ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Μπουτάρης: Οι Θεσσαλονικείς είναι χωριάτες


                                                   
«Η αποθέωση της Θεσσαλονίκης θα είναι να έχει ο κόσμος αρνιά στα μπαλκόνια του» δηλώνει ο δήμαρχος Γ. Μπουτάρης, ο οποίος κατηγορεί την αντιπολίτευση του δήμου για ανωριμότητα

Κριτική κατά πάντων ασκεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος σε συνέντευξή του κάνει λόγο για «ανωριμότητα» της αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζει «κομπλεξικούς» τους Θεσσαλονικείς και προτρέπει αυτούς που τον κρίνουν για το σκουλαρίκι, να φορέσουν και εκείνοι.

Οι παπάρες του Παπούλια

                    

Σαν τη Πόντια(Πιλάτος) πουτάνα, που δεν γνώριζε ότι οι άλλες πληρώνονταν για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν, εμφανίστηκε πάλι ο Παπούλιας. Δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το 2014. Χαρακτήρισε μαχόμενο τον Στουρνάρα, ο οποίος μάχεται συνεχώς να εξαθλιώνει περισσότερο τους ανθρώπους με τα μέτρα που παίρνει.

Στους μαχόμενους κατέταξε και τον...

Απο σήμερα ξεκινά ο "ΑΔΩΝΙΟΣ αφανισμός" των Ελλήνων... Εξαιρούνται οι αλλοδαποί !!!


Από σήμερα επιβάλλεται το «χαράτσι» στον 25 ευρώ για την εισαγωγή των Ελλήνων ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ στα νοσοκομεία τη στιγμή που εξαιρούνται οι αλλοδαποί.

To ΔΝΤ προέβλεψε ανάπτυξη στα τέλη του 2010, στα τέλη του 2011 και στις αρχές του 2012. Το 2013 προέβλεψε και πάλι ανάπτυξη, αλλά αυτήν τη φορά με υψηλή ανεργία. Επιβεβαιώθηκε. Ως προς την ανεργία. Όσο για το 2014; Δεν θα το πιστέψετε. Προβλέπει ανάπτυξη.


To ΔΝΤ προέβλεψε ανάπτυξη στα τέλη του 2010, στα τέλη του 2011 και στις αρχές του 2012. Το 2013 προέβλεψε και πάλι ανάπτυξη, αλλά αυτήν τη φορά με υψηλή ανεργία. Επιβεβαιώθηκε. Ως προς την ανεργία. Όσο για το 2014; Δεν θα το πιστέψετε. Προβλέπει ανάπτυξη. Ο ΟΑΣΑ προέβλεψε ανάπτυξη το 2012 και ξανά το 2013, ενώ το 2014 θα έχουμε μεν ανάπτυξη αλλά υπό προϋποθέσεις. Η Κομισιόν προέβλεψε ανάπτυξη το 2011, το 2012, από το τέλος του 2013 και τώρα από την αρχή του 2014.
Από τους έλληνες υπουργούς Οικονομικών, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προέβλεψε ανάπτυξη από το 2010. Ο Γιάννης Στουρνάρας, πιο συντηρητικός, προέβλεψε ότι η ανάπτυξη θα ερχόταν το 2013. Συντηρητικοποιήθηκε έτι περαιτέρω και τώρα προβλέπει ανάπτυξη για το 2014. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος προέβλεψε ότι η ανάπτυξη θα ερχόταν στο τέλος του 2011 ή στην αρχή του 2012. Τελικά κατέληξε ότι μπορεί να τη βλέπαμε το 2013. Για το 2014, όμως, βάζει το χέρι του στη φωτιά. Ο Γιώργος Παπανδρέου έβλεπε την ανάπτυξη το 2012, αφού το 2011 θα ήταν η τελευταία χρονιά ύφεσης. Ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν βέβαιος ότι θα ερχόταν από το 2011, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς την οριοθέτησε το 2013. Και τη μετέθεσε για το 2014.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA BANK! Και δεν μιλάει κανείς…

ALPHA BANK ΦΕΚ 1Αλήθεια, που είναι εκείνος ο πρόεδρος των εργαζομένων της Alpha Bank που συγκινήθηκε για τα …25 χιλιάρικα του Τομπούλογλου;

Που είναι οι έγκριτοι οικονομικοί συντάκτες; ΦΕΚ δεν διαβάζουν;

Που είναι οι οικονομολόγοι να κραυγάσουν πως εάν αυτά τα λεφτά έπεφταν στην πραγματική οικονομία θα δημιουργούσαν ΑΜΕΣΑ τουλάχιστον 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας;


ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ Ο Δ.Αβραμόπουλος απαντά με ταξίδι στην Μεγίστη σε "ύποπτες" τουρκικές κινήσεις


Με μία κίνηση που σηματοδοτεί την διάθεση της Ελλάδας να "σκρινάρει" στα απώτατα όρια της κυριαρχίας της την τουρκική επιθετικότητα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωση πριν λίγο ότι μεταβαίνει στην Μεγίστη (Καστελόριζο) την ερχόμενη Δευτέρα για τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Φυσικά ο εορτασμός είναι η αφορμή: Η αιτία είναι η ανάγκη να απαντηθούν στην πράξη οι τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων εβδομάδων που αμφισβητούν στην πράξη τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα επί της υφαλοκρηπίδας στην περιοχή και η κίνηση να στείλουν το Barbaros να κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, βάσει του χάρτη που κοινοποίησε η TPAO τον Φεβρουάριο του 2012.

Μοίρασε 2,5.000.000€ στους εργαζόμενούς της η καπνοβιομηχανία "Καρέλια"

 

  • 0
     
karelia.jpg
 
Η καπνοβιομηχανία «ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.» δεν ακολούθησε την πεπατημένη, στις ζημιές συνέταιροι, στα κέρδη χώρια και αντάμειψε γενναία τους εργαζομένους τους, λόγω της καλής χρονιάς, που είχε η καπνοβιομηχανία.

Στην ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Α. Καρέλιας, ανακοίνωσε τα μπόνους των εργαζόμενων, τα οποία αποτέλεσαν θετική έκπληξη, αν σκεφθούμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην αγορά εργασίας.
Στην ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας ο κ. Καρέλιας ανακοίνωσε και έκτακτες παροχές προς τους εργαζόμενους, οι οποίες αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.
Αυτές είναι:

Το Τρολάρισμα της χρονιάς από τη Δημόσια Τηλεόραση στο διάγγελμα του γελοίου Α. Σαμαρά


Απίστευτο τρολάρισμα της ΔT κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος (εμένα κάτι σε προσευχή μου έκανε πάντως), του φερόμενου ως πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά.
Δείτε το crowl κάτω από την εικόνα για το τρέχον πρόγραμμα…άπαιχτο.