ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ENΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ..
ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4046/12:ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΑΠΟ 14/2/2012/ΣΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ,ΛΗΞΗ,ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ

Για διατροφική κρίση προειδοποιεί ο ΟΗΕ


Τα παγκόσμια αποθέματα σιτηρών είναι σε τόσο επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα ώστε οι αντίξοες καιρικές συνθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε άλλες χώρες που εξάγουν τρόφιμα μπορεί να προκαλέσουν μια μεγάλη διατροφική κρίση το επόμενο έτος, προειδοποιεί ο ΟΗΕ.  Οι μικρές συγκομιδές σε ΗΠΑ, Ουκρανία και άλλες χώρες φέτος έχουν μειώσει τα αποθέματα στο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ!!

Στην Κομοτηνή μας καταγγέλουν σπουδαστές ότι στην ουσία συστεγάζονται δόκιμοι και λαθρομετανάστες μαζί. Τους χωρίζει στο προαύλιο συρματόπλεγμα και όταν οι δόκιμοι είναι εξω συνεχώς οι λαθρομετανάστες τους προκαλούν βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες. 

Ήρθε η ώρα κατασχέσεων των περιουσιών μας

Μετά την απώλεια των εργασιών μας, μετά την απώλεια των εισοδημάτων μας, μετά τα ληγμένα σκουπίδια που πλέον θα αγοράζουμε, ήρθε τώρα η ώρα γι’ αυτό που σας προειδοποιούσαμε ήδη από το 2010. Ήρθε η ώρα να χάσουμε και τις περιουσίες μας.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethnos.gr έρχονται πλέον κατασχέσεις μισθών,

Ένθετα με τα ονόματα των πολιτικών και των συζύγων τους που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω ετοιμάζουν εφημερίδες.





Χαμός αυτή την ώρα στο διαδίκτυο με τη δημοσιοποίηση δεκάδων ονομάτων πολιτικών τέως και νυν βουλευτών, υπουργών ακόμη και αρχηγών κομμάτων και πρωθυπουργών.

Kαπνίζετε; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε


Eίναι γνωστές οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και για να τις αποφύγετε, θα πρέπει να κόψετε τελείως το κάπνισμα. Aν, ωστόσο, επιμένετε να καπνίζετε, τότε διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν. Yπάρχουν ορισμένες ήπιες μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε κάπως τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία σας, να συμβάλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας από τον καπνό και να τον ενισχύσουν. H ρεφλεξολογία, το μασάζ, η πιεσομετρία και η αρωματοθεραπεία αποτελούν εναλλακτικές μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν. 

Δενδρολίβανο και λεβάντα Yπάρχουν διάφορα αιθέρια έλαια που βοηθούν το αναπνευστικό και μπορούν να φανούν χρήσιμα στους καπνιστές. Ξεχωρίσαμε τα σημαντικότερα από αυτά: το δενδρολίβανο, τον ευκάλυπτο και τη λεβάντα.

Πλήρης κατάρρευση των συνομιλιών με την Τρόικα…


Αποχώρησαν από το υπουργείο Εργασίας οι εκπρόσωποι της Τρόικα καθώς σημειώθηκε πλήρης διάσταση απόψεων στις διαπραγματεύσεις. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ όπως μας μεταφέρουν αξιόπιστες πηγές και πλέον μια ακόμη «καυτή πατάτα» περνά στα χέρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος καλείται να λύσει τον «γόρδιο δεσμό»…

Έχουμε πετρέλαιο σαν το Ιράν, χρυσάφι σαν την Αφρική και αέριο σαν τη Ρωσία, λέει ο ξένος τύπος.


Μπορεί ο τίτλος να είναι κατιτί υπερβολικός, με μια ελαφριά δόση ειρωνείας, ωστόσο μόνο υψηλές προσδοκίες γεννούν τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου για την υπό σχεδιασμό εκμετάλλευση των ελληνικών κοιτασμάτων, η οποία μπορεί να αλλάξει τη μοίρα της υπερχρεωμένης Ελλάδας.

ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!


H  HURRIYET δημοσιεύει άρθρο για την επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου, στην οποία επισημαίνει ότι συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας– Τουρκίας για την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο, που διεκόπησαν...τον Ιούλιο του 2011! Τούρκοι διπλωμάτες αναφέρουν ότι οι 52 γύροι συνομιλιών που ξεκίνησαν το 2002 πρέπει να ολοκληρωθούν ώστε να σταματήσουν οι παραβιάσεις των χωρικών υδάτων αλλά και των εναέριων χώρων.

ME S-400 θωρακίζουν τον νότο οι Ρώσοι !



Αξιωματικός της  νότιας στρατιωτικής διοίκησης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε ότι οι περιοχές που τελούν στον έλεγχο της διοίκησης θα έχουν εξοπλιστεί με το προηγμένο αντιαεροπορικό – αντιβαλλιστικό σύστημα S-400
Triumph προ του τέλους του έτους, προς αντικατάσταση των S-300PM. 
Η νότια στρατιωτική διοίκηση δημιουργήθηκε το 2010 
και περιλαμβάνει τις δημοκρατίας Αντιγκέα, Νταγκεστάν, Ινγκουσετία, Καμπαρντινο-Μπαλκαρία, Καλμίκια. Καρατσι-Τσερκεζία, Βόρεια Οσετία, Τσετσενία, καθως επίσης και τις περιοχές Κρασνοντάρ, Σταυρούπολης, Αστραχάν, Βόλκογκραντ και Ροστόβ. 

Κλίμα για εισβολή – Τουρκία: «100.000+1 οι Σύροι πρόσφυγες - Πάμε για ζώνη ασφαλείας»


Η Τουρκία έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της δημιουργίας των συνθηκών εκείνων που θα της δώσουν  την αφορμή για να πραγματοποιήσει την εισβολή της Συρία, αλλά και στο αποκορύφωμα των στρατιωτικών της προετοιμασιών με συγκεντρώσεις δυνάμεων στα τουρκο-συριακά σύνορα.
Τη Δευτέρα η γενική διεύθυνση διαχείρισης εκτάκτων φυσικών καταστροφών (AFAD) ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των προσφύγων ξεπέρασαν το όριο των 100.000 ατόμων, φτάνοντας τους 100.363 Σύρους.
Το όριο αυτό είχε θέσει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου τον Αύγουστο ως την «κόκκινη γραμμή» για την δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» μέσα στο έδαφος της Συρίας για την προστασία των προσφύγων, όπως είχε πει.

Όσα δεν θέλουν οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι καρδιολόγοι να γνωρίζουμε!


Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών.
Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας κατάργησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων μέσω τουCodex Alimentarius. Ο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) είναι μια ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου του παγκόσμιου εμπορίου και ζητημάτων τροφής.

Μεταξύ των άλλων ρυθμίσεών της είναι και η κατάργηση των καλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτό αποτελεί καίριο πλήγμα κατά της φυσικής και εναλλακτικής ιατρικής, που βασίζονται στις βιταμίνες και στα άλλα συμπληρώματα διατροφής καθώς και στα βότανα για την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών. Φυσικά πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο Παύλος Μελάς ενώνει (ακόμα) τους Έλληνες.


Δείτε στο τέλος του άρθρου και θα καταλάβετε. Το παράδειγμα του Παύλου Μελά είναι ο δρόμος για την Εθνική ανεξαρτησία και την Λευτεριά του λαού απέναντι σε όσους την επιβουλεύονται.


Ο μητροπολίτης Καστοριάς, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία αλλά και το μνημόσυνο για τον ήρωα Παύλο Μελά στο ομώνυμο πλέον ακριτικό χωριουδάκι :




Η συνέχεια είναι κάτι που δεν θα έχει λόγια.


Toυ Ιωάννη Αυγουστάτου, ψυχιάτρου
Όλοι μας έχουμε μια πίκρα μέσα μας. Τι στο διάολο γίνεται κι είμαστε τόσο σιωπηλοί. Τι συμβαίνει κι είμαστε τόσο υποταγμένοι. Κι εγώ το φωνάζω εδώ μέσα και χιλιάδες άλλοι γύρω μου.Κοιτάμε ο ένας τον άλλον πλέον και τον μετράμε με το μάτι να δούμε… τι σκέφτεται, πως είναι το βλέμμα του, τι λέει. Με μια λαχτάρα. Να είναι τόσο οργισμένος, οσο είμαστε κι εμείς. Μετράμε την οργή μας με τ διπλανό μας. Προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα σημάδια.

Ο Σαμαράς συναντά τους αρχηγούς


Σήμερα το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:00  ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς θα ενημερώσει του πολιτικούς αρχηγούς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επαφές με την τρόικα.

Ο γολγοθάς του Έλληνα...



Ο γολγοθάς που ανεβαίνει ο ‘Ελληνας τα τελευταία δυο χρόνια  βαίνει προς την σταύρωση...
Του Γιώργου Θεοχάρη

Κατήφεια και σκυθρωπά πρόσωπα αντικρίζεις παντού. Στη δουλειά, για όσους  τυχερούς δουλεύουν, διότι εκεί μας έφτασαν οι εν δυνάμει κατακτητές της Ελλάδας.
Στις γειτονιές που κάποτε έσφυζαν από ζωή, σήμερα οι περισσότεροι δείχνουν να είναι κλεισμένοι στους εαυτούς τους αναζητώντας την ελπίδα…

Ακόμα και στους δρόμους διακρίνεις αυτό το δράμα, εκνευρισμός και πρόσωπα χαμένα στη δυστυχία τους…

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ...ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

                             xrysiaygimixal
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν περνάει μέρα που να μην απασχολεί την επικαιρότητα..
Η δημοφιλία της είναι τόσο μεγάλη που άρχισαν να κυκλοφορούν και...ανέκδοτα για τους χρυσαυγίτες...

Πώς κουρεύονται οι χρυσαυγίτες ;;;;......ΣΥΡΙΖΑ

Πώς λέγεται ο ψηφοφόρος που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε Χρυσή Αυγή και σε αυτές Ανεξάρτητους Ελλήνες ;;;;......

Αμερικανός αναλυτής ξεφτιλίζει τις τουρκικές ΕΔ


 Θα μπορούσε να συνοψιστεί στην ατάκα του γνωστού ανέκδοτου "Που πας ρε Καραμήτρο;" η θέση που ελαβε ο γνωστός Αμερικανός πολιτικός αναλυτής καθηγητής Χένρι Μπάρκεϊ, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική εφημερίδα "Ραντικάλ", με τις προπτικές επιτυχούς πολεμικής εμπλοκής του τουρκικού Στρατού στην Συρία.
Με απλά λόγα υποστήριξε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν την απαιτούμενη πολεμική εμπειρία και δεν πρόκειται να
καταφέρουν τους επιχειρησιακούς τους σκοπούς αν εισβάλλουν στην Συρία!
Ο Χ.Μπάρκεϊ παλαιός αναλυτής του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ σημείωσε ότι:

Σάλος έχει προκληθεί από το τούρκικο τραγούδι, Yam Yam Style που προσβάλλει την Ελλάδα.


Ένα κάκιστο και φαιδρό τούρκικο τραγούδι «ανέβηκε» τις τελευταίες ημέρες στο youtube, όπου οι «εμπνευστές» του το προωθούν για ελληνικό.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι έχει τίτλο «Yam Yam Style» και στο youtube αναφέρεται με την ένδειξη «new greek song 2012», δηλαδή ως νέο ελληνικό τραγούδι.

Μάλιστα, η κοροϊδία συνεχίζεται, αφού ο τραγουδιστής του κομματιού ονομάζεται Taş και στο youtube το όνομά του… ελληνοποιείται σε Athillas Thasos.


ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ:

Μόλις 19 εκατ. ευρώ οι εισπράξεις του κράτους από οφειλές 13 δισεκατομμυρίων!



Πλήρως αποτυχημένη είναι μέχρι στιγμής η προσπάθεια της κυβέρνησης να εισπράξει μεγάλα ποσά τα οποία οφείλονται στο κράτος. Συγκεκριμένα, από τη συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή ύψους...
13 δισ. ευρώ που έχουν προς το κράτος 1.500 μεγαλοοφειλέτες, το κράτος έχει καταφέρει να εισπράξει μόλις 19 εκατ. ευρώ!
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη σχετικά με την πορεία είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των οφειλετών που είχαν περιληφθεί στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου. Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης που είχε απευθύνει στο υπουργείο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Κάθε ένας από τους 1.500 οφειλέτες, είχε οφειλές άνω των......

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!

Η τεχνολογία δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη, αφού ορισμένες φορές τα απλούστερα υλικάκαι ιδέες φέρνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Αυτή είναι η περίπτωση του Eliodomestico, το οποίο είναι ένας ηλιακός αποστακτήρας που φιλοδοξεί να διευκολύνει τη ζωή κατοίκων παράκτιων περιοχών όπου το θαλασσινό νερό αφθονεί αλλά το πόσιμο είναι δυσεύρετο.
Το Eliodomestico λειτουργεί ως ανεστραμμένος διηθητήρας καφέ (κοινώς καφετιέρα) που

Σάπια τρόφιμα,στα ράφια των σούπερ μάρκέτ.Ανθρώπινα εμβρυικά κύτταρα και γονίδια αρουραίον σε τροφές και ποτά,που σκοτώνουν...Νόμιμα τον λαό!!!!

supplementsΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ «ΒΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
• 63 δισεκατομμύρια δολάρια θα δαπανηθούν από τις ΗΠΑ για τον έλεγχο του πληθυσμού της γης


του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Σε αυτή την χώρα οι «Έλληνες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο ευρώ» δήλωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Δεν αποκάλυψε όμως τι

ΣΟΚ: Η MONSANTO έχει Βάλει Γονίδιο Σε Μεταλλαγμένα Προϊόντα Που Προκαλεί Μόνιμη Στείρωση Σε Άνδρες Και Γυναίκες!-Ενώ στους μαθητές της Γ' Γυμνασίου τους εμφυτεύουν τη μεταλλαγμένη συνείδηση

δείτε πρώτα το βίντεο 

¨ Όσα δεν κατάφεραν οι πολυεθνικές των εταιρειών βιοτεχνολογίας με τον πακτωλό χρημάτων για τη διαφήμιση των «πλεονεκτημάτων» των μεταλλαγμένων τροφίμων, όσα δεν κατάφεραν οι

Έρχονται κατασχέσεις. Ήρθε η ώρα να χάσουμε και τις περιουσίες μας…


ΣΧΟΛΙΟ:ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΡΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!!

Μετά την απώλεια των εργασιών μας, μετά την απώλεια των εισοδημάτων μας, μετά τα ληγμένα σκουπίδια που πλέον θα αγοράζουμε, ήρθε τώρα η ώρα γι’ αυτό που σας προειδοποιούσαμε ήδη από το 2010. Ήρθε η ώρα να χάσουμε και τις περιουσίες μας.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ethnos.gr έρχονται πλέον κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων, τραπεζικών καταθέσεων ακόμη και ΙΧ αυτοκινήτων για όσους χρωστούν στο Δημόσιο από 300 ευρώ και πάνω. Αιτία για την εξέλιξη αυτή είναι….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ: "ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ"!

sdoe2Σοβαρότατες καταγγελίες για τη φοροδιαφυγή και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων έκανε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ ,
Γιώργος Κανελλόπουλος. «Όταν το ΣΔΟΕ άρχισε να ψάχνει τις offshore, μας έλεγαν ότι ψάχνουμε καθώς πρέπει εταιρείες», τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος, κάνοντας λόγο για το «φρένο» που έβαζαν πολιτικοί στους ελέγχους του Σώματος.

Απίστευτο... Οπαδοί της Ομόνοιας υπέρ των τούρκων... Βρίζουν τους Εθνικιστές του Αποελ... Βίντεο!!



Απίστευτο... Οπαδοί της Ομόνοιας φωνάζουν συνθήματα κατά των οπαδών του Αποελ και τάσσονται στο πλευρό των τούρκων... Εκείνων που κατέχουν ακόμα την μισή Κύπρο, που έσφαξαν, βίασαν, λεηλάτησαν και προκάλεσαν τόσα δεινά στα αδέλφια μας τους Κύπριους... Στα αδέλφια αυτών των ίδιων!! 

Η λέξη ντροπή είναι λίγη για να χαρακτηρίσει όσα αποτυπώνονται στο παρακάτω βίντεο...

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ

 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ
 Από την Ολγα Γεριτσίδου
Εχθές Τετάρτη 10-10-2012 κατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της Όλγας Γεριτσίδου, ειδικής εκπαιδευτικής ψυχολόγου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική, κοινωνική και Ανθρωπιστική, στην Χώρα και

Ο Nigel Farage για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ




12 Οκτωβρίου2012 : Ο Nigel Farage συζητάει στην εκπομπή Daily Politicsτου BBC την τρελή απόφαση της επιτροπής του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης να δοθεί το βραβείο για την ειρήνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά την καταπίεση της ΕΕ, την αφαίρεση της δημοκρατίας, την κατάργηση του κράτους δικαίου, σύμφωνα με τα σχέδια των ‘yes-men’ «ηγετών» των κρατών - πειθήνιων οργάνων των Βρυξελλών, την ώρα που μαίνονται οι ταραχές και οι διαμαρτυρίες σε πολλές χώρες της ΕΕ, λόγω των οικονομικών πολιτικών.