ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πεθαίνοντας στην Αθήνα. Προσοχή ακατάλληλο για ανηλίκους





ΠΡΟΣΟΧΗ: Το φωτoγραφικό υλικό είναι σοκαριστικό και ακατάλληλο για ανηλίκους.Οι φωτογραφίες που βρίσκονται στο τέλος του κειμένου απεικονίζουν τη φρίκη στους δρόμους της Αθήνας με ανθρώπους να αργοπεθαίνουν κάνοντας χρήση ναρκωτικών στη μέση του δρόμου.

Το ρεπορτάζ της Φραγκίσκα Μεγαλούδη έγινε για την Huffington Post σε συνεργασία με τον φωτορεπόρτερ Δημήτριο Μπούρα.

Επί δυο χρόνια "περπάτησα" τους δρόμους της Αθήνας. Και είδαν πράγματα σκληρά, σχεδόν απάνθρωπα.

Το Υπουργείο Μεταφορών καταργεί την σύνδεση των βασικών πόλεων της Βορείου Ηπείρου με την Αθήνα


 

Σε μια κίνηση, που δημιουργεί αναπάντητα ερωτηματικά, προχώρησε το υπουργείο Μεταφορών, για τις λεωφορειακές γραμμές Ελλάδας - Αλβανίας.
H aftonomi.gr αποκαλύπτει σήμερα την τροποποίηση του νόμου 40/70, με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών κ. Νίκου Σταθόπουλου, που μόνο δίκαιη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: Τα πιάτα σας γεμάτα αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται!



"Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται." μια προρρήση του Πατροκοσμά την οποία πολύ δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς ότι οδεύει προς πλήρη εκπληρωση, μιας που η μετατροπή του πλανήτη σε παραγωγό μεταλλαγμένων προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Μεταλλαγμένα ονομάζονται τα τρόφιμα των οποίων το DNA έχει αλλοιωθεί με την προσθήκη άλλων οργανισμών με σκοπό τη βελτίωση κάποιων χαρακτηριστικών τους, αλλά βιάζοντας στην ουσία την γενετική τους δομή. Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι ντομάτες που δεν σαπίζουν, σπόροι καλαμποκιού με ενσωματωμένα εντομοκτόνα κ.ά.

Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που παράγονται σε μεγαλύτερες ποσότητες και επομένως έχουν και την μεγαλύτερη ευθύνη της γενετικής μόλυνσης στη φύση είναι η σόγια, το καλαμπόκι και τα παράγωγά τους (ζωοτροφές, γλυκύσματα, συμπληρώματα διατροφής, παιδικές τροφές).

Μία από τις μεγαλύτερες πηγές μόλυνσης είναι.....

«Σκάνε» στα γέλια οι Γάλλοι με τον Παπανδρέου [βίντεο]


Περιζήτητος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Όχι μόνο στα Αμερικανικά πανεπιστήμια αλλά τώρα και στο Γαλλικό θέατρο όπου και ….πρωταγωνιστεί μαζί με την Άγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί!

Η θεατρική παράσταση Vive la Crise ανεβαίνει στο Παρίσι και ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο των Γάλλων. Θέμα της παράστασης, όπως προδίδει και το όνομα, είναι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Γάλλοι και Έλληνες ηθοποιοί, μέσα από ένα σατιρικό κείμενο, διακωμωδούν μια κατάσταση που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τη χώρα μας.

Η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Κολλάτου και παίζουν: Laura de Boischevalier, Δήμητρα Χαριτοπούλου, Joachim Delmotte Brice Landwerlin, Matthieu Moerlen, Ηλέκτρα Παρικου.

Δείτε το βίντεο:

Το μεγάλο… ψέμμα της ΔΕΗ για το κοινωνικό τιμολόγιο


Αναμφίβολα, το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ έχει καλύτερες χρεώσεις σε σχέση με το κανονικό τιμολόγιο και αν το δικαιούστε, καλό είναι να εγγραφείτε. Όμως, μην περιμένετε…θαύματα. Οι εκπτώσεις του -42% που υπόσχονται είναι απόρροια…marketingκαι τίποτα περισσότερο. Για τους περισσότερους, οι εκπτώσεις μετά την προσθήκη ΦΠΑ, ειδικών τελών κλπ, θα είναι ακόμη και…μονοψήφιες.

Η απόφαση του αρμόδιου υπουργού για τον τρόπο υπολογισμού του Κοινωνικού Τιμολογίου, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ μόλις στις 24 Ιανουαρίου και έτσι μάθαμε τις λεπτομέρειες της «κοινωνικής παροχής» που ανακοινώθηκε μετά βαίων και κλάδων για να υπερκαλύψει την νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο μας τα λένε. Για παράδειγμα, ακόμη και αν κάποιος ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, κινδυνεύει να… απενταχθεί αν ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια κατανάλωσης. Σε αυτή την περίπτωση θα ισχύσει το κανονικό τιμολόγιο και εκεί που ο καταναλωτής θα πάει για μαλλί, θα βγει τελικώς…κουρεμένος. Δεν μας είπαν επίσης, ότι αυτός που θα ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, θα πληρώνει ακόμη και… 8 φορές μεγαλύτερο πάγιο σε σχέση με αυτόν που πληρώνει με βάση το κανονικό τιμολόγιο. Και δεν μας είπαν και άλλα πολλά τα οποία έχουν ως εξής:
Όσα δεν μας λένε για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ :

Το κράτος βάζει χέρι σε ξεχασμένες καταθέσεις;

katatheseis-daneia-trapeza-660_3

Σε δημόσια διαβούλευση έδωσε το υπουργείο Οικονομικών το σχέδιο νόμου για την κατάσχεση των λεγόμενων «αδρανών» καταθετικών λογαριασμών. Από τον Απρίλιο, η νέα διάταξη θα τεθεί σε εφαρμογή καθώς οι τράπεζες υποχρεούνται να στείλουν όλα τα στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες δέσμευσης. Βέβαια, οι τράπεζες οφείλουν να ενημερώσουν τους δικαιούχους. Καλού κακού, αν έχετε ξεχασμένα βιβλιάρια σε σεντούκια και συρτάρια, ψαχτείτε. Και

Όλοι οι πατριωτικοί σύλλογοι της βόρειας Ελλάδας παρευρέθησαν εκεί για να αποδώσουν τιμές στα τρία αδικοχαμένα παλικάρια:....ΕΚΔΗΛΩΣΗ 'IMIA 2013" (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Καβάλα η εκδήλωση προς τιμήν των τριών πεσόντων ηρώων που έπεσαν στα Ίμια για την πατρίδα προδομένοι απ'το Ελληνικό κράτος.Όλοι οι πατριωτικοί σύλλογοι της βόρειας Ελλάδας παρευρέθησαν εκεί για να αποδώσουν τιμές στα τρία αδικοχαμένα παλικάρια:

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012
ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


TSIPRAS

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην τηλεόραση της ΝΕΤ και στην εκπομπή της Έλλης Στάη, φορώντας ένα ροζ πουκάμισο, έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA. Αναφερόμενος στην επίσκεψή του σε Γερμανία και Αμερική, είπε ότι θα συμμαχήσει και με τον… διάβολο, για να… σώσει την Ελλάδα. Και βέβαια, ο… χαριτωμένος leader δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι… «δολοφονεί

Δραματική αύξηση των μαθητών του τελευταίου θρανίου και της λευκής κόλλας

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έρευνας για τη μέση εκπαίδευση της χώρας. 'Ένα στα τρία παιδιά γυρίζει την πλάτη στο σχολείο"

Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας που δημοσιεύει σήμερα Τρίτη η "Εφημερίδα των Συντακτών", σχετικά  με τον μαθητικό πληθυσμό της χώρας και τις σχολικές τους επιδόσεις.
Όπως σημειώνει ο εκπαιδευτικός αναλυτής, Χρήστος Κάτσικας, αύξηση παρουσιάζουν οι μαθητές του τελευταίου θρανίου, δηλαδή τα παιδιά εκείνα που έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια  και γυρίζουν την πλάτη στο σχολείο, ενώ συρρικνώνεται σημαντικά ο αριθμός εκείνων που προσπαθούν να πετύχουν υψηλούς βαθμούς.

Την ενοχή Παπαγεωργόπουλου πρότεινε ο εισαγγελέας



Ο εισαγγελέας της έδρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης πρότεινε την ενοχή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και του Μιχάλη Λεμούσια για ηθική αυτουργία στην υπόθεση του Σαξώνη, υποστηρίζοντας πως ενώ γνώριζε πως ο τελευταίος ήταν άνθρωπος του νύχτας, παρόλα αυτά του ανέθεσε να διαχειριστεί 57 ταμεία.


Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας πρότεινε ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος........

Βροντερό παρόν της νεοσύστατης πατριωτικής κίνησης Δράμας στην εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων στα Ίμια


        
      Η εκδήλωση έγινε  στην Καβάλα όπου 

πήραν μέρος οι πατριωτικές κινήσεις των γύρω 

νομών






Θα επιστρέφονται ή θα πληρώνονται τα σχολικά βιβλία από την επόμενη χρονιά



Οι περικοπές που προβλέπει ο Προϋπολογισμός του 2013 φτάνουν και στα σχολικά βιβλία, τα οποία οι μαθητές θα πρέπει πλέον να επιστρέφουν άθικτα ή διαφορετικά να τα πληρώσουν στο τέλος της χρονιάς, ενώ θα καλύπτονται από ειδικές μεμβράνες για να αποφεύγονται οι...
μουντζούρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού του
2013 προβλέπονται μεγάλες περικοπές στο χώρο της Παιδείας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει η μείωση τους κόστους των σχολικών βιβλίων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως τα σχολικά βιβλία.....

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Παιδόφιλος μουσουλμάνος γλύτωσε την φυλακή γιατί το δικαστήριο αναγνώρισε ότι, λόγω της θρησκείας του, «δεν ήξερε ότι είναι παράνομο να κάνεις σεξ με 13χρονη»

  • Στο ισλαμικό σχολείο που πήγαινε του δίδασκαν ότι «οι γυναίκες δεν αξίζουν περισσότερο από ένα γλειφιτζούρι που έχει πέσει στο έδαφος».

Ένας νεαρός μουσουλμάνος που έκανε σεξ με ένα 13χρονο κορίτσι που ‘ψάρεψε’ μέσα από το Facebook, γλύτωσε την ποινή της φυλάκισης, επειδή σύμφωνα με τον δικαστή, ο δράστης πήγαινε σε ισλαμικό σχολείο όπου τον δίδασκαν ότι «οι γυναίκες δεν έχουν καμία αξία».

Ο 18χρονος Adil Rashid, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν παράνομο να κάνει σεξ με το ανήλικο κορίτσι, διότι στο σχολείο που πήγαινε δεν του δίδασκαν τη βρετανική νομοθεσία.

Δεν θα ξαναφάτε τηγανιτές πατάτες μετά απ’αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)

                             
Δείτε το παρακάτω βίντεο και ξανασκεφτείτε το πριν φάτε τηγανιτές πατάτες από Fast Food...



Το πείραμα το έκανε ένας λάτρης της υγιεινής διατροφής για να αποδείξει τα συντηρητικά των “πλαστικών” φαγητών…

ΑΜΕΣΑ ΤΖΑΜΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ  
Απο iefimerida

Στις 5 Μαρτίου θα επισκεφτεί την Τουρκία ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό συμφωνήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια των 40 λεπτών συνάντησή τους, στο Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ερντογάν έθεσε το θέμα της πρόσφατης ρύθμισης για τους ιμάμηδες της Θράκης, ζητώντας να ακυρωθεί η σχετική ρύθμιση, ενώ, κατά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού», συζητήθηκε και το θέμα της κατασκευής του τεμένους στην Αθήνα.

Ο…"κακός" Ιωάννης Μεταξᾶς. 72 Χρόνια χωρίς τον μεγάλο ΕΘΝΑΡΧΗ!!!!!

                            

Ένα μικρό δείγμα του έργου του Ιωάννου Μεταξά:

23 – 10 – 1936 Γεωτρήσεις σε Μακεδονία Θράκη, για ανακάλυψη κοιτασμάτων
πετρελαίου!
26 – 10 – 1936 Αποφυλακίζονται οι κρατούμενοι για χρέη μέχρι 1000 δραχμές!
30 – 10 – 1936 Το Πυροσβεστικό Σώμα επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις της
Ελλάδος!
25 – 12 – 1936 Ιδρύεται οικονομική αστυνομία για την δίωξη του λαθρεμπορίου
και της φοροδιαφυγής!
17 – 01- 1937 Με αναγκαστικό νόμο καθορίζεται ο τρόπος απονομής σεβασμού,
προς την σημαία και τα Εθνικά σύμβολα!
06 – 02 – 1937 Το κράτος αναλαμβάνει την εκμετάλλευση διαφόρων υπεραστικών......

Έδιωξαν τον Γ. Παπανδρέου από εστιατόριο της Κηφισιάς...!!


Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί πλέον να πάει πουθενά πέρα από το «άσυλο» των Αμερικανικών πανεπιστημίων, υπό το φόβο των Ελλήνων που όποτε τον δουν το «στολίζουν», αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει κακήν κακώς.

Με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από Έλληνες τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Παπανδρέου, θυμηθήκαμε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 6 μήνες σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο....

Κραυγαλέο λάθος, μεγάλο έγκλημα, αλλά...

Του Γιάννη Τριάντη 

Το εξοργιστικό παράδοξο με το «λαθάκι» του ΔΝΤ για την Ελλάδα είναι ότι ουδείς ασχολήθηκε. Από τη χορεία των ιθυνόντων, ημετέρων και ξένων, ουδείς προβληματίστηκε, κανένας δεν βγήκε να ψελλίσει μια αυτοκριτική κουβέντα. Σαν να μην έγινε τίποτε! Λες και το τεχνοκρατικό «λαθάκι», ομολογημένο από την επίσημη έκθεση του ΔΝΤ, δεν αφορούσε ένα κομβικό σημείο του...
Προγράμματος για την Ελλάδα (λιτότητα, ύφεση), αλλά τα ρέστα στην αγορά μιας σοκολάτας από το περίπτερο.

Και το χειρότερο, το πλέον κραυγαλέο: ενώ η λογική ακολουθία μετά την παραδοχή ενός λάθους είναι η άρση του (ο τρώσας και ιάσεται), ή έστω ο περιορισμός των συνεπειών, οι

Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος τονίζει ότι όταν υπάρχει ειρηνική συμβίωση, τότε δέν επιτρέπει, αυτή η ειρηνική συμβίωση, νά εισχωρήσει τίποτα δυσάρεστο στήν οικογενειακή ζωή. Ακόμη καί όταν υπάρχουν πολλές εξωτερικές δυσκολίες, αυτές δέν εισχωρούν μέσα στό σώμα τής οικογένειας.

Όταν έχουν ειρήνη ο άνδρας καί η γυναίκα πρώτα μέσα τους καί κατόπιν μεταξύ τους, αυτό τούς προφυλάσσει από τήν αμαρτία. Ο ένας βοηθεί τόν άλλο, ώστε νά μήν διαταραχθεί η εσωτερική οικογενειακή ειρήνη ακόμη καί άν μύρια κύματα υπάρχουν εξωτερικά.

Άν όμως μεταξύ τών συζύγων υπάρχει φιλονεικία, υπάρχει μιά αντιπαράθεση, μιά διαμάχη, τότε αυτή η ταραχή εξαπλώνεται καί στά υπόλοιπα μέλη τής οικογένειας. Ταράζονται τά παιδιά καθώς καί όποιοι άλλοι συμβιώνουν μέ τό ταραγμένο ζεύγος (παππούδες, γιαγιάδες κ.λ.π.).

Βασική αιτία τής ακαταστασίας στήν οικογένεια, λέει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος είναι η υπερβολική καί αγωνιώδης μέριμνα γιά τίς βιοτικές ανάγκες.

Προσέξτε τίς λέξεις:

Χάκεψαν το site του Πάγκαλου: Παχύδερμο, τα έφαγες εσύ και έσκασες




Επίθεση από χάκερς δέχτηκε πριν από δυο μέρες το προσωπικό site του Θεόδωρου Πάγκαλου. Τι λέει το...


μήνυμα που άφησαν τον πρώην υπουργό.


Hacked By Greek Hacking Scene, Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο! Γράφει πάνω πάνω σαν τίτλος και ακολουθεί κείμενο κατά του πρώην υπουργού.

Ἡ μεγάλη ληστεία τῶν ἰδιοκτητῶν ἀκινήτων – Θέλουν νά ζοῦμε στά παγκάκια

Ἡ μεγάλη ληστεία τῶν ἰδιοκτητῶν ἀκινήτων
 Σε πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου της ακίνητης περιουσίας φαίνεται ότι προχωράει η κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλλει νέους φόρους ύψους 2 δις ευρώ στους 5.000.000 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για τη μεγάλη ληστεία σε βάρος των ανθρώπων που έφτυσαν αίμα να αποκτήσουν ένα σπίτι, ενώ οι περισσότεροι το χρωστούν στις τράπεζες που είναι έτοιμες να τους το κατασχέσουν.  
    Εμπνευστής και της νέας αυτής επιδρομής στα εισοδήματα των Ελλήνων, που στόχο έχει να τους κάνει υποχείρια των δανειστών μέσω των τραπεζών, είναι ο υπάλληλος της τρόικας στην

Πακέτο 50.000 θέσεων στους δήμους



Πακέτο 50.000 θέσεων στους δήμους αναμένεται να προωθηθεί το επόμενο διάστημα, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων στη χώρα, που ξεπερνά πλέον το 57%. Σύμφωνα με τα «Νέα», το πρόγραμμα αφορά νέους ηλικίας μεταξύ 18 και 26 ετών, οι οποίοι είναι κατά προτεραιότητα.....

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...;;;


Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, κάλεσε όλες τις χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Αλβανίας, να συμμορφωθούν με τις συμφωνίες του Ελσίνκι και θα επιτρέψουν αλλαγή στα σύνορα, ανέφερε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο Νόβοστι.


«Όσον αφορά την επαναχάραξη των συνόρων στην Ευρώπη,

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ

                     

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνισταί


Σαν σήμερα, πριν από 72 χρόνια, έφυγε από την ζωή ο εθνικός κυβερνήτης και πατέρας του «ΟΧΙ», Ι. Μεταξάς. «Πέθανε», γράφει η επίσημη ιστορία. Ωστόσο, εμείς έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι ο Ι. Μεταξάς δολοφονήθηκε και θα στηρίξουμε την πεποίθησή μας αυτή σε αδιάσειστα ιστορικά ντοκουμέντα.
Κατ’ αρχάς, κυκλοφορεί ευρέως ένας μύθος: ότι η καθεστωτική μεταβολή της 4ης Αυγούστου έγινε με τις ευλογίες των Άγγλων και ότι ο Ι. Μεταξάς, διδαχθείς από την τύχη του Βασιλέως Κωνσταντίνου του Στρατηλάτη κατά τον Α΄ Π.Π., είχε δεσμευθεί ότι θα ταχθεί οπωσδήποτε στο πλευρό της Αγγλίας, στον επικείμενο πόλεμο. Άλλο ένα ψεύδος, μετά από εκείνο που έλεγε ότι ο Μεταξάς ήτο γερμανόφιλος. Ο εθνικός κυβερνήτης δεν ήτο ούτε αγγλόφιλος ούτε γερμανόφιλος! Ήτο Έλλην και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η εξυπηρέτησις των εθνικών συμφερόντων. Προς τούτο, λοιπόν, επεδίωξε την αυστηρά......

ΑΘΩΑ Η ΝΤΟΡΑ...!!! ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ...!!!



ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ...

Oριστικά κλείνει η υπόθεση του 1 εκατομμυρίου δολαρίων σχετικά με την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες της Ντόρας Μπακογιάννη, έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας.

Με το υπ’ αρ. 231/2013 βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών απάλλαξε οριστικά την Ντόρα Μπακογιάννη για την υπόθεση αυτή, μια εξέλιξη που έμοιαζε αναμενόμενη καθώς πριν από τρεις μήνες είχε απαλλαγεί και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος.

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ....

                                                                           
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ


Τηλεθεατής ανακάλυψε μυστήριο μήνυμα σε διαφημιστικό σποτ


Απλή φάρσα, υποσυνείδητο διαφημιστικό μήνυμα ή κρυπτογραφημένη πληροφορία προς άγνωστο παραλήπτη; Συζητήσεις επί συζητήσεων έχει πυροδοτήσει τα τελευταία 24ωρα σε πολυάριθμα διαδικτυακά φόρουμ post Βρετανού ο οποίος διατείνεται ότι ανακάλυψε κάτι περίεργο σε τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ.

Ο Βρετανός τηλεθεατής ισχυρίζεται ότι κάτι παράξενο αντιλήφθηκε στην οθόνη της τηλεόρασής του προχθές το απόγευμα, το οποίο και κατέγραψε, καθώς εκείνη τη στιγμή όλως τυχαίως το DVR του βρισκόταν σε λειτουργία. Αφού κατάφερε να «αιχμαλωτίσει» το παράξενο τηλεοπτικό μήνυμα, εν συνεχεία το δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Nigel Farage: Νέο σύστημα διακυβερνήσεως θα επιβληθεί στα έθνη της Ευρώπης


Η Ελλάς οφείλει να αντιδράσει στα τερατώδη ψεύδη, στην απίστευτη γραφειοκρατία, στην ουσιαστική αντιδημοκρατικότητα και ανελευθερία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ώστε οι...
Ευρωπαϊκοί λαοί να διατηρήσουν την εθνική και δημοκρατική τους ταυτότητα σε ένα πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας και συνεννοήσεως.
Τους προηγούμενους μήνες, έγινε εμφανές από τις προτάσεις που προωθήθηκαν από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με υποστήριξη από την Γαλλία, την Γερμανία και άλλα κράτη, ότι θα σηματοδοτήσει ένα περαιτέρω αποφασιστικό βήμα προς την συγκόλληση των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σε ένα κράτος με την δική του κεντρική κυβέρνηση, νόμισμα, φορολόγηση, ένοπλες δυνάμεις και νομικό σύστημα.

Τρία πράγματα κτυπούν το καμπανάκι, για τον τρόπο που το νέο σύστημα διακυβερνήσεως θα επιβληθεί στα έθνη της Ευρώπης:

"Καταργούνται" εφάπαξ κι επικουρικές συντάξεις


Δραματική, νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων, ακόμη και για τους ήδη συνταξιούχους
και σχεδόν εκμηδένιση των εφάπαξ προβλέπουν δύο υπουργικές αποφάσεις που πέρασαν στα... ψιλά, το προηγούμενο διάστημα και αφορούν τον νέο τρόπο καθορισμού των συγκεκριμένων παροχών... Την ίδια στιγμή που ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης προαναγγέλλει νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση, με την επιτροπή που συστάθηκε για την προετοιμασία αυτής, να συνεδριάζει αύριο, δύο υπουργικές αποφάσεις, που υπεγράφησαν χωρίς ιδιαίτερη... δημοσιότητα, ουσιαστικά γκρεμίζουν το οικοδόμημα της κοινωνικής ασφάλισης και μετατρέπουν τις συντάξεις σε επιδόματα, τα οποία μάλιστα θα αναπροσαρμόζονται, προς τα κάτω, ανά έτος.

Με άκρα μυστικότητα ιδρύθηκε παράρτημα αλβανικού κόμματος στην Αθήνα



Με άκρα μυστικότητα ιδρύθηκε το παράρτημα του FRD στην Αθήνα [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]Με άκρα μυστικότητα και υπό τον ήχο του εθνικού ύμνου της…Αλβανίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την δημιουργία του παρατήματος του νεοσύστατου αλβανικού κόμματος FRD στην Αθήνα.

Ο θάνατος της βιομηχανίας στην Ελλάδα




Στον πάτο της ανταγωνιστικότητας η Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα της Deloitte. Ποια χώρα καταλαμβάνει την πρώτη θέση και τι πρέπει να αλλάξει στη χώρα μας, μπας και δούμε καλύτερο αύριο...



Το αγωνιώδες τηλεφώνημα της Μέρκελ στον Σαμαρά> Δεν θέλω να χάσω τις εκλογές εξαιτίας σας. Τρέξε το πρόγραμμα!...





 

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013. Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κάτω Σαξονία είναι ένα χαστούκι για τηνΜέρκελ«Δεν θα προσποιηθώ. Μετά από όλα τα συναισθήματα που μου προκάλεσε αυτή η εκλογική αναμέτρηση, η ήττα πονάει ακόμα περισσότερο» είπε η γερμανίδα Καγκελάριος μετά τη βραδιά θρίλερ που έδωσε τη νίκη -κατά μία μόνο έδρα- σε SPD και Πράσινους.
«Είμαστε όλοι λυπημένοι σήμερα. Λυπημένοι επειδή δεν τα καταφέραμε», είπε η Ανγκελα Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο.
Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι το τηλεφώνημα που ακολούθησε προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η παρακμή αιτία της κρίσης…




20130127-200743.jpgΓράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Πιστεύω πως τόσοι ανόητοι και φαύλοι πολιτικοί, ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν στην χώρα μας αλλά και ποτέ στο παρελθόν οι Έλληνες πολίτες δεν «έτρωγαν αμάσητα» όλα όσα τους σερβίριζαν τα κόμματα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Νοιώθει αηδία κανείς, ακούγοντας ή διαβάζοντας δηλώσεις «πολιτικών» που ούτε ο πιο βλάκας αλλά ούτε κι ο πιο αυθάδης, θα έκανε.
Διαπιστώνει ο απλός πολίτης, πως μια άθλια συντεχνία πολιτικών ομάδων, εξυπηρετεί δικά της ή άλλων συμφέροντα, στραγγαλίζοντας με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο τους πολίτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.. ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

1. No plastic containers in micro.
ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ MΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
2. No water bottles in freezer.
ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ.
3. No plastic wrap in microwave.
ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕΛΟΦΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.

Μαθητές σε απόγνωση

Μαθητές σε απόγνωση


Αυξάνονται τα φαινόμενα της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης

Αύξηση παρουσιάζουν οι μαθητές που γυρίζουν την πλάτη στο σχολείο. Στην Ελλάδα της κρίσης ραγδαία άνοδο έχουν σημειώσει οι εγκαταλείψεις του σχολικού περιβάλλοντος κατά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η νέα φοροεπιδρομή του 2013 -> Έρχονται «ραβασάκια» για εκατομμύρια φορολογούμενους



 Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν εκατομμύρια φορολογούμενοι οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν χαράτσια για το εισόδημα τους, το σπίτι τους, αλλά ακόμη και για τα παιδιά τους. Η φορολογική επιδρομή δεν έχει τέλος και όσες προσπάθειες και αν κάνουμε για να φτιάξουμε ένα συγκεντρωτικό θέμα, τα δεδομένα μας μετά από λίγο διάστημα αλλάζουν... ανάλογα με τις απαιτήσεις των...
δανειστών μας. Το newpost.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα χαράτσια που θα πληρώσετε το 2013, μέχρι νεοτέρας...

Φορολογία εισοδήματος

Σάλος από τη πρόταση για την Αγία Σοφία


Επιτροπή του τουρκικού κοινοβουλίου συμφώνησε κατ’ αρχήν στο αίτημα να γίνει η «Αγία Σοφία» τζαμί, ωστόσο σύμφωνα με τη διαδικασία θα περιμένει τις απόψεις των θεσμικών οργάνων.Η επιτροπή του Κοινοβουλίου συζήτησε πρόταση που τάσσεται υπέρ του να ξαναγίνει η «Αγία Σοφία» τόπος λατρείας και η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από την κοινοβουλευτική επιτροπή.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ Η μεγάλη ληστεία των ιδιοκτητών ακινήτων - Θέλουν να ζούμε στα "παγκάκια"


Σε πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου της ακίνητης περιουσίας φαίνεται ότι προχωράει η κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλλει νέους φόρους ύψους 2 δις ευρώ στους 5.000.000 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για τη μεγάλη ληστεία σε βάρος των ανθρώπων που έφτυσαν αίμα να αποκτήσουν ένα σπίτι, ενώ οι περισσότεροι το χρωστούν στις τράπεζες που είναι έτοιμες να τους το κατασχέσουν.  
  

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΥΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ 29-1-2013.

Ο πειθαναγκασμός του λαού και ο βιασμός των ψυχών είναι ο αγαπημένος τρόπος ποδηγετήσεως του έθνους που χρησιμοποιούν οι αυτοαποκαλούμενοι «δημοκράτες». Αποτελεί εκείνον τον πολιορκητικό κριό που έχουν διδαχτεί μαρξιστές και καπιταλιστές από τον διδάξαντα και εφευρέτη αυτής της στρατηγικής σιωνιστικό νεοταξισμό. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό γνώρισμα των δειλών όταν δεν μπορούν να υπερνικήσουν τον υγιή ελληνικό οργανισμό να προσπαθούν να τον πλήξουν εισβάλλοντας σ’ αυτόν δια μικροβίων, παρασίτων και ψεμάτων ακόμη που περνούν οι νεοταξικοί μικροοργανισμοί.

Oι διακοπές της πρέσβειρας Τίνας στο Παρίσι


Ως η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα πρέπει να αισθάνεται η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη. Την εποχή της οικονομικής κρίσης, που η ανεργία στις γυναίκες αγγίζει το 27,3% σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και 6 στις 10 νεαρές γυναίκες μένουν χωρίς δουλειά, η κυρία Μπιρμπίλη έχει βρει τον επίγειο παράδεισό της στο ρομαντικό Παρίσι απολαμβάνοντας ζωή χαρισάμενη, 2.872 χλμ. μακριά από τη μίζερη καθημερινότητα της Αθήνας.

Υδριάδα: 100% Eλληνική εφεύρεση!


Μια εξαιρετική, εξολοκλήρου Eλληνική ιδέα που, όπως συνηθίζεται, δεν έχει την κατάλληλη προβολή.
Το πρόβλημα το ξέρουμε όλοι. Τα νησιά μας πάσχουν από έλλειψη -προφανώς πόσιμου- νερού. Η υπερκατανάλωση από τον ανεξέλεγκτο τουρισμό, η χρήση πόσιμου νερού για το γέμισμα των πισινών και η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων εν γένει έχουν φέρει αρκετούς …. νησιώτες στα πρόθυρα
της λειψυδρίας.

Είναι γνωστό ότι αρκετά από τα νησιά μας αγοράζουν νερό από ιδιώτες το οποίο μεταφέρουν με

10 τροφές για την καλή λειτουργία της καρδιάς

                 


Με το άγχος και τους εξοντωτικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, τα καρδιακά επεισόδια συνεχώς πληθαίνουν. Σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε από πριν, την εμφάνιση καρδιακών και άλλων δυσλειτουργών του οργανισμού μας, μπορούμε όμως να είμαστε προνοητικοί.


Υπάρχει τρόπος να πάρουμε μερικά «προστατευτικά μέτρα», για να μειώσουμε στο μέτρο του εφικτού, τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων. Ορισμένες τροφές που τις συστήνουν οι ειδικοί, μπορούν να βοηθήσουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς, εάν συμπεριληφθούν στην καθημερινή μας διατροφή. Δείτε ορισμένες από αυτές.