ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ


Η απειλή έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια, με αφετηρία κατά πολλούς τον Νοέμβριο του 1973, άλλα το κακό όσο περνάει ο καιρός και οι εντολές των σκοτεινών εκείνων κέντρων που θέλουν να πλήξουν την Ελλάδα πληθαίνουν, εντείνεται. 

Η πολιτική MAFIA συνεχίζει να προκαλεί με το πάρτυ διορισμών κολητών και φίλων!

Ο Άδωνις διόρισε τον πρώην κολητό του Θ.Πλεύρη χτες Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Φ.                            

Α.Γεωργιάδης, Θ.Πλεύρης βολεμένοι πάνω από όλα.

Εν τω μεταξύ στα ψιλά πέρασε χτες ο διορισμός του Θανάση Πλεύρη στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΟΦ από τον Άδωνι Γεωργιάδη… Ξέρει ο “μπουμπούκος” πότε να “χτυπήσει”, τα ξέρει καλά αυτά … !!!

Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ!!!

ΒΟΡΙΔΗΣ Ο "ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ"
                                                  
Το ρόλο του «τιμωρού» της Χρυσής Αυγής για λογαριασμό ολόκληρου του σάπιου πολιτικού συστήματος της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, έχει αναλάβει τις τελευταίες ημέρες (μετά την συνάντησή του με τον κατοχικό φον Αντωνάκη…) ο «πολύς» Μάκης Βορίδης, προκειμένου να γίνει ο επόμενος κατοχικός «πρωθυπουργός» της χώρας. 

Ιδού υπέρ ποιών απόψεων «επιχειρηματολογεί στο εσωτερικό της κυβερνητικής παράταξης» ο Βορίδης, σύμφωνα με όσα μετέφερε εκ μέρους του ο δημοσιογράφος Γ. Κουβαράς στο βραδινό δελτίο του καναλιού star:

«Υπάρχει επαρκές νομικό πλαίσιο με βάση το οποίο η Χρυσή Αυγή διαμορφώνει την υποδομή της για να τελεί εγκληματικές πράξεις και επομένως μπορεί να της ασκηθεί δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το πάει μάλιστα και παραπέρα, σας λέω ένα-ένα τα βήματα:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...!!!

                 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2:40 ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ

“Bhut Jolokia”: H πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου!

Αν σας αρέσουν τα καυτερά my men, τότε θα λατρέψετε αυτό το post. H λέξη “Bhut” στα Hindi, μια από τις πολλές γλώσσες που χρησιμοποιούνται στην Ινδία, σημαίνει “Φάντασμα”. Η “Bhut Jolokia” λοιπόν ή “Ghost Pepper” ή “πιπεριά φάντασμα” είναι η πιο καυτερή πιπεριά στο κόσμο, όπως πιστοποιεί από το 2007 το The Guinness Book of World Records.

Τα πιο «αταίριαστα» ντουέτα

Αλλιώτικες παρέες

Άγριο ξύλο από αναρχικούς σε εκπαιδευτικό που αντέδρασε στο κάψιμο Ελληνικής Σημαίας

Μούγκα από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ

Οι χθεσινές εκδηλώσεις βίας από μέρους τραμπούκων και ταραξιών της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, απέδειξαν το πραγματικό πρόσωπο εκείνων που υπερασπίζονται τάχα τα δικαιώματα του απλού Ελληνικού Λαού. Στη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικός ο οποίος μάλιστα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το μνημονιακό Καθεστώς,

Ο πρώην Τούρκογλου άδειασε aπο κατοίκους και φαντάρους τελείως τη Στρογγύλη! Αποχώρηση φαντάρων και πολιτών




Απο ότι φαίνεται η παράδοση εδάφους στις μέρες μας δεν είναι κάτι που ευαισθητοποιεί κανένα. 
 
Τις προηγούμενες ημέρες γράψαμε τρία άρθρα σχετικά με την αλλαγή της χρήσης της Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο (βλέπετε εδώεδώ καιεδώ). 

Στο πρώτο απο αυτά είχαμε αναφέρει ότι κάποια στιγμή οι φαντάροι θα αποχωρούσαν αναγκαστικά απο τη νησίδα σαν αποτέλεσμα του ότι άλλαξε η χρήση της σε αρχαιολογικό χώρο.

Tι συμβαίνει στη Νομική Αθηνών; Ετοιμάζουν "πορτοκαλί" επαναστάσεις;




 
Κάποιο πουλάκι μας μετέφερε μία πληροφορία που εμείς ευχόμαστε να μην είναι αληθινή κι αυτό επειδή αν είναι σωστή, τότε κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζεται από εκείνους που ξέρουν να στήνουν “επαναστάσεις”.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και εβραϊκές οργανώσεις των ΗΠΑ θα δει ο Βενιζέλος


Σειρά επαφών με υψηλόβαθμους αξιωματούχους θα έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται από τις 21 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 68ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας.