ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Οι όρκοι των μασόνων Παπανδρέου Σαμαρά

35 χρόνια μετά τις σπουδές τους ,οι τελευταίοι προδότες, Παπανδρέου και Σαμαράς ξανασυναντιούνται για να τηρήσουν τον όρκο που έχουν δώσει, να αφανίσουν την Ορθοδοξία.
Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό.


http://ataktesfones.blogspot.gr/

Στουρνάρας :«Δεν είμαστε χώρα μπέστε σκύλοι αλέστε»

Πως, είμαστε είμαστε, μπήκαν οι σκύλοι, εσύ στουρνάρι, και αλώσατε.

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

Το παρόν βίντεο αφαιρέθηκε απο το YouTube γιατί μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους! Εννοείται καμιά ρητορική μίσους δεν υπάρχει στο απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα! 

Το μόνο που υπάρχει είναι η αλήθεια την οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Οτι δηλαδή ο Τσίπρας είναι και αυτός Εβραίος! Ανεβάστε το παντού για να μην περάσει ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ και των Εβραίων!!


ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!...


Το περιστατικό σημειώθηκε στην Μαγνησία και καταδεικνύει σε τι απόγνωση έχει φτάσει ο κόσμος.Ο 35χρονος, μόλις είδε τους τρεις υπαλλήλους της ΔΕΗ που είχαν πάει στην περιοχή για επισκευή βλαβών, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το καλαθοφόρο όχημα της Επιχείρησης.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ "Κλείνουν" τις FREMM - Ενεργοποιούν και το τρίτο ZUBR - Αγώνας δρόμου για ετοιμότητα


Σε αγώνα δρόμου εν μέσω οικονομικής κατάρρευσης προκειμένου να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατόν και με την χαμηλότερη οικονομική δαπάνη, επιχειρεί το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς όλοι προβλέπουν ότι η επόμενη τριετία θα καθορίσει ποιος θα είναι ο νικητής του γεωστρατηγικού power game σο Αιγαίο και της Α.Μεσόγειο που διαρκεί εδώ και 40 χρόνια,

EKTAKTO...!!! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...!!!


Τεταμένη είναι η κατάσταση στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, καθώς πυροβολήθηκε συνοριοφύλακας και έπεσε νεκρός.

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του
και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του.
1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

2] Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει [ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους] να τους σκορπίσουν
σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.
3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα.
Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνήθιστες επιθυμίες,
ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι.
Ο Αλέξανδρος του εξήγησε:

Ο 902 ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ… ΙΔΙΩΤΕΣ – ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΠΙ 14-15 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».

                   

Την ίδια ώρα που μονοπωλούν την επικαιρότητα οι εξελίξεις στην ΕΡΤ, οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού ετοιμάζονται στα μουλωχτά να πουλήσουν τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό 902, σε… ιδιώτες. Αναφέρει σχετικά ο εγκυρότατος (ως μεγαλοδημοσιογράφος της ναυαρχίδας του καθεστωτισμού) «Βηματοδότης»:

«Μαύρα είναι τα μαντάτα που όπως μαθαίνω κυκλοφορούν εσχάτως στον Περισσό όσον αφορά την πορεία των κομματικών ΜΜΕ. Μετά τον τηλεοπτικό «902», ο οποίος είχε κλείσει για να επαναλειτουργήσει τυπικώς ώστε να μπορεί να μεταβιβαστεί, όπως επιμένουν οι πληροφορίες, έρχεται και η σειρά του ραδιοφωνικού «902».

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!!! : Εξαφανίστηκε 15χρονη από την Κοζάνη

ΕΡΤ:ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΣΩΣ ΔΕ ΦΤΑΝΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Περιέργως σήμερα κυρώθηκε η σύμβαση με την οποία χαρίζει η Ελλάδα 132 εκατομμυρια Δολλάρια ΗΠΑ στο Ιρακ….


Την στιγμή που κλείνουν την ΕΡΤ και πετάνε στον δρόμο 2565 οικογένειες ΧΑΡΙΖΟΥΝ 133 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ στο Ιρακ.
Ενώ μεταφέρουν την πληρωμή οφειλής του για 126 εκατομμύρια Δολλάρια ΗΠΑ το 2019. Αυτό με κυρωτικό νόμο που δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (τεύχος 142Α/12-6-2013) και αφορά σύμβαση που είχε υπογράψει ο Αλογοσκούφης στις 11/10/2008.

Οι πρόωρες εκλογές παραγράφουν το κακούργημα Παπακωνσταντίνου ;


Ευκαιρία «απόδρασης» μέσω της παραγραφής από τους ποινικά κολάσιμους χειρισμούς του αναφορικά με την λίστα Λαγκάρντ δημιουργούν οι πιθανές πρόωρες εκλογές για τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου...

Πλέον, με τις φυγόκεντρες ενδοκυβερνητικές δυνάμεις να δρουν ανεξέλεγκτες κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εσπευσμένης προσφυγής στις κάλπες και διάλυση της Βουλής εντός των επόμενων ωρών. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η προανακριτική επιτροπή δεν θα έχει προλάβει να καταθέσει το πόρισμά της προκειμένου να το εγκρίνει η Ολομέλεια.

Πρωταθλητής στη... ζούγκλα ο Παναθηναϊκός! (video)


Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-76


Μέσα στη ζούγκλα του ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής σε έναν τελικό που δεν ολοκληρώθηκε αφού ο πάγκος του δέχθηκε επίθεση και διατάχθηκε πλήρης εκκένωση του γηπέδου που δεν έγινε ποτέ....
... Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδος για 33η φορά στην ιστορία του καθώς μέσα στη «ζούγκλα» που δημιούργησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού, 1.27΄πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 76-72 υπέρ των «πράσινων», κατάφερνα να βγουν… ζωντανοί και νικητές!
Οι διαιτητές ζήτησαν πλήρη εκκένωση του ΣΕΦ αλλά κάποιοι…

Βότανα για αποθήκευση και επιβίωση


Τα παρακάτω βότανα είναι θρεπτικά όπως επίσης και θεραπευτικά και μπορούν να μας βοηθήσουν ως συμπυκνωμένες πηγές τροφίμων την εποχή που δεν υπάρχουν πολλά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηροί καρποί και σπόρια.
Extra Πως επιβιώνεις με λίγο φαγητό, παίρνοντας βιταμίνες από ένα μόνο φυτό. Τι δίνουμε για να πάρουν βάρος ασθενείς που δεν τρώνε. Τι έτρωγε ο στρατός του Μέγα Αλέξανδρου για ενέργεια-Τι είναι 50 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη και φυτρώνει στην Ελλάδα; Τι χρησιμοποιούμε σε σοβαρές εξωτερικές πληγές και γάγγραινες.

Μάθετε για τα Υβρίδια και πώς να τα αποφύγετε!

Πάνω από το 80% των λαχανικών και των φρούτων που τρώμε σήμερα είναι υβρίδια. Τα περισσότερα λαχανικά και κάποια από τα φρούτα που φτάνουν πλέον στο πιάτο μας έχουν «γεννηθεί» με τεχνητή γονιμοποίηση, δηλαδή είναι καρποί που έχουν προκύψει από την καλλιέργεια υβριδίων.

Υβρίδια είναι τα φυτά, τα οποία προκύπτουν σε εργαστήρια απο γεωπόνους από τη διασταύρωση δυο διαφορετικών ποικιλιών του ίδιου είδους και παρουσιάζουν “βελτιωμένα” χαρακτηριστικά σε σχέση με τα φυτά από τα οποία προέρχονται. Τα “βελτιωμένα” αυτά χαρακτηριστικά εξυπηρετούν εμπορικούς σκοπούς όπως αύξηση της παραγόμενης ποσότητας, αύξηση του μεγέθους των καρπών, ανθεκτικότητα σε ασθένειες, ανθεκτικότητα σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ομογενοποιήσει των παραγόμενων προϊόντων για τη διευκόλυνση της τυποποίησήςτους, μορφοποίησή τους προς χάρη της καταναλωτικής αισθητικής.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SUCESS STORY ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!

samaras-xaskogelaei
Μια εκπληκτικά ακριβής και πραγματική ανάλυση του οικονομολόγου Κυριάκου Τόμπρα
Και κατά κεφαλήν Success Story :

Ξεπουλανε ολη την κρατικη περιουσια ακομα και Ελληνική γη…

20130613-030211.jpg
Γράφει ο Γιώργος Φ.
Καλεσμα ξενων για να ξεπουληθουν τα παντα στην χωρα… Ξεπωλουνται ετοιμες υγιείς και κερδοφορες επιχειρησεις χωρις να ξοδεψουν ευρώ ο ξενοι επιχειρηματιες… Απ τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών!!! Η μεγαλύτερη προδοσια και το μεγαλυτερο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στην ιστορια του έθνους μας! Ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, δημόσιου πλούτου και ελληνικής γης.

EKTAKTO !! Ξαφνική νυχτερινή επιχείρηση ανακατάληψις νήσου με τεράστια κοινοιτοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων ! (ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ !)


Με τα πανίσχυρα αρπακτικά της θάλασσας τα ZUBR να σπάνε  κάθε ρεκόρ ταχύτητας πετώντας κυριολεκτικά πάνω απο τα κύμματα !
Τεράστια κινητοποίηση Αεροναυτικών Δυνάμεων  και  εφαρμογή σχεδίου  ανακατάληψις  νήσου με συνεργασία Ναυτικού Στρατού και Αεροπορίας με συμμετοχή όλων των Ειδικών  Δυνάμεων της Ταχείας αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ !

 

ΗΠΑ: Εκπαιδευτική παρουσίαση του αμερικάνικου στρατού χαρακτηρίζει τους χριστιανούς «ομάδα μίσους» και «εξτρεμιστή» όποιον πιστεύει ότι η θρησκεία του είναι «σωστή» και των άλλων «λάθος»

Φαίνεται ότι, με ταχείς ρυθμούς, οι χριστιανοί στην Αμερική του Ομπάμα οδηγούνται να γίνουν μια από τις πιο μισητές μειονότητες. Κάποτε για τους Αμερικάνους μια τέτοια σκέψη θα ήταν αδιανόητη, αλλά αυτές τις μέρες τα πράγματα αλλάζουν δραματικά. Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ευαγγελικοί και οι καθολικοί χριστιανοί χαρακτηρίζονται "εξτρεμιστές" και οι χριστιανικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται ως "ομάδες μίσους".

Στην πραγματικότητα, όπως περιγράφει λεπτομερώς το άρθρο που ακολουθεί, μια πρόσφατη παρουσίαση με slides του αμερικάνικου στρατού, (μπορείτε να το δείτε εδώ) προσδιορίζει ειδικά τους ευαγγελικούς και τους καθολικούς

ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ...!!!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ. ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;



Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα κίνητρα άγριας δολοφονίας αστυνομικού στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο 37χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος, φέροντας τραύματα από πυροβολισμούς, αλλά και από χτυπήματα με πέτρα.

Το άψυχο σώμα του αστυνομικού εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ σοβαρά

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου

Με μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια, σας αναγγέλλουμε  τις  νέες  επιτυχίες της Ιουδαϊκής ψυχιατρικής. Είναι  εξάλλου γνωστό, ότι οι Ιουδαίοι ψυχίατροι εφευρίσκουν, συγγνώμη, ανακαλύπτουν ήθελα να πω, ασθένειες που οι άλλοι ανίκανοι ψυχίατροι  αδυνατούν ακόμη και να  φανταστούν. Όμως τα επιτεύγματα τους δεν είναι μόνον στο πεδίο της ψυχιατρικής. Είναι και στο πεδίο της γλώσσας, μια  που  την  ικανότητα τους στην λέξη-πλασία θα την ζήλευε ακόμη και ο Όμηρος. Αρχίζουμε λοιπόν την παρουσίαση των πιο βασικών ψυχιατρικών ασθενειών όπως αυτές περιγράφονται από τους  πεφωτισμένους Ιουδαίους ψυχιάτρους.

ΟΜΟΦΟΒΙΑ: Αυτή η επάρατος και βαριά νόσος ανακαλύφθηκε από τον εβραίο

ΡΩΣΙΑ: Ψηφίστηκε νόμος με τον οποίο θα απελαύνονται οι ξένοι που προωθούν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Ποινή φυλάκισης σε όσους προσβάλουν θρησκευτικά συναισθήματα. Πούτιν: «η ρωσική κοινή γνώμη πρέπει να γίνει σεβαστή»


LifeSiteNews/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε σήμερα και μάλιστα με ψήφους 436 υπέρ και 0 κατά νόμο που για την πλήρη απαγόρευση την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας από ξένους ή εγχώριους ακτιβιστές. Ο νόμος θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα ή ποινές φυλάκισης για τη διάδοση "προπαγάνδας των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων." Στην ουσία θέτει εκτός νόμου τα "gay pride" φεστιβάλ και σταματά τις προσπάθειες από ξένες ομάδες ομοφυλόφιλων ακτιβιστών να περάσουν ως «φυσιολογικό» τον τρόπο ζωής ή να κάνουν εκστρατεία για τη νομική αναγνώριση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων.

Ερώτηση : Όταν ο πρωθυπουργός της χωράς σου δηλώνει....


....ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΩ 3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΩ.Τότε γιατί χρειάζεται να κάνουμε εκλογές και να ψηφίζουμε για αρχηγό Κράτους?