ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ > Εκβιασμός για στάση πληρωμών με 10 όρους - Ζητούν νέα μέτρα και απολύσεις


Τσικνοπέμπτη με την τρόικα - Εκβιασμός για στάση πληρωμών με 10 όρους - Ζητούν νέα μέτρα και απολύσεις- Οι 10 όροι που θα βάλουν στοΣτουρνάρα στο Eurogroup τηςΔευτέρας
- Ζητούν νέα μέτρα ύψους 7 δισ. ευρώ και 11.000 απολύσεις μέχρι τον Ιούνιο
- Το "διπλό χαστούκι" στην Αθήνα από Μέρκελ και Όλι Ρεν
Αλλάγή στο χρονοδιάγραμμα της τρόικας και επιστροφή στην Αθήνα την Τσικνοπέμπτη με ...άγριες διαθέσεις.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, η τρόικα, προκειμένου να συμφωνήσει για τη δόση του Μαίου και να θέσει τα θεμέλια για το νέο δανειακό πρόγραμμα ζητάει πρόσθετα μέτρα ύψους 7 δισ. ευρώ! Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται ως πηγή κοινοτικό αξιωματούχο, το Eurogroup της Δευτέρας θα βάλει όρους στον υπουργό Οικονομικών τους οποίος θα πρέπει να δεχτεί υπό την απειλή στάσης πληρωμών τον Μάιο. 
Ο εκβιασμός με τους 10 όρους:

Δεν είχα ιδέα για τον νόμο 3907 του 2011...


ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ
Νόμος 3907 του 2011, άρθρο 37 παρ.5:

Γ. Αϊβάζης: Δεν πιστεύω στους ψυχαναλυτές. Ο πνευματικός σου μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά για τη σχέση του με την εκκλησία και την θρησκεία.
«Από μικρός ήμουν πολύ κοντά στην εκκλησία και μάλιστα όταν ήμουν στο Δημοτικό και με ρωτούσαν: « τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», απαντούσα: «Παπάς». Δυστυχώς στην πορεία απομακρύνθηκα από τη θρησκεία, αλλά ένιωθα εδώ και καιρό την ανάγκη να πάω στο Άγιο Όρος»,

αποκάλυψε στο Οκ και συνέχισε:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ, ΟΧΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ


Κορίτσια, έχουμε χάσει τη μπάλλα. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο στη ζωή για να μας πει την αλήθεια παρά μονάχα ο αθλητισμός. Φοβερά πράγματα.

Συνέντευξη του Οζντίλ Ναμί στη Χουριέτ: Δεν υπάρχει πιθανότητα να προκύψει όχι στα δημοψηφίσματα

Τουρκία: Δεν υπάρχει πιθανότητα να προκύψει όχι στα δημοψηφίσματα που θα γίνουν, δήλωσε ο ούτω καλούμενος υπουργός εξωτερικών Οζντίλ Ναμί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ, αναφέροντας ότι προηγουμένως θα γίνουν δημοσκοπήσεις και δεν θα γίνουν δημοψηφίσματα αν δείξουν ότι βγαίνει όχι.
"Να ξέρετε πως αν πάμε σε δημοψηφίσματα, θα βγει ναι", είπε.
Για τις αρμοδιότητες των πολιτειών, ανέφερε πως η μια πολιτεία δεν θα μπορεί να επεμβαίνει στις αρμοδιότητες της άλλης. "Όπως ο Ομπάμα δεν μπορεί να άρει τη θανατική ποινή στην πολιτεία του Τέξας, κι εδώ θα είναι το ίδιο", εξήγησε.

ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ "Το Su-35 μπορεί να καταρρίψει τα τουρκικά F-35 πριν καν βγουν στο Αιγαίο"

Mια πτυχή που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Πολεμική Αεροπορία σε ότι αφορά την ρωσική πρόταση για την απόκτηση του Su-35BM ως νέου μαχητικού αεροσκάφους της, προβάλλουν οι Ρώσοι ιθύνοντες:
Ότι το νέο ρωσικό μαχητικό 4++ γενιάς Su-35S/ΒΜ που ήδη παραλαμβάνει  η ρωσική Αεροπορία είναι πολύ καλύτερο από τα F-35 που θα ξεκινήσει να παραλαμβάνει η τουρκική Αεροπορία το 2018 και πιθανότατα σε μια περιοχή του φακέλου πτήσης, ανώτερο και από το F-22. 

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Αμερικανοί & Τούρκοι απαιτούν "κατάλυση" της Κύπρου μέχρι τις ευρωεκλογές!


Τώρα που ακόμα είναι ο κυπριακός λαός "ζαλισμένος" από το Μνημόνιο και την επιστροφή ενός νέου Σχεδίου Ανάν, με τις "άοκνες" προσπάθειες του προέδρου Ν.Αναστασιάδη για ουσιαστική κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι Αμερικανοί απαιτούν σε συνέργεια με την Τουρκία, να "λυθεί" το Κυπριακό με συνοπτικές διαδικασίες, εντός τριών μηνών και μάλλιστα πριν τις ευρωεκλογές!
 

"Την μπάλα θα την πετάξουμε έξω από το γήπεδο" ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ.




"Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των Ελλήνων, περιμένω σύντομα ενημέρωση για το τι θέλουν να κάνουν".  ο Όλι Ρεν στην «Welt am Sonntag».

¨Βήμα βήμα, δάκρυ δάκρυ, θα με βρεις σε κάποιαν άκρη¨   Στέλιος Καζαντζίδης   Πάρε τα χνάρια μου – 1970 Ακόμα δεν ξεκίνησε η επίσημη προεκλογική περίοδο και ήδη εδώ και μέρες ξεκίνησαν οι ανεπίσημοι εκβιασμοί. Ο χορός άνοιξε στις 5 Φεβρουαρίου 2014.

‘Εμμεση αναγνώριση κατεχομένων, αυτοκατάλυση της Δημοκρατίας: τα κυπριακά πειράματα με το κράτος



Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
 
Αφού εξαπάτησε τους συμπολίτες του και εξευτέλισε όσους τον εμπιστεύτηκαν, συγκατατιθέμενος στο κούρεμα των καταθέσεων και μετατρέποντας τη χώρα του σε καταστρεφόμενη «αποικία χρέους», ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης εξαπέλυσε τώρα και δεύτερη, δυνάμει θανάσιμη επίθεση στο κράτος που διευθύνει, παραβιάζοντας εκ νέου, όπως και για τις καταθέσεις, τις ρητές δεσμεύσεις του και ξεκινώντας μια διαδικασία fast track κατάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δια της επαναφοράς του απορριφθέντος το 2004 σχεδίου Ανάν.

‘Ηδη, ένας τουλάχιστο Κύπριος πολιτικός, ο κ. Λιλλήκας της «Συμμαχίας Πολιτών», ζητάει το αυτονόητο: την παραίτηση του Προέδρου και την προκήρυξη νέων εκλογών, ώστε να δοθεί στον κυπριακό λαό η δυνατότητα να αποφασίσει αν συμφωνεί με μια πολιτική που κινείται στον αντίποδα των προεκλογικών δεσμεύσεων του Προέδρου Αναστασιάδη.

Επτά φορές αυξήθηκαν οι φόροι στα ακίνητα από το 2009

Τo «ρεκόρ» φόρων στα ακίνητα το 2014 έχει σημάνει συναγερμό σε ιδιοκτήτες ακινήτωνΚατά μέσο όρο τα 5,5 εκατ. των ιδιοκτητών θα κληθούν να πληρώσουν φέτος 715 ευρώ φόρο ακινήτων, την ώρα που το 2009 ήταν στα 105 ευρώ. 

“Αφήστε τους να πεθάνουν!” Έγγραφο-σοκ (από τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας) στο Νοσοκομείο “Αττικόν”…

Μακάβριες αποφάσεις καλούνται να εφαρμόσουν γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία, «επιταχύνοντας» τον θάνατο ασθενών, με αμφιλεγόμενα επιστημονικά προσχήματα που στην πραγματικότητα υποκρύπτουν λόγους οικονομικών περικοπών…

Τεμαχισμός της χώρας με "αθώους" νόμους

Η ελληνική κυβέρνηση απλουστεύει τα πράγματα όχι για τους πολίτες που πληρώνουν φόρους αλλά για όποιον θέλει να αλωνίζει στην Ελλάδα κατέχοντας ελληνικό έδαφος με την βούλα του κράτους. Στις 8 Αυγούστου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4179 που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο σύμφωνα με τον οποίο δίνεται στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει στον ελληνικό τουρισμό από δάση και ακτές μέχρι προστατευόμενες περιοχές αλλά και ολόκληρους αρχαιολογικούς και ιστορικούς τόπους.

Τα αρχαία γίνονται οικόπεδα


Ο ΕΙΔΗΜΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ! ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ - «Λουκέτα ο Άδωνις - μπλόκα εμείς»!

      Δε θα κλείσουν τελικά …αβρόχοις ποσί για τον Άδωνι Γεωργιάδη τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ καθώς γιατροί και εργαζόμενοι σκληραίνουν την απεργιακή τους στάση και επιχειρούν σήμερα να αποτρέψουν τα λουκέτα στα πολυϊατρεια του πρώην ΙΚΑ.
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
Με διαδικασίες εξπρές ξενικά τελικά η κινητικότητα για γιατρούς και εργαζόμενους του ΕΟΠΥΥ καθώς κλείνουν τα πολυϊατρεία  του Οργανισμού και αρχίζει η διαδικασία του …πάγου.

Επίθεση Βούλγαρων σε τζαμί με πέτρες και μολότοφ!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Φιλιππούπολη (σημ. Πλόβντιβ) της Βουλγαρίας, όταν περίπου 500 Βούλγαροι διαδηλωτές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα κατά τζαμιού της πόλης.
Στο τζαμί υπήρχαν εκείνη τη στιγμή αρκετοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, «επιστρέφοντας» στους Βούλγαρους και τρεις μολότοφ που δεν είχαν εκραγεί.

Το δημόσιο ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σε κρατήσει ούτε μια ώρα στο αυτόφωρο..


Το δημόσιο ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σε κρατήσει ούτε μια ώρα στο αυτόφωρο..Την προηγούμενη εβδομάδα στη Κρήτη ''ευσυνείδητοι'' Αστυνομικοί συνέλαβαν φορολογούμενο για χρέη στο Δημόσιο τη στιγμή που ΔΕΝ υπήρχε δικαστική απόφαση .
Μόλις ειδοποιήθηκε Εισαγγελέας διέταξε να τον αφήσουν με μια απλή κατάθεση ανωμοτί και εν συνεχεία να αφεθεί άμεσα ελεύθερος.
Είναι γνωστόν λοιπόν εκτός την Ευρωπαϊκή συνθήκη δικαιωμάτων αλλά και απόφαση ανωτάτου Ειδικού δικαστηρίου της Χώρας μας ΑΕΔ 1/2010 πως απαγορεύεται η Προσωποκράτηση για χρέη στο Δημόσιο.

Συνεχίζουν τα μπλόκα οι αγρότες

mploka-agrotes

Συνεχίζονται σήμερα οι αγροτικές κινητοποιήσεις ανά την Ελλάδα, δύο ημέρες πριν το πανελλαδικό μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Αθήνα. 

Οργισμένη η μητέρα της Μυρτούς με Α.Γεωργιάδη


 
Δεν φτάνει που ...η οικογένεια της Μυρτούς δεν έχει πάρει ακόμα ούτε δολάριο από τα χρήματα που υποτίθεται συγκεντρώθηκαν για να βελτιωθούν οι συνθήκες θεραπείας της 15χρονης, έρχεται τώρα ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνης Γεωργιάδης να υποστηρίζει ότι αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να αποπληρωθούν τα νοσήλια σε νοσοκομείο της  Βοστώνης. Μια υποχρέωση που έχει το ελληνικό κράτος.