ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

BINΤΕΟ ΝΑΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ! Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΙΖΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ...

                        
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!!! ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!


ΕΙΔΑΤΕ – ΑΚΟΥΣΑΤΕ – ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Εμείς πάντως όχι! Εννοείται ούτε στην Ελλάδα (δεν αφήνει η “προοδευτική” χούντα), αλλά ούτε και στα διεθνή “μέσα ενημέρωσης”!…


Η μεγαλειώδης αυτή πορεία ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, θάφτηκε κυριολεκτικά!!!

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ!!! ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟ 666 ΕΠΕΙΔΗ «ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ»!!!








Συνωμοσιολογίες θρησκόληπτων, έτσι; Για να δούμε εδώ πώς αρχικά πλασάρουν τον αριθμό του Αντίχριστου ως...μόδα (!!!), για να σφραγιστούν ευκολότερα τα πρόβατα:





Κυπριακές εκλογές: "Μονομαχία" Αναστασιάδη-Μαλά στον δεύτερο γύρο


Νίκη του προέδρου του ΔΗΣΥ, Νίκου Αναστασιάδη δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα των κυπριακών εκλογών.
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά, με τα ποσοστά αποχής να....
ξεπερνούν το 17%.
Παρά το γεγονός ότι η πρώτη εικόνα από τα Exit Poll, έδειχναν εκλογή προέδρου από τον πρώτο γύρο, τελικά όλα θα κριθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου
Με καταμετρημένο το 100% της Επικράτειας, προηγείται ο Νίκος Αναστασιάδης με 45,46% και ακολουθούν ο Σταύρος Μαλάς του ΑΚΕΛ με 26,91% και ο Γιώργος Λιλλήκας με 24,93%.
Αναστασιάδης και Μαλάς θα "μονομαχήσουν" στον β' γύρο, με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ να είναι το μεγάλο φαβορί.

Κεραυνοί Ιράν κατά Ισραήλ - «Σύντομα θα πάρουμε εκδίκηση για τη θάνατο του διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης»!!

                         
Το Ιράν πρόκειται σύντομα να πάρει εκδίκηση από το Ισραήλ για το θάνατο του διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης στη Συρία, δήλωσε σύμβουλος του Ιρανού ανώτατου ηγέτη Ayatollah Ali Khamenei.


Ο Hessam Khoshnevis σκοτώθηκε την περασμένη Πέμπτη ύστερα από ισραηλινή επιχείρηση, την οποία βέβαια το Τελ Αβιβ δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και καταδικάσει. Ο Ali Shirazi εκπρόσωπος του Khamenei στην ταξιαρχία Quds (επίλεκτο σώμα των φρουρών της επανάστασης) δήλωσε πιο συγκεκριμένα:

Φαβορί ο Κασιδιάρης στις Δημοτικές εκλογές!

Από τη στήλη «ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ» του Παπαγιάννη στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»...«Στον δεύτερο γύρο μπαίνει ο Κασιδιάρης» γράφει στη σημερινή του στήλη στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο Γιάννης Παπαγιάννης. Συγκεκριμένα ο... δημοσιογράφος αναφέρει, «Αν και οι δημοτικές εκλογές είναι πολύ μακριά ακόμα… Στις τηλεφωνικές έρευνες που ξεκίνησαν για λογαριασμό

Με αποτεφρωτήρες που πληρώνει το ΕΣΠΑ θα λύσουν το πρόβλημα των αδέσποτων;

Με τίτλο ''ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ'' η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία διατυπώνει τις θέσεις της για τις επικείμενες τροποποιήσεις του νόμου 4039/2012.
 
To Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προωθεί τροπολογία του πρόσφατου νόμου 4039/2012 με την οποία επιδιώκει να θεσμοθετήσει  την εξόντωση των αδέσποτων ζώων. Πρωτεύων στόχος της τροπολογίας είναι να καταστήσει την θανάτωση των αδέσποτων ζώων επικερδής.
 
Καταργεί τον προηγούμενο σαφή ορισμό του επικίνδυνου ζώου ως αυτού

Οικογενειακή τραγωδία στη Νίκαια: Αλλοδαπός έσφαξε την γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού τους!!!


Οικογενειακή τραγωδία χθες το βράδυ στη Νίκαια. Ο δράστης αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα του, πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει.
Το έγκλημα συνέβη λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε το ζευγάρι στη Νίκαια. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, εξαιτίας προσωπικών διαφορών, ο 46χρονος άνδρας αρμένικης καταγωγής, μετά από εντόνους φραστικούς διαξιφισμούς και φιλονικία με την 34χρονη σύζυγό του από την Ουκρανία, άρπαξε ένα μαχαίρι απο την κουζίνα και

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: «ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ»!

GEORGANTA-ZOI
• «Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, φούσκωσαν τεχνητά το έλλειμμα με αυθαίρετες και αθεμελίωτες διογκώσεις 12,7%, 13%, 13,6% τον Απρίλιο 2010, και στις 5 Μαΐου 2010. Έτσι μας έβαλαν στο ΔΝΤ»
• «Ο κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ενήργησε ως Μονάρχης»
• «Ο Γενικός Διευθυντής της Eurostat έχει καταληφθεί από τον τρόμο της τιμωρίας του που πλησιάζει και από την αποκάλυψη του πραγματικού του προσώπου που κάθε άλλο παρά επιστημονικό, είναι»
• «Υπήρχε σχέδιο θανάτωσης της Ελλάδας για τον πλουτισμό της Βορειοδυτικής Τραπεζικής Ευρώπης ήδη από το 2009»

Συρία: Εκλάπησαν 18 μωσαϊκά που αναπαριστούν την Οδύσσεια

Η υπουργός Πολιτισμού της Συρίας αποκάλυψε σήμερα ότι τουλάχιστον 18 μωσαϊκά που αναπαριστούν την Οδύσσεια εκλάπησαν στη βορειοανατολική Συρία που πλήττεται από τον πόλεμο, αλλά διαβεβαίωσε ότι τα εκθέματα των συριακών μουσείων έχουν τοποθετηθεί σε ασφαλές μέρος.

"Αυτά τα μωσαϊκά εκλάπησαν με παράνομες ανασκαφές" σε αρχαιολογικούς χώρους στη βορειοανατολική Συρία, δήλωσε η Λούμπανα Μουσάουεχ σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα από την κυβερνητική εφημερίδα "Τεσρίν".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ

Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

δημοκράτες στην συγχρονη Αθήνα
    Ο Πλάτων στο όγδοο βιβλίο της Πολιτείας, παρουσιάζει με έξοχο τρόπο τα παρακμιακά κοινωνικά φαινόμενα που δημιουργεί ο δημοκρατισμός. Αυτή η αναφορά του δεν είναι μόνον προϊόν του φιλοσοφικού του στοχασμού, αλλά  είναι και το αποτέλεσμα των διαπιστώσεών του πάνω στην Αθηναϊκή κοινωνία της εποχής του. Η περιγραφή του είναι τόσο επίκαιρη που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το  ότι τα ίδια αίτια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα ίδια αποτελέσματα.
«... Μετά περιφρονήσεως απέρριπταν την μετριοπάθεια, ως

Παγκόσμιο SOS για επανεμφάνιση του ιού SARS

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ
O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καλεί σε επαγρύπνηση μετά τον εντοπισμό στη Βρετανία ενός ακόμη κρούσματος λοίμωξης από το νέο κορονοϊό, συγγενή του SARS, καθώς είναι το 12ο κρούσμα που διαγιγνώσκεται στον κόσμο.
"Ενώπιον της σημερινής κατάστασης και αξιόπιστων πληροφοριών, ο ΠΟΥ ενθαρρύνει όλα τα κράτη μέλη (του οργανισμού) να συνεχίσουν να ελέγχουν την εκδήλωση κρουσμάτων του οξέος σοβαρού αναπνευστικού συνδρόμου (SARS) και να εξετάζουν επισταμένως κάθε ασύνηθες σύμπτωμα, αναφέρει στην ανακοίνωσή του. Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι...

Καλπάζει ο όμιλος Λάτση με πλάτες κυβέρνησης και εμπλοκή Προβόπουλου.

Σιγά την είδηση, θα πείτε. Εδώ το περιβόητο Fund του κυρίου Μιωνή, αγοράστηκε από την EFG που αγκάλιασε στοργικά όλους τους εκλεκτούς επενδυτές. Όπως μάθαμε, σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται...

Θησαυρίζουν οι Γερμανοί εκποιώντας τα ασημικά του ΟΤΕ. Σε απόλυτη και ένοχη σιωπή.

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της συμμορίας Παπανδρέου ήταν η παράνομη και αντικοινοτική εκχώρηση του ΟΤΕ στην Deutche Telekom. Με πώληση 7 ευρώ ανά μετοχή και εκχώρηση του μάνατζμεντ, οι πολιτικοί απατεώνες που ούρλιαζαν όταν ο Καραμανλής πουλούσε μερίδιο με 27 Ευρώ ενώ δεν εκχωρούσε την διοίκηση, παρέδωσαν ένα ασημικό εθνικής σημασίας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" Επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς τους φύλακες!

Σοκ και δέος προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων επιτέθηκε στο εργοτάξιο με μολότοφ. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι άγνωστοι έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη δύο φύλακες, απειλώντας ότι θα τους κάψουν, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε περίπου δέκα οχήματα της εταιρείας, καθώς και σε τεχνολογικό εξοπλισμό.
Κατά τη διαφυγή τους...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προεδρικές εκλογές Κύπρου. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΗΜΙΤΗ ΟΙ ΑΝΑΝΙΣΤΕΣ!


ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 2000 ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 1996!
Με την ευχάριστη οσμή των τσουκατομαντέληδων πάνε να επιβάλλουν Ανανιστή υποψήφιο στις Κυπριακές εκλογές τα πολιτικά απόβλητα που θα έπρεπε να βρίσκονται στις φυλακές.