ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Σ Ο Κ : " ΧΑΘΗΚΑΝ"... Ενα εκατομμύριο Ελληνες !!! ...

μέσα σε δέκα χρόνια!
Αναδημοσιευση


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την τελευταία απογραφή πληθυσμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφού όπως προκύπτει μέσα σε διάστημα δέκα ετών...
 «χάθηκε» ένα εκατομμύριο Έλληνες στη χειρότερη περίοδο δημογραφικά από τη δεκαετία του 1940!

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού επισημαίνουν πως ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και παρά τη δημογραφική αιμορραγία των νεκρών της 
Κατοχής και του Εμφυλίου δεν καταγράφηκε πληθυσμιακή απώλεια ενός... 
εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.  

Όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), το 2011 καταγράφηκαν στην Ελλάδα..........

Τρόμο προκαλούν τα νέα πακέτα τσιγάρων στην Αυστραλία


Από τον ερχόμενο Δεκέμβριο όλα τα πακέτα τσιγάρων θα είναι ίδιου μεγέθους και θα φέρουν αποκρουστικές φωτογραφίες, με τις συνέπειες του καπνίσματος.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας απέρριψε προσφυγή των καπνοβιομηχανιών και η Αυστραλιανή κυβέρνηση μπορεί πλέον να επιβάλλει στις καπνοβιομηχανίες να...  σταματήσουν την κυκλοφορία των τσιγάρων τους στην πολύχρωμη συσκευασία που συνηθιζόταν μέχρι τώρα.
Ως εκ τούτου, από τον ερχόμενο Δεκέμβριο, τα τσιγάρα στην Αυστραλία θα κυκλοφορούν σε ομοιογενή πακέτα που θα φέρουν μόνο προειδοποιήσεις για τις συνέπειες του καπνίσματος.
Πιο συγκεκριμένα από την 1η Δεκεμβρίου, όλες οι μάρκες τσιγάρων που θα πωλούνται στη χώρα, θα έχουν.........

Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!


Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας, μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.


Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της αγάπης προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να...

Το φιλέτο της Αττικής Οδού που έχει η Αγροτική Τράπεζα σε ποιόν θα πάει;


Μια απορία μας έχει γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, επανερχόμενοι στο θέμα της πώλησης της Αγροτικής τράπεζας στην Πειραιώς. Σύμφωνα με τη συμφωνία η ΑΤΕ σπάει σε καλή και κακή τράπεζα, η πρώτη πάει στον Σάλλα και στη δεύτερη θα γίνει εκκαθάριση.

Όμως, όπως μαθαίνουμε, η Αγροτική κατέχει το 10% του καλύτερου φιλέτου των τελευταίων ετών, ήτοι της Αττικής οδού. Το ποσοστό αυτό ήρθε στα χέρια της τράπεζας από τον επιχειρηματία Πανούση και την ΑΤΤΙΚΑΤ η οποία χρώσταγε ουκ ολίγα.

Ξένιος Ζευς: Η μεγάλη κομπίνα!!!


Οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες, οι Παριανοί, οι Αθηναίοι, οι εκλογές και το ... «colpo groso» του Αντώνη!!! 

 Πέρασε κι αυτός ο Δεκαπενταύγουστος! Η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού! Με μια διαφορά όμως!

Ο Ελληνας κάθισε στο σπίτι του!

Και κάθισε στο σπίτι του γιατί μερικές εβδομάδες πριν, επέλεξε με την ψήφο του την συνέχιση του εγκληματικού Μνημονίου και την διατήρηση στην εξουσία, όχι μόνο όσων πολιτικών μας έφεραν με τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους ως εδώ, αλλά επιπρόσθετα έδωσε ρόλο, ακόμα και στους μέχρι χτες κολαούζους της εξουσίας, που ήταν ευχαριστημένοι με τα ... ψίχουλα της μοιρασιάς!!!

Αλλά ας κάνουμε μια διαδρομή στα γεγονότα του 15Αυγουστου:

Ο Dave Mustaine των ‘Megadeth’ μιλάει στον Alex Jones για το ‘Endgame’, το νέο τους δίσκο και την Νέα Παγκόσμια Τάξη

Ο Dave Mustaine, τραγουδιστής και μορφή του γνωστού heavy metal συγκροτήματος Megadeth, μιλάει με τον Alex Jones σχετικά με την αφύπνισή του για τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, την πρόσφατη μεταστροφή του στον χριστιανισμό, αφού για χρόνια είχε ακολουθήσει τα μονοπάτια του αποκρυφισμού και το νέο δίσκο του συγκροτήματος που έχει τον τίτλο ‘Endgame’.

Ο Mustaine πιστεύει ότι ο κόσμος οδηγείται με γρήγορους ρυθμούς σε μία παγκόσμια κυβέρνηση και σε ένα παγκόσμιο νόμισμα και λέει πως μέσα από την μουσική του και ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο δίσκο, προσπαθεί να μεταφέρει στους fan του αλλά και σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα για την σκοτεινή συνομωσία που κρύβεται πίσω από την επερχόμενη απάνθρωπη Παγκόσμια Κυβέρνηση και τον ρόλο αυτών που έχουν το χρήμα και κινούν τα νήματα.

Η ασέβεια του Τατσόπουλου απέναντι στην Παναγία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει τον έλεγχο στο Facebook...
Επανήλθε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου σχολιάζοντας την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Άγιο Όρος. Η σωτήρια, όπως αποδείχθηκε, βροχή που βοήθησε τα μέγιστα στην κατάσβεση της φωτιάς αποδόθηκε σε θαύμα της Παναγίας από τους μοναχούς οι οποίοι είχαν προσευχηθεί για βροχή.

Η πράσινη απάτη κατάσχει χωράφια...


Τα καθάρματα της πράσινης απάτης εξαπάτησαν τον κόσμο με τα φωτοβολταϊκά την ώρα που οδεύουμε σε επισιτιστική κρίση

Μάλλον δεν είμασταν συνωμοσιολόγοι όταν ΕΓΚΑΙΡΑ, από τον Απρίλη του 2009 αποκαλύπταμε το σχέδιο της "πράσινης ανάπτυξης" και τις καταστροφικές του επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία και την παραγωγή. Τότε βέβαια δεν γνωρίζαμε για το περιβόητο Fund του αδελφού του πρωθυπουργού που είχε ιδρυθεί έναν μήνα πριν τις δηλώσεις παραφροσύνης του ΓΑΠ. Παρουσίαζε ο ολετήρας της χώρας την πράσινη ανάπτυξη ως την πανάκεια που θα δημιουργούσε 1 εκ. θέσεις εργασίας και άλλες σχιζοφρενικές εξαγγελίες που ουδείς μπήκε στον κόπο να αμφισβητήσει.

BINTEΟ: Εικόνες φρίκης στη Νότια Αφρική


Αιματηρή κατάληξη είχε η απεργία μεταλλωρύχων στη Νότια Αφρική όταν χθες το απόγευμα η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 30 άτομα.
BINTEΟ: Εικόνες φρίκης στη Νότια Αφρική
Εκπρόσωπος του συνδικάτου των μεταλλωρύχωνανεβάζει πάντως τον αριθμό των θυμάτων στους 36.
Σύμφωνα με τον υπουργό Αστυνομίας, Νάθι Μθέθουα, ο απολογισμός των θυμάτων από την περασμένη Κυριακή οπότε οι εργαζόμενοι του ορυχείου πλατίνας Μαρικάνα άρχισαν την απεργία τους, ζητώντας αυξήσεις μισθών, ανέρχεται συνολικά σε 40.
Δείτε το βίντεο:

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ PKK...!!! ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 AΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!


Τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν αργά χτες τη νύκτα θέσεις του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με πηγές της Τουρκικής Αεροπορίας. Συγκεκριμένα στην επιχείρηση εναντίον υποτιθέμενης βάσης των μαχητών του ΡΚΚ επέδραμαν τέσσερα τουρκικά F-16, τα οποία απογειώθηκαν από... 

την αεροπορική βάση της Μαλάτια (η ελληνική Μελιτίνη). Οι Τούρκοι παραδέχτηκαν ότι βομβάρδισαν μια περιοχή όπου υπάρχουν τέσσερα χωριά, χωρίς να προξενήσουν απώλειες. «Μόνο κάτι περιβόλια και ένα αγρόκτημα χτύπησαν», ανέφερε κουρδική πηγή. Οι Τούρκοι δεν απάντησαν με δική τους ανακοίνωση ακόμα… 

Δύο τινά συμβαίνουν:

Ελληνίδα σπάει ρεκόρ στα 68 της – «Σήκωσε» 132 κιλά!


Ελληνίδα σπάει ρεκόρ στα 68 της – «Σήκωσε» 132 κιλά!
Είναι ήδη 68 ετών και συνεχίζει ακάθεκτη τον πρωταθλητισμό. Ο λόγος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Αυστραλίας Ελένη Κωνσταντίνου, που έχει σπάσει 60 παγκόσμια ρεκόρ στην άρση βαρών.
Πρόσφατα επέστρεψε από τη Γαλλία όπου πήρε μέρος σε αγώνες τριών διαφορετικών κατηγοριών άρσης βαρών και έσπασε και τα τρία ρεκόρ που κρατούσε η ίδια. Στο τρίτο ρεκόρ σήκωσε 132 κιλάενώ η ίδια ζυγίζει 61.
«Όταν μπαίνω στο στάδιο», σημειώνει, «αισθάνομαι να με κυριεύει μια φοβερή δύναμη, εξομολογείται η ομογενής.
Όσο για το πως καταφέρνει να διατηρείται.....

Σάλος με ρωσικό εξοπλισμό της ΕΥΠ που ακύρωσε η κυβέρνηση ΓΑΠ


 Πρόκειται για το «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών» της ΕΥΠ, που αφορούσε κυρίως τα θέματα ασφαλείας για την λαθρομετανάστευση, προϋπολογισμού 1.330.173,78 €, που απεντάχθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου και υπό τη διοίκηση Χρυσοχοΐδη – Μπίκα...

Το χρέος μας προς την Φυλή...

 
Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.

Ελληνική παρουσία σε πανάρχαια πόλη της Κίνας


Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος

Ο αμφορέας αυτός που βρέθηκε στην αρχαία πόλη Νίγια της Κίνας έκανε το 'γύρο του κόσμου'.

Αφού, λοιπόν, μιλάμε για δημοσιεύματα που κλείστηκαν στα δώματα του παρελθόντος, ας κάνουμε τον κόπο να ανοίξουμε τη λησμονημένη αυτή πόρτα για να δουν οι νεότεροι μερικά πράγματα...


Ένα δημοσίευμα αυστραλιανής εφημερίδας τάραξε τα ιστορικά ύδατα, τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990. Το δημοσίευμα έλεγε για ελληνικό πολιτισμό σε πόλη της Κίνας. Έτσι έχουμε το παράδοξο ότι αφού ο Μέγας Αλέξανδρος έφθασε μέχρι το Γάγγη ποταμό πως υπάρχουν ελληνικές πόλεις στην Κίνα;

Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν κατά της μετανάστευσης!! Kαλό είναι να τα διαβάσουν αυτά οι αριστεροί... Οι αναρχικοί... Και οι δήθεν ανθρωπιστές...

Κάποιοι που νομίζουν ότι κρατούν το «αριστερόμετρο» και το «δημοκρατικόμετρο», καταγγέλλουν ως «ακροδεξιούς», «φασίστες» και «εθνικιστές» όσους τολμούν να ορθώσουν λόγο ενάντια στη λαθρομετανάστευση.

Επειδή αυτοί οι «τύποι» εκθέτουν και διαστρεβλώνουν το σοσιαλισμό, την Αριστερά και την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν.
Ουδέποτε ο σοσιαλισμός ήταν υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Όλοι οι «κύριοι» αυτοί που θέλουν ανοιχτά σύνορα και παριστάνουν τους «αριστερούς», τους «σοσιαλιστές» και τους «δημοκράτες», όπως θα διαβάσετε στα αποκαλυπτικά κείμενα που ακολουθούν, στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Μεγάλου Κεφαλαίου εις βάρος των εργατών και των μη προνομιούχων!
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παριστάνουν τους σοσιαλιστές, τους αριστερούς και τους δημοκράτες!
Διαβάστε τα άρθρα και διαδώστε την παρούσα ανάρτηση, για να μάθει όλος ο ελληνικός λαός την αλήθεια:

Τελεσίγραφο Άσαντ στην Τουρκία: Θα δοθούν SA-7 και SA-8 στο ΡΚΚ!

Ο βαθμός της τουρκικής εμπλοκής στην Συρία είναι πλέον τέτοιος που ανάγκασε τον Σύρο πρόεδρο να απευθύνει σαφή προειδοποίηση προς την Άγκυρα, για δραστικές κινήσεις που θα αλλάξουν το σκηνικό των συγκρούσεων στο μέτωπο της Τουρκίας με τους Κούρδους… Προειδοποίησε, ότι εάν δεν αποσύρουν τους αντιαεροπορικούς πυραύλους FIM-92 Stinger, με τους οποίους φέρεται να έχουν εφοδιάσει τους Σαλαφιστές εξτρεμιστές και ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης, τότε θα αντιστρέψει δυναμικά τους όρους λαμβάνοντας μέτρα… ή μάλλον αντίμετρα.
Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής

Ο Σύρος πρόεδρος απείλησε ανοικτά την νέο-οθωμανικής νοοτροπίας κυβέρνηση ότι θα παραδώσει αντιαεροπορικούς εκτοξευτές και βλήματα SA-7 Grail, αλλά και αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα SA-8 Gecko (!) στους μαχητές του PKK – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές – γεγονός που θα αναβαθμίσει κάθετα τις αντιαεροπορικές δυνατότητες των Κούρδων και θα αποτελέσει θανάσιμο κίνδυνο – εντός της Τουρκίας πλέον – για τα ελικόπτερα (επιθετικά και μεταφορικά), UAV αλλά και τα μαχητικά αεροσκάφη που επιχειρούν στο Κουρδιστάν.
 

Η αλήθεια για το επεισόδιο στο Έβρο - Πόσο κοντά φτάσαμε σε "θερμή" κλιμάκωση;


Τελικά συνέβη ή δεν συνέβη το επεισόδιο στον Έβρο που αρχικά αποκάλυψε το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στον Έβρο, αλλά εν συνεχεία διαψεύστηκε από την ΕΛΑΣ; Το defencenet.gr από χθες που ανέκυψε η υπόθεση ερεύνησε και διασταύρωσε μαρτυρίες και γεγονότα και τελικά φαίνεται ότι έχουν δίκιο ... και οι δύο πλευρές!
Τα γεγονότα έγιναν όπως τα περιέγραψε η Χρυσή Αυγή, αλλά και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., τυπικά δεν απείχε από την πραγματικότητα αφού ο βαθμός της κλιμάκωσης ήταν χαμηλός, ενώ τέτοια επεισόδια έχουν γίνει ξανά στο παρελθόν και μάλιστα ακόμα χειρότερα: Με ρίψεις πυροβολισμών προς την πλευρά των Ελλήνων συνοριοφυλάκων, αλλά και απάντηση απο ελληνικής πλευράς.

To χρέος έφτασε πάλι στο επίπεδο του ... 2010!


Ένας φαύλος κύκλος που εξελίσσεται σε θηλειά: Παρά το "κούρεμα" παρά τα δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρών που έχει πληρώσει το ελληνικό δημόσιο, παρά την εξαθλίωση των πολιτών, το χρέος έφτασε στο επίπεδο του ... χειμώνα του 2010, πριν την είσοδο στον Μηχανισμό Στήριξης! 

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδας στα 303 δισ. ευρώ εκτοξεύτηκε το Δημόσιο χρέος στις 30/6/2012. Συγκεκριμένα το χρέος του κράτους έφτασε τα 303,527 δισ. ευρώ έναντι 280,29 δισ. ευρώ τρεις μήνες νωρίτερα. Επιπρόσθετα τα ταμειακά διαθέσιμα μειώθηκαν την ίδια περίοδο στα 3,5 δις ευρω από 4,4 δις ευρω στα τέλη Μαρτίου.

Πολύ Τιτάνιο βρέθηκε σε περιοχή του υποθαλάσσιου όρους Ερατοσθένης μέσα στη Κυπριακή ΑΟΖ

H συγκεκαλυμμένη συνεκμετάλλευση της Κυπριακής ΑΟΖ από τη Κύπρο και τη Τουρκία προχωράει με τη βοήθεια του ναυλωμένου και προερχόμενου εκ Τουρκίας Ωκεανογραφικού/Ερευνητικού πλοίου Nautilus σημαίας St Vincent Grenadines. Πολύ Τιτάνιο βρέθηκε σε περιοχή του υποθαλάσσιου όρους Ερατοσθένης, που είναι μέσα στη Κυπριακή ΑΟΖ και εν μέρει μέσα στο περίφημο οικόπεδο 12. Στη φωτογραφία βλέπετε ορυκτά Τιτανίου, που βρέθηκαν απο ένα απο τα δύο υποβρύχια ρομπότ του πλοίου.

Σε καραντίνα η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης για τα κρούσματα του Ιού του Δυτικού Νείλου


Εντονότατη είναι η ανησυχία που έχει προκληθεί στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ μετά και την εμφάνιση κρουσμάτων του Ιού του Δυτικού Νείλου, τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Καβάλα.

Όπως αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, μετά την Π.Ε. Ξάνθης, όπου έχουν διαπιστωθεί τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα και υπάρχει ακόμη ένα πέμπτο πολύ πιθανό κρούσμα, και η Π.Ε. Καβάλας βρίσκεται σε καραντίνα καθώς διαπιστώθηκαν αντίστοιχα κρούσματα.

Σύμφωνα με το ThrakiToday, μέχρι στιγμής.......

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ... ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ!

Οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Συριζαίος Γιώργος Λούκος, μένει στην θέση του για να συνεχίσει το ανθελληνικό έργο του. Το εν λόγω «μπουμπούκι» διορίστηκε από την κυβέρνηση του μπουχέσα Καραμανλή το 2005 (υπουργός Πολιτισμού ο πρώην μαοϊκός Πέτρος Τατούλης) και έκτοτε κανείς δεν τολμά να τον κουνήσει, γιατί τον γουστάρει τρελά η Αριστερά. Στα 7 χρόνια που διαφεντεύει την Επίδαυρο και το Ηρώδειο ο Γ. Λούκος, έχουν παρελάσει από τις σκηνές τους Τούρκοι, Σκοπιανοί, καραμπινάτοι Κίναιδοι, πάσης φύσεως Ανθέλληνες, ενώ έχουν κοπεί όσοι προσπαθούν να παράγουν Ελληνικό Πολιτισμό, όπως το Κρατικό Θέατρο της Κύπρου, το Λύκειο των Ελληνίδων και οι Χοροί της Δώρας Στράτου.

Συνολικά η Δεή διαθέτει 3.347.000.000.000 κιλά μόνο σε λιγνίτη! Και όμως πωλείται!.


Επειδή ζούμε σε μία εποχή που οι αριθμοί είναι πάνω από όλα, κατευθύνουν τις ζωές μας και προφανώς κατευθύνουν και κυβερνήσεις, καλό είναι να κοιτάξουμε με προσοχή την επιστολή που ακολουθεί, και την οποία απέστειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και....προς όλους τους βουλευτές ο κ. Ευριπίδης Μπίλλης, τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ...
 
Τα στοιχεία που παραθέτει φυσιολογικά θα έριχναν άμεσα την οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν θέλει να τα δει και προσπαθεί να πουλήσει την ΔΕΗ. 

Εμείς, να σημειώσουμε πως η ΔΕΗ στο σύνολό της είναι.........

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ: Πόσοι γνωρίζετε για το φεκ 867; Δείτε το εδώ και προετοιμαστείτε για το μέλλον...


Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…


Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό.
Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.

Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)

Τα ΜΜΕ σιωπούν. (άαντε!)

Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. (γιατί άραγε;)

Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά…

ΓΙΑΤΙ; (έλα ντε!!) 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΚΟΛΟΕΓΓΛΕΖΟΙ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ COCA COLA ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!


 Πήγαν στο Λονδίνο για διακοπές και είπαν να περάσουν απο το πλέον επίσημο εμπορικό στέκι του London 2012, στο κέντρο του Λονδίνου, στο Hyde Park, εκεί όπου συνέρρεαν και ακόμη συρρέουν κατά χιλιάδες οι λάτρεις των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Αλλά ψάχνοντας τον χάρτη ανακάλυψαν ότι η κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας, είχε βγάλει φτερά και είχε πετάξει!!!! Όπως είχε...

Οι 7 μεγαλύτεροι απατεώνες της ιστορίας


Όταν κάποιος σου συστήνεται ως ο γιος μιας βαθύπλουτης οικογένειας, συνήθως στο τέλος θα...
τον πιστέψεις γιατί όσο πιο πολύ επιμένει τόσο "χτίζει" το άλλοθι του. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι για να υποκρίνεται κάτι τέτοιο; Τι λόγο μπορεί να έχει κάποιος για να πει ένα τόσο μεγάλο ψέμα; Επειδή λοιπόν, πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αγαθοί και δεν έχουν εμφανή λόγο να ψεύδονται για κάτι τέτοιο, πέφτεις στα δίχτυα τους...



Ο άνθρωπος που πούλησε τον πύργο του Άιφελ

Βίκτορ Λάστινγκ


 Το 1925, ο Λάστινγκ πήρε να διαβάσει όπως κάθε μέρα την εφημερίδα του. Πίνοντας τον καφέ του, το μάτι του έπεσε επάνω σε ένα άρθρο που αφορούσε τον Πύργο του Άιφελ.

ΣΟΚ:Το 68% των Ελλήνων κάτω από τα όρια της φτώχειας


Στοιχεία σοκ για την κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα την εποχή του μνημονίου δίνει η Κομισιόν στην τριμηνιαία έκθεσή της. Κάτω από το όριο της φτώχειας ζει πλέον το 68% των Ελλήνων, ενώ...

μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 χάθηκαν 400.00 θέσεις εργασίας και οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 8,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Οι άστεγοι αυξήθηκαν κατά 25% το 2011 σε σχέση με το 2009. Πιο αναλυτικά:

Μείωση 8,7% (400.000 θέσεις εργασίας) παρουσίασε η απασχόληση στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στη ΕΕ. Την ίδια περίοδο........

ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ!


Στο κρεβάτι του ψυχιάτρου οδηγούνται όλο και περισσότεροι Έλληνες, συνέπεια της κρίσης και του άγχους που προκαλεί.
Τα επείγοντα περιστατικά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών καταγράφουν κατακόρυφη άνοδο σημειώνοντας ρεκόρ εισαγωγών καθημερινά. 
Ανάλογη εικόνα και στο ψυχιατρικό τμήμα του Ευαγγελισμού, οπού η αύξηση στις ψυχικές ασθένειες ξεπερνά το 90%. 

Συχνότερη ασθένεια η αντιδραστική κατάθλιψη, ασθένεια που συνδέεται άμεσα με την οικονομική κρίση, τα μέτρα και την γενικότερη οικονομική κατάσταση. 

Η φτώχεια, η ανεργία και το αίσθημα της αδικίας, που υπάρχει διάχυτο πλέον στην κοινωνία, δημιουργούν, άγχος, κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. 
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει, καθώς δεν ....