ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Αποκάλυψη: Ο Βενιζέλος απολογούμενος στην Εβραϊκή κοινότητα για το σχόλιο περί της λίστας


Σχόλιο Ατ.Φων. : Τώρα να του πει κάποιος του χοντρού ότι είναι τσιράκι των εβραίων θα έχει άδικο? Ε χοντρέ, εσύ τι λες?

Διαβάστε πως δικαιολογεί την επίμαχη αναφορά συνεργάτης του απαντώντας στην Εβραϊκή κοινότητα: “Δεν είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε μια σελίδα με 40-50 ονόματα ξεχωρίζουν μερικά -τρία ή τέσσερα, δεν έχει σημασία- ονόματα που δηλώνουν θρησκευτική ταυτότητα σε ποσοστό πολλαπλώς αναντίστοιχο με την δημογραφική πραγματικότητα;”!!! 

Δηλαδή κύριε Πασοκικέ εκπρόσωπε, αν πιασουμε και ξετινάξουμε τους βαριούς λογαριασμούς με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ταυτότητα, ποιοί θα είναι πιό πολλοί; Οι Εβραίοι ή οι Πασοκτζήδες και δη οι “εκσυγχρονιστές”;

Έκθεση Eurostat:Νέο ρεκόρ ανεργίας η Ελλάδα



Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωζώνη κατέχει η Ελλάδα, με την Ισπανία να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η κοινοτική στατιστική υπηρεσία, το ποσοστό ...


Αιφνιδιαστική επίσκεψη Δένδια στα Ιωάννινα

(Skatofatsa)

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Δένδια στα Ιωάννινα

Προχωρά άμεσα ι ίδρυση Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην περιοχή

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα Γιάννινα πραγματοποίησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, παρόμοια με αυτές που έκανε και σε άλλες περιοχές της χώρας για να διαπιστώσει την ετοιμότητα των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στην Ήπειρο. 

'Ελληνας πρέσβης: Προσέλαβαν ιδιωτικό στρατό για προστασία της Βουλής




Δήλωση-σοκ από Έλληνα πρέσβη σε εφημερίδα του Καναδά. Σύμφωνα με τον πρέσβη Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία παροχής "στρατιωτικής προστασίας" με την ιδιωτική εταιρεία Academi  (πρώην Blackwater) !

ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ




Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε πρωτοσέλιδο του πολιτικού περιοδικού «Επίκαιρα» με τίτλο, «Η Ελλάδα δέχεται υβριδικό πόλεμο»,
και άρθρο στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» 26/01/13 του Δρ. Ησαϊα
Κωνσταντινίδη με τίτλο, «Με το ζόρι στη Νέα εποχή» & «Τρόϊκα εναντίον Ορθοδοξίας». Σε αυτά τα άρθρα οι συγγραφείς αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι η «Ελλάς που ξέραμε Τετέλεσται», στα χέρια των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων. Γιαυτό επιβάλλεται το συντομότερον
δυνατόν αλλαγή στάσης της χώρας, με αλλαγή εξωτερικής πολιτικής για να σωθούμε, και να σωθεί η χώρα. Αφού οι Σιωνιστές Δυτικοί (ΗΠΑ & Ε.Ε.) στους οποίους εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας, απεδείχθησαν εχθροί προς το Ελληνικό έθνος, επιβάλλεται στροφή προς  το αντίπαλο δέος, αλλιώς πάμε χαμένοι σαν Ελλάδα, και σαν Έλληνες.
                                      ΑΝΑΛΥΣΗ:
                                    --------------------

1 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΕΝ ΠΛΩ! Οι κινήσεις των πλοίων των τριών ρωσικών Στόλων σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο


Δεν επιστρέφουν στην Βόρεια Θάλασσα τα πλοία των Στόλων της Βαλτικής και του Βόρειου Στόλου, παρά το τέλος της μεγαλύτερης αεροναυτικής άσκησης από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η οποία εκτεινόταν από τη Μαύρη Θάλασσα και έφτανε μέχρι τις ακξτές της Συρίας και στην οποία συμμετείχαν συνολικά 11 πλοία και άγνωστος αριθμός υποβρυχίων και αεροσκαφών.
Mιας άσκησης της οποίας τα σενάρια ήταν κατά ένα μεγάλο μέρος τους αποβατικά...

Οκτώ συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν καρκίνο


Τον κατάλογο δημοσίευσαν Βρετανοί επιστήμονες .
Βρετανοί ειδικοί δημοσίευσαν έναν κατάλογο οκτώ συμπτωμάτων τα οποία ...
εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν ανεξήγητα αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι σημάδια μελλοντικής εμφάνισης καρκίνου.

Τη λίστα κατήρτισαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κeele. Σε αυτήν περιλαμβάνονται:

-αίμα στα ούρα

-πρωκτική αιμορραγία...

Τουρκία: Ζητούν η Αγία Σοφία να γίνει τζαμί

           σχόλιο Α/Φ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΙΑ?
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ.                
                            
Δεν έχει τέλος το θράσος των Τούρκων. Τούρκος πολίτης κατέθεσε αίτημα στο Κοινοβούλιο για την λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί!

Ο Ταλίπ Μποζκούρτ κατέθεσε το αίτημα του το οποίο έγινε αποδεκτό από το Κοινοβούλιο και το θέμα θα συζητηθεί από την αρμόδια επιτροπή δηλαδή αν μπορεί η Αγία Σοφία από μουσείο που είναι σήμερα........

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ



ΟΛΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.
ΤΩΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.


· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ

· ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ




ΚΑΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ .

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

(ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ)



ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.......

Χλευάζει και βρίζει τους Αξιωματικούς Ο...Γούδης στο Μακελειό !



Ο πρώην υπεύθυνος ιδεολογικού του ΛΑ.Ο.Σ  ,Γούδης κάτι σε καρικατούρα αριστερίστικου κουλτουριάρη μιας περασμένης εποχής ...Άκουσον ,άκουσον  on camera ανέφερε εχθές στην Ιστορική μαύρη επέτειο των Ιμίων οτι οι Αξιωματικοί κατά πληροφορίες του Γούδη το βράδυ των Ιμίων έπαιρναν λεξοτανιλ  προφανώς απο τον φόβο τους κατα Γούδη
!

Φορολογική "βόμβα' τινάζει στον αέρα τις έρευνες για πετρέλαιο στη χώρα μας.

Α.Φ. Άντε τώρα να σκεφτεί κανείς ότι δεν νομοθετούν προδότες!
Mόλις λίγους μήνες μετά τον καθορισμό της φορολογίας για την έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων - και λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί για το "open door" - η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων έρχεται να...


 τινάξει στον αέρα το οποιοδήποτε κλίμα υπέρ της προσέλκυσης τέτοιων επενδύσεων. Και αυτό καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα τοenergypress.gr, εισηγείται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αλλαγές στη φορολογία των επενδύσεων για έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων προς το δυσμενέστερο.

Βόμβα με θύματα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα…


Εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος – κατά τα φαινόμενα – εξερράγη μπροστά στο αμερικανικό προξενείο στην Άγκυρα, στη δεύτερη είσοδο της αμερικανικής πρεσβείας στην Τουρκία.
Οι πληροφορίες μιλούν για δύο νεκρούς, εκ των οποίων ο ένας ήταν φρουρός ασφαλείας. Ο δεύτερος νεκρός κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο βομβιστής, αφού οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για επίθεση αυτοκτονίας. Υπάρχουν επίσης πολλοί τραυματίες και τουλάχιστον μία υπάλληλος της πρεσβείας είναι σοβαρά τραυματισμένη.

«Συνταγματικός Πατριωτισμός»: Ένας νέος «πατριωτισμός» με στόχο το Ολοκαύτωμα και την αυτοκτονία των Ευρωπαϊκών εθνών. Οι ιστορικές, πολιτικές και οικονομικές ρίζες του φαινομένου.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως της χώρας μας παρουσίασαν τον «νόμο Ραγκούση» για τους αλλοδαπούς ως μια «τυπική αναγκαιότητα» με σκοπό «απλώς και μόνο να ρυθμιστούν κάποια νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τέκνα μεταναστών που γεννιούνται και μεγαλώνουν στην Ελλάδα». Η εφαρμογή του είχε ξεκινήσει αμέσως μετά την δημοσίευσή του στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και χιλιάδες τέκνα αφροασιατών που γεννήθηκαν στην χώρα μας έχουν ήδη πολιτογραφηθεί ως Έλληνες ενώ οι γονείς τους έχουν ήδη αποκτήσει δικαίωμα παραμονής επ’ αόριστον στην Ελλάδα. Η εφαρμογή του νόμου ανεστάλη προσωρινά από το Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς προσκρούει σε κάποιες διατάξεις του Συντάγματος, όμως είναι μονάχα θέμα χρόνου το να αναδιατυπωθούν οι συγκεκριμένες διατάξεις και να συνεχίσει απρόσκοπτα η

Πτώση 14ων θέσεων για την Ελλάδα στην ελευθερία του Τύπου

Ραγδαία είναι η πτώση της χώρας μας όσον αφορά στον σεβασμό της ελευθερίας του Τύπου, σύμφωνα με τον κατάλογο που καταρτίζει κάθε χρόνο η μη κυβερνητική οργάνωση Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα.
Για την ετήσια κατάταξη, οι Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα θέτουν έξι κριτήρια για κάθε χώρα: τον πλουραλισμό, την ανεξαρτησία των μέσων ενημέρωσης, τις έννοιες του περιβάλλοντος και της αυτολογοκρισίας, το νομικό πλαίσιο, τη διαφάνεια και τέλος τις υποδομές πληροφόρησης. Κάθε χώρα παίρνει ένα “βαθμό” από 0 έως 100, με το μηδέν να αντιστοιχεί σε μια “ιδανική κατάσταση”.
Η χώρα μας βρίσκεται στην 84η θέση της σχετικής λίστας, έχοντας απολέσει 14 θέσεις. Για τη

Αποκαθήλωσε τον αχυράνθρωπο του Σημίτη, μέχρι και ο… Βορίδης!


Το Mega, Ο Κυριάκος αλλά ακόμα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βορίδης, διέσυραν τον Στουρνάρα. Ειδικά για τον Βορίδη λόγω της θέσης που κατέχει, το Μαξίμου θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον εκπρόσωπο ή τον υπουργό οικονομικών.
Εδω έρχεται η μεγάλη δικαίωση όλων αυτών που συκοφαντηθηκαν απο την διαπλοκη όταν έκαναν κριτικη στο τοτέμ του Σημίτη.
Είναι Ντροπή να ηγείται του κρισιμότερου υπουργείου ένας άνθρωπος του πλέον σκοτεινού καθεστώτος των τελευταίων δεκαετιών. Ένας άνθρωπος του οποίου οι μεντορες οδεύουν για τον Κορυδαλλό!