ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πορεία προς την άβυσσο: Εκτόξευση ελλειμμάτων-κατάρρευση εσόδων


Απίστευτη διεύρυνση του ελλείμματος στον Προϋπολογισμό για το εννεάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου δείχνουν τα ταμειακά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, εν μέσω παγώματος των δημοσίων επενδύσεων και εξαθλίωσης όλης της χώρας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά- τα οποία, σημειωτέον, διαφέρουν από τα αντίστοιχα που δημοσιοποιεί το Υπουργείο Οικονομικών καθώς περιλαμβάνουν δαπάνες για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, δεν περιλαμβάνουν έσοδα από τη μεταφορά αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων από τις Κεντρικές Τράπεζες του ευρωσυστήματος- το έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης διαμορφώθηκε στα 8,8 δισ. ευρώ έναντι 6,5 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Θράκη: Το υπουργείο Παιδείας μειώνει τα ελληνικά μαθήματα στα μειονοτικά σχολεία!!!


Άκρως επικίνδυνες αποφάσεις από το υπουργείο Παιδείας, προβληματίζουν για το τι πραγματικά επιδιώκει η κυβέρνηση ή έχει συμφωνηθεί μεταξύ Ελλήνων και τούρκων πολιτικών για την Θράκη

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι μαθητές στην εκπαίδευση είναι γνωστά. Και δεν υπάρχουν λόγω μειωμένης αντίληψης ή ικανότητας μάθησης των παιδιών, αλλά κυρίως λόγω της πολυγλωσσίας που εξαναγκάζονται να ακολουθήσουν, αφού οι περισσότεροι (πομακικής καταγωγής) μιλάνε την μητρική τους γλώσσα, την Ελληνική και (εξαναγκάζονται εξαιτίας διακρατικών συνθηκών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας) την Τουρκική επειδή είναι μουσουλμάνοι…!!!

Βόμβα Παυλοπουλου για Πάγκαλο – Στουρνάρα!


Πριν απο λίγο στην εκπομπή της Τσαπανίδου: Όποιος πιστεύει ότι το μνημόνιο είναι ευλογία, είναι γραφικός, μαζοχιστής και 
ανήκει στο περιθώριο! Τι να πούμε μετά εμείς…


Eurostat: 34,1% η πραγματική ανεργία


Του ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΩΝΙΑΤΗ

Το β' τρίμηνο του 2013 το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα και στην Ευρωζώνη ήταν 27,1% και 11,8% αντίστοιχα, σύμφωνα με την Eurostat.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ: ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!

DSC arxiki 1050
Σήμερα η δικαιοσύνη μίλησε και έκρινε ότι οι δύο πρώτοι προφυλακισθέντες είναι άδικο να παραμένουν μέσα, και τους άφησε  όχι μόνο ελεύθερους, αλλά και χωρίς καμμία απολύτως εγγυοδοσία. Και η δικαιοσύνη γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους και γιατί έκρινε την αποφυλάκισή τους, και γιατί εισηγείται και την υπόθεση των «Σκουριών» και του «Δημαρχείου της Ιερισσού» στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Εφετών για εφαρμογή του Άρθρ. 29, παρ. 1,2 Κ.Π.Δ., για να αναλάβει Εφέτης Ανακριτής να εξετάσει όλα τα «θαύματα» που έγιναν στην προανάκριση.

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΌΜΠΕΣ;



ΜΕΤΡΑ-ΣΟΚ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗΣ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ


Μας "άρπαξαν" 12 δις το 2012 και τα έσοδα του κράτους κατέρρευσαν 47%


Κατάρρευση εσόδων δείχνουν τα στοιχεία από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων των φορολογουμένων. Είναι έως και 47% χαμηλότερα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, απόρροια της φοροεπιδρομής και της απάνθρωπης λιτότητας που επιβάλλουν κυβέρνηση και δανειστές.
Από την ανάλυση των αποτελεσμάτων της εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων προκύπτει πώς τα δηλωθέντα εισοδήματα των φορολογουμένων μειώθηκαν κατά 12 δις ευρώ ή σε ποσοστό 12,3% σε σχέση με πέρυσι.

Τρανσέξουαλ αποκαλύπτει την αμαρτωλή σχέση της με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ!

Πάντα το λέμε, είναι όλοι τους σεξουαλικά διεστραμμένοι και ψυχανώμαλοι .

ΔΕΙΤΕ: Αποκαλύφθηκε η ελληνική εκκλησία που χτίστηκε στην Αμερική 1.000 χρόνια προτού πάει ο Κολόμβος!


Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut…
κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικής, αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα. Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία, η οποία μάλιστα είναι… Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ. δηλαδή πάνω από 1500 χρόνια από σήμερα και 1.000 χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο.

Γεωργιάδης: "Ο κόσμος και πριν το μνημόνιο είχε προβλήματα"

Και η Ελλάδα από παλιά είχε προδότες αλλά πια ήταν η κατάληξή τους;

Η αγριοτριανταφυλλιά και οι χρήσεις της.


Η αγριοτριανταφυλλιά είναι πολυετής θάμνος πολύκλαδος και αγκαθωτός, που φθάνει σε ύψος από 1-3 μέτρα,και ανήκει στην οικογένεια των Ροδανθών (Rosaceae).
Αυτή η ομάδα φυτών βρίσκεται στις εύκρατες περιοχές και στα δύο ημισφαίρια, και υπάρχουν πάνω από 100 είδη της. Η Rosa canina έχει άνθη ρόδινα ή λευκά, με λίγα φύλλα και πολύ άρωμα. Τα πέταλά της είναι αραιά και ο καρπός της είναι γνωστός σαν «κυνόρροδο». Ωριμάζει αργά το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο,και είναι τροφή για τα πουλιά και άλλα μικρά θηλαστικά....

H MKO ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ EINAI OIKOΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ;;;

kaminhs-dikaiwmata-fordummies
Ο Καμίνης Προσέλαβε 4 ΜΚΟ έναντι 950.000 ευρώ Χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου
Χαμός έγινε την Πέμπτη το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, όταν ξαφνικά ο δήμαρχος Γ. Καμίνης ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει μνημόνιο (χωρίς μνημόνια δεν ζούμε πια...) συνεργασίας, κόστους 952.000 ευρώ συν ΦΠΑ, με τέσσερις ΜΚΟ, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του κυρίαρχου οργάνου του δήμου, αλλά και χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου....

500 δολάρια για να δεις από κοντά τον Παπανδρέου!

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ... ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ... ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...;;;


Με χορηγία από την εταιρεία πετρελαιοειδών του Βαρδή Βαρδινογιάννη θα πραγματοποιηθεί φέτος η παρέλαση των αρμάτων την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός, μιλώντας με δημοσιογράφους, ανέφερε ότι το κόστος των καυσίμων και των αναλώσιμων των αρμάτων θα καλυφθεί με χορηγία της εταιρείας του γνωστού επιχειρηματία.


Πληροφορίες ανέφεραν ότι η συμμετοχή της Αεροπορίας...

Η ΚΙΝΑ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δημοσιεύτηκε στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας, Xinhua, ενα άρθρο από το συγγραφέα Liu Chang στο οποίο επικρίνει την «αμερικανική φορολογική αποτυχία που επιτρέπει έναν αποαμερικανοποιημένο κόσμο» και κατηγορηματικά δηλώνει ότι ο κόσμος θα πρέπει να εξετάσει ένα νέο αποθεματικό νόμισμα", που πρέπει να δημιουργηθεί για να αντικαταστήσει το κυρίαρχο δολάριο των ΗΠΑ, έτσι ώστε η διεθνής κοινότητα να μπορεί να παραμείνει μόνιμα μακριά από την διάχυση της εντεινόμενης εσωτερικής πολιτικής αναταραχής στις Ηνωμένες Πολιτείες . "

Αυτές τις ανησυχητικές ημέρες όταν οι μοίρες των άλλων είναι στα χέρια ενός υποκριτικού έθνους πρέπει να τερματιστεί, και μια νέα παγκόσμια τάξη θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή, σύμφωνα με την οποία όλα τα έθνη, μικροί ή μεγάλοι,