ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...


Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Σερρών συνελήφθησαν στις Σέρρες δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, 43 και 42 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ κατείχαν και μετέφεραν μεταχειρισμένους συσσωρευτές αυτοκινήτων.

Την στιγμή που έρχεται η τρόϊκα οι άθλιοι απεργούν.



Προφανώς τα  άθλια ανδρείκελα των ΜΜΕ διετάχθησαν να απεργήσουν για δικούς τους λόγους.
Οι ημέρες  απεργίας των τρισάθλιων κανονίζονται πάντα, ποτέ δεν είναι για δικαιώματα, τομάρια του είδους αυτού(πιθηκοειδή) έχουν υλικά δικαιώματα όσα γουστάρουν, οι απεργίες και η άθλια ζωή τους είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν , ή να εκτελέσουν, καθώς δεν τους πέφτει λόγος αντίρρησης ή σχολιασμού. Η τραγική κατάσταση, (της ζωής τους) την οποία βιώνουν για σειρά ετών τα όντα αυτά, έχει σαν αποτέλεσμα την μεταστροφή του άθλιου χαρακτήρα τους σε τρισάθλιο και ελεεινό.
Μεταμορφωμένα ζώα, άσχετα με την καταγωγή, είναι οι χειρότεροι ανθέλληνες όλων των εποχών. Ικανοί (δεν είναι υπερβολή) να ρίξουν τα ίδια τους τα παιδιά στην πορνεία προς ευχαρίστηση των ανωτέρων. Οι δε καλύτεροι από τους παραπάνω άπεχτους προβιβάζονται σε πολιτικούς!

Κόλαση στην Πάτρα > Υπό Οθωμανική κατοχή η πόλη - Νέα θύματα ανήλικες, θέμα χρόνου η εξέγερση των κατοίκων



Ανήλικες γλίτωσαν το βιασμό από Αφγανούς στην Πάτρα
Εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο ανήλικες κοπέλες, όταν γλίτωσαν την ύστατη στιγμή από τις αρρωστημένες ορέξεις Αφγανών επίδοξων βιαστών. Συγκεκριμένα, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην περιοχή της Παπαφλέσσα. Ένας 17χρονος και μία συνομήλική του είχαν πάει σινεμά και μετά την παράσταση επέστρεφαν για να μπουν στο αυτοκίνητό τους, περπατώντας στο στενό δρομάκι πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. 

Υπάρχουν τρόποι για αποτελεσματική αντίδραση. Πρώτοι οι bloggers!


Blogger11122222

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:

“Φίλοι διαχειριστές των blogs,
Η Δημοκρατία η χώρα αλλά και εμείς οι πολίτες δεχόμαστε επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας από ένα πολιτικό σύστημα το οποίο δρα τουλάχιστον αυταρχικά! 

  Οι 300 της βουλής, οι λοιποί κυβερνώντες και τα παράσιτα-παρατρεχάμενοι ως σύγχρονοι Λουδοβίκοι χρησιμοποιούν την χώρα και τους κατοίκους ως αντιπαροχή για να εξασφαλίσουν άνετη ζωή και πλούτο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ωστόσο έχουν την δύναμη της εξουσίας τους θεσμούς και τις αστυνομικές δυνάμεις με το μέρος τους. Παράλληλα διαθέτουν ένα ικανότατο επιτελείο επικοινωνιολόγων και ειδικών αντιμετώπισης κρίσεων οι οποίοι απαλλαγμένοι από Δημοκρατικές ευαισθησίες παρατηρούν, διευκολύνουν είτε καταστέλλουν αντιδράσεις όταν δεν τους εξυπηρετούν. ……..  >>>>>>>

Πρωτοφανές: H Ρωσία έβγαλε τις «σάλπιγγες του θανάτου» (βίντεο)


Σε πρωτοφανή ποσοτική, αλλά και επιχειρησιακή πυρηνική επίδειξη δύναμης προχώρησε πριν λίγες ώρες η Ρωσία με την κινητοποίηση από την Διοίκηση Στρατηγικών Διηπειρωτικών Πυραύλων των αυτοκινούμενων διηπειρωτικών πυραύλων οι οποίοι εγκατέλειχαν τις άκρως απόρρητες βάσεις τους στην στην αχανή ρωσίκή ενδοχώρα και ... βγήκαν στους δρόμους!
Η εν λόγω άσκηση αποτελείται από σειρά επιμέρους μικρότερης κλίμακας ασκήσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσίας, ως αν η χώρα ήταν σε πολεμική εγρήγορση για την αντιμετώπιση πυρηνικής απειλής.
Η άσκηση αυτή αναμφίβολα αποτελεί σαφές μήνυμα για την ετοιμότητα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αφού τα συστήματα αυτά αμέσως μετά την έξοδο τους από τις βάσεις αποτελούν πρώτους στόχους εντοπισμού από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους οι οποίοι προσπαθούν να παρακολουθήσουν τα δρομολόγια που ακολουθούν.


ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (σήμερα που τιμούμε την μνήμη του, λίγα λόγια για τον βίο του)



Ο Μέγας Αντώνιος θεωρείται πατέρας του μοναχικού βίου. Υπήρξε αναχωρητής και μέγας ασκητής. Είχε δάσκαλο στην άσκησή του τον Όσιο Παύλο το Θηβαίο. Έζησε στα χρόνια των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού και Μαξιμιανού μέχρι και την εποχή του ευσεβούς αυτοκράτορα Κωνσταντίνου και των παιδιών του.
Ο Μέγας Αντώνιος γεννήθηκε περίπου το 251 μ.Χ. στην πόλη Κομά της Άνω Αιγύπτου, κοντά στη Μέμφιδα, από γονείς εύπορους και ευγενείς. Από αυτούς έλαβε την ανάλογη διαπαιδαγώγηση, εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου (Εφεσ. 6,4), στερήθηκε όμως τη μόρφωση των εκπαιδευτηρίων. Εντούτοις είχε βαθειά γνώση της Αγίας Γραφής. Έγινε «θεοδίδακτος… καὶ γράμματα μὴ μαθὼν, ἀγχίνους ἦν καὶ συνετὸς ἄνθρωπος». Μάλιστα σύμφωνα με το βιογράφο του, Μέγα Αθανάσιο, «δεν πίεζε τους γονείς του για εξεζητημένη και πλούσια τροφή, ούτε επεδίωκε τις ευχαριστήσεις που αυτή χαρίζει. Ασκούνταν μόνο σε όσα του έδιναν και δεν ζητούσε τίποτα περισσότερο». Έτσι έμαθε από την παιδική του ηλικία να είναι ολιγαρκής και αυτάρκης.

Eλληνικά αντιαεροπορικά ΟSA-AK "ξεκ*λιάζουν" τούρκικα μαχητικά > Την ώρα που κάποιοι περιμένουν να τους πει ο Κίσινγκερ την μοίρα, κάποιοι άλλοι στέλνουν το μήνυμα στους κεμαλοναζί!


Όχι τίποτε άλλο …αλλά να δούνε μερικοί πολιτικοί πως οι Έλληνες Στρατιωτικοί αντιπαραγωγικοί και αυτιστικοί αγωνίζονται για την Πατρίδα…Ελληνικά συστήματα OSA-AK. Τα πρώτα 12 συστήματα ΟSΑ-ΑΚ αποκτήθηκανδωρεάν από τα αποθέματα του στρατού της πρώην Ανατολικής Γερμανίας και εισήχθησαν στον Ελληνικό Στρατό το 1992. Με τα συστήματα αυτά συγκροτήθηκε και εξοπλίστηκε μία επιπλέον αντιαεροπορική μοίρα, η 182 ΜΚ/Β (Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων) στο Δ’ Σώμα Στρατού στη Θράκη.

Ο πόλεμος για το χαράτσι άρχισε…

Ο εκβιασμός της λαθρο-κυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, προς τους Έλληνες πολίτες, σχετικά με το χαράτσι και την διακοπή της τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος, κορυφώνεται. Το αστείο του πράγματος είναι πως η ΔΕΗ θα βρεθεί ανάμεσα στα «διασταυρούμενα πυρά» (αφού οι λαθρο-κυβερνώντες αποφάσισαν να την ορίσουν ως εκτελεστή φορο-εισπρακτικού μέτρου) και θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο πως θα είναι.......
το θύμα που θα μετρήσει τις περισσότερες απώλειες.

Οι πιθανότητες να εισπραχθεί το χαράτσι είναι σχεδόν μηδενικές απέναντι σε όσους τολμήσουν να σηκώσουν ανάστημα στους τραπεζοϋπαλλήλους και στους πολιτικούς – ανδρείκελα, που τρέμουν την λαϊκή κατακραυγή και ήδη έχουν αρχίσει να εισπράττουν μέρος αυτής.

Γιαούρτωσαν την Ντόρα,....στο γνωστό ρεστωράν .. "Λούκουλος" στο Ηράκλειο..



Το "Λουκούλιο" δείπνο που παρέθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας  Μιλτιάδης Καράτζης στο ρεστωράν του Ηρακλείου "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ" με επίσημη προσκεκλημένη την Ντόρα Μπακογιάννη συνοδευόταν όπως πληροφορηθήκαμε πρίν λίγο από επιδόρπιο... με γιαούρτια που ομάδα αγανακτισμένων πολιτών πέταξαν προς τιμήν της.

Βαλλιανάτος πρόεδρος των gay με τη Ντόρα για να πιάσουνε το .. 3%

Ο επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μαζί με τον Στ.Μάνο της Δράσης συζητούν κοινή κάθοδο με τη ΔΗΣΥ
Μπορεί και τα τρία κόμματα να καταγράφουν μικρά ποσοστά, αλλά μαζί ξεπερνούν το εκλογικό όριο του 3%. Έτσι φαίνεται να σκέφθηκαν Ντόρα Μπακογιάννη, Στέφανος Μάνος και Γρηγορης Βαλλιανάτος, αντίστοιχα επικεφαλής των κομμάτων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας,..

Αναγνώριση του «τουρκικού» κόμματος DEB στην Θράκη από τον ΣΥΝ



Επικίνδυνες πολιτικές ακροβασίες με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα
ο Χρόνος ο ΣΥΝ και το κόμμα DEB έχουν ξεκινήσει...

Γκάφα ολκής: Εδειξε ο Αβραμόπουλος στον Μπαγίς την απόρρητη οθόνη!



Γκάφα ολκής φέρεται να έκανε ο Υπουργός ‘Αμυνας κ Αβραμόπουλος επιδεικνύοντας στον – ανεπίσημα καλεσμένο του- Τούρκο υπουργό ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς το σύστημα καταγραφής της κίνησης μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκίας στο Αιγαίο που έχει εγκατεστημένο στο γραφείο του στο Πεντάγωνο.

Το σύστημα αυτό που είναι απόρρητο είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ .

Μάλιστα για την επίδειξη τον …κάρφωσε ο ίδιος ο κ. Μπαγίς με δηλώσεις του στον συνεργάτη της Vatan κ. Μουράτ Τσελίκ σε άρθρο με τίτλο «Τι βιώθηκαν στο ταξίδι του ζεύγους Μπαγίς στην Αθήνα;» . Να τι γράφει ο δημοσιογράφος επί του συγκεκριμένου- γιατί έχει και άλλα:


ΕΝΙΚΟΣ: "Η ΦΟΥΣΤΑ"... ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ: "ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ"



Ο
 «Γερμανός» φούστης υπουργός εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλε, ανέλαβε τα καθήκοντα του ΥΠΕΞ Γερμανίας στις 28 Οκτωβρίου 2009.

Εδώ βλέπουμε τον  ψευδοΓερμανό υπουργό Εξωτερικών δρ Γκουίντο Βεστερβέλε, να φοράει το εβραϊκό yarmulka των ορίτζιναλ Εβραίων (σαν τον Τζεφρι κακή του ώρα), στην Αίθουσα των «Αναμνήσεων» στο Γιαντ Βασέμ Μνημείο του «Ολοκαυτώματος». Εκεί, ο κινούμενος πάντα με την όπισθεν Γκουίντο (με ή χωρίς σκουφάκι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία), κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των όσων ισχυρίζονται οι Εβραίοι. Είναι 23 Νοεμβρίου 2009 στην Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ. Ο Βεστερβέλ, επισκέφθηκε επίσης το Μουσείο Ιστορίας του «Ολοκαυτώματος» και το «μνημείο του Παιδιού» (δεν ξέρω τι είναι πάλι αυτό – δεύτερο ολοκαύτωμα????), όπως κάνει κάθε σωστός Εβραίος, μόλις αναλαμβάνει ύψιστο πολιτικό αξίωμα σε άλλη χώρα.
 
Μόλις έχει συμπληρώσει 24 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του (28 Οκτωβρίου 2009) και η πρώτη του φροντίδα είναι, να επισκεφθεί τα θρησκευτικά σύμβολα του Ισραήλ, για να δείξει πόσο πιστός φούστης είναι.
  
Ναι ο φούστης Γκουίντο Βεστερβέλε, ΥΠΕΞ της Γερμανίας, είναι παντρεμένος με τον επίσης φούστη Michael Mronz, αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει παιδιά, αλλά προσπαθούν. 

Αν χρειαστεί θα βάλουν και χαρτάκια με τάματα στο Γιαντ Βασέμ και στο τείχος των κουνιστών δακρύων, αν εμφανιστούν δημόσια μαζί στο Ισραήλ, ως οπισθοδρομική κομπανία. Μια φήμη, ότι ήθελε να παντρευτεί και τον Τζέφρι, με δεύτερο γάμο, δεν κατέστι δυνατόν να επιβεβαιωθεί..