περιπλοκών με τα πετρέλαια και υποδεικνύει ως λύση την παροχή υποστήριξης προς την Ελλάδα, προκειμένου να επιτύχει ένα ακόμη «κούρεμα» χρέους.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση, με την άρση του δημοσιονομικού αδιεξόδου η χώρα θα εξασφάλιζε πολιτική σταθερότητα και θα απέφευγε τον «πειρασμό» σπασμωδικών κινήσεων εξωτερικής πολιτικής, που θα δημιουργούσαν κινδύνους ανάφλεξης στην περιοχή.

ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΟΥΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ, ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ, ΔΗΜΕΥΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 35 ΕΤΗ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ,

- ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ,

- ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝ ...ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,

- ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ,

- ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΠΙ 35 ΕΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,

Η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια με το ΛΑΟΣ...ναι η γνωστή που αποκάλεσε τα Σκόπιανους Μακεδόνες


Αυτή είναι η "είδηση"
Λαμπερά ονόματα αναζητάει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ στη β' Αθηνών.
Η συνεργασία της με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη επισημοποιήθηκε με μια κοινή τους φωτογραφία, μετά από συνάντηση που είχαν στα γραφεία του κόμματος.

Και αυτά τα καμώματα της κα Μπάρμπα.... 

Πήρε στο ... "πατριωτικό" κόμμα του, τη γυναίκα που αποκάλεσε "Μακεδόνες" τους Σκοπιανούς, μόλις πριν μια εβδομάδα !!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Επιπλέον 28,9 εκατ. ευρώ στα κόμματα!!


Περίπου 28,9 εκατομμύρια ευρώ από το πολύπαθο κρατικό ταμείο προς τα κόμματα αποδεσμεύει η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών η οποία θα τεθεί σε ψηφοφορία εντός ολίγων ωρών στην Βουλή ενώ αναμένεται να δοθούν επιπλέον περίπου 8 εκατομμύρια δημόσιου χρήματος ως εκλογική επιχορήγηση!

Συνολικά δηλαδή περι τα 37 εκατ. ευρώ ενώ ήδη από τις αρχές του 2011 έχουν λάβει περίπου 44,2 εκατομμύρια ως τακτική επιχορήγηση και επιδότηση για επιμορφωτικούς σκοπούς.

Να σημειωθεί ότι...

Πανετοιμος Αστυνομικος ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ !!!!

Ψέματα Παπανδρέου με την κάλυψη της ΕΕ

Το γνωρίζαμε, αλλά πλέον υπάρχει και η χειροπιαστή απόδειξη:

Όσο εύκολο είναι να κατηγορηθεί ένας ολόκληρος λαός ως ψεύτης, απατεώνας, κλέφτης, τεμπέλης και διεφθαρμένος, άλλο τόσο δύσκολο είναι να αποδώσεις τις ίδιες κατηγορίες στους ηγέτες του.

Εδώ και δέκα μέρες η ΕΕ παρουσιάζει πανηγυρικά την περίφημη «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών», που τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Απριλίου, με συνεντεύξεις Τύπου στις Βρυξέλλες και στις πρωτεύουσες των χωρών-μελών.

Πρόκειται για την εφαρμογή πρόνοιας της Συνθήκης της Λισαβόνας, σύμφωνα με την οποία ένα εκατομμύριο πολίτες της ΕΕ μπορούν – με μια συγκεκριμένη διαδικασία -  να συγκεντρώνουν υπογραφές, ζητώντας από την Κομισιόν να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση επί του θέματος για το οποίο συγκεντρώνονται οι υπογραφές.

Στο βαλιτσάκι της ΕΥΠ> Απελπισμένοι μηντιάρχες σε απροκάλυπ τους εκβιασμούς!

Το βαλιτσάκι της ΕΥΠ κινδύνευσε να ανατιναχθεί από αυτά που άκουγε. Μιλάμε για πολύ γνωστούς-διάσημους- μηντιάρχες οι οποίοι εκβιάζουν ανοιχτά τα υποψήφια θύματά τους. Συνήθως μετά το τηλεφώνημα ακολουθούσε σχετικό εκβιαστικό ρεπορτάζ-πρωτοσέλιδο, τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, κλπ.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους διασταυρωμένα στοιχεία φωτιά και το μπαμ που θα ακουσθεί στα ΜΜΕ δεν θα έχει προηγούμενο.

Προπαγάνδα του Mega για αυτόνομη Κρήτη(Video)

Και η προπαγάνδα συνεχίζεται.. Μετά τα ξεφτιλίκια της Vodafone με την σημαία της αυτόνομης Κρήτης, μετά τις βλακείες της μαγείρισσας του ΣΚΑΙ, έρχεται το MEGA να μιλήσει μέσα απο την σειρά ''Πίσω στο σπίτι'' για αυτόνομη Κρήτη.. Τυχαίο;;; Δείτε το βίντεο..



πηγη

Έλληνας πρέσβης: Έκλεισε το Βορειοηπειρωτικό

Την ανάκληση του Έλληνα Πρεσβευτή στα Τίρανα Νικόλα Πάζιου ζητούν οι Βορειοηπειρώτες από το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Βέβαια, μέχρι στιγμής, δεν...έχει υπάρξει καμία αντίδραση.Οι Βορειοηπειρώτες εξοργίστηκαν από τη δήλωση του κ. Πάζιου στην αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare, ότι "η ερμηνεία θεμάτων του παρελθόντος (δηλαδή του Βορειοηπειρωτικού, σύμφωνα με τα συμφέροντα, καθώς και η γνωστή πρακτική εθνικιστικών στοιχείων να χρησιμοποιούν στην ιστορία για τις σκοπιμότητες τους, όχι απλά δεν είναι ωφέλιμη αλλά εμπεριέχει και κινδύνους."

Παραθέτουμε σε ακριβή μετάφραση  (και χωρίς σχόλια…) το επίμαχο σημείο της συνέντευξης του έλληνα πρέσβη στα Τίρανα κ. Νικόλαου Πάζιου ,την οποία δημοσίευσε η γνωστή ανθελληνική εφημερίδα «Γκαζέτα Σκιπτάρε»:

Απίστευτη φάρσα ! Ο καθρέφτης δε δείχνει το είδωλο τους !




Κάτι δε πάει καλά με αυτό το καθρέφτη....



Σχέδιο Μπαρόζο για την ανάπτυξη της Ελλάδας

Σχέδιο για την ανάπτυξη στην Ελλάδα θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αμέσως μετά το Πάσχα, σε μια προσπάθεια να αναστραφεί το κλίμα στην εγχώρια αγορά, αλλά και να δώσει την αίσθηση ότι η Κομισιόν δεν είναι ουραγός στις εξελίξεις…

Κόλαφος για ΥΠΕΞ από ΕΛΑΣ: "Ουδέποτε μας ρώτησαν για την ασφάλεια του Πούτιν"!

Eκτεθειμένη αφήνει η ηγεσία της ΕΛΑΣ την κυβέρνηση Παπαδήμου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν στο Άγιο Όρος η οποία ματαιώθηκε επειδή υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΞ απάντησαν ότι «Λόγω Πάσχα ο κυβερνητικός μηχανισμός δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας του Ρώσου προέδρου". Αυτό τουλάχιστον βεβαιώνουν απόλυτα έγκυρες πηγές από την Μόσχα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία αναφέρεται ότι...

820 μετανάστες σε 250 κοντέινερ στην Αμυγδαλέζα

Οι αντιδράσεις των κατοίκων συνεχίζονται, όμως παράλληλα συνεχίζονται με πυρετώδη ρυθμό και οι εργασίες εγκατάστασης των 250 “προκατ”

οικίσκων οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στους ολυμπιακούς του 2004 για να στεγαστούν οι αστυνομικοί που είχαν μεταφερθεί από την επαρχεία στην Αττική.

Το σχέδιο προβλέπει ότι θα δημιουργηθούν...

Καταργείται ο φόρος πολυτελείας στα αυτοκίνητα

Με διορθωτική διάταξη, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή καταργείται ο φόρος πολυτελείας που επιβαρύνει την αγορά τόσο του...
καινούργιου και του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρατείνεται...

ΗΠΑ: Ανάπτυξη πυρηνικών UAV!

Νέες τεχνολογίες αναπτύσσουν οι Αμερικανοί επιστήμονες στον τομέα των Μη Επανδρωμένων Αεροχήματων. Μπορεί να βλέπουμε τις προσπάθειες για ανάπτυξη συστημάτων με καύσιμο το υδρογόνο, για ολοένα και μεγαλύτερες επιδόσεις ή από την άλλη να ξέραμε για πυρηνικά υποβρύχια… Τώρα, όμως, τα πράγματα φαίνεται ότι αλλάζουν.

Η Northrop Grumman σε συνεργασία με τα Εθνικά Εργαστήρια Sandia, ανέπτυξαν...

"Ραβασάκια" στους ιδιοκτήτες ακινήτων μετά τις εκλογές - Θα κληθούν να πληρώσουν 5 χαράτσια!



 - Μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να καταβάλουν στα 


δημόσια ταμεία 3,5 δισ. ευρω........


      


           Η ΑΠΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ
Τα μόνα που απέμειναν ...αυτά θα πάρετε!  


Έλεγχος απο την ΕΛ.ΑΣ. στο δρόμο, για χρέη προς την εφορία


Φυσιολογικός φάνηκε ο έλεγχος, σε φίλο αναγνώστη, από όργανα της ΕΛ.ΑΣ. όταν του ζητήθηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό του .
Η πρώτη έκπληξη ήταν όταν τα όργανα δεν του ζήτησαν ούτε άδεια ούτε ασφάλεια παρά μόνο κάποιο δημόσιο έγγραφο στο οποίο να αναγράφονται τα στοιχεία του.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για χρέη προς την εφορία.Μετά από έλεγχο των στοιχείων του (προφανώς μέσο κάποιου συστήματος το οποίο διέθεταν τα όργανα) αφέθηκε να συνεχίσει την πορεία του,χωρίς να του γίνει κανένας άλλος έλεγχος !

Ο Ντόρα κατόρθωσε και ψηφίστηκε στη Βουλή η ανέγερση τζαμιών χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας!!!



Μπράβο Ντόρα! Το Ισλάμ και η Τουρκία σε ευχαριστούν

Bravo Dora!!! Δικαίωσες όσους σε πίστεψαν και κράτησες τον λόγο σου προς τους μουσουλμάνους της Θράκης...
.

Η συγκλονιστική ιστορία του Έλληνα Υποστράτηγου που αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί στους Τούρκους



Η αυτοκτονία του 77χονου συνταξιούχου στο Σύνταγμα συγκλόνισε όχι μόνο την κοινή γνώμη στην Ελλάδα,αλλά η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ.

Στην ιστορία αυτής της χώρας υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η αυτοκτονία ενός ανθρώπου έδινε το μήνυμα ότι η ήττα και η ταπείνωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή σ΄ αυτή τη χώρα.Και γι΄ αυτό πάντα η ήττα και η ταπείνωση ήταν πρόσκαιρες.

Η Ευρώπη βουλιάζει και η Γερμανία ακμάζει


  Toν  Φεβρουάριο που μας πέρασε, η ανεργία στην Ευρώπη έσπασε κάθε ρεκόρ, για τα τελευταία 15 χρόνια.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, το 10.2% των Ευρωπαίων είναι άνεργοι, ή αλλιώς, 24.55 εκατομμύρια άνθρωποι.
Στην ευρωζώνη, τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 10.8% και 17.13 εκατομμύρια.
Η Γερμανία αποτελεί την μεγάλη εξαίρεση στον κανόνα της γενικευμένης ανεργίας, αφού έχει μόνο 5.7%.

Κρήτη: ''Βράζουν'' οι συγγενείς του 18χρονου που χαροπαλεύει-Νέες καταθέσεις φίλων του!




Η οικογένεια του 18χρονου εμμένει στις καταγγελίες της για τον άγριο ξυλοδαρμό του μέσα στο μέγαρο της ΕΛΑΣ - Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου όμως ισχυρίζονται ότι οι κάμερες δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα τους...


















Με την κατάθεση του νεαρού από τη Γέργερη, που ήταν στην παρέα του 18χρονου Κώστα Χαίρετη, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των τεσσάρων φίλων, που υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν από αστυνομικούς με κουκούλες μέσα στο μέγαρο της αστυνομίας πριν από μια εβδομάδα. Ο άγριος ξυλοδαρμός τους είχε ως συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό του φίλου τους, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στα όρια "κοινωνικού κραχ" η Ελλάδα, δείχνει δημοσκόπηση



Οκτώ στους δέκα Ελληνες δεν εμπιστεύεται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Το 76,3% δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Αποδοκιμασία και για τους συνδικαλιστές....



Βαθειά «ρωγμή» στο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της χώρας, προκαλεί η σφοδρότητα της οικονομικής κρίσης και οι επιπτώσεις της στα ελληνικά νοικοκυριά. Η τελευταία δημοσκόπηση που διενήργησε σε 1.679 άτομα το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, περιγράφει την έντονη απαισιοδοξία των Ελλήνων για το μέλλον τους αλλά και στην αμφισβήτηση των πολιτικών κομμάτων τα οποία θεωρούν ανίκανα να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!



20120408-175458.jpg“ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΝΟΙΚΙΑΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ
ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ)
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι έπαθε αυτός ο αστυνομικός!


Ωχ τι έπαθες και εσύ φτωχέ μου αστυνομικέ ... Στον τσακ την γλύτωσε, αλλιώς δεν ξέρουμε τι μπορεί να είχε συμβεί...

ΣΧΟΛΙΟ: ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,
ΓΙΑΤΙ  ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ........ 


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

Σκάνδαλο στο Al Jazeera για στημένα ρεπορτάζ κατά της Συρίας..


Μετά το μεγάλο σκάνδαλο με το CNNκαι το βίντεο ντοκουμέντο απο Συρία, ενα νέο σκάνδαλο αυτή την φορά με το Al Jazeera ήρθε να ταράξει τα νερά και να μας υπενθυμίσει πως αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο!

Διαβάζουμε απο το zougla.gr: 

Βροχή παραιτήσεων από πολεμικούς ανταποκριτές του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι δέχονται πιέσεις για στημένες ανταποκρίσεις και ότι παραποιούνται τα ρεπορτάζ τους, για τα όσα συμβαίνουν στη Συρία και παλαιότερα στη Λιβύη.

Οι παραιτήσεις 5 δημοσιογράφων και παραγωγών έχουν προκαλέσει «σεισμό» όχι μόνο στο αραβόφωνο κανάλι, αλλά αναμένεται να δημιουργήσουν σάλο διεθνώς, καθώς τα Μ.Μ.Ε. έχουν δώσει μεγάλη έκταση σε ειδησεογραφία περί «σφαγών» και δολοφονιών αμάχων πολιτών από τον στρατό της Συρίας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει ο πολεμικός ανταποκριτής Εμπού Σαλίχ, ο οποίος.......

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ...


Τρομάζουν, ενοχλούν και είναι υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας. Αυτή είναι η εικόνα για τους μετανάστες, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», μετά την έναρξη των επιχειρήσεων-σκούπα στο κέντρο και την απόφαση της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρων κράτησης. 

Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό κοντά ή και πάνω από το 80%, έχουν αρνητική γνώμη για τους μετανάστες, νόμιμους και παράνομους. Αλλά, αν οι Έλληνες φαίνεται να ομονοούν για το πρόβλημα, 1 στους 3 παραμένει δύσπιστος για τις λύσεις που προτείνουν οι πολιτικοί. 

Το 83,4% των ερωτηθέντων θεωρεί.....

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

 
Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι για την επέτειο της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με το «ΟnAirNews», οι πολιτικοί που βρέθηκαν στο Μεσολόγγι τα «άκουσαν» για τα καλά από τον κόσμο που και φέτος πήγε να δει τις εκδηλώσεις. 

«Προδότες», «αλήτες» ήταν από τις λέξεις που άκουσαν οι πολιτικοί, οι οποίοι για πρώτη φορά δεν ακολούθησαν την πομπή της....

Έρχεται νέο νόμισμα στην Κω

Ένα νέο νόμισμα, το «μαϊδί», έρχεται στην Κω. Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, ένα φυσικό πρόσωπο ή 
μία επιχείρηση θα μπορούν να προσφέρουν εργασία, προϊόντα ή υπηρεσίες, για τα οποία θα αμειφθούν με μαϊδί, πιστώνοντας έτσι το λογαριασμό τους.

Τα μέλη του δικτύου θα μπορούν να....
βλέπουν online υπηρεσίες ή προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα από άλλα μέλη του δικτύου και να τους πληρώσουν με μαϊδί που έχουν αποκτήσει.

Άνά πάσα στιγμή κάθε μέλος του δικτύου να μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα για....